نه عزیز می تونی یک ساله بگیریسلام.اقا من اکانتم قاطی کرده.همین روش رو یه بار زدم ولی هنوز دارم لایو بازی میکنم یعنی الان 4 روزه میتونم لایو بازیکنم اما جلوی اکانتم زده free حالا یه سوال اگر یه گولد یه ساله بگیرم میتونم واردش کنم یا باید صبر کنم تا این 48 ساعته ای که توضیح دادین یه روزی تموم بشه و بعد برم یک ساله رو بزنم؟
عزیزم وقتی کد را می زنی نمیگه چند ماه است gold و مینویسه میتوانید به عنوان gold استفاده کنی می خوام بدونم زمان دقیقش چه قدر استسلام بچه ها این روش %100 عملیه و حدود یکی دوماهی از اومدنش میگذره ولی هنوز هم کار میکنه.
ویدیوی زیر رو که خودم تهیه و آپلود کردم رو ببینید.
فقط ببخشید چون میخاستم تو یوتوب هم آپلود کنم انگلیسی توضیح دادم.(فهمیدنش راحته چون خودمم عین شمام)
Uploadbaz.com: One click file hosting
هر چند بار که خواستید میتونید ازین گلدا بگیرید
اینم لینکه youtube برای دوستانی که خواستند:
How to get free microsoft gold - YouTube
عزیزم وقتی کد را می زنی نمیگه چند ماه است gold و مینویسه میتوانید به عنوان gold استفاده کنی می خوام بدونم زمان دقیقش چه قدر استسلام بچه ها این روش %100 عملیه و حدود یکی دوماهی از اومدنش میگذره ولی هنوز هم کار میکنه.
ویدیوی زیر رو که خودم تهیه و آپلود کردم رو ببینید.
فقط ببخشید چون میخاستم تو یوتوب هم آپلود کنم انگلیسی توضیح دادم.(فهمیدنش راحته چون خودمم عین شمام)
Uploadbaz.com: One click file hosting
هر چند بار که خواستید میتونید ازین گلدا بگیرید
اینم لینکه youtube برای دوستانی که خواستند:
How to get free microsoft gold - YouTube
اول ویدیو که من میگم گلد 48 ساعته(2روزه)!
بعدم اونایی که میگن برای ما 4 روزه کار میکنه حتما خوردن به این آخر هفته های رایگان xbox live.
با سلام خدمت دوستان
به کمک این مطلب که در اختیار شما قرار میدهیم موتونید به راحتی هر چه ممکن اکانت گلد یا پوینت رایگان دریافت کنید.
ابتدا به این لینک مراجعه فرمایید I love MSPoint
پس از وارد شدن به لینک یه کد در اختیار شما قرار میده که میتونید اون رو به دوستانتان به دوستانتان معرفی کنید.
اگر حد اقل 10 نفر از دوستانتان وارد ان لینک شوند شما 1600 پوینت و اگر 20 نفر به ان مراجعه کنند 4000 پوینت دریافت خواهید کرد (البته ردیم کد رو )
سلام من دیگه نمی تونم گلد بگیرم
وقتی میرم تو بازی میگه یه کد چینی/ژاپنی وارد کن