راهنمايي در بازي Tomb Raider Anniversary

من در مرحله egypt يك جايي گير كردم كه عكسش را گذاشتم اينجا تيغه دارد و من بايد از اونجايي كه تو عكس نشون دادم بپرم اينجا قبلا مي پريد اما حالا انگار كه جلوش يك ديوار نامرئي است و ديگه آن ور نمي پرد در ضمن صداي تيغه هاقبلا مي آمد ولي حالا ديگر نمي آيد
4z2o2mv.jpg

یعنی چی قبلا می پرید الان نمی پره؟ ببین باید به طور کامل به لبه بری وقتی می خواد شیرجه بزنه دکمه ی space رو محکم فشار بده ( زود ول نکن) این جوری یکم پرشش قوی تر میشه امتحان کن!(وقتی پریدی دکمه eرو برای احتیاط دو سه بار بزن)

یعنی چی قبلا می پرید الان نمی پره؟ ببین باید به طور کامل به لبه بری وقتی می خواد شیرجه بزنه دکمه ی space رو محکم فشار بده ( زود ول نکن) این جوری یکم پرشش قوی تر میشه امتحان کن!(وقتی پریدی دکمه eرو برای احتیاط دو سه بار بزن)
يعني كه قبلا به راحتي اين لبه رو ميگرفت حالا كه دوباره به اينجا برگشتم, به لبه ميرسه ولي انگار مي خوره به ديوار و برميگرده :eek:فكر كنم بازي ايرادي پيدا كرده . تازه اينجا يك در ديگه هم داره كه خيلي عبور ازش سخته . سه تا ستون داره كه بايد از روشون بپري ولي وقتي روي ستون سوم مي پرم ليز مي خوره و ميفته پايين .اينجا هم گير كرده نه راه پيش دارم ونه پس !!!!!!!!!!!!!!:((:((
6hgmrdd.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من یه جایی گیر کردم که یه دایناسور گنده می آد و دنبالم می کنه و من بدون هیچ عکس العملی بازی رو می بازم
می بینم که یه فلش نشونم می ده ولی هر چی کلید ها رو ترکیب کردم نتیجه ای نگرفتم

فکر می کنم روش خاصی برای شکست اون باشه...

ممنون می شم دوستان منو راهنمایی کنن

سلام
آقا من یه جایی گیر کردم که یه دایناسور گنده می آد و دنبالم می کنه و من بدون هیچ عکس العملی بازی رو می بازم
می بینم که یه فلش نشونم می ده ولی هر چی کلید ها رو ترکیب کردم نتیجه ای نگرفتم

فکر می کنم روش خاصی برای شکست اون باشه...

ممنون می شم دوستان منو راهنمایی کنن

دو راه برای کشتن این دایناسور داری:
راه اول:می تونی بری پشت یک قسمت از مقبره که درخت داره بشینی قایم بشی و بعد از اونکه دایناسور تو رو گم کرد همینجور بهش شلیک کن... فقط مراقب باش که خط عصبانیتش پر نشه !
راه دوم:می تونی اونقدر بهش تیر بزنی که خط عصبانیتش پر بشه بعد که خواست بهت حمله کنه باید خودتو جلوی تیغه ها قرار بدی تا وقتی بهت نزدیک شد جاخالی بدی==راه جاخالی دادن و هدشات کردن==>وقتی تو حالت تصویر آهسته بهت نزدیک شد کلیک راست رو نگه دار بعد شیفتو با یه جهت بزن بعد که پریدی وایستا لارا روش تمرکز کنه بعد بزنش باید جواب بده!

يعني كه قبلا به راحتي اين لبه رو ميگرفت حالا كه دوباره به اينجا برگشتم, به لبه ميرسه ولي انگار مي خوره به ديوار و برميگرده :eek:فكر كنم بازي ايرادي پيدا كرده . تازه اينجا يك در ديگه هم داره كه خيلي عبور ازش سخته . سه تا ستون داره كه بايد از روشون بپري ولي وقتي روي ستون سوم مي پرم ليز مي خوره و ميفته پايين .اينجا هم گير كرده نه راه پيش دارم ونه پس !!!!!!!!!!!!!!:((:((
6hgmrdd.jpg
ببین تو این منطقه تو زیاد به اینا برخورد می کنی موقعی که چندتا پشت سر هم میان باید با یک زمان بندی درست پشت سر هم بپری و سعی کن پای لارا سر نخوره که مجبور بشی دکمه ی e رو بزنی چون از زمانت می گیره و باعث له شدن یا شقه شقه شدن لارا می شه×!

راه اول:می تونی بری پشت یک قسمت از مقبره که درخت داره بشینی قایم بشی و بعد از اونکه دایناسور تو رو گم کرد همینجور بهش شلیک کن... فقط مراقب باش که خط عصبانیتش پر نشه !
سلام
من همچین جایی ندیدم..میشه با گذاشتن عکس اون قسمت دقیقا به من اون محل رو نشون بدید؟

سلام
من همچین جایی ندیدم..میشه با گذاشتن عکس اون قسمت دقیقا به من اون محل رو نشون بدید؟
ببين وقتي دايناسور مي خواد به تو حمله كند اول هيچ كليدي فشار نده تا خودش بگويد بعد كه دايناسور به تو نزديك شد يك فلش به سمت پايين نشان ميدهد كه تو بايد كليد پايين را فشار بدي و همينطور نگه داري اگه عمل نكرد ايدفعه تو شيفت و كليد پايين را نگه دار تا لارا از اون دايناسور دور بشود وقتي كه كليد پايين را فشار دادي و لارا حركت كرد ديگه هيچ كليدي فشار نده تا خودش دوباره بگويد بعد از اين مراحل مبارزه اصلي شروع مي شود و تو تازه اون تيغه هايي كه مي گويي ديده نمي شود در اينجا مي بيني :-";)

من تو اين مرحله گير كردم نمي دونم چطوري بايد برم ؟؟؟I!!!پايين لطفا مرا راهنمايي كنيد!!!!
(اين همان مرحله اي است بعد از اينكه مدال سوم را پيدا مي كند و آن دشمنانش تفنگ و مدالها را از لارا مگيرند ).
52fa6wm.jpg
[/quote]
4tp9rgp.jpg

آخرین ویرایش:
من اينجا گير كردم اون سه تا را پيدا كردم و سرجايشان قرار دادم اما نمي دونم بايد چه كار كنم در ضمن بگوييد كه در اين مرحله چطوري تفنگم را بردارم خواهش مي كنم جواب مرا بدهيدچونكهerroreداده كه پنج روز ديگر مهلت بازي تمام مي شود مرا راهنمايي كنيد:praying:
6f90phi.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بچه های گل و گلاب
من توی مرحله مصر اونجایی که دنبال 4 تا کلید میگرده که یه در رو باز کنه گیر کردم
قسمت کلید قرمز که بعد از اینکه کلید رو بر میداریم چند تا شمشیر از سقف میوفته پایین و در خروج بسته میشه
166fs442329.jpg

حالا نمیدونم چطور باید جارج بشم
اصلا راهی نداره انگاری!! دوروزه گیر کردم بدجور

سلام در اين مرحله بايد از همون راهي كه اومدي برگردي ولي اين بار يك سري شمشير از زمين ميان بيرون كه اگه خوب بهشون نگاه كني ميبيني كه به ترتيب بالا و پايين ميرن وتو با يك زمان بندي مناسب ميتوني ازشون رد شي اول روي سفيدها بپر و بعد سريع روي قرمز ها ودوباره روي سفيد ها و بپيچ سمت راستت تا بري بيرون اگه سريع بپري ميشه .

سلام در اين مرحله بايد از همون راهي كه اومدي برگردي ولي اين بار يك سري شمشير از زمين ميان بيرون كه اگه خوب بهشون نگاه كني ميبيني كه به ترتيب بالا و پايين ميرن وتو با يك زمان بندي مناسب ميتوني ازشون رد شي اول روي سفيدها بپر و بعد سريع روي قرمز ها ودوباره روي سفيد ها و بپيچ سمت راستت تا بري بيرون اگه سريع بپري ميشه .
ممنون صورتی جان
من چقدر با این آواتارت حال میکنم (بازی مکس پین؟)
/
خب من اون ها رو هم رد کردم درواقع ... از اون شمشیر ها که از زمین در میاد رد میشم میام اینور دوتا اهرم هم روی دیوار ها هست که اون ها رو که فشار دادم دو تا شمشیر های کناری هم رفتن توی زمین حالا اینجا جلوی در گیر کردم

در واقع از اینجا به بعد هیچ راهی ندیدم
251.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or