دیوید کیج: هیچ کس نباید برای بازی‌ها حد و مرزی تعیین کند!

Cloud Strife

کاربر سایت
آقای دیوید کیج، رییس استدیو Quantic Dream‌ و خالق بازی Beyond: Two Souls در مصاحبه‌ای با سایت گیم اسپات می‌گوید:

برخی اشخاص دیدگاهی سنتی نسبت به مقوله گیم دارند که این مساله، برخی اوقات ناامید کننده هست. بعضی از مردم دوست دارن بازی‌ها شبیه همون چیزی که از 30 سال گذشته وجود داشته باقی بمونن و فقط از نظر گرافیکی پیشرفت کنند. هیچ کس نباید به خودش اجازه بده برای بازی‌ها و چیزی که باید باشن حد و مرز تعیین کنه؛ هیچ کس همچین قدرتی نداره!

بازی‌های ویدیویی می‌تونن چیزهای بسیار متفاوتی باشن. Angry Bird یه بازیه، Call of Duty یه بازیه، World of Warcraft یه بازیه و Gone Home هم یه بازی. کی می‌تونه و اجازه داره تصمیم بگیره که "تو یه بازی هستی"، "تو یه بازی نیستی" و یا "تو عضوی از این خانواده نیستی!"؟ نه! بزارید این عرصه رو برای هرکسی که یک ایده جدید و متفاوت داره باز بزاریم و این خیلی خوبه که ما ببینیم کسی داره بازی می‌سازه که توش تیر انداختن اصلی‌ترین نکته نیست!

دو طیف از اشخاصی وجود دارن که ما باید ان‌ها رو متقاعدشون کنیم. دسته اول گیمرهای حرفه‌ای هستن که فکر می‌کنن بازی‌ها فقط باید درمورد شلیک کردن، کشتن، تحرک داشتن، رقابت کردن و بالا رفتن آدرنالین و هیجان باشن. ما باید متقاعدشون کنیم که Beyond رو بازی کنن و ان‌ها بگن "آره، این یه چیز متفاوته!". بله، این بازی در مورد یه دختر جوونه، نه، ان نمی‌تونه تفنگ داشته باشه. ولی شاید از تجربه این بازی لذت ببری چون یه تحربه متفاوت هست و قبلا چیزی شبیه این رو بازی نکردی.

دسته دوم افرادی هستن که اصلا گیمر محسوب نمی‌شن و ممکنه درک نکنن یک بازی چی می‌تونه باشه. اگه این دسته از اشخاص Beyond رو تجربه کنن ممکنه پی ببرن بازی‌ها می‌تونن بعضی وقت‌ها متفاوت‌تر از ان چیزی که توی ذهنشون هست و شکل گرفته باشن. ان‌ها فکر می‌کنن بازی‌های رایانه‌ای خیلی خشن هستن، برای همین چیزی برای ان‌ها ندارن که بخوان از تجربش لذت ببرن یا بازی‌ها بیش از اندازه پیچیده هستن و یا اصلا تیر اندازی و شلیک کردن جذابیتی برای ان‌ها نداره. و شما می‌گی که نه، یه لحظه صبر کن، بازی‌های کامپیوتری ممکنه یه چیز دیگه باشن! بیا Beyond رو بازی کن و ببین خوشت میاد یا نه!

Beyond: Two Souls روز گذشته به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر شد.

آخرین ویرایش:
مگه احمق و نادان هستم برم این بازی را انجام بدم. مگه Resident Evil 6 نبود؟ ,من تمام نسخه های اون را بازی کرده بودم و به معنای واقعی فن بودم. ولی بعد از خوندن نقدها و دیدن فیلم های گیم پلی گفتم شاید اینها اشتباه میکنن و یا چشم هام اشتباه می بینه! بازهم رفتم بازی را انجام دادم. به قرآن بعد از گذشت این چند ماهی که گذشته از انتشار بازی فقط 2 تا chapter از leon را رفتم. دیگه حالم بهم میخوره بازی را اجرا کنم.

اینها را گفتم که بگم تشخیص اینکه بازی چه تاجی زده به سر سازنده اش! بسیار راحته و نیاز به تلف کردن وقت نداره!

پس همون بهتر اصلا بازیش نکنی که حیف میشی !! :|
درسته بازی اونطوری که من انتظار داشتم نبود اما هر چی بود از آشغالایی مثل RE6 ، بسیار بسیار بهتر بود !
یکم خلاقیت به خرج بدید ترولگران ! :|

واقعا آدم میاد یک خبر بخونه چه پست هایی که نمیبینه :|
خب اگر از بازی خوشتون نمیاد دلیلی نیست که بقیه خوششون نیاد.
اقا ما خوشمون میاد با این بازی ها هم حال میکنیم.
خدایی پست های چند صفحه اول رو بخونید :|
اگر از بازی ای خوشتون نمیاد و از همه مهم تر وقتی بازی نکردید درموردش نظر منفی ندید.
هم اعصاب خودتون رو بهم میریزید و هم بقیه...

آخرین ویرایش:
کسایی دارن اعتراض میکنن که کل اشنایشون با بازی کاور منتشر شدست
اسلحه رو سرتون که نزاشتن حتما باید پست بدید بازی که انحصاریه . طرفدارایه همیشگیشم که دوسش دارن .ماینکرافت متاش 100 ــه .خب برین همون ماینکرافت رو بازی کنید چه لزورمی داره تو تاپیکی که اصلا در مورد بازی نیست و فیلمه وقت گرانبهاتونو هدر بدبد و هی هی عصب بزنید ؟

میگم که هیچکی از شما ها حتی یه تحقیق هم نکرده و بعد میاد از بازی های این استودیوی بزرگ بد میگه باید به شما بگم که چه گیمری هستین که ژانر این بازی رو نمیدونین چیه؟
داداش سبک این بازی {interactive drama action adventure}هستش یعنی یک درام تعاملی که بستگی به عکس العملهای گیمر داره که چه دکمه یا چه انتخابی رو بکنه..............اوکی؟)x
منبع هم روی خود نوشته هستش تا خودتون برین ببینین
لطفا قبل از پست دادن قشنگ تحقیق کنین بعد پست بدین و از روی هوا صحبت نکنید:d
اون وقت هیچ کس این سبک رو متوجه نشده جزء سونی؟چون تو خود منبعتون سونی همچین نامی داده و تا الانم حداقل من سایتی ندیدم همچین ژانری طبقه بندی کرده باشه

اون وقت هیچ کس این سبک رو متوجه نشده جزء سونی؟چون تو خود منبعتون سونی همچین نامی داده و تا الانم حداقل من سایتی ندیدم همچین ژانری طبقه بندی کرده باشه
شما مشکلت سونیه یا سبکه این بازی ؟ اصلا سونی چه ارتباطی به این بازی داره ؟ مگه سونی میتونه به یه بازیساز که زیر مجموعه خودش نیست بگه چی بساز چی نساز؟ چون سازندش تصمیم گرفته بازیش انحصاری باشه 7 صفحه رو رد کردین ؟

شما مشکلت سونیه یا سبکه این بازی ؟ اصلا سونی چه ارتباطی به این بازی داره ؟ مگه سونی میتونه به یه بازیساز که زیر مجموعه خودش نیست بگه چی بساز چی نساز؟ چون سازندش تصمیم گرفته بازیش انحصاری باشه 7 صفحه رو رد کردین ؟

مشکل اینه که اصلا نمیخونید من چی میگم!!من میگم یک همچین اسمی رو سونی داده به این بازی اون وقت هیچ کس دیگه ای هم استفاده نمیکنه ازش!آقا این بازی Drama هست و الان دیگه مثل قبل نیست رقیب زیاد داره به عنوان مقال TWD که داستان عالی رو در کنار گیم پلی آورد مشکل من مثل بقیه سایت ها اینه که این آقا میخواد یک بگه گیمپلی 0 بقیه 0 فقط داستان

البته محض اطلاعتون سازنده التماس مایکروسافت را کرده، منتها تحویلش نگرفتن! حالا شده انحصاری! #:-s

:|بزار برات قشنگ توضیح بدم اگه فقط یه دقیقه همین الان فکر کنی میبینی که تنها استودیویی که این سبک بازی رو میسازه فقط فقط فقط quantic dream هستش و این ژانر هم اونها ساختن حالا شاید به مرور زمان به سازنده های بازی هایی از این قبیل اضافه بشه ...بعدشم فک کنم فقط تو متوجه نشدی چون بقیه خبر دارن اگه خبر ندارن من نمیدونم چون خبرها رو دنبال نمیکنن یا الکی....

مشکل اینه که اصلا نمیخونید من چی میگم!!من میگم یک همچین اسمی رو سونی داده به این بازی اون وقت هیچ کس دیگه ای هم استفاده نمیکنه ازش!آقا این بازی Drama هست و الان دیگه مثل قبل نیست رقیب زیاد داره به عنوان مقال TWD که داستان عالی رو در کنار گیم پلی آورد مشکل من مثل بقیه سایت ها اینه که این آقا میخواد یک بگه گیمپلی 0 بقیه 0 فقط داستان
اولا سونی هیچ ربطی به این بازی نداره . فقط ناشرشه
دوما کی گفته بازیش فقط داستانه ؟ اون بازیایی که از نظرت رقیبی برای این عنوانن از نظر گرافیک مقایسه کن . موسیقی متنشونو مقایسه کن حس و حال داخل بازی رو مقاسه کن ( این مورد رو که ندیدی ) داستانشونو مقایسه کن
هر کسی که این عنوان رو میخره خودش میدونه گیم پلی این بازی تا چه حد خاصه . چیزه جدیدی نیست که بگیم سرمون کلاه رفته
البته محض اطلاعتون سازنده التماس مایکروسافت را کرده، منتها تحویلش نگرفتن! حالا شده انحصاری!
yahoo_18.gif

حالا که خدا روشکر بازی به دست تو نمیرسه .چرا اینقد به خودت فشار میاری؟

:|بزار برات قشنگ توضیح بدم اگه فقط یه دقیقه همین الان فکر کنی میبینی که تنها استودیویی که این سبک بازی رو میسازه فقط فقط فقط quantic dream هستش و این ژانر هم اونها ساختن حالا شاید به مرور زمان به سازنده های بازی هایی از این قبیل اضافه بشه ...

دقیقا دلیل عدم موفقیت هم همینه...بله شاید این سبک بعدا توی فیلم سازی به کار بیاد اما به هیچ وجه با بازیسازی جور نمیشه چون دقیقا میشه اون کنترلر کنسول رو بگیری, کنترل DVDplayer بگیری دست رسید جای حساس 1 رو بزنی یا 2 رو..
در مورد اون حرففم منظورم این هست:
Sony Worldwide Studios bigwig Michael Denny has described Heavy Rain as an "interactive drama" that will be played in people's heads more than it is on control pads.
یعنی هیچ کس متوجه این سبک نشد جزء دنی رئیس استدیو های سونی؟

اولا سونی هیچ ربطی به این بازی نداره . فقط ناشرشه
دوما کی گفته بازیش فقط داستانه ؟ اون بازیایی که از نظرت رقیبی برای این عنوانن از نظر گرافیک مقایسه کن . موسیقی متنشونو مقایسه کن حس و حال داخل بازی رو مقاسه کن ( این مورد رو که ندیدی ) داستانشونو مقایسه کن
هر کسی که این عنوان رو میخره خودش میدونه گیم پلی این بازی تا چه حد خاصه . چیزه جدیدی نیست که بگیم سرمون گول رفته

حالا که خدا روشکر بازی به دست تو نمیرسه .چرا اینقد به خودت فشار میاری؟
حرفت درسته دقیقا ..این بازی یه شاهکاره اگه هیچی هم که نباشه محض اطلاع باید به بعضی ها بگم همون طور که دوست عزیز اشاره کردن منم یه چیزایی رو اضافه میکنم که خالی از لطف نیست:
1-ناشر این بازی کمپانی بزرگ سونی هست این خودش یه مهر اعتباره:d
2-گرافیک خیره کننده و داستان زیبای بازی
3-موسیقی بسیار عالی بازی اونم آهنگساز آقای هنس زیمر و یه موزیسین بزرگ دیگه
4-بازی دو ستاره بزرگ هالیوود (الن پیج و ویلیام دافوئی)
5-کارگردان بزرگ بازی ها آقای دیوید کیج
6-هر کی این بازی رو نکنه دیگه هیچی چون واقعا یه تجربه خیلی عالی رو از بازی های این نسل از دست میده

- - -ویرایش - - -

یعنی هیچ کس متوجه این سبک نشد جزء دنی رئیس استدیو های سونی؟
میگم که، شما مشکلت چیه؟ اصلا نمیگیری منظور رو. سونی قبل از انتشار بازی این حرف رو زده و خواسته طرفداران رو مطلع کنه از روند بازی ولی در اصل این حرف خود استودیو سازنده هستش اوکی؟

:|بزار برات قشنگ توضیح بدم اگه فقط یه دقیقه همین الان فکر کنی میبینی که تنها استودیویی که این سبک بازی رو میسازه فقط فقط فقط quantic dream هستش و این ژانر هم اونها ساختن حالا شاید به مرور زمان به سازنده های بازی هایی از این قبیل اضافه بشه ...بعدشم فک کنم فقط تو متوجه نشدی چون بقیه خبر دارن اگه خبر ندارن من نمیدونم چون خبرها رو دنبال نمیکنن یا الکی....

QD تنها استدیویی هست که این نوع بازی ها رو میسازه؟بنیان گذار؟اخ قلبم ....... .
من فقط یه مثال می زنم که مربوط به قبل از تاسیس استدیو ی QD هست و افرادی که طرفدار شرکت سگا هستن این بازی رو میشناسن و اتفاقا سبکش Interactive Drama هست.عنوان Ground Zero : Texas.کلی بازی دیگه هم هست حتی مال دهه ی 80.بازی های رمان های تعاملی سابقه ی خیلی قدیمی دارن.همین عنوانی که من نام بردم اتفاقا بخشی از بازیش شوتر هم هست با اینکه سبکش Interactive Drama هست.
این مثال امیدوارم کافی بوده باشه.همین توهمات هست که باعث میشه به کیج بگیم استاد و افرادی مثل مارک سرنی , میاموتو , گیب نویل , کن لوین و ...... رو شایسته ی همچین القابی ندونیم!col!

ویرایش : اولین عنوان این سبکی هم پیدا کردم که ساخته شده.عنوان Dragon's_Lair که در سال 1983 ساخته شد.یعنی زمانی که دیوید کیج 14 سالش بود.

QD تنها استدیویی هست که این نوع بازی ها رو میسازه؟بنیان گذار؟اخ قلبم ....... .
من فقط یه مثال می زنم که مربوط به قبل از تاسیس استدیو ی QD هست و افرادی که طرفدار شرکت سگا هستن این بازی رو میشناسن و اتفاقا سبکش Interactive Drama هست.عنوان Ground Zero : Texas.کلی بازی دیگه هم هست حتی مال دهه ی 80.بازی های رمان های تعاملی سابقه ی خیلی قدیمی دارن.همین عنوانی که من نام بردم اتفاقا بخشی از بازیش شوتر هم هست با اینکه سبکش Interactive Drama هست.
این مثال امیدوارم کافی بوده باشه.همین توهمات هست که باعث میشه به کیج بگیم استاد و افرادی مثل مارک سرنی , میاموتو , گیب نویل , کن لوین و ...... رو شایسته ی همچین القابی ندونیم!col!

ویرایش : اولین عنوان این سبکی هم پیدا کردم که ساخته شده.عنوان Dragon's_Lair که در سال 1983 ساخته شد.یعنی زمانی که دیوید کیج 14 سالش بود.
=))نمیدونم شما چه عقده ای دارین از این کمپانی بزرگ سونی و استودیوهای ...
کجایی داداش دهه 80 کجا و ما کجا...=))فعلا تنها استودیوی که به این عنوان ها جون داده و زندگی بخشیده استودیوی بزرگ :bighug: کوانتیک دریم هستش اوکی؟

=))نمیدونم شما چه عقده ای دارین از این کمپانی بزرگ سونی و استودیوهای ...

خنده دار هست واقعا اطلاعات غلط و بی اساس میدی اخرشم اینطور رودار میای جواب هم میدی.یعنی اصلاح اطلاعات غلط شما که در نهایت باعث ارائه ی اطلاعات درست به کاربران میشه , عقده ای بازیه؟تعریف جدیدی ازش ارائه کردی ممنونم ازت!

کجایی داداش دهه 80 کجا و ما کجا...=))فعلا تنها استودیوی که به این عنوان ها جون داده و زندگی بخشیده استودیوی بزرگ :bighug: کوانتیک دریم هستش اوکی؟

زندگی بخشیده با اینکه بنیان گذار بوده و این ژانر رو به وجود اورده خیلی فرق داره.اون حرف پست قبلی شما یعنی توهین مستقیم به افراد بزرگی مثل Don Bluth و ..... که این سبک رو به نحوی بنیان گذاری کردن.اما ادامه داده و الان تقریبا تنها استدیویی هست که به این سبک بازی ها توجه می کنه حرف درستی هست منم نمی تونم بهش اعتراضی بکنم.حرف من در مورد بنیان گذاری بود که واقعا حرف خنده داریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or