راهنمايي در بازي Tomb Raider Anniversary

قابل توجه كسانيكه ميخوان لباس لارا را در بازي اصلي عوض كنند بريد توي منوي بازي و
play gameرا انتخاب كنيد و در قمست play gameكه رفتيد replay levelرا انتخاب كنيد در اين قسمت چندتا از قسمتهاي مختلف بازي را نشون ميده شما يكي از اونها را الكي بزنيد بعد يك صفحه بازي مشود كه نوشتهoutfit كه كنارش اسم چندتا از لباسهاي مختلف را نوشته به جز anniversaryآنهاي ديگر را انتخاب كنيد بعد از اينكه انتخاب كرديد startرا بزنيد و بريد توي بازي وقتي كه رفت توي بازي شما quit را بزنيد و از بازي بيان بيرون و حالا بريد بازي اصليتون را بكنيد با لباس جديد . من عكس اون منويي كه از توش لباس انتخاب كنيد ر ا گذاشتم

اينجا قسمتي است كه بعد ازreplay مي آيد
53ib4b8.jpg

اينجا كه انتخاب كرديد اين قسمت مي آيد

61kky29.jpg

قابل توجه كسانيكه ميخوان لباس لارا را در بازي اصلي عوض كنند بريد توي منوي بازي و
play gameرا انتخاب كنيد و در قمست play gameكه رفتيد replay levelرا انتخاب كنيد در اين قسمت چندتا از قسمتهاي مختلف بازي را نشون ميده شما يكي از اونها را الكي بزنيد بعد يك صفحه بازي مشود كه نوشتهoutfit كه كنارش اسم چندتا از لباسهاي مختلف را نوشته به جز anniversaryآنهاي ديگر را انتخاب كنيد بعد از اينكه انتخاب كرديد startرا بزنيد و بريد توي بازي وقتي كه رفت توي بازي شما quit را بزنيد و از بازي بيان بيرون و حالا بريد بازي اصليتون را بكنيد با لباس جديد . من عكس اون منويي كه از توش لباس انتخاب كنيد ر ا گذاشتم
اینکه شما میگی حتما برای نسخه pc هست چون تو نسخه ps2 با اینکار نمیشه لباس لارا رو عوض کرد!

کسی جواب این سوال مارو نمیدونه؟؟؟:(
آخه من وقتی تریلر این بازی رو برای نسخه ps2 از gametrailers اوردم توی تریلرش لارا توی بازی اصلی هم میتونست لباس های فرعی بپوشه!
انگار مشکل از بازی منه!:biggrin1:
نه دوست من . بازي شما مشكلي نداره . شما براي اينكه لباس هاي ليدي كرافت رو باز كني بايد داخل بازي دنبال جوايز مخفي باشي .(artifact ها) اگه تا يه درصدي بتوني همه رو جمع كني و يه بار هم بازي رو تا آخر تموم كني اون موقع اجازه ي عوض كردن لباس توي بازي رو بهتون مي ده .

من تیر میزنم..ولی سپرشون محکم دستشونه!

كاري نداره كه . شما بايد اينقدر تير بزني تا عصبي بشن . وقتي عصبي بشن حمله مي كنن طرفت و صحنه slow motion ميشه .
بعد شما به يه طرفي مي پري و shift رو مي زني تا دو تا دايره ي نشونه گيري بياد . وقتي دو تا روي هم جفت شد شليك كن . اونوقت اينا گيج مي شن .
بعدش با زدن كليد Q طنابت رو طرف سپرشون پرت كن و وقتي گير كرد بكش طرف خودت .
وقتي دو تا سپر ها رو انداختي زمين دوباره شروع كن تير بزن تا عصبي بشن و بخوان با ليزر سبز رنگ سنگت كنن .
بعد برو سپرشون رو بردار و طرف خودشون بگير .
با اين كار خودشون سنگ مي شن و فقط مي مونه كه شما چند تا شليك ناقابل بهشون بكني تا بميرن .
همين كار رو با اون يكي اسبه هم بكن .
موفق باشي :biggrin1:

خب حالا نوبت منه كه سوال بپرسم . :biggrin1:
بچه ها . توي وسطاي مراحل مصر رسيدم به اون ترازو كه يكي از سنگهاش افتاده . وقتي معماش رو حل كردم يه در روي زمين باز شد كه تونستم از اون بپرم توي دري كه طبقه ي پايين بود و هر چي مي پريدم نمي تونستم بگيرمش . خلاصه رفتم جلو و حالا

رسيدم به جايي كه بالاي سه چهارتا پله يه دستگيره از اين زنبوري هاي مختص مراحل مصر هستش . وقتي اينو ميگيرم يه ستون پشت سرم مياد پايين . من تونستم با هزاران زحمت و سرعت عمل برم ستون رو بگيرم و برم بالا .
آخه اگه دستگيره رو ول كني بعد از چند ثانيه ستونه ميره بالا .
حالا سوال اينجاست كه وقتي رسيدم به اون بالا هيچ جاي پرشي نيست . يعني من نمي بينم . هر چي هم اين ور و اونور مي پرم ميفتم و ميميرم .
كسي مي دونه باس چيكار كرد اينجا ؟

خب حالا نوبت منه كه سوال بپرسم . :biggrin1:
بچه ها . توي وسطاي مراحل مصر رسيدم به اون ترازو كه يكي از سنگهاش افتاده . وقتي معماش رو حل كردم يه در روي زمين باز شد كه تونستم از اون بپرم توي دري كه طبقه ي پايين بود و هر چي مي پريدم نمي تونستم بگيرمش . خلاصه رفتم جلو و حالا

رسيدم به جايي كه بالاي سه چهارتا پله يه دستگيره از اين زنبوري هاي مختص مراحل مصر هستش . وقتي اينو ميگيرم يه ستون پشت سرم مياد پايين . من تونستم با هزاران زحمت و سرعت عمل برم ستون رو بگيرم و برم بالا .
آخه اگه دستگيره رو ول كني بعد از چند ثانيه ستونه ميره بالا .
حالا سوال اينجاست كه وقتي رسيدم به اون بالا هيچ جاي پرشي نيست . يعني من نمي بينم . هر چي هم اين ور و اونور مي پرم ميفتم و ميميرم .
كسي مي دونه باس چيكار كرد اينجا ؟
اگه ممكنه يه عكس از اون منطقه بزار چون تو بازي از اين جاها زياد هست !!!

سلام غول مرحله دوم و چجوري بكشم؟ ( دو تا اسبا )
شما بايد اينقدر تير بزني تا عصبي بشن . وقتي عصبي بشن حمله مي كنن طرفت و صحنه slow motion ميشه .
بعد شما به يه طرفي مي پري و shift رو مي زني تا دو تا دايره ي نشونه گيري بياد . وقتي دو تا روي هم جفت شد شليك كن . اونوقت اينا گيج مي شن .
بعدش با زدن كليد Q طنابت رو طرف سپرشون پرت كن و وقتي گير كرد بكش طرف خودت .
وقتي دو تا سپر ها رو انداختي زمين دوباره شروع كن تير بزن تا عصبي بشن و بخوان با ليزر سبز رنگ سنگت كنن .
بعد برو سپرشون رو بردار و طرف خودشون بگير .
با اين كار خودشون سنگ مي شن و فقط مي مونه كه شما چند تا شليك ناقابل بهشون بكني تا بميرن .
همين كار رو با اون يكي اسبه هم بكن .
موفق باشي :biggrin1:( اينو دوستمون ARTHAS نوشتن من كپي كردم )

6c49b10.jpg

اينجا بايد اين دستگيره رو بكشيم .

6cepxzl.jpg

بعد اين ستونه مياد پايين .

4lrx10w.jpg

بعد دويدم روي اين ستونه و باهاش رفتم بالا . سه تا لبه روي ديوار هست با يه ميله .

4mucyma.jpg

از اين لبه ها كه بري بالا مي رسي به يه سطح صاف كه اگه بري روش مي رن سمت ديوار . بنابراين بايد سريع ازش رد بشي و بري روي سطح صاف بعدي كه ثابته و حركتي نمي كنه .

4qgcvi1.jpg

مشكل دقيقا اينجاست . وقتي مي رسم اينجا ديگه نمي دونم بايد چكار كرد . اگر بپرم اون لبه ي روبرويي رو نمي گيره و ميفته پايين ميميره . هيچ چيز هم روي ديوار نيست .

آدرس دقيقش هم توي مرحله ي Obelisk of Khamoon جايي كه بايد 4 تا المنت رو برداري تا اون دره باز بشه . من اوليش كه Eye of Horus اسمشه برداشتم و اومدم از ديوارهايي كه محكم مي خورن به هم رد شدم تا به اينجا رسيدم .

بچه ها خواهشا كمك كنين . اعصاب منو خورد كرده . هر كاري مي كنم نمي تونم رد كنمش .

6c49b10.jpg

اينجا بايد اين دستگيره رو بكشيم .

6cepxzl.jpg

بعد اين ستونه مياد پايين .

4lrx10w.jpg

بعد دويدم روي اين ستونه و باهاش رفتم بالا . سه تا لبه روي ديوار هست با يه ميله .

4mucyma.jpg

از اين لبه ها كه بري بالا مي رسي به يه سطح صاف كه اگه بري روش مي رن سمت ديوار . بنابراين بايد سريع ازش رد بشي و بري روي سطح صاف بعدي كه ثابته و حركتي نمي كنه .

4qgcvi1.jpg

مشكل دقيقا اينجاست . وقتي مي رسم اينجا ديگه نمي دونم بايد چكار كرد . اگر بپرم اون لبه ي روبرويي رو نمي گيره و ميفته پايين ميميره . هيچ چيز هم روي ديوار نيست .

آدرس دقيقش هم توي مرحله ي Obelisk of Khamoon جايي كه بايد 4 تا المنت رو برداري تا اون دره باز بشه . من اوليش كه Eye of Horus اسمشه برداشتم و اومدم از ديوارهايي كه محكم مي خورن به هم رد شدم تا به اينجا رسيدم .

بچه ها خواهشا كمك كنين . اعصاب منو خورد كرده . هر كاري مي كنم نمي تونم رد كنمش .
من اين مرحله را رفتم و تو دقيقا بايد بيفتي همونوري كه ميگي نميشه يعني بپري روبه روت من پريدم اون ور و اصلا راهش هم همونور است ببين يك پيشنهادي برات دارم تو از عقب بدو بدو كن و وقتي رسيدي به لبه بپر اون ور

وقتی بازی رو تموم میکنی تو بخش rewards در قسمت special اون style units چیه؟
وقتی وارد این قسمت میشی هیچ کاری برای انجام دادن نداری!

کسی نمیدونه؟!:confused:
من هم خود بازی و هم بخش Croft Manor رو کامل رفتم(همه Artifact ها و همه Relic ها رو گرفتم)وقتی هم که وارد Change Profile میشم مینویسه 100% بازی رو رفتی پس اون بخش Style Units چیه؟!:confused:

اگه منظورت اون زن پرنده است که بتید اول عصبانیش کنی هر وقت بهت حمله کرد با سیستم جاخالی بزنیش بعد وقتی که خوب بزنیش ایست می کنه اون موقع با یه اسلحه قوی بزنش اینقدر تکرار کن که بمیره!
چقدر خلاصه و مفید!

اگه منظورت اون زن پرنده است که بتید اول عصبانیش کنی هر وقت بهت حمله کرد با سیستم جاخالی بزنیش بعد وقتی که خوب بزنیش ایست می کنه اون موقع با یه اسلحه قوی بزنش اینقدر تکرار کن که بمیره!
چقدر خلاصه و مفید!

نه رئيس . منظورم اون زن پرنده نيست . منظورم اون غول زشتيه كه وقتي زنه پرنده ميفته توي مواد مذاب مياد بيرون و بايد كشتش .
من هنوز با زن پرنده مبارزه نكردم .

نه رئيس . منظورم اون زن پرنده نيست . منظورم اون غول زشتيه كه وقتي زنه پرنده ميفته توي مواد مذاب مياد بيرون و بايد كشتش .
من هنوز با زن پرنده مبارزه نكردم .

حسابی با تیر بزنش وقتی عصبی شد به طرفت حمله میکنه جا خالی بده یه دستش میره تو زمین گیر میکنه بلافاصله هدفتو بیار رو دستش بهش تیر بزن بعد که دستشو زدی دوباره عصبیش کن ایندفعه وقتی بهت حمله کرد جوری جاخالی بده که به طرف پرتگاه پرت بشه بعد یه دستشو میگیره به لبه پرتگاه که پرت نشه همون دستشو با تیر که بزنی میفته پایین و میمیره!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or