راهنمايي در بازي Tomb Raider Anniversary

من سر اون دوتا اسب مسخره که اسمشونو نمیدونم و نمیخوام بدونم:mad:
گیر کردم.
هرچی پشتک و بپر و..... اون دوتا نشونه نمیافته روهم که مغزشو بزنه
وقتی هم خشک میشن سپر رو نمیکشه از دستشون!
در ضمن ورژن ps2بازی میکنم
در کل خیلی ضایس .هول هولی خواستن فقط یه ورژن جدید بدن بیرون:evil:

مرسی
ببخشید قر زدم

در کل خیلی ضایس .هول هولی خواستن فقط یه ورژن جدید بدن بیرون
اصلا این حرف رو نزن چون لااقل از legend با اون معما های مسخره ش خیلی بهتر بود !

وقتی خشک شدن باید اون طنافِ! مجهز به آهنربا رو به سمتشون بندازی و بکشی تا سپر از دستشون بیفته . بعد هم میری پهلوی سپر و بهشون تیر میزنی و تا خواستن اشعه بزنن بهت ، سپر رو میگیری سمت خودشون تا اشعه به خودشون برگرده . اینجوری برای مدت محدودی آسیب پذیر میشن و میتونی بهشون آسیب بزنی. اینکارو ادامه بده تا بمیرن!

من سر اون دوتا اسب مسخره که اسمشونو نمیدونم و نمیخوام بدونم:mad:
گیر کردم.
هرچی پشتک و بپر و..... اون دوتا نشونه نمیافته روهم که مغزشو بزنه
در ضمن ورژن ps2بازی میکنم
در کل خیلی ضایس .هول هولی خواستن فقط یه ورژن جدید بدن بیرون:evil:

مرسی
ببخشید قر زدم

نگران نباش دوست من ،....;)منم اولش همينطوري بودم هرچي قلاب ميزدم سپرها را از دستشون نميكشيد اما بالاخره موفق شدم خيلي هم خوشحال شدم تو اين مرحله خيلي اعصابم خورد شده بود ميخواستم خودم برم تو كامپيوتر را اون اسبا را با دستاي خودم خفشون كنم:cheesygri
به اميد روزي كه اون دو تا اسبا را بكشي.

مي دونين چرا شماها نتونستين اون سپرها رو بكشين ؟
چون زيادي به اسبا نزديك بودين . بايد يه كم ازش فاصله داشته باشين .
نه خيلي نزديك و نه خيلي دور باشين .
اول همه چيز رو امتحان كنين بعد به بازي ايراد بگيرين .

کمک فوری میخوام

سلام.. می شه زود جواب بدین ! ؟
سیستم من آلارم داده که 5 روز دیگه تاریخ بازی تموم میشه و دیگه وارد اون نمیشه 67% بازی رو رفتم باید جیکار کنم؟:confused::confused::(:(:(:(:(:((:((:((

سلام.. می شه زود جواب بدین ! ؟
سیستم من آلارم داده که 5 روز دیگه تاریخ بازی تموم میشه و دیگه وارد اون نمیشه 67% بازی رو رفتم باید جیکار کنم؟

بازی توی 70 و خورده ای درصد تموم میشه. زیاد نگران نباش . چیزه زیادی نمونده . ( کل بازی رو توی 2 روز میشه تموم کرد دیگه 5 روز برای 10 ، 15 درصد چیزه کمی نیست)

ببین میتونی از طریق ِ دستکاری ِ تاریخ ِ ویندوز سره بازی کلاه بذاری ؟! :)

مرسی

از راهنمایی و جواب ممنونم
مرسیییییییییییییییییییییییی
تاریخ سیستم رو چقدر عقب ببرم؟
:((:((:((
وقتی می خوام تو بازی برم آلارم تاریخ می ده... باید yes بزنم یا نه؟:eek:

سلام به همگی خسته نباشید ممنون می شم در اوایل بازی گیر کرده ام اگه کمکم کنید سپاسگذارم.
مشکل
تو اولاي بازي جايي كه دو تا اهرمه از دو طرف بايد بري واز بالا بپري رو اون اهرم ها تا در وا بشه از يه طرف كه ميري مشكلي نيست ولي از طرف سمت چپ كه كه از ديواره راه ميره بعد كه مي خوام به پشت بپره لبه ي سكورو نميگيره ميوفته تو اب منچيكار بايد بكنم؟ با تشكر

سلام به همگی خسته نباشید ممنون می شم در اوایل بازی گیر کرده ام اگه کمکم کنید سپاسگذارم.
مشکل
تو اولاي بازي جايي كه دو تا اهرمه از دو طرف بايد بري واز بالا بپري رو اون اهرم ها تا در وا بشه از يه طرف كه ميري مشكلي نيست ولي از طرف سمت چپ كه كه از ديواره راه ميره بعد كه مي خوام به پشت بپره لبه ي سكورو نميگيره ميوفته تو اب منچيكار بايد بكنم؟ با تشكر
اگه منظورت اون درس كه جلوش كلي تيغه بايد بگم شكاف هايه روي ديوار كاملا تابلو هستن و ميتوني خيلي راهت اهرم ها رو بكشي و بعد سريع بياي پايين و رويه دكمه جلويه در واسي تا در باز بشه!

لباس لارا!!!

سلام من یک جواب فوری میخوام... بازی رو + خونه ی لارا رو در 84% تموم کردم:biggrin1:... ولی لباسش حتی یک بار هم عوض نشد....
:((:((:((هر کازی کردم نشد.چرا؟:evil::((

چنگک توی حیات .... ولی اول باید عقربه ی ساعت رو که جا می زنی آروم آزوم انقدر بچرخونیش تا در ها ی جلوی ساعت باز بشه...از لای چمنها طوری حرکت کنی تا وارد اون اتاق که چنگک داره بشی...یادت باشه چنگک رو که برداشتی یک حلقه رو در هست!! اون زو باز کن که مجبور نسی بازم تو چمنها پیچ بزنی!!!! چون بازم باید برگردی اونجا!!!!!!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or