قابل توجه دوستانی که بازیشون بعد از یه مدت از کار می افته :
من دیروز راهی رو امتحان کردم که شد . البته در ویندوز ویستا ( پیغام می داد که 2 روز دیگه از کار می افته) در ویندوز اکس پی هم امتحان کردم اما نشد . چون در اکس پی خیلی وقته که از کار افتاده . شاید قبل از اینکه مدتش به پایان برسه امتحان کنید بشه .
کار خاصی نبود . فقط تاریخ سیستمم رو کشیدم عقب و در کمال ناباوری دیدم که جواب داد .
شما هم امتحان کنید شاید بشه .
لادن جون من نتواستم عكسي بگذارم چون قسمت مديريت پيوست را پيدا نكردم ولي اين مرحله بعد از مرحله دايناسورها است كه لارا داخل يك مقبره مي شود كه دوتا موميايي آنجا هستند و لارا يك مدال را بر ميدارد و بعد تمام مقبره ريزش مي كند و بعد يك دمو نشان مي دهد و لارا داخل شهر مي رود و آنجا با دو تا مرد صحبت مي كند و بعد به يك جايي مي رسد كه شبيه كاخ روميان است و هشتا ستون بزرگ بلند آنجا است كه بايد از بالاي آن ستونها بپري و بعد به يك مجسمه مي رسد كه به ديوار چسبيده و بايد به نقاطي روي آن شليك كنيم تا نقطه ها نوراني شود در طرف ديگر هم يك مجسمه شبيه همين است ولي روي زمين كه آن هم نقاط نوراني دارد ولي من هرچه مي پرم به آن طرف نمي رسم لطفا مرا راهنمايي كن و بگو در اين مرحله چكار كنم؟؟؟؟؟:confused:من با کنسول اینو رفتم...درصد زیاد کمک نمبکنه!بگو مرحله چه طوری بوده!
چطوري به اون عكس دومي برسم ستونه سرش خيلي شيب داره بايد از روي همون بپرم من فقط به اون عكسي كه روي ديواره رسيدم
از جواب همتون ممنونم من اون مرحله رو پشت سر گذاشتم .:laughing:ولي مهسا خانم در زير جايي كه پاسخ سريع ميدم براي من نوشته شما نميتوانيد فايل پيوست كنيد و در زير انجايي كه پست ميفرستم ونه در حالت پيشرفته ان هيجا چيزي به اسم مديريت پيوست نديدم . اپلود كردن تو اون سايت هم كه بهم دادي خيلي طول ميكشه .لطفا كمكم كن .:blushing:شما وقتی روی گزینه ارسال پاسخ کلیک کنید و از اون طریق پست بدین اون پایین صفحه ای که توش تایپ میکنید یه گزینه هست به اسم مدیریت پیوست...از اونجا فایلی که میخواین اضافه میکنید.
از جواب همتون ممنونم من اون مرحله رو پشت سر گذاشتم .:laughing:ولي مهسا خانم در زير جايي كه پاسخ سريع ميدم براي من نوشته شما نميتوانيد فايل پيوست كنيد و در زير انجايي كه پست ميفرستم ونه در حالت پيشرفته ان هيجا چيزي به اسم مديريت پيوست نديدم . اپلود كردن تو اون سايت هم كه بهم دادي خيلي طول ميكشه .لطفا كمكم كن .:blushing: