دیوید کیج: هیچ کس نباید برای بازی‌ها حد و مرزی تعیین کند!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای دیوید کیج، رییس استدیو Quantic Dream‌ و خالق بازی Beyond: Two Souls در مصاحبه‌ای با سایت گیم اسپات می‌گوید:

برخی اشخاص دیدگاهی سنتی نسبت به مقوله گیم دارند که این مساله، برخی اوقات ناامید کننده هست. بعضی از مردم دوست دارن بازی‌ها شبیه همون چیزی که از 30 سال گذشته وجود داشته باقی بمونن و فقط از نظر گرافیکی پیشرفت کنند. هیچ کس نباید به خودش اجازه بده برای بازی‌ها و چیزی که باید باشن حد و مرز تعیین کنه؛ هیچ کس همچین قدرتی نداره!

بازی‌های ویدیویی می‌تونن چیزهای بسیار متفاوتی باشن. Angry Bird یه بازیه، Call of Duty یه بازیه، World of Warcraft یه بازیه و Gone Home هم یه بازی. کی می‌تونه و اجازه داره تصمیم بگیره که "تو یه بازی هستی"، "تو یه بازی نیستی" و یا "تو عضوی از این خانواده نیستی!"؟ نه! بزارید این عرصه رو برای هرکسی که یک ایده جدید و متفاوت داره باز بزاریم و این خیلی خوبه که ما ببینیم کسی داره بازی می‌سازه که توش تیر انداختن اصلی‌ترین نکته نیست!

دو طیف از اشخاصی وجود دارن که ما باید ان‌ها رو متقاعدشون کنیم. دسته اول گیمرهای حرفه‌ای هستن که فکر می‌کنن بازی‌ها فقط باید درمورد شلیک کردن، کشتن، تحرک داشتن، رقابت کردن و بالا رفتن آدرنالین و هیجان باشن. ما باید متقاعدشون کنیم که Beyond رو بازی کنن و ان‌ها بگن "آره، این یه چیز متفاوته!". بله، این بازی در مورد یه دختر جوونه، نه، ان نمی‌تونه تفنگ داشته باشه. ولی شاید از تجربه این بازی لذت ببری چون یه تحربه متفاوت هست و قبلا چیزی شبیه این رو بازی نکردی.

دسته دوم افرادی هستن که اصلا گیمر محسوب نمی‌شن و ممکنه درک نکنن یک بازی چی می‌تونه باشه. اگه این دسته از اشخاص Beyond رو تجربه کنن ممکنه پی ببرن بازی‌ها می‌تونن بعضی وقت‌ها متفاوت‌تر از ان چیزی که توی ذهنشون هست و شکل گرفته باشن. ان‌ها فکر می‌کنن بازی‌های رایانه‌ای خیلی خشن هستن، برای همین چیزی برای ان‌ها ندارن که بخوان از تجربش لذت ببرن یا بازی‌ها بیش از اندازه پیچیده هستن و یا اصلا تیر اندازی و شلیک کردن جذابیتی برای ان‌ها نداره. و شما می‌گی که نه، یه لحظه صبر کن، بازی‌های کامپیوتری ممکنه یه چیز دیگه باشن! بیا Beyond رو بازی کن و ببین خوشت میاد یا نه!

Beyond: Two Souls روز گذشته به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر شد.

آخرین ویرایش:
دوستان کم سنی که این جا هستن و بازی سایبریا 1 و 2 رو بازی نکردن بهشون پیشنهاد میکنم که حتما برن این بازی رو بگیرن و ببینین که یک بازی ادوینچر چگونه با روح و احساس شما بازی میکنه و در کنارش یک گیم پلی کاملا فکری و زیبا رو هم داره . اصولا من هم معتقد نیستم که همه بازی هم حتما باید هوش مصنوعی داشته باشه و یا تخریب پذیری و یا چیز هایی از این قبیل و لی بازی و یا به طور کلی دنیای گیم یک اصولی داره که باید رعایت بشه سبک کاری دیوید کیج واقعا نزول کرده شما بازی اولش که یادتونه بازی فارنهایت واقعا عالی بود یعنی بازی گیم پلی داشت و حالت ادوینچر گونه مدرن رو به دنیای گیم معرفی کرد و اگه کیج میتونست همون سبک و حالت شماره اولش رو در بخش گیم پلی وسعت بده امروزه به یکی از بزرگترین شخصیت های صنعت گیم تبدیل میشد . کلا کیج بازیهاش از سبک ادونچر مدرن به سبک اینتر اکتیو یا همان بازی فیلم گونه تغییر مسیر پیدا کرد و از راه درستی که در اولین بازی خودش شروع کرده بود دور شد کیج بازیساز با استعدادی هستش و لی یک مشکل بسیار بزرگ داره و اون هم اینه که اصلا نقد پذیر نیست و همه روپایین تر از خودش میبینه و فکر میکنه که منتقد ها و کارشناس ها همه میخوان بر ضدش توطئه کنن . میبینید که باز هم داره حرف های خودش رو میزنه و اصلا کوتاه نمیاد یقین دارم بیشتر شما دوستان حتی نرفتین نقد های کامل بازی رو در سایت های مختلف بخونین و ببینین که منتقد ها چی میگن . و چون بازی انحصاری هستش تعصب خاصی رو این بازی دارین ای کاش این بازی انحصاری نبود و میشد به دور از تعصب بیشتر درباره این بازی نوشت و نقدش کرد ..................

آخرین ویرایش:
44494781662542706070.jpg

تو re6 رو با این شاهکار مقایسه میکنی ماکروفن :eek::eek::eek:

مقایسه نکردم دوبرره! قشنگ بخون چی نوشتم بعد توبه کن!

شما اول بازی رو برای من معنی کن بعد دیسک عنوان های کیج هم بگزار تو دستگاه..؟

طبق نظر جمیع بزرگان و صاحب نظرات صنعت گیم و روانشناسی بازی یعنی سرگرمی. راف کاستر هم یه کتاب در همین راستا داره به اسم Theory of Fun‌ که توش توضیح میده بازی های چیزی جز سرگرمی نیستن. رسالت یک بازی در اول و آخر اینترتین کردن مردم هست چون اساسا بخشی از دنیای اینترتینمنت محسوب میشه.

در رابطه با اینکه این مهم با چه روشی باید تحقق بشه نه حد و مرز و قانونی نوشته شده و نه کسی این اجازه رو داره که براش تعیین کنه. یکی عین نینتندو میاد با یه بازی گیم پلی محور تورو سرگرم میکنه، یکی مثل کوجیما با داستان گویی، یکی عین راک بند با موسیقی و یکی هم عین دیوید کیج با روش مختص خودش. کیج مشخصا داره بازی میسازه چون تمام بازی هاش یک تجربه سرگرم کننده هستن. منتها جنس این سرگرمی خیلی متفاوت هست. انقدر که برامون عجیبه. میگیم این دیگه چیه؟

من اصراری ندارم که همه باید از این تجربه و فرمت خوششون بیاد. چون کاملا شخصی هست. و خودم هم جزو کسایی هستم که خوش نمیاد. پس از این نظر بحثی باهم نداریم. اما حق هم نداریم کل کار رو زیر سوال ببریم، ان هم به سخیف ترین شکل ممکن، یعنی به بهانه نظر شخصی که داریم! کیج یه راه جدیدی رو برای بازی های رایانه ای پایه گذاری کرده که فعلا افراد کمی در ات مسیر قدم گذاشتن و دوست دارن قدم بزارن. اما شک نکنید در آینده چیزی که این نسل پایه گذاری کرده تثبیت میشه و به عنوان یک استاندارد از طرف عموم گیمرها پذیرفته میشه.

beyond که گیم پلی نداره مثل RE6 ! یه روزه می تونید تمومش کنید! اصلا فکر کنید دارید فیلم می بینید به قول خودتون!
مقایسه ای که کردید اشتباهه و بازیم که تا ابد نمی خواید بازی کنید پس این وسط نظر دادن تون چیه؟:-/

خدا رو شکر شما گفتید وگرنه نمی فهمیدیم!

برادر مقایسه نکردم، به پیر به پیغمبر مقایسه نکردم، چرا یه چیزی را نخونده اید از خودتون حرف در میارید!

فیلم؟؟؟؟ فیلم بخوام ببینم که می بینم تا به امروز هم بیش از 800 تا 900 تا فیلم هالیوودی را دیدم، میرم شاهکار های سینما را میبینم نه این بازی را! یکی از دوستان فکر کنم Romell حرف خوبی در مورد syberia زد. من هم به شما Fahrenheit را توصیه میکنم بعد برید با این شاهکار قرن مقایسه کنید!

هیچ کسی حق نداره به هیچ سازنده ای بگه چی میسازی، یکی میره Ride to Hell میسازه و یکی میره متالگیر میسازه . برای تمامی سلایق باید ارزش قایل شد. اینقدر تو این چند ساله نوک تفنگ به خوردمون دادن که دیگه حالم از هرچی شوتره به هم میخوره . عاشق بازی هایی هستم که متفاوتن ، ولی متاسفانه تعداد محدودی از این بازی ها هر ساله به بازار میان ، نمونه ها : جرنی، هوی رین، واکینگ دد،Beyond و ...
مسلما کسی که بازی رو تو نوک تفنگ و کال آف میبینه پس بهتره طرف این جور بازیا نیاد. توهین و ترول معنا نداره . به فن های 360 توصیه میکنم که فنشونو روی کنسول کپک زدشون قرار بدن تا کمی از خاک و ریز گردهایی که تقریبا 2 سالی میشه روش نشسته و چیزی واسش نمیاد بچرخونن تا ایشالاه فرجی بشه و دنیای تانک ها زودتر از موقع مقرر به لحظه انتشار برسه!.

کدوم شاهکار ؟ اتفاقا خوبم میفهمید اما متاسفانه فن هستین :)
آره فن کیج هستم. فن سونی هم هستم. خیلیا هستن فن سونین فن کیج نیستن، خیلیام هستن فن سونی نیستن و فن کیج هستن، خیلیام مثل من فن جفتشون اند! نمونه هم تو فروم زیاده.
حالا نه اینکه شما و بقیه فن هیچی نیستید!
مشکل شما با فن بودن من الان چیه؟ دارم راست می گم که اول باید بازی کرد بعد نظر داد! حتی اگه طرف هیتر هست! رو هوا که نمی شه بدون دیدن نکات مثبت و منفی بازی نظر داد!
برادر مقایسه نکردم، به پیر به پیغمبر مقایسه نکردم، چرا یه چیزی را نخونده اید از خودتون حرف در میارید!

فیلم؟؟؟؟ فیلم بخوام ببینم که می بینم تا به امروز هم بیش از 800 تا 900 تا فیلم هالیوودی را دیدم، میرم شاهکار های سینما را میبینم نه این بازی را! یکی از دوستان فکر کنم Romell حرف خوبی در مورد siberia زد. من هم به شما Fahrenheit را توصیه میکنم بعد برید با این شاهکار قرن مقایسه کنید!
عزیز من از لحاظ گیم پلی داشتن می گم! مطمئنا پای یه بازی گیم پلی دار بشینی چندین روز طول می کشه و وقتیم بازی متوسط یا بد باشه ازش زده می شی وسطاش ولش می کنی! حتی بازی خوبم باشه ممکنه به خاطر طولانی شدن گیم پلی ولش کنی!
در مورد فیلم! بازی های کیج فیلم نیستن، درسته گیم پلی ندارن ولی با انتخاب ها و کارهای زندگی واقعی که انجام می دی لحظات و سکانس ها خیلی قوی تر از بازی های سبک های دیگه تو ذهنت ثبت می شن همینطور کاراکترهای بازی...

کامل درست میگه .. کی صلاحیت این رو داره که واسه بازی چهارچوب تعیین کنه؟!
خوده سازنده میسازه و کسی خوشش میاد بازی میکنه.
هر چند فهم درک این مطلب واسه یه عده واقعن سخته دیگه .. عمر گیمری طرف از اویل 6 شروع میشه و میاد از بازی ایراد میگیره ...:-$

بهترین کنسول های بازی dvd player ها و blu-ray player هان

تازه گیر cpu و gpu و ram اشم نیستید دیگه راحت می تونید بیشینید از بی نهایت بازی ای که میاد براشون لذت ببرید نیازی به کپی خو رهم ندارن همشون کارخونه ای هم کپی می خونن هم اوریج انحصاری هم ندارن تازه

کیج بنده خدا اگه بدونه جایی تو کره زمین هستش که مردم قبل اینکه یه بازی رو انجام بدن(یا به قولی اصلا نمیتونن انجامش بدن)در بارش فتوا صادر میکنن سر به بیابون میزاره.والا منطقم خوب چیزیه قبلنا یه نفر بازی رو انجام نمیداد ولی میگفت انجام دادم و بد بود ولی تو این 8 ساله یه فرهنگی باب شده که طرف با کمال پر رویی میگه بازی نکردم و خیلی هم بده

28694832003724880265.jpg

بهترین کنسول های بازی dvd player ها و blu-ray player هان

تازه گیر cpu و gpu و ram اشم نیستید دیگه راحت می تونید بیشینید از بی نهایت بازی ای که میاد براشون لذت ببرید نیازی به کپی خو رهم ندارن همشون کارخونه ای هم کپی می خونن هم اوریج انحصاری هم ندارن تازه

اسم تاپیکو خوندی ؟!:|

به فن های 360 توصیه میکنم که فنشونو روی کنسول کپک زدشون قرار بدن تا کمی از خاک و ریز گردهایی که تقریبا 2 سالی میشه روش نشسته و چیزی واسش نمیاد بچرخونن تا ایشالاه فرجی بشه و دنیای تانک ها زودتر از موقع مقرر به لحظه انتشار برسه!.

انوقت این لوگوی x360 توی پروفایل شما چیه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or