آخرین ویرایش:
من 360 ندارم پسر جون !اره منطق از جانب تو موج میزنه! حق با توئه! از دیشب نذاشتی یه قسمت آدمیزادی Death Note ببینم. همش بلند میشدم بیام جواب حرفای فوق بی منطق تو رو بدم.خودتم شک داری چی میگی!!!
اره میرم کنترل کاراکتر WOW-مو به دست میگیرم و فشارش برای شما کنسولیا میمونه که بازیاتون نمیتونن تا این حد محبوب باشن.
اره واقعا حقیقت تلخه! تو هم برو کینکتتو روشن کن و سعی کن اون پلنگتو نوازش کنی.
پ.ن:
بله کاملا مشخصه که اون جعبه مجهول گند زده و PC اومده گندشو جمع کرده!!!
پس اگر کاری نداری من برم یه قسمت دیگه انیمه ببینم![]()
شما هم همينطور رفيق...دوستانی که هی میگن ما هم pc داشتیم شما ها که اصلا بازی های pc رو نمیشناسین چیزی نگین بهتره![]()

منم همون موقع كه Xbox لانچ شد بازیش كردم، خود بيل گيتس بازی رو امضا كرد به عنوان اولين نفر بهم داد، بالاترين از اين؟اون موقع که ما شروع کردیم halo بازی کردن یعنی halo 1 که الان شده halo custom edition تو هنوز سنت به gaming نمیخورد نمیدونستی halo چیهالبته نمیدونم نصف چیزایی که گفتی چه ربطی داشت ولی اتفاقا اون ها رو هم بازی کردم قبل از این که توی همین ساین کنسول هامو بفروشم
البته بازم قبل از این که تو بدونی mgs چیه ما روی pc بازی کرده بودیم
تو هم که همش میگی شما بلد نیستین بازی کنین تو هر بازی خواستی چه clan war چه solo بگو match بزاریم![]()
![]()
خب انگار شما منطقی تری. در مورد حرف اولت كه PC بدتره چون هر بچه ای به بهانه درس از باباش پول می گيره يه سيستم درست و حسابی می بنده.اصلا باهات موافق نیستم دیگه الان هر بچه کوچولویی که کادو تولد بهش ی ایکس باکس یا پی اس 3 دادن این بازیایی که اسم بردی تهشو دراورده خیلی بهتر از من و شما دیگه کیلزون و گیرز و آنچارت و اینا از مد افتاده این تی وی که میگی الان همه دارن پس تا اینجا کنسول چیز خاصی عرضه نکرده که خیلی متفاوتم باشه و تا ببینی دو دستی بزنی تو سر خودت که ای وای چی رو از دست دادم برم زود یکی بخرم . نه اینطوریام نیست
شما هم بشین bf3 رو رو همون تی وی 42 آف یا آنلاینشو بزن تا از اینور قظیه هم مطلع بشی . اینم بگم هیچ وقت تجربه کامل ی بازی ریسینگ نمی تونی روی کنسول داشته باشی . اگه منظورت gt1,2,3,4 یا فورزا که 1000 سال به پای nfs یا dirt نمیرسه دیگه dx11 هم بهش اضاف کن ببین چی میشه . وگرنه متال گیر 1 روی pc هم بود اون موقع سینه چاکای خودشو داشت halo 1 هم بازی کردیم اونم زمان خودش بهترین بود . ولی الان همشون تکراری شدن که چی بشینی وقتتو تلف کنی 4 تا اچیومنت بگیری که چی بشه ! باز اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .
شما پی سی هم بازی کنی کپی هم بازی کنی ی کرک داره همین . ی سیستم خوب هم تا 3 سال شایدم بیشتر جوابتو میده .
والا بازیای ios الان ترکونده کافیه ی تبلت داشته باشی تا کلا از بازی سیراب بشی اگه اپل باشه که دیگه هیچ .
تازه اونایی كه كپی خور هستن هم می تونن آنلاين بازی كنن. يه حرفی بزنيد كه منطقی باشه، آچيومنت درجه تجربه شما رو می گه، وقتی كسی ساده ترين آچيومنت آنلاين رو هم نداره ما دم خروس رو باور كنيم يا قسم حضرت عباس رو؟از اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .
خب یه کار دیگه میتونی بکنی! MOVE که داری نه؟ میتونی باهاش حرکات چوبدستی هری پاتر رو تمرین کنی!من 360 ندارم پسر جون !
تا حالا با کینکت هم کار نکردم !
برو برو صبر کن تا سالی دیگه یه آلن ویک دیگه بیاد برا پی سی ـت !

شما هم همينطور رفيق...
اصلا باهاتون نمی شه بحث كرد. يه MGS3 يا FF (به انتخاب خودت-عمرا بتونی) صد در صد كن و يه دست هيلو آنلاين بازی كن بعد تو تاپيك های PC VS Console اينطوری حرف بزن.
خواستی برای اينكه دستت درد نگيره می تونی سيوای آماده شون رو دانلود كنی، البته يكی مثل شما باز نمی تونه چون هزارتا فن استليث MGS و تريك های FF (مثل فرست استريك زدن) رو بلد نيست. با انچارتد، گيرز و كيلزون هم يه آشنایی پيدا كن... البته روی TV 42 و يه دست اينا رو مولتی بازی كن ببين دنيا دست كيه. MK رو يادم رفت...بذار رو آخرين درجه سختی ببين چطوريه.
GT و فورزا هم هستن...يه هفته پيش يه تاپيك ديدم بازی ريسينگ PC بود (فكر كنم فرمول1) اسم ايتاليایی داشت نمی دونم چی بود، مثلا DX 11 ساپرت بود ولی گرافيكش به GT4 هم نمی رسيد و همه به به و چه چه می كردن.
اينهمه مغرور نباش
بزرگی هم به سن نيست. به خيلی چيزای ديگه ست، كسی كه بزرگ باشه حرفاش منطقيه (مهم ترين نشونه)
اصلا باهات موافق نیستم دیگه الان هر بچه کوچولویی که کادو تولد بهش ی ایکس باکس یا پی اس 3 دادن این بازیایی که اسم بردی تهشو دراورده خیلی بهتر از من و شما دیگه کیلزون و گیرز و آنچارت و اینا از مد افتاده این تی وی که میگی الان همه دارن پس تا اینجا کنسول چیز خاصی عرضه نکرده که خیلی متفاوتم باشه و تا ببینی دو دستی بزنی تو سر خودت که ای وای چی رو از دست دادم برم زود یکی بخرم . نه اینطوریام نیست
شما هم بشین bf3 رو رو همون تی وی 42 آف یا آنلاینشو بزن تا از اینور قظیه هم مطلع بشی . اینم بگم هیچ وقت تجربه کامل ی بازی ریسینگ نمی تونی روی کنسول داشته باشی . اگه منظورت gt1,2,3,4 یا فورزا که 1000 سال به پای nfs یا dirt نمیرسه دیگه dx11 هم بهش اضاف کن ببین چی میشه . وگرنه متال گیر 1 روی pc هم بود اون موقع سینه چاکای خودشو داشت halo 1 هم بازی کردیم اونم زمان خودش بهترین بود . ولی الان همشون تکراری شدن که چی بشینی وقتتو تلف کنی 4 تا اچیومنت بگیری که چی بشه ! باز اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .
شما پی سی هم بازی کنی کپی هم بازی کنی ی کرک داره همین . ی سیستم خوب هم تا 3 سال شایدم بیشتر جوابتو میده .
والا بازیای ios الان ترکونده کافیه ی تبلت داشته باشی تا کلا از بازی سیراب بشی اگه اپل باشه که دیگه هیچ .
اینا اصلا بازی نستن که !
واقعا لول !
شما هم تو PSN سوژه هستی و برات مسيج ساختم به همه اد ليستم دادم كه داچ بگ كبير رو ستايش كنيد تا صاحب كل سری CoD به صورت مفتی شيدderp عزیز واقعا ابروی خودت رو نبر با این جفنگیات الان تو xf با steam شدی سوژه بچه هاتو جدا اچیومنت های منو دیده بودی ؟جدا ؟ کی ؟ کجا ؟
کلا بقیه حرف هاتم = junk چون خودت نفهمیدی چی میگی ربطی به چیزایی که من گفتم ندارن .
منتظر هستم برای برگزاری match خبرم کن.

اين پست رو الان ديدم! ماشالا متوجه نشديد منظور من كرك و مشكلات نصب نسخه PC بود؟ اصلا هيچ مشكلی هم نداشته باشه من و امثالم حوصله نصب كردن و كرك كردن نداريم اونم برای بازی كه نسخه كنسولیش رو راحت می شه ظرف دو ثانيه بازی كرد، اونم با dlc هاش!
کنسول زندگی هست
حالا چه خانگی باشه و چه دستی حتی گوشی های هوشمند
اگر نباشند ارزش بازی ها به فنا خواهد رفت
ارزش کنسول ها بیشتر از ان است که ایشان تصور میکند
شما هم تو PSN سوژه هستی و برات مسيج ساختم به همه اد ليستم دادم كه داچ بگ كبير رو ستايش كنيد تا صاحب كل سری CoD به صورت مفتی شيد
S0HÉIL's Raptr.com ID
تازه من با اينهمه بازی اريج هيچی در مقابل خيليا نيستم...
باشه برای مچ هم هر موقع اومدی PSN شما...و بستگی داره چه بازی باشه! من تفننی هر چی بگيرم بازی می كنم...ولی مثلا فيفا11 رو همون روزش كه گرفتم به 15 تا لول بالاتر از خودم نمی باختم!
برد و باختم مهم نيست، اصل تجربه ست...مطمئنا شما تو هر بازی تجربه نداری. هست كسی كه فقط كارش آناليز فيفاست و تو PSN هم فقط میاد و همه رو هم با اختلاف 10 گل می زنه اونم فقط با منچستر يونايتد.
البته الان كه وقتش رو ندارم چون از شنبه تا چهارشنبه جایی كار می كنم و اين دو روز آخر هفته رو هم استراحت.
منم ديگه برم به اندازه كافی Fun داشتم و بايستی استراحت كنم
به اميد رشد سن عقلی و منطقی بعضی دوستان عمدتا For Ever Alone !![]()
همین حرف هات یعنی وا دادی هم برای من هم برای خواننده ها کافیه . هی هر سی هم یه چی میگی جواب میدیم یه چیز دیگه میگی . کلا به بقیه نه جفنگ بگو نه ببند چون گفتم که هم من بیقه رو میشناسم هم اونا منو پس 
پست نمیدم که بیام در جواب ـش این پست ها رو ببینم ! سطح گفتمان دوستان در حد صفر ـه !به چند تا Gif ُ بحث های مسخره بسنده میکنن !خب یه کار دیگه میتونی بکنی! MOVE که داری نه؟ میتونی باهاش حرکات چوبدستی هری پاتر رو تمرین کنی!
چه اسکی Move رو کنترلر Wii میره!!!![]()