gamekhor2007
کاربر سایت
اون دو تا اسبی که تو یکی از مراحل حمله می کنند رو چه جوری باید کشت ؟
همونهایی که لارا رو تبدیل به مجسمه می کنن و با لگد اون رو می شکنن .
:biggrin1:نکته مبارزه با این 2 تا غول اینه که وقتی که میخوان اون اشعه رو بهت بزنن نباید تیر بزنی تو این حالت اونا هم از این که سنگت کنن منصرف میشن! سعی کن توی همون وسط محوطه مبارزه حرکت کنی. نیازی به پرش نیست فقط باید دور خودت بچرخی و بهشون تیر بزنی! وقتی که یکیشون عصبانی شد و بهت حمله کرد واسه اینکه Shift رو بگیری عجله نکن چون تقریبا 2_3 ثانیه زمان داری و وقتی که بهت نزدیک شد Shift رو بگیر و به لارا جهت بده ( البته نمیدونم توی کنسول با کدوم دکمه این کارو میکنی همون Crouch/roll ) اونوقت 2 تا نشونه سفید به سمت سر اسب میاد صبر کن تا نشونه قرمز بشه اونوقت فقط یه دونه تیر بزن اسب روی زمین میفته(اگه زود تیر بزنی فایده نداره) اینجا باید دکمه Grapple )Q) رو به سمت سپر اسبی که ایستاده بزنی و وقتی که سپر رو نگه داشت E (interact میکنی تا سپر رو از دستش بگیری وقتی سپر افتاد حالا نوبت اون یکی که همین برنامه رو روش پیاده کنی. وقتی 2 تا سپر رو از دستشون گرفتی اطراف یکی از سپر ها حرکت کن و تیر بزن تا بهت اشعه بزنن ( به نظر من تو این حالت خیلی بی آزار میشن اسبا:biggrin1 اونوقت با کمک E )interact) سپر رو بردار تا اشعه به سمت خودش بره و سنگ بشه سریع سپر رو به سمتش برو و تیر بزن اون یکی رو هم همینجوری باید از بین ببری !
( ولی خداییش غول این مرحله نسبت به غول های مراحل آخر سخت تر بودن)
آقا یکی سیوشو برای من نمیزاره.کل هاردم پاک شد
مثل اینکه بازی بعد از یه مدت expire می شه...چه جوری میشه درستش کرد؟؟
من کرکشو نصب کردم...ولی وقتی می رم تو بازی،به جای اینکه تعداد گلوله هامو بینهایت نشون بده،می نویسه 1- تازه...وقتی می خوام کیف جون بردارم از بازی میاد بیرونقضیه چه جوریه؟؟؟
این مشکلتون طبیعیه :laughing: کرک هم نصب کنی وارد میشه اما نمیشه ادامه بدی.مشکلاتی نظیر همونی که گفتین.راهی هم نیستش فعلا
پ.ن: مردم از بس در مورد این مسئله حرف زدم
من خودم واسه حل مشکلم وبندوز عوض کردم.دوباره نصب کردم.
فکر کنم میشد Uninstall ـش کنید و بعدش برید تو C ( درایو نصب ویندوز ) اسم تومب رایدر رو سرچ کنید بعد هر فایلی چیزی ازش پیدا کردید دیلیت کنید یعنی اینجوری دیگه ویندوز اصلا نمیفهمه که قبلا یه Tomb Raider نصب بوده ، من قبلا با چند تا بازی این کارو امتحان کردم .. حالا شایدم نشد :biggrin1:من خودم واسه حل مشکلم وبندوز عوض کردم.دوباره نصب کردم.
فکر کنم میشد Uninstall ـش کنید و بعدش برید تو C ( درایو نصب ویندوز ) اسم تومب رایدر رو سرچ کنید بعد هر فایلی چیزی ازش پیدا کردید دیلیت کنید یعنی اینجوری دیگه ویندوز اصلا نمیفهمه که قبلا یه Tomb Raider نصب بوده ، من قبلا با چند تا بازی این کارو امتحان کردم .. حالا شایدم نشد :biggrin1:
من همه این کارها رو کردم . حتی توی رجیستری هم هر چی پیدا کردم دیلیت کردم اما نشد .فکر کنم میشد Uninstall ـش کنید و بعدش برید تو C ( درایو نصب ویندوز ) اسم تومب رایدر رو سرچ کنید بعد هر فایلی چیزی ازش پیدا کردید دیلیت کنید یعنی اینجوری دیگه ویندوز اصلا نمیفهمه که قبلا یه Tomb Raider نصب بوده ، من قبلا با چند تا بازی این کارو امتحان کردم .. حالا شایدم نشد :biggrin1: