منبع
خودت به اون راه زدی یا ... ؟!شما تو خبر چیزی به اسم HR یا بازی من خلاقانست میبینی ......
پ.ن:جالبه خیلی از نظرها copy ,paste تاپیک های قبلی در مورد کیجه ...یه کم متفاوت ترولش کنید حداقل:d
هيچ كس با كيج و بازيهاش مشكل نداره.
هيچ كس نميگه ايشون بازي نسازه.
هيچ كس نميگه اين صنعت به خلاقيت نياز نداره.
اما به خدا حداقل صدها نفر هستن كه تو زمينه ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ولي يكي شون هم دم به دم بيانيه صادر نميكنه.
به خدا صدها نفر هستند كه در حال تلاش براي ساخت عناوين متفاوت در اين صنعت هستن و ميسازن هم(نمونه هاشون رو هر سال ميبينيم) ولي هيچكدوم شروع به ارشاد ديگران نمي كنند.
توي صنعتي كه امثال مياماتو ،كوجيما، سوزوكي، ميكامي، كاميا، سيد ميرر ،ويل رايت و.. هيچ صحبتي نكنند معلومه امثال ايشون و جوات يرلي هر روز يك بياينه صادر ميكنن.
اما به خدا حداقل صدها نفر هستن كه تو زمينه ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ولي يكي شون هم دم به دم بيانيه صادر نميكنه.
به نکته خوبی اشاره کردی ماکانچون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!
من حاضرم باهات شرط ببندم 70% طرفدارهای کیج Indigo Prophecy رو بازی نکردن، 99% ـشون هم اصلا اسم Omikron رو نشنیدن!
همونجوری که فن های دیوید کیج حق دارن در موردش نظر بدن، مخالفانش هم حق دارن نظر بدن. شما طرفدار هر کی دوست داری میتونی باشی، در موردش هم هر چی دوست داری میتونی بگی، ولی حق نداری به کسی که مخالفت هست بگی نباید صحبت کنی. خیلی واضحه قضیه. در ضمن من گفتم 70%، نگفتم 100%بنده نه فارنهايت رو بازي كردم و نه ميدونم Omikron چي هست و Heavy Rain هم كه كلا نديدمش !!با اينحال ايشون رو دوست دارم و تمام حرفاش رو قبول دارم چون هرچي در اين رابطه ميگند درست هست . الكي هم امار شكمي نديد لطفا و قبل از دادن امار هاي شكمي افراد مقابلتون رو بشناسيد !!
بعد الان اون دسته از طرفداران كيج كه فقط بازي HR رو بازي كردند و با اين بازي با ايشون اشنا شدند تكليفشون چي هست ؟؟ يعني نبايد طرفدارش باشند ؟؟ بايد براي رسيدن به مقام والا طرفداري حتما با مارك زير لباسي ايشون هم اشنا باشند ؟؟
بقیه پستت به کنار با اونا کاری ندارم ولی :وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360،
والا من نگاه کردم، همون هایی که انتقاد میکنن اکثر PS3 هم دارن، اینجوری بخوایم حساب کنیم که میرسیم به همون کامنت اول منچون اكثر اين افراد زير اواتارشون تنها يه ايكس باكس ديده ميشه و يا ارادت هاي قبليشون كاملا مشخص هست .
گفتم که من شهاب و امیرحسین رو می شناسم، شهاب که فن کنسول خاصی نیست، امیرحسین هم فن خفن PC هستمحمد به خدا تا الان تمام کسانی که کیج رو مسخره میکنن بی چون و چرا 360ی هستن که قبلا میشناسیمشون . ینی به دقت این قضیه رو دارم دنبال میکنم اصلا ردخور ندارهولی اونایی که مشکلی با کیج ندارن افراد معمولی هستن که بازم قبلا میشناسیمشون به جز یکی دو نفر که کلا با کنسول مشکل دارن . این لایک کننده ی این پست تو که دیگه سنبل سونی هیتر هست کلا !![]()
منم گفتم دیگه اونایی که انتقاد میکنن اکثرا فن کنسول خاصی نیستن یا pc باز هستن ولی اونایی مسخره بازی میکنن و کیج رو ... فرض میکنن و میگن استعداد نداره و 60 دلار میدیم فقط دسته بگیریم دستمون و .... دیگه شناخته شده اند.والا من نگاه کردم، همون هایی که انتقاد میکنن اکثر PS3 هم دارن، اینجوری بخوایم حساب کنیم که میرسیم به همون کامنت اول منقضیه ساده هست، یه نفر اومد منطقی انتقاد کرد شما جوابش رو میدی، یکی هم اومد مسخره بازی در آورد یا بی خیالش میشی یا اینکه ایگنورش میکنی کلا. ولی اینکه تا یه نفر یه چیزی میگه بحث "فشار" و "فن های فلان اینجوری هستن" و ... پیش میاد دیگه خیلی مسخره شده، البته منحصر به این بازی نیست، داره تو تاپیک تک تک بازی های انحصاری 360 و PS3 پیش میاد. بگذریم بحث (!!!) تاپیک منحرف میشه
گفتم که من شهاب و امیرحسین رو می شناسم، شهاب که فن کنسول خاصی نیست، امیرحسین هم فن خفن PC هستوالا قضیه دیگه طوری شده که منی که از بازی های کیج خوشم میاد دیگه می ترسم بیام در مورد بازیهاش حرف بزنم چون میشم "هیتر درجه یک سونی"
![]()