راهنمايي در بازي Tomb Raider Anniversary

ممنون صورتی جان
من چقدر با این آواتارت حال میکنم (بازی مکس پین؟)
/
خب من اون ها رو هم رد کردم درواقع ... از اون شمشیر ها که از زمین در میاد رد میشم میام اینور دوتا اهرم هم روی دیوار ها هست که اون ها رو که فشار دادم دو تا شمشیر های کناری هم رفتن توی زمین حالا اینجا جلوی در گیر کردم

در واقع از اینجا به بعد هیچ راهی ندیدم
251.gif
اینم یه عکس دیگه که اون بالا نشون میده یه چیزی هست که ظاهرا باید بهش رسید ولی راهی بهش پیدا نکردم

اینم از زاویه بالا

اینم یه عکس دیگه که اون بالا نشون میده یه چیزی هست که ظاهرا باید بهش رسید ولی راهی بهش پیدا نکردم

اینم از زاویه بالا
خواهش مي كنم، ببين از جاي همون شمشير هايي كه مي گويي رفته كنار رد شو يك سنگ كنار ديوار هست از روي اون بپر بالا و لبه را بگير و از همون لبه برو بالا ببين ميتوني روي ستونها بپري اگه تونستي مي توني بري جاي اهرمي كه توي عكس نشون دادي (كاش ميشد يكي جواب منو بده منم دو روز هستش كه گير كردم)

من تو اين مرحله بدجوري گير كردم هيچ راهي هم ديگه به ذهنم نميرسه اسلحه هم كه اونجاست نمي دونم چطوري بايد بردارم اون سه تا فيوز قرمز ، سبز،آبي هم پيدا كردم و سرجايشان گذاشتم اما نمي دونم حالا بايد چه كار كنم:confused: به من كمك كنيد خواهش ميكنم

6f90phi.jpg

آخرین ویرایش:
ببین هر کدوم از دکمه هایی که کنار فیوزه یه کاری می کنه تو باید بوسیله ی این دکمه ها دستگاه رو به روی اتاقکی که روبروته هدایت کنی(همون اتاقی که داخلش یه چیزی می درخشه) اون موقع با زدن یکی از دکمه ها جعبه ها رو به روی سقف اتاقک ول کن تا سقف بشکنه بعد برو داخل و اسلحه رو بگیر(کسی اینجا ادعا نداره:cool:

من در مرحله ای که یه غول هست .عقب تر هم آتش در زیر اون من وقتی هدشات میکنم تبه ساختمان را میگیره ولی دیگه نمیونم چیکار کنم لطفا طریقه عکس گرفتن از صحنه بازی را هم توضیح بدید

خيلي ممنون ZANGOULAK كه به من كمك كردي من اون مرحله را رد كردم و الان در اين مرحله گير كردم لطفا مرا راهنمايي كن

4vnnvps.jpg

ببین برای کشتن این غول هم باید از شیوه ی جاخالی دادن استفاده کنی:
به یک طرف زمین برو و اونقدر بهش شلیک کن تا عصبانی بشه وقتی به سمتت حمله کرد جا خالی بده تا ضربش بهت نخوره اگه خوب این کارو انجام بدی دستش تو زمین گیر می کنه اونوقت اونقدر به دستش شلیک کن که دستش کنده بشه(با چند بار تکرار کنده میشه)وقتی دستشو از دست داد به لبه ی پرتگاه برو و اونقدر شلیک کن که دوباره عصبی بشه اینبار جاخالی بده تا به پایین سقوط کنه وقتی می افته با اون یه دستش از لبه خودشو نگه می داره حالا اونقدر به دستش تیر بزن که پایین بیفته!

اگر ممکنه رهنمایی کنید که بعد از کشتن دایناسور بزرگ چه کار باید کرد؟
تمام راهها رو امتحان کردم ! (ps2)
ببینم اصلا سعی کردی که سوال می کنی؟
فقط کافیه یه نگاه بندازی می بینی که جسد دایناسور دیوارو خراب کرده و می تونی رد بشی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or