راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا اگر کسی راهنمای فارسی dead space رو داره بزاره ممنون می شم (من در به در راهنمای این بازیم ولی پیدا نکردم)
{هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم}:love:

فکر نمیکنم راهنمای فارسیش گیر بیاد ولی اگه جایی گیر کردی بگو تا کمکت کنیم.
پ.ن اگه انگلیسیشو بخوای هست

نه دوست عزیز انگلیسی شو خودم دارم ولی به دردم نخورد(من انجایی گیر کردم که دو تا گیره بزرگ وصل می شه به یک (ژنراتور یا یک همچین چیزی) اولی سمت چپ وصل می شه ولی دومیه وصل نمی شه وسط اطاقم یک دستگاه مانیتور وجود داره که عکس این دوتا گیره رو نشون می ده (وسط صفحه ام نوشته باید یک چیزی تعمیر شه؟
اگه می دونی کمکم کن که بد خراب این بازی شدم.

نه دوست عزیز انگلیسی شو خودم دارم ولی به دردم نخورد(من انجایی گیر کردم که دو تا گیره بزرگ وصل می شه به یک (ژنراتور یا یک همچین چیزی) اولی سمت چپ وصل می شه ولی دومیه وصل نمی شه وسط اطاقم یک دستگاه مانیتور وجود داره که عکس این دوتا گیره رو نشون می ده (وسط صفحه ام نوشته باید یک چیزی تعمیر شه؟
اگه می دونی کمکم کن که بد خراب این بازی شدم.
اگه اشتباه نکنم اونجا باید گیره اولی که وصل میشه رو فعال کنید بعد زمان رو اهسته کنید(slow motion)و به سراغ گیره دوم برید و اون رو هم فعال کنید;)

genaveh عزیز راست میگه ... گیره اول رو که جا زدی بیا کنار کلید گیره دوم . بعد روی کلید کلیک راست رو بگیر و c رو بزن ... (اگه اشتباه نکنم c بود) ... بعد با خیال راحت گیره رو جا بزن و تموم میشه.
اگرم اینجا نیست ... یه عکس بنداز تا ببینم کجا رو میگی یا لا اقل بگو مرحله چندمی ....

آخرین ویرایش:
سلام من Act 1 و %8 از بازی رو رفتم تمام مامویتهای فرعی رو انجام دادم بجز APR و UFL حالا میخوام یکی از این دو ماموریت رو انجام بدم قبلا منو بازرسی میکردن و میفرستادن تو اما حالا دم در همون نگهبانه با موبایل با کسی صحبت میکنه (َAPR)بعد میگه که باید یک نفر رو از منطه Cook-fighting area نجات بدم وقتی که اونو از اونجا ازاد میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته مینویسهRepotation incrested و نقشه هم همون منطقه رو نشون میده و چیز خاصی هم اونجا نیست که معلوم باشه حالا من باید چیکار کنم شرح ماموریت هم اینه
Free the captive from bricked
up building at the cook fighting area

آخرین ویرایش:
سلام . من بازی Crysis رسیدم اونجا که باید برم تو کشتی . رفتم تو کشتی و رادار رو به وسیله ی کتمپیوتر از کار انداختم . بعد واه رادار دوم که تو نقشه نشون داده ، یه پیغام میاد رو صفحه که نوشته یه وسیله ی دوربینتون به آسمان نگاه کنید . آسمونو که نگاه میکنم دارن منور میزنن .
حالا دیگه من نمیدونم چی کار کنم لطفا کمکم کنین !!!

سعيد چه بازي رو ميگي؟ و آقاي مكس پوريا . يه جا خوندم بايد بري روي يه تپه و به مركز كشتي نگاه كني تا هواپيماهاي خودي بيان بزنن ... من خودم بازي نكردم ...

silent hill5 ترجیحا فارسی.
البته گر انگلیسی هست یک لینک خوب بدید که با تصاویر باشه.یادمه یک سایت بود که اینطوری بود .
لطفا فایل تکس نباشه که تو بیشتر سایتها هست

سلام دوستان
تو بازیه Assassin's Creed نزدیک 4یا 5 تا از باس ها رو کشتم و همه شهرها هم باز شده الان هم توی همون شهر عربیه هستم (اسمش یادم نیست) ولی هرچی میگردم هیچ ماموریتی تو نقشه نیست فقط بعضی مو قع ها
این زن گدا ها مثل کنه میان بهم التماس میکنن منم نمیدونم باید چیکار کنم...:(
اگه کسی میدونه کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or