رئیس Red 5: روش کنسولی دیگه مُرده

raya2

کاربر سایت
markkernheader_19407.nphd.jpg
Mark Kern که قبلا طراح بازی World of Warcraft بود و الان به شرکت Red 5 پیوسته, خودش را برای مراسم خاکسپاری کنسول ها آماده می کند. او می گوید:"میلیاردها دلار پول و سرمایه صرف می شود تا یک کنسول ساخته شود و بعد از اون شما مجبورید 5 تا 7 سال اونو حمایت کنید تا بتونید پولتونو برگردونید و من فکر میکنم که این روش دیگه شکست خورده باشه. به نظر من سازندگان کنسولها باید روی چیزهای بزرگتری شرط بندی کنند نه در حال حاضر که نوآوری داره از بین میره و باعث میشه که گیمرها خسته بشن و برن.""تغییرات باید همراه با نوآوری شکل بگیره و من باور دارم که کنسول ها مُرده اند. من دو نشانه برای این موضوع دارم: یکی اینکه بازیها به سرعت به دو دسته ی بازی های AAA و همچنین سایر بازی, تقسیم می شوند و دوم اینکه ما شاهد اخراج کارکنان شرکتهای بازیسازی پس از شکست در فروش بازیهایشان هستیم که خیلی ناراحت کننده هست."البته Kern تصور نمیکند که ناشران بزرگ به این زودی ها به طرز تفکر او روی بیاورند:"اگه حتی مدیران این شرکتهای بزرگ این موضوع را فهمیده باشن, تغییر جهت سریع از آن روش قدیمی, برایشان خیلی سخت هست. در واقع آنها در ریسک سختی قرار دارند که توسط شرکتهایی مانند Apple و Google و Facebook مغلوب شوند. به بازیهای indie و به بازی League of Legends از شرکت Riot Games نگاه کنید. آنها حتی از World of Warcraft هم بیشتر گیمر دارند و این احمقانه ست در حالی که هیچ ناشری ندارن! واقعا کی به ناشر احتیاج داره؟ من که ندارم. در حال حاضر ناشران برای من اهمیت ناچیزی دارند."Kern همچنین علاقه ای برای آوردن بازی MMO و رایگانش یعنی Firefall به کنسولها, ندارد:"چرا من باید این کار را بکنم ؟ وقتی میبینم صاحبان کنسولها نمی دانند که چگونه بازیهای free-to-play را در روش فعلیشون قرار بدهند. حتی اون ها نمی دونند که چگونه از این گونه بازیهای برای به دست آوردن سرمایه, استفاده کنند. هیچ انگیزه ای برای من برای رفتن به سمت کنسول ها وجود نداره. در حال حاضر من بیشتر تمایل دارم که برم سمت Mac OS یا حتی iOS."بازی Firefall در حال حاضر در پایان انتشار بتای خود به سر می برد.سرچشمهRed 5 boss calls console model “broken”, “dead” | VG247

آخرین ویرایش:
اره منطق از جانب تو موج میزنه! حق با توئه! از دیشب نذاشتی یه قسمت آدمیزادی Death Note ببینم. همش بلند میشدم بیام جواب حرفای فوق بی منطق تو رو بدم.خودتم شک داری چی میگی!!!
اره میرم کنترل کاراکتر WOW-مو به دست میگیرم و فشارش برای شما کنسولیا میمونه که بازیاتون نمیتونن تا این حد محبوب باشن.;)
اره واقعا حقیقت تلخه! تو هم برو کینکتتو روشن کن و سعی کن اون پلنگتو نوازش کنی.;;)=))
پ.ن:
بله کاملا مشخصه که اون جعبه مجهول گند زده و PC اومده گندشو جمع کرده!!!=))

پس اگر کاری نداری من برم یه قسمت دیگه انیمه ببینم;)
من 360 ندارم پسر جون !
تا حالا با کینکت هم کار نکردم !
برو برو صبر کن تا سالی دیگه یه آلن ویک دیگه بیاد برا پی سی ـت !

دوستانی که هی میگن ما هم pc داشتیم شما ها که اصلا بازی های pc رو نمیشناسین چیزی نگین بهتره :x
شما هم همينطور رفيق...:)
اصلا باهاتون نمی شه بحث كرد. يه MGS3 يا FF (به انتخاب خودت-عمرا بتونی:دی) صد در صد كن و يه دست هيلو آنلاين بازی كن بعد تو تاپيك های PC VS Console اينطوری حرف بزن.
خواستی برای اينكه دستت درد نگيره می تونی سيوای آماده شون رو دانلود كنی، البته يكی مثل شما باز نمی تونه چون هزارتا فن استليث MGS و تريك های FF (مثل فرست استريك زدن) رو بلد نيست. با انچارتد، گيرز و كيلزون هم يه آشنایی پيدا كن... البته روی TV 42 و يه دست اينا رو مولتی بازی كن ببين دنيا دست كيه. MK رو يادم رفت...بذار رو آخرين درجه سختی ببين چطوريه.
GT و فورزا هم هستن...يه هفته پيش يه تاپيك ديدم بازی ريسينگ PC بود (فكر كنم فرمول1) اسم ايتاليایی داشت نمی دونم چی بود، مثلا DX 11 ساپرت بود ولی گرافيكش به GT4 هم نمی رسيد و همه به به و چه چه می كردن.
اينهمه مغرور نباش;)
بزرگی هم به سن نيست. به خيلی چيزای ديگه ست، كسی كه بزرگ باشه حرفاش منطقيه (مهم ترين نشونه)
من ديگه حرفی ندارم، بحثم با كوروش بود كه ايشون يه RPG'er خيلی با تجربه ست، چه روی كنسول و چه روی PC و از حرفاشم معلومه روی پلتفرم خاصی تعصب نداره (كاری ندارم مديره و از روی پاچه خواری نمی گم) بقيه هم كه خيلی تعصب دارن روی يه چيز بهتره يه كم ديدشون رو باز تر كنن و ديگه حرفی ندارم باهاشون...
به هر حال كسایی كه تاپيك رو می خونن بهتر می تونن نظر بدن...
اون موقع که ما شروع کردیم halo بازی کردن یعنی halo 1 که الان شده halo custom edition تو هنوز سنت به gaming نمیخورد نمیدونستی halo چیه
yahoo_21.gif
البته نمیدونم نصف چیزایی که گفتی چه ربطی داشت ولی اتفاقا اون ها رو هم بازی کردم قبل از این که توی همین ساین کنسول هامو بفروشم
yahoo_24.gif
البته بازم قبل از این که تو بدونی mgs چیه ما روی pc بازی کرده بودیم
yahoo_6.gif
تو هم که همش میگی شما بلد نیستین بازی کنین تو هر بازی خواستی چه clan war چه solo بگو match بزاریم
yahoo_8.gif
منم همون موقع كه Xbox لانچ شد بازیش كردم، خود بيل گيتس بازی رو امضا كرد به عنوان اولين نفر بهم داد، بالاترين از اين؟
yahoo_4.gif
شما اگه فن واقعيش بودی از روی آچيومنت های آنلاين هيلوت اين رو می شد فهميد.
البته خودمم نيستم چون يه بار فقط آنلاين زدم و بقيه اش آفلاين، ولی چون شما ادعاش رو داری گفتم...
بازی كردن هيلو1 رو صرفا كاكا سياه كارتن خواب هم تو همون روز لانچش انجام داده و افتخار بزرگی نيست.
بعد MGS روی PC ؟:دی مولتی زدن MGS ؟:دی شما سرنگ زدن به ومپ تو MGS4 رو رد كن مولتی MGS3 پيش كش:دی
اصلا باهات موافق نیستم دیگه الان هر بچه کوچولویی که کادو تولد بهش ی ایکس باکس یا پی اس 3 دادن این بازیایی که اسم بردی تهشو دراورده خیلی بهتر از من و شما دیگه کیلزون و گیرز و آنچارت و اینا از مد افتاده این تی وی که میگی الان همه دارن پس تا اینجا کنسول چیز خاصی عرضه نکرده که خیلی متفاوتم باشه و تا ببینی دو دستی بزنی تو سر خودت که ای وای چی رو از دست دادم برم زود یکی بخرم . نه اینطوریام نیست
شما هم بشین bf3 رو رو همون تی وی 42 آف یا آنلاینشو بزن تا از اینور قظیه هم مطلع بشی . اینم بگم هیچ وقت تجربه کامل ی بازی ریسینگ نمی تونی روی کنسول داشته باشی . اگه منظورت gt1,2,3,4 یا فورزا که 1000 سال به پای nfs یا dirt نمیرسه دیگه dx11 هم بهش اضاف کن ببین چی میشه . وگرنه متال گیر 1 روی pc هم بود اون موقع سینه چاکای خودشو داشت halo 1 هم بازی کردیم اونم زمان خودش بهترین بود . ولی الان همشون تکراری شدن که چی بشینی وقتتو تلف کنی 4 تا اچیومنت بگیری که چی بشه ! باز اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .

شما پی سی هم بازی کنی کپی هم بازی کنی ی کرک داره همین . ی سیستم خوب هم تا 3 سال شایدم بیشتر جوابتو میده .
والا بازیای ios الان ترکونده کافیه ی تبلت داشته باشی تا کلا از بازی سیراب بشی اگه اپل باشه که دیگه هیچ .
خب انگار شما منطقی تری. در مورد حرف اولت كه PC بدتره چون هر بچه ای به بهانه درس از باباش پول می گيره يه سيستم درست و حسابی می بنده.
بعد tps های كنسولی رو كاری ندارم ولی fps ها شامل bf3 كه گفتيد تو بخش آنلاين علاوه بر لول آپ كه سختشون می كنه مدهای هاردكور دارن و كار بچه ها نيست بازی كردنشون. خود شما هم بری به مشكل می خوری.
nfs و dirt هيچ كدومشون سيموليشن نيستن. شما بشين مسابقات GT5 رو برو و PSP رو به عنوان آينه بذار ببين ريسينگ يعنی چی. داشبرد يه ماشين پرميوم رو روی آخرين رزولوشن و 3D ببين، استراتژی پيست های مختلف رو فوت آب شو ببين كجا Dirt و nfs سيموليشنند.
بعد كی گفته آچيومنت گرفتن وقت تلف كردنه؟ كسی كه پرو باشه خود به خود آچيومنت های آنلاين رو می گيره و وقتی هم اصلا دستش نخورده به بازی نه.
بازیای iOS هم به هيچ درد بنده نمی خورن چون انحصاری كنسول روشون نميان، همينطور بازی های ژاپنی خاص كنسول!
من كه گفتم اصلا روی PS3 اريج می زنم و از پستامم معلومه RPG دوست دارم، واقعا اين تيكه چه ربطی داشت؟
از اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .
تازه اونایی كه كپی خور هستن هم می تونن آنلاين بازی كنن. يه حرفی بزنيد كه منطقی باشه، آچيومنت درجه تجربه شما رو می گه، وقتی كسی ساده ترين آچيومنت آنلاين رو هم نداره ما دم خروس رو باور كنيم يا قسم حضرت عباس رو؟

آخرین ویرایش:
من 360 ندارم پسر جون !
تا حالا با کینکت هم کار نکردم !
برو برو صبر کن تا سالی دیگه یه آلن ویک دیگه بیاد برا پی سی ـت !
خب یه کار دیگه میتونی بکنی! MOVE که داری نه؟ میتونی باهاش حرکات چوبدستی هری پاتر رو تمرین کنی!;;)=))
چه اسکی Move رو کنترلر Wii میره!!!;)
اره آلن ویک رو هم بازی میکنیم و حالشو میبریم و حسرتش برای تو میمونه که نمیتونی روی PS3-ت بازیش کنی!!!!;;)

پ.ن:بله یه قسمت دیگه از انیمه-م حیف و میل شد!

شما هم همينطور رفيق...:)
اصلا باهاتون نمی شه بحث كرد. يه MGS3 يا FF (به انتخاب خودت-عمرا بتونی:دی) صد در صد كن و يه دست هيلو آنلاين بازی كن بعد تو تاپيك های PC VS Console اينطوری حرف بزن.
خواستی برای اينكه دستت درد نگيره می تونی سيوای آماده شون رو دانلود كنی، البته يكی مثل شما باز نمی تونه چون هزارتا فن استليث MGS و تريك های FF (مثل فرست استريك زدن) رو بلد نيست. با انچارتد، گيرز و كيلزون هم يه آشنایی پيدا كن... البته روی TV 42 و يه دست اينا رو مولتی بازی كن ببين دنيا دست كيه. MK رو يادم رفت...بذار رو آخرين درجه سختی ببين چطوريه.
GT و فورزا هم هستن...يه هفته پيش يه تاپيك ديدم بازی ريسينگ PC بود (فكر كنم فرمول1) اسم ايتاليایی داشت نمی دونم چی بود، مثلا DX 11 ساپرت بود ولی گرافيكش به GT4 هم نمی رسيد و همه به به و چه چه می كردن.
اينهمه مغرور نباش;)
بزرگی هم به سن نيست. به خيلی چيزای ديگه ست، كسی كه بزرگ باشه حرفاش منطقيه (مهم ترين نشونه)

اصلا باهات موافق نیستم دیگه الان هر بچه کوچولویی که کادو تولد بهش ی ایکس باکس یا پی اس 3 دادن این بازیایی که اسم بردی تهشو دراورده خیلی بهتر از من و شما دیگه کیلزون و گیرز و آنچارت و اینا از مد افتاده این تی وی که میگی الان همه دارن پس تا اینجا کنسول چیز خاصی عرضه نکرده که خیلی متفاوتم باشه و تا ببینی دو دستی بزنی تو سر خودت که ای وای چی رو از دست دادم برم زود یکی بخرم . نه اینطوریام نیست
شما هم بشین bf3 رو رو همون تی وی 42 آف یا آنلاینشو بزن تا از اینور قظیه هم مطلع بشی . اینم بگم هیچ وقت تجربه کامل ی بازی ریسینگ نمی تونی روی کنسول داشته باشی . اگه منظورت gt1,2,3,4 یا فورزا که 1000 سال به پای nfs یا dirt نمیرسه دیگه dx11 هم بهش اضاف کن ببین چی میشه . وگرنه متال گیر 1 روی pc هم بود اون موقع سینه چاکای خودشو داشت halo 1 هم بازی کردیم اونم زمان خودش بهترین بود . ولی الان همشون تکراری شدن که چی بشینی وقتتو تلف کنی 4 تا اچیومنت بگیری که چی بشه ! باز اونایی که اورجینال دارن کنسولشون دست نخوردس تو ایرانم نیستن اون اچیومنتا به دردشون میخوره نه اونی که اینجا نشسته سنگ کنسول دستکاری شده زوار در رفتشو به سینه میزنه که سالی 1 بار یا 2 بار آیا lt براش بیاد یا نه که فلان بازی رو بتونه روش اجرا کنه یا نتونه .

شما پی سی هم بازی کنی کپی هم بازی کنی ی کرک داره همین . ی سیستم خوب هم تا 3 سال شایدم بیشتر جوابتو میده .
والا بازیای ios الان ترکونده کافیه ی تبلت داشته باشی تا کلا از بازی سیراب بشی اگه اپل باشه که دیگه هیچ .

اینا اصلا بازی نستن که !:)
واقعا لول !

سری nfs قبل از پیدایش کنسول رو pc بوده تا به امروزم هست و خواهد بود . چیزیم نیست که بگیم امروز متولد شده یا ی نسخش 8 سال در حال ساخت بوده پس خیلی خفنه . بازی ریشه دار رو وقتی میی لووووووول بازی نیست پس gt بازیه ؟ 4 تا ماشین خوشگل ! فقط همین ؟
قدمت dirt هم کم از nfs نیست مشکل شما اینه که به لحاظ زمانی نتونستی با این سری از بازیهای ادامه دار منطبق باشی .
الان فقط ی mgs و ی gt دیدی از بقیه دنیا بی خبری .

derp عزیز واقعا ابروی خودت رو نبر با این جفنگیات الان تو xf با steam شدی سوژه بچه ها ;) تو جدا اچیومنت های منو دیده بودی ؟جدا ؟ کی ؟ کجا ؟
کلا بقیه حرف هاتم = junk چون خودت نفهمیدی چی میگی ربطی به چیزایی که من گفتم ندارن .
منتظر هستم برای برگزاری match خبرم کن.
شما هم تو PSN سوژه هستی و برات مسيج ساختم به همه اد ليستم دادم كه داچ بگ كبير رو ستايش كنيد تا صاحب كل سری CoD به صورت مفتی شيد:دی
S0HÉIL's Raptr.com ID
تازه من با اينهمه بازی اريج هيچی در مقابل خيليا نيستم...
باشه برای مچ هم هر موقع اومدی PSN شما...و بستگی داره چه بازی باشه! من تفننی هر چی بگيرم بازی می كنم...ولی مثلا فيفا11 رو همون روزش كه گرفتم به 15 تا لول بالاتر از خودم نمی باختم!
برد و باختم مهم نيست، اصل تجربه ست...مطمئنا شما تو هر بازی تجربه نداری. هست كسی كه فقط كارش آناليز فيفاست و تو PSN هم فقط میاد و همه رو هم با اختلاف 10 گل می زنه اونم فقط با منچستر يونايتد.
البته الان كه وقتش رو ندارم چون از شنبه تا چهارشنبه جایی كار می كنم و اين دو روز آخر هفته رو هم استراحت.
منم ديگه برم به اندازه كافی Fun داشتم و بايستی استراحت كنم;)
به اميد رشد سن عقلی و منطقی بعضی دوستان عمدتا For Ever Alone ! :دی
پ.ن: خط اول و آخر پستم شوخی بود، ناراحت نشو!
كاربر خوبی هستی ولی اين تعصب و ادعاهای بيجا رو ول كنی عالی می شه! بازی هم برای تفريحه و تعصبی لازم نيست روش داشته باشی.
====
اين پست رو الان ديدم! ماشالا متوجه نشديد منظور من كرك و مشكلات نصب نسخه PC بود؟ اصلا هيچ مشكلی هم نداشته باشه من و امثالم حوصله نصب كردن و كرك كردن نداريم اونم برای بازی كه نسخه كنسولیش رو راحت می شه ظرف دو ثانيه بازی كرد، اونم با dlc هاش!

آخرین ویرایش:
کنسول زندگی هست
حالا چه خانگی باشه و چه دستی حتی گوشی های هوشمند
اگر نباشند ارزش بازی ها به فنا خواهد رفت
ارزش کنسول ها بیشتر از ان است که ایشان تصور میکند
راستی فراموش نکنیم که ایشان میخواهد برای ios هم بازی بسازد که ان هم یعنی iphone و iphone هم یعنی کنسول

دوستان اگه نتونید محترمانه بحث کنید مجبور به برخورد میشم. فرقی نداره چه طرفدار pc و چه طرفدار کنسول . اگه حرفی دارید و منطقیه میتونید بدون توهین حرفتون رو بیان کنید. ضمنا اینجا تاپیک مقایسه پلتفرمها نیست.

کنسول زندگی هست
حالا چه خانگی باشه و چه دستی حتی گوشی های هوشمند
اگر نباشند ارزش بازی ها به فنا خواهد رفت
ارزش کنسول ها بیشتر از ان است که ایشان تصور میکند

بله کاملا با شما موافقم ولی گوشی های موبایل هوشمند اسمارت فون ها یا تبلت ها کنسول نیستن
با این حال ارزش مادی و معنویشون خیلی بیشتر از هر کنسول دیگه ایه بازیهاشونم خیلی شیک تر اسمارت تر و پیشرفته تر از کنسول های حال حاضره
شما ی بار بشین با آی پد ی بازی که هم رو کنسول هست هم رو پی سی بوده بازی کن دیگه طرف کنسول نمیری شاید طرف پی سیش هم نری دیگه
به هرحال فکر میکنم کنسولای 15 سال پیش ایکس باکس 1 و پی اس 1 خیلی موفق تر بودن تا الان .

شما هم تو PSN سوژه هستی و برات مسيج ساختم به همه اد ليستم دادم كه داچ بگ كبير رو ستايش كنيد تا صاحب كل سری CoD به صورت مفتی شيد:دی
S0HÉIL's Raptr.com ID
تازه من با اينهمه بازی اريج هيچی در مقابل خيليا نيستم...
باشه برای مچ هم هر موقع اومدی PSN شما...و بستگی داره چه بازی باشه! من تفننی هر چی بگيرم بازی می كنم...ولی مثلا فيفا11 رو همون روزش كه گرفتم به 15 تا لول بالاتر از خودم نمی باختم!
برد و باختم مهم نيست، اصل تجربه ست...مطمئنا شما تو هر بازی تجربه نداری. هست كسی كه فقط كارش آناليز فيفاست و تو PSN هم فقط میاد و همه رو هم با اختلاف 10 گل می زنه اونم فقط با منچستر يونايتد.
البته الان كه وقتش رو ندارم چون از شنبه تا چهارشنبه جایی كار می كنم و اين دو روز آخر هفته رو هم استراحت.
منم ديگه برم به اندازه كافی Fun داشتم و بايستی استراحت كنم;)
به اميد رشد سن عقلی و منطقی بعضی دوستان عمدتا For Ever Alone ! :دی

خب خالی میبندی خوب ببند عزیزم هر وقت هم تونستی اسم من رو صحیح بگی جایزه داری. داچ بگ =)) همین حرف هات یعنی وا دادی هم برای من هم برای خواننده ها کافیه . هی هر سی هم یه چی میگی جواب میدیم یه چیز دیگه میگی . کلا به بقیه نه جفنگ بگو نه ببند چون گفتم که هم من بیقه رو میشناسم هم اونا منو پس :x

جناب کورش خان این پست توهین و تمسخر نیست ؟!
خب یه کار دیگه میتونی بکنی! MOVE که داری نه؟ میتونی باهاش حرکات چوبدستی هری پاتر رو تمرین کنی!;;)=))
چه اسکی Move رو کنترلر Wii میره!!!;)
پست نمیدم که بیام در جواب ـش این پست ها رو ببینم ! سطح گفتمان دوستان در حد صفر ـه !به چند تا Gif ُ بحث های مسخره بسنده میکنن !
اگر این طور ـه به صراحت گفته بشه در پست اول که اینجا خبری از منطق نیست و وقت خودمون رو هم طلف نکنیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or