دیوید کیج: هیچ کس نباید برای بازی‌ها حد و مرزی تعیین کند!

Cloud Strife

کاربر سایت
آقای دیوید کیج، رییس استدیو Quantic Dream‌ و خالق بازی Beyond: Two Souls در مصاحبه‌ای با سایت گیم اسپات می‌گوید:

برخی اشخاص دیدگاهی سنتی نسبت به مقوله گیم دارند که این مساله، برخی اوقات ناامید کننده هست. بعضی از مردم دوست دارن بازی‌ها شبیه همون چیزی که از 30 سال گذشته وجود داشته باقی بمونن و فقط از نظر گرافیکی پیشرفت کنند. هیچ کس نباید به خودش اجازه بده برای بازی‌ها و چیزی که باید باشن حد و مرز تعیین کنه؛ هیچ کس همچین قدرتی نداره!

بازی‌های ویدیویی می‌تونن چیزهای بسیار متفاوتی باشن. Angry Bird یه بازیه، Call of Duty یه بازیه، World of Warcraft یه بازیه و Gone Home هم یه بازی. کی می‌تونه و اجازه داره تصمیم بگیره که "تو یه بازی هستی"، "تو یه بازی نیستی" و یا "تو عضوی از این خانواده نیستی!"؟ نه! بزارید این عرصه رو برای هرکسی که یک ایده جدید و متفاوت داره باز بزاریم و این خیلی خوبه که ما ببینیم کسی داره بازی می‌سازه که توش تیر انداختن اصلی‌ترین نکته نیست!

دو طیف از اشخاصی وجود دارن که ما باید ان‌ها رو متقاعدشون کنیم. دسته اول گیمرهای حرفه‌ای هستن که فکر می‌کنن بازی‌ها فقط باید درمورد شلیک کردن، کشتن، تحرک داشتن، رقابت کردن و بالا رفتن آدرنالین و هیجان باشن. ما باید متقاعدشون کنیم که Beyond رو بازی کنن و ان‌ها بگن "آره، این یه چیز متفاوته!". بله، این بازی در مورد یه دختر جوونه، نه، ان نمی‌تونه تفنگ داشته باشه. ولی شاید از تجربه این بازی لذت ببری چون یه تحربه متفاوت هست و قبلا چیزی شبیه این رو بازی نکردی.

دسته دوم افرادی هستن که اصلا گیمر محسوب نمی‌شن و ممکنه درک نکنن یک بازی چی می‌تونه باشه. اگه این دسته از اشخاص Beyond رو تجربه کنن ممکنه پی ببرن بازی‌ها می‌تونن بعضی وقت‌ها متفاوت‌تر از ان چیزی که توی ذهنشون هست و شکل گرفته باشن. ان‌ها فکر می‌کنن بازی‌های رایانه‌ای خیلی خشن هستن، برای همین چیزی برای ان‌ها ندارن که بخوان از تجربش لذت ببرن یا بازی‌ها بیش از اندازه پیچیده هستن و یا اصلا تیر اندازی و شلیک کردن جذابیتی برای ان‌ها نداره. و شما می‌گی که نه، یه لحظه صبر کن، بازی‌های کامپیوتری ممکنه یه چیز دیگه باشن! بیا Beyond رو بازی کن و ببین خوشت میاد یا نه!

Beyond: Two Souls روز گذشته به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر شد.

آخرین ویرایش:
اخه نمیفهمم از یه چیزی خوشتون نمیاد چرا میاین راجبش نظر میدین؟
حالا خوبه این مایکروفن ها یه انحصاری ندارن که هیچ رقمه باهاش مقایسه کنن هی میگن gta و walking dead.

دو طیف از اشخاصی وجود دارن که ما باید ان‌ها رو متقاعدشون کنیم
البته دسته ی سومی هم هستن که اصلا کنسول بازی رو ندارن،نظر خودشون فکته نظر دیگران پشمک،از کیج بدشون میاد (چون بازیاش رو بازی نمیدونن (!))ولی در عین حال بیشترین هیت رو میورزن.که البته متقاعد نمیشن،تازه تو میگی بازی کنن متقاعد شن،در حالی که اینها نیازی به بازی کردن ندارن،با یه نگاه به کاور همه چی میاد دستشون.
تازه خبر نداری...یه دسته چهارمی هم هستن که شخصیتت پلیدت رو نمایان کردن.(شیاد،کلاهبردار،کچل دو هزاری و...)تازه بهت افتخار دادن لقب واست گذاستن:
داوود قفس،دیوید قفس،داوود دماغ،دیوید دماغ و...
که البته این دو دسته مخصوص بازیسنتر هستن و بهت پیشنهاد میکنم حتما تو پروژه ی بعدی حتما یه مشاوره ی مخصوص بگیری ازشون .باشد رستگار شوی.

یه وقتی بود میگفتم هوی رین بازی نیس. ولی مدتهاست ازون موضع برگشتم
آخه اصلا یکی به من بگه بازی چیه؟ تعریفی ازش داریم که تصویب شده باشه و مورد قبول همه باشه؟ نداریم بخدا، نداریم.
مگه ما بازیای متنی نداشتیم؟
من موافقم بااینکه از کیج خدا نسازیم چون نیست. کیج هم آزمون و خطا میکنه. کاری ندارم چی میگه و اخلاقش چیه. باید نقدش کرد. ولی حرفای دوستان بیشتر به معنای پاک کردن صورت مسألست
ضمناً اونایی که از کیج متنفرن و وقتشونو اینجا و جاهای دیگه به ابراز انزجا از کیج تلف میکنن باید بدونن ناخواسته دارن نقشه های کیج رو عملی میکنن. این حقیقت که شما دارین این بحثارو میکنین همون چیزیه که کیج میخواد :d

واقعا که ... آقایون حرف شما درست ولی تنها استودیویی که داره این سبک بازی های میسازه qd هستش و بس
دوما اگه این بازی رو دوست ندارین (یا اصلا بازی نکردین یا ps ندارین ) از روی هوا نظر ندید همین چون ما طرفداران دو آتیشه این بازی هستیم

واقعا که ... آقایون حرف شما درست ولی تنها استودیویی که داره این سبک بازی های میسازه qd هستش و بس
دوما اگه این بازی رو دوست ندارین (یا اصلا بازی نکردین یا ps ندارین ) از روی هوا نظر ندید همین چون ما طرفداران دو آتیشه این بازی هستیم

اون قسمت اگر دوست ندارید رو لطفا بردار. هر کسی اگر این بازی رو کامل تجربه کرد میتونه بیاد با دلیل و نمونه قشنگ حرف های این آقای کیج رو نقد کنه. من خودم داغ شدم آخر هفته بشه یه چند ساعت بازی کنم ببینم چجوریاس.

نه این که خیلی هم داره پیشرفت میکنه!
فارنهایت کجا و B:TS کجا!

جالبه كه يه بازي مثل WALKING DEAD با اون همه الماني كه دقيقا" مثل المان هاي HR بودن مياد گوتي ميشه و جايزه ميگيره و براي فصل بعدش سر و دست ميشكنن بعد اين وسط كيج مي گه كسي نبايد حد و مرز قائل بشه ملت بهش حمله مي كنن !!!

واقعا" در انصاف و طرز تفكر يه سري ادم مي مونه !!!

در ضمن هميشه ساختار شكني مخالفان زيادي داشته !
يه دوره ايي با اين نقاشي هاي قرن 19و20 مخالفت ميشد و مي گفتن اينها فلانه و بيثاره ولي الان ه همون ها جزو سبك ها و اصول نقاشي به حساب ميان و تدريس ميشن

در ضمن هر چيزي در سبك خودش شاهكاره ! هيچ احمقي نيست كه بياد موناليزا ي داوينچي رو با مثلا" نقاشي فرياد يا نقاشي هاي سبك هاي اين دو قرن اخير مقايسه كنه

TLOU بازي شاهكار ايي بود كه تونست فيلم هاي سينمايي رو به زانو دربياره ولي HR و BEYOND يه چيزي بين فيلم و بازي بودند و موفق هم بوده و هستند

قبل از هر چیز من هنوز نتونستم beyond رو بازی کنم ولی heavy rain و بازی های قبلی آقای کیج رو بازی کردم و با سبکشون آشنا هستم...
یه عده خیلی راحت پیدا میشن که به خودشون اجازه میدن که اسم بزارن روی بازی ها ...مثلا میگن heavy rian یا beyond فقط دکمه زنیه ...!!!
خوب اینطوری خلاصه کردن و ترول کردن زحمات یه عده که کاری نداره ،منم خیلی راحت میتونم بگم گیرز آف وار یا کال آف دیوتی فقط بکش بکش الکیه...LoL (به عنوان مثال عرض میکنم)...!!!! بکش بکش الکی هم شد گیم پلی ؟!! هی میان جلوت تو دکمه میزنی میمیرن !!!!!
آره خیلی راحت میشه با همین چنتا کلمه هر گیم پلی رو به مسخره گرفت ...
یه عده هستن که ادعا میکنن بازی های ایشون گیم پلی نداره ...!
حالا میشه بگید از نظر شما گیم پلی دقیقا چی هست ؟ آخه چی هست این لامذهب که شما ادعا میکنید در بازی های کیج وجود نداره ؟
من گیم پلی رو قدرت انتخاب و دیدن نتیجه عمل تعریف میکنم ، لااقل پایه ای ترین المان گیم پلی همین قدرت انتخاب هستش
حالا توی بازیهای دیوید کیج به عنوان مثال heavy rain قدرت انتخاب وجود نداره آیا؟!؟!؟!؟ آیا دیدن نتیجه عمل وجود نداره ؟
چطوری میشه این بازی رو یه فیلم سینمایی دونست درحالی که آخر هر اپیزود بسته به نحوه بازی گیمر نتیجه برای گیمر معلوم میشه ؟
نتیجه عمل در گیم پلی میتونه باخت و مردن باشه،میتونه یه پاداش کاربردی باشه ، میتونه پیش رفتن داستان باشه ، میتونه یه ارتباط و یا اثر گذاری عاطفی باشه ... توی همه بازی ها ،برای همه این موارد، باید دکمه فشار بدی که بازی به پیش بره ،غیر اینه؟
من واقعا نمیتونم با این اسم مسخره فیلم تعاملی یا از این جور چرت و پرت ها ارتباط برقرار کنم ...
آقا نمیتونی متفاوت بودن رو تحمل کنی الکی اسم روش نذار ... !!!
هنوز پای کنسول نشستی ،هنوز گیم پد تو دستته ، هنوز پیشبرد جریان بازی و نتیجه دست خودته ... اگه نمیخای اسمش رو بازی بگذاری نظر خودته ولی اسم و سبک من درآوردی براش در نیار ...!!!

کیج معلوم نیست چه فشاری آورده یهو یوزرهای ناشناسی که قدرت سخنوری فلاسفه یونان باستان رو دارن! از ناکجا آباد اومدن...مثل یکی از اساتید به نام که افتخار داده بعد صد بار بن با نیو یوزر با یوزر زیرخاکیش فداکاری کرده تو این برهه زمانی! اونم به خاطر بازی بی ارزش Beyond و کارگردانش که هیچی بارش نیست!
دیگه از تاریخ پست های طرف معلومه که بعد مدت ها غیبت یهو به صورت اتفاقی سر ریلیز بازی بی ارزش Beyond تصمیم به بازگشت به فروم گرفته! آقا صفا دادید بعد ماه ها برگشتید به سایت. خوش اومدید.
نمی دونم اگه Beyond آشغاله چرا این کارها رو می کنید دیگه؟:-/ راضی به زحمت نیستیم!

حالا من نمیخوام نبش قبر کنم ولی یه زمانی که مایکروسافت یه 4 تا انحصاری تک و توک میداد دوستان بازیای دیوید کیج ـو با Alan wake مقایسه میکردن و خیلی هم نتیجه های جالبی میگرفتن :دی
حالا همینا میگن کلا اینا بازی نیستن،بعد اگه بازی نیستن اون موقع چرا در جرگه بازیها قرارشون میدادید؟ :-/

همیشه سر چیزای جدید و نو که برای مردم اشنا نیست جر و بحث هست و خیلیها مخالف هستن ولی چیزی که تاریخ ثابت کرده اینه که همین چیزای جدید و ایده ها نو هست که که باعث پیشرفت بشریت شده شما اگه با یه چیز نو مخالف باشید همیشه همون چیزی رو تجربه میکنید که همیشه داشتید و این یه واقعیته که باید قبولش داشته باشید.همین بازی های اقای کیج هم کلا به شدت برای صنعت گیم جدید هستن و تا به حال کسی مشابهش رو ندیده به همین دلیل هم هست که خیلیا مخالف هستن در کل کاری که اقای کیج کرد اوردن یه سبک نو به صنعت گیم هست که البته ایرادات زیادی هم به کارهای ایشون وارده و این هم به این دلیله که یه سبک تازه هست کار ایشون و به مرور زمان این سبک به تکامل خواهد رسید و اینو میتونم بگم که در اینده نه چندان دور شرکتهای بیشتری مبادرت به ساخت اینگونه بازی ها خواهند کرد و این سبک رو با اضافه کردن المانهای جدید مثل تمام بازیهایی که یه زمانی سبکشون برای خیلیا نااشنا بود و امروز به تکامل رسیدن به تکامل خواهند رسوند.........

آدم یه سری پست ها اینجا می خونه دوست داره به ناکجا آباد فرار کنه ...
بی تردید عجیب ترین اشخاص رو تو فضای مجازی نت من تو بازیسنتر میبینم!
حتی فیسبوق هم اینجوری نیست!
آقا شما از بازی بدت میاد بکش کنار ...
نظر کارشناسانه هم نمیخواد بدی که وقت خودت و ملت رو تلف کنی ..
کیج دقیقا داره تو مسیر و فرم خودش قدم برمیداره! خوشبختانه ماها (به جز عده ای اندک) هم اوریجینال نمی خریم که دلمون بسوزه ..
ولی خودم اگه توان مالیش رو داشتم حاظر بودم یکی از بازی های اوریجینالی که تو سال می خریدم از کیج باشه ...

حالا من نمیخوام نبش قبر کنم ولی یه زمانی که مایکروسافت یه 4 تا انحصاری تک و توک میداد دوستان بازیای دیوید کیج ـو با Alan wake مقایسه میکردن و خیلی هم نتیجه های جالبی میگرفتن :biggrin1:
حالا همینا میگن کلا اینا بازی نیستن،بعد اگه بازی نیستن اون موقع چرا در جرگه بازیها قرارشون میدادید؟ :-/
اخه دوستان یکم بزرگ تر شدن به سن بلوغ رسیدن و ی تحول عظیم توشون به وجود اومده و به صورت ناگهانی به این نتیجه رسیدن که ساخته های دیوید کیج اصلا بازی نیست:dبعد ازشون میپرسی پس چین؟ میگن فیلم سینمایی:|
بعد بهشون میگی پس L.A.Noir چی بود ؟ میگن بازی :|(بعد میگن چرا جونای مردم خود کشی میکنن )

اینکه این آقا بازیساز خوبی هست یا نیست رو من نمیتونم نظر بدم بلاخره هر شخصی تو کارنامش بازی خوب و بد داره ولی این حرفی که الان داره میزنه که بازیها نباید هیچ حد و مرزی داشته باشند کاملا درسته چون نبود حد و مرز باعث ایجاد تنوع و ایجاد سبکهای جدید در بازیهای کامپیوتری و در نتیجه پیشرفت و لذت بیشتر برای گیمرها میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or