دیوید کیج:صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
00623204508629727017.jpg

آقای David Cage ریاست شرکت Quantic Dream در مورد مخالفت های خود با جامعه بازی سازان بسیار رو راست صحبت می کند. وی پیشتر در مورد این مساله که تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است، اظهاراتی داشته است. وی در جریان نمایشگاه Gamescom این بار نارضایتی خود را از بی میلی صنعت گیم برای عبور از مرز های جدید و پشت سر گذاشتن روال مرسوم بازی ها، عنوان کرده است. او در صحبت هایش عنوان کرده است: "من تصور می کنم که ما باید شهامت بیشتری به خرج بدهیم و قدرت پذیرش ریسک را داشته باشیم چون چیزی که در شرایط فعلی این صنعت نیازمند آن است، همین نکته می باشد. منظورم این است که چقدر می توانیم عناوین شوتر اول شخص عرضه کنیم؟ چه قدر می خواهیم هیولا ها و موجودات بیگانه و زامبی ها را در بازی ها بکشیم؟" وی در ادامه می گوید: "من اغلب تصور می کنم که صنعت بازی ها از سندروم پیتر پن رنج می برد، حقیقت این جاست که ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم. به نظرم زمانی فرا خواهد رسید که این صنعت نیاز به رسیدن به سطحی از بلوغ داشته باشد و به عقیده من اکنون این زمان فرا رسیده است."
منبع

باز سازنده minecraft اینو می گفت تا حدی می شد حرفش رو قبول کرد ولی ایشون خودش هم همچین خلاقیت خاصی به خرج نداده.داستان های بازی هاش خوبه ولی در بقیه موارد من خلاقیت تو بازی هاش نمی بینم.تازه مگه به همین راحتی شرکت ها ریسک می کنن؟این مثلا فکر کرده بودجه هر بازی به اندازه خرید شکلات هست که اگه شکست خورد مشکلی نباشه؟

ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم"
بله بازیسازان هنوز میخوان بچه بمونند به این علت که بازیبازان هنوز بچه هستند! بازیبازانی که اکثرشون انتظاری در حد یک
تفریح ساده و بی محتوا از بازی دارند.و زمانی رسیدن به بلوغ فرا میرسه که بازیبازان هم فکرشون در همون
حد رشد کنه. طوری که وقتی COD منتشر شد با یک شکست بزرگ مواجه بشه نه با موفقیت و رکوردی تازه در فروش !

حرفهاش کاملا درسته. شخصا دیگه از 90% بازی هایی که در سال میاد خوشم نمیاد. همشون یه کلون چیپ از همدیگه.

اکثر اون عزیزانی هم که با حرفهاش مخالفن و همچنان دارن Hate میورزن و دست از سر این بنده خدا ور نمیدارن یه نگاه به بازی های مورد علاقشون بندازید همه چی دستتون میاد.

همونی که کیج گفت: "اکشن اول شخص، هیولاها، موجودات بیگانه." رابطه ی عجیبی بین اینها و هیتر های کیج برقراره. نمیدونم تا حالا بهش پی بردید یا نه؟

یه سوالی هست که خب واقعا و از سر ناچاری به ذهن متبادر میشه منو ببخشید هیت نمی ورزم به جان استیو بالمر! خلاقیت در بازی های رایانه ای مساوی است با چی ؟ برداشت استاد از خلاقیت مثل اینه که بگیم ما می خوایم در ژانر کمدی سینما خلاقیت به وجود بیاریم پس فیلم کمدی ای می سازیم که کسی بهش نخنده! یا برای ایجاد خلاقیت در سامانه ی تعلیق اتومبیل ها دیگه سامانه ی تعلیق در اتومبیل ها به کار نمی بریم! استاد هم برای ایجاد خلاقیت در بازی های رایانه ای ،بازی می سازه که نمیشه بازی کردش، باید نیگاش کرد، گهگاهی یه تکونی هم بدیم به خودمون! شکی در این نیست که بازی ها اکثرشون دچار تکرار مکررات شدند ( و این یکی از عوارض طولانی شدن هر نسل هست) اما رآه نجات بازی ها و تحولشون ساختن HR و Beyond نیست !

خب دوست عزیز
وقتی توقع گیمر پایینه چه توقعی از سازنده داری ؟؟
طرف یک COD رو سال به سال با رنگ و لعاب متفاوت میده بیرون
هر سال هم پرفروش ترین بازی میشه !!
علت چیه؟ گیمر میخواد و میخره، پس گیم ساز میسازه !!
در واقع قضیه همون خودم کردم که لعنت بر خودم باد هست !!!

ببخشید اما شما گفتی مشکلش کجاست صنعت گیم من مشکلاتش رو گفتم دوم گیمر بازی میخواد وقتی بازی خوب ساخته بشه میخره بازی بد هم ساخته بشه میخره به خاطر اینکه همه هاردکور نیستن که بازی ها رو بشناسن یا قدرت تفکیک تشخیص بازی رو داشته باشن این مشکلاتی هستش که سازنده ها بوجود میارن اگه سطح چرت ساختن رو به عنوان ساختن یک IP جدید یا تکرار مکررات رو بزارن کنار این مشکل هم حل میشه بازیکن بازی میخره همه مثل من یا شما نمیرن 10 -20 تا ویدیو قبل عرضه بازی ببینن یا دنبال بازی باشن این لعنت اصلا به گیمر برنمیگرده بلکه به سازنده برمیگرده که وجدان کاری داشته باشه یکم که ACTI اصلا ازش بوی نبرده البته خیلی از شرکت ها بر مبنای کار ACTI بوی پول به مشامشون خورده که دارن صنعت گیم رو نباود میکنن .

بازیکن بازی میخواد شما نمیتونی بهش بگی آقا نخر چون اینها فقط به فکر خودشونن گیمر نگاه میکنه میبینه اگه این رو نخره بازی دیگه ای هم نیست که بخواد خوب باشه پس از روی ناچاری بین بد و بدتر بازی بد رو انتخاب میکنه .

دیوید کیج بهتره اندازه عقلش حرف بزنه. کسی که بلد نیست یه بازی درست حسابی ( البته فارنهایت خوب بود ) بسازه و فکر کرده خیلی سرشه. سامان یه بار بشدت حرف قشنگی زد. یه استودیو مثل Rocksteady میاد یه بازی میسازه مثل آرکام سیتی یکی هم مثل ایشون میاد یه بازی ناقص و صرفا متفاوت میسازه با تمام ایرادش به خرد مردم میده. پشت صحنه Beyond نشسته به الن پیج نحو ابراز احساسات رو میگه بعد از حرف بزرگ شدن گیم میزنه.

اگه خلاقیت می خواد بازی مثل HR باشه ، می خوام 100سال دیگه وضع همینطوری باشه !
الان یکی FPS می سازه مثل Bulletstrom که 10 جور خلاقیت توشه ، یا یک نگاه به بازی های XBL بندازی می بینی پر از بازی های خلاقانه توش هست ...
پس خلاقیت تو بازی ها هنوز نمرده !

من مطمینم اگه دیوید کیج تو فیلم سازی نقش داشت خیلی خیلی موفقتر بود!!!

مرد حسابی داری فیلم میسازی چندتا هم Button Smashing تو باز گذاشتی اول آخر همین!!! بعد میای نظر میدی که بازی های بچه گونه هست!؟؟!!:|

یه سوالی هست که خب واقعا و از سر ناچاری به ذهن متبادر میشه منو ببخشید هیت نمی ورزم به جان استیو بالمر! خلاقیت در بازی های رایانه ای مساوی است با چی ؟ برداشت استاد از خلاقیت مثل اینه که بگیم ما می خوایم در ژانر کمدی سینما خلاقیت به وجود بیاریم پس فیلم کمدی ای می سازیم که کسی بهش نخنده! یا برای ایجاد خلاقیت در سامانه ی تعلیق اتومبیل ها دیگه سامانه ی تعلیق در اتومبیل ها به کار نمی بریم! استاد هم برای ایجاد خلاقیت در بازی های رایانه ای ،بازی می سازه که نمیشه بازی کردش، باید نیگاش کرد، گهگاهی یه تکونی هم بدیم به خودمون! شکی در این نیست که بازی ها اکثرشون دچار تکرار مکررات شدند ( و این یکی از عوارض طولانی شدن هر نسل هست) اما رآه نجات بازی ها و تحولشون ساختن HR و Beyond نیست !
ببین اولا این آدم هیچی هم که حالیش نباشه ولی حرفی که زده درسته. نمیشه انکارش کرد. حالا شما شیوه ی این آقا رو قبول نداری؟ OK. عیبی نداره ولی دلیل نمیشه حرفهاش هم زیر سوال بره.

دوما این بحث اینکه هوی رین بازی نبود و فلان و بیسار انقد بحث چیپ و پیش پا افتاده ای شده که اصلا ارزش نداره بخوایم دوباره از اول بررسیش کنیم.
شما فقط همینو داشته باش که بیش از 100 تا منتقد گیم اومدن بازی رو بررسی کردن و کلی 10 و 9 و 8 بهش دادن که آخر میانگینش شده 87. یعنی اینا هیچ کدوم نفهمیده بودن هوی رین بازی نیست و نمیشه بازیش کرد و باید فقط نگاش کرد؟ فقط دوستان بازی سنتری به این امر مهم پی بردن؟ یا منتقدین در اون دوره ی زمانی همگی به طور هماهنگ LSD مصرف کرده بودن؟!
اگه خلاقیت می خواد بازی مثل HR باشه ، می خوام 100سال دیگه وضع همینطوری باشه !
الان یکی FPS می سازه مثل Bulletstrom که 10 جور خلاقیت توشه
نخندون ما رو دوست عزیز! اون BS که خودش پیست اسکی دیزین رو رو سفید کرده بود :lol: بازی ای نبود که از روش اسکی نرفته باشن.
این بحث از همون روز اول کاملا مشخص بود ، Heavy Rain به هیچ وجه Game نیست، حالا شما نمی خوای قبولش کنی به من مربوط نیست
yahoo_5.gif
شما برا خودت مشخص کرده بودی نه ما! باشه اصلا فرض میکنیم من قبول کردم. فقط لطف کن برو به این منتقد ها هم بگو از اشتباه درشون بیار که دیگه سر Beyond این اشتباه بزرگ رو تکرار نکنن ;;) یکی یه 0 بدن به بازی و بگن چون این اصلا بازی نیست ما اصلا نقدش هم نمی کنیم ;;)

آخرین ویرایش:
من مطمینم اگه دیوید کیج تو فیلم سازی نقش داشت خیلی خیلی موفقتر بود!!!

مرد حسابی داری فیلم میسازی چندتا هم Button Smashing تو باز گذاشتی اول آخر همین!!! بعد میای نظر میدی که بازی های بچه گونه هست!؟؟!!:|
اخه اگر فیلم می ساخت که فیلمش چون طولانی بود می شد سریال بعدش هم داستان هایی که می نویسه پایان های مختلف داره چطوری توی این فیلم و یا سریال این کار رو بکنه:d
حالا خداییش نوارویش بیشتر توی داستان هاش هست که من بدجوری با هوی رین ارتباط برقرار کردم

تنوع یعنی‌ اینکه بازیت کلا گیمپلی نداشته باشه، محتویات فیلم‌هایی‌ مثل seven, bone collector رو بریزی تو چرخ گوشت بدی دست مردم! همه میان اینجا میتوپن به call! زحمتی که برای بالانس کردن یک مپ مولتی cod کشیده می‌شه این یارو تو کّل بازیش برای بالانس کردن گیمپلی نمی‌کشه چون اصلا هم چین چیزی توش وجود نداره! دوستان بالغ و بزرگ اینجا که دیگه فهمیدن cod خًز شده و برا بچهاست برید انگشت را با هفت جور وسیله قطع کنید و عواقبش رو مشاهده کنید و لذت ببرید که دارید "بازی" می‌کنید!

نخندون ما رو دوست عزیز! اون BS که خودش پیست اسکی دیزین رو رو سفید کرده بود :lol: بازی ای نبود که از روش اسکی نرفته باشن.
اگرم رفته باشه، از بازی هایی مثل Wolfenstein یا Duke Nukem بودش. که میشن از پایه گذاران این صنعت.

البته ببخشید! یادم نبود اصولا هوی رین فن ها استاد خلاقیت شناسی و کشف خلاقیتن. فقط نمیدونم چرا وقتی انقدر indie ـه شاهکار بیرون هست شماها کلید کردین روی یه بازی که صرفا خلاقیت نداره بلکه فقط یه نکات خیلی ساده متفاوت داره.

اگرم رفته باشه، از بازی هایی مثل Wolfenstein یا Duke Nukem بودش. که میشن از پایه گذاران این صنعت.

البته ببخشید! یادم نبود اصولا هوی رین فن ها استاد خلاقیت شناسی و کشف خلاقیتن. فقط نمیدونم چرا وقتی انقدر indie ـه شاهکار بیرون هست شماها کلید کردین روی یه بازی که صرفا خلاقیت نداره بلکه فقط یه نکات خیلی ساده متفاوت داره.
کلا Duke Nukem و Wolfenstein و Painkiller و گیرز و کمی هم اسانس CoD با هم مخلوط کرده بود شده بود BS.
کسی که این رو خلاقیت بدونه طبیعیه که هوی رین رو هم بازی نمیدونه.

ما کلید نکردیم رو این بازی. شمایید که هر جا اسم کیج میاد میاین همون حرفهای تکراری رو میزنید و انتظار دارید هیچکس هم جوابتون رو نده و همه تایید کنن.
عینا همین حرفهایی که اینجا زدی رو دو روز پیش هم تو اون تاپیک قبلی گفتی. بقیه هم همینطور. چیو میخواید ثابت کنید؟ باور کن اگر کسی قرار بود با این حرف های شما مسیر زندگیش عوض بشه و چشماش رو به حقیقت باز بشه تا حالا شده بود. خداییش خسته نمی شید؟

دیوید کیج بهتره اندازه عقلش حرف بزنه. کسی که بلد نیست یه بازی درست حسابی ( البته فارنهایت خوب بود ) بسازه و فکر کرده خیلی سرشه. سامان یه بار بشدت حرف قشنگی زد. یه استودیو مثل Rocksteady میاد یه بازی میسازه مثل آرکام سیتی یکی هم مثل ایشون میاد یه بازی ناقص و صرفا متفاوت میسازه با تمام ایرادش به خرد مردم میده. پشت صحنه Beyond نشسته به الن پیج نحو ابراز احساسات رو میگه بعد از حرف بزرگ شدن گیم میزنه.
شما چه جوري به خودتون اجازه ميدي بياي بگي ايشون نبايد حرف بزنه؟كسي كه بلد نيست بازي بسازه؟؟؟لول.....من نميدونم مشكل شما از كجا هستش كه انقدر داغ كردين كه تو هر تاپيك دارين با همين حرفاتون زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد ولي همون طور كه دوست عزيزم بهنام گفت بيش از 100 منتقد كه از من و شما خيلي خيلي بيشتر ميدونن اومدن به بازي نمره دادن و مجموع نمرات بازي در اين حد عالي شده يعني اونا نميفهميدن فقط شما ميفهمي؟البته حركات شما عاديه اين پستاي شما رو چند وقتي هست داريم ميبينيم ديگه عادي شده شما نيازي نيست انقدر به خودت فشار وارد بكني;) با اين مدل حرف زدن شما نه از ارزش ايشون كم ميشه و نه افزوده ميشه احتمالا هم تا به حال HR رو بازي نكرديد يا نهايتا 5 دقيقه بازي كرديد ميگيد ناقصه لطف كنيد دست مبارك رو ببريد بازي رو بزاريد يه بار تموم كنيد بعد بيايد اينجا نقض هاي بازي رو بگيد تا من و دوستان براتون شفاف سازي كنيم.
احساسات هم براي كسي هستش كه درك بكنه وگرنه انقدر بازي هاي بي محتوا هستن كه براي افراد خاص و همه چي داني مثل شما ساخته شدن ميتونين با خيال راحت بشينين بازيشون كنيد ما هم به كار خودمون ميرسيم ديگه نيازي نيست بيايد اينجا براي ما هنرنمايي كنيد و جنگ و دعوا راه بندازيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or