منبع
بله بازیسازان هنوز میخوان بچه بمونند به این علت که بازیبازان هنوز بچه هستند! بازیبازانی که اکثرشون انتظاری در حد یکما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم"
خب دوست عزیز
وقتی توقع گیمر پایینه چه توقعی از سازنده داری ؟؟
طرف یک COD رو سال به سال با رنگ و لعاب متفاوت میده بیرون
هر سال هم پرفروش ترین بازی میشه !!
علت چیه؟ گیمر میخواد و میخره، پس گیم ساز میسازه !!
در واقع قضیه همون خودم کردم که لعنت بر خودم باد هست !!!
ببین اولا این آدم هیچی هم که حالیش نباشه ولی حرفی که زده درسته. نمیشه انکارش کرد. حالا شما شیوه ی این آقا رو قبول نداری؟ OK. عیبی نداره ولی دلیل نمیشه حرفهاش هم زیر سوال بره.یه سوالی هست که خب واقعا و از سر ناچاری به ذهن متبادر میشه منو ببخشید هیت نمی ورزم به جان استیو بالمر! خلاقیت در بازی های رایانه ای مساوی است با چی ؟ برداشت استاد از خلاقیت مثل اینه که بگیم ما می خوایم در ژانر کمدی سینما خلاقیت به وجود بیاریم پس فیلم کمدی ای می سازیم که کسی بهش نخنده! یا برای ایجاد خلاقیت در سامانه ی تعلیق اتومبیل ها دیگه سامانه ی تعلیق در اتومبیل ها به کار نمی بریم! استاد هم برای ایجاد خلاقیت در بازی های رایانه ای ،بازی می سازه که نمیشه بازی کردش، باید نیگاش کرد، گهگاهی یه تکونی هم بدیم به خودمون! شکی در این نیست که بازی ها اکثرشون دچار تکرار مکررات شدند ( و این یکی از عوارض طولانی شدن هر نسل هست) اما رآه نجات بازی ها و تحولشون ساختن HR و Beyond نیست !
نخندون ما رو دوست عزیز! اون BS که خودش پیست اسکی دیزین رو رو سفید کرده بوداگه خلاقیت می خواد بازی مثل HR باشه ، می خوام 100سال دیگه وضع همینطوری باشه !
الان یکی FPS می سازه مثل Bulletstrom که 10 جور خلاقیت توشه
بازی ای نبود که از روش اسکی نرفته باشن.شما برا خودت مشخص کرده بودی نه ما! باشه اصلا فرض میکنیم من قبول کردم. فقط لطف کن برو به این منتقد ها هم بگو از اشتباه درشون بیار که دیگه سر Beyond این اشتباه بزرگ رو تکرار نکنناین بحث از همون روز اول کاملا مشخص بود ، Heavy Rain به هیچ وجه Game نیست، حالا شما نمی خوای قبولش کنی به من مربوط نیست![]()
یکی یه 0 بدن به بازی و بگن چون این اصلا بازی نیست ما اصلا نقدش هم نمی کنیم 
اخه اگر فیلم می ساخت که فیلمش چون طولانی بود می شد سریال بعدش هم داستان هایی که می نویسه پایان های مختلف داره چطوری توی این فیلم و یا سریال این کار رو بکنه:dمن مطمینم اگه دیوید کیج تو فیلم سازی نقش داشت خیلی خیلی موفقتر بود!!!
مرد حسابی داری فیلم میسازی چندتا هم Button Smashing تو باز گذاشتی اول آخر همین!!! بعد میای نظر میدی که بازی های بچه گونه هست!؟؟!!![]()
اگرم رفته باشه، از بازی هایی مثل Wolfenstein یا Duke Nukem بودش. که میشن از پایه گذاران این صنعت.نخندون ما رو دوست عزیز! اون BS که خودش پیست اسکی دیزین رو رو سفید کرده بودبازی ای نبود که از روش اسکی نرفته باشن.
کلا Duke Nukem و Wolfenstein و Painkiller و گیرز و کمی هم اسانس CoD با هم مخلوط کرده بود شده بود BS.اگرم رفته باشه، از بازی هایی مثل Wolfenstein یا Duke Nukem بودش. که میشن از پایه گذاران این صنعت.
البته ببخشید! یادم نبود اصولا هوی رین فن ها استاد خلاقیت شناسی و کشف خلاقیتن. فقط نمیدونم چرا وقتی انقدر indie ـه شاهکار بیرون هست شماها کلید کردین روی یه بازی که صرفا خلاقیت نداره بلکه فقط یه نکات خیلی ساده متفاوت داره.
شما چه جوري به خودتون اجازه ميدي بياي بگي ايشون نبايد حرف بزنه؟كسي كه بلد نيست بازي بسازه؟؟؟لول.....من نميدونم مشكل شما از كجا هستش كه انقدر داغ كردين كه تو هر تاپيك دارين با همين حرفاتون زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد ولي همون طور كه دوست عزيزم بهنام گفت بيش از 100 منتقد كه از من و شما خيلي خيلي بيشتر ميدونن اومدن به بازي نمره دادن و مجموع نمرات بازي در اين حد عالي شده يعني اونا نميفهميدن فقط شما ميفهمي؟البته حركات شما عاديه اين پستاي شما رو چند وقتي هست داريم ميبينيم ديگه عادي شده شما نيازي نيست انقدر به خودت فشار وارد بكنيدیوید کیج بهتره اندازه عقلش حرف بزنه. کسی که بلد نیست یه بازی درست حسابی ( البته فارنهایت خوب بود ) بسازه و فکر کرده خیلی سرشه. سامان یه بار بشدت حرف قشنگی زد. یه استودیو مثل Rocksteady میاد یه بازی میسازه مثل آرکام سیتی یکی هم مثل ایشون میاد یه بازی ناقص و صرفا متفاوت میسازه با تمام ایرادش به خرد مردم میده. پشت صحنه Beyond نشسته به الن پیج نحو ابراز احساسات رو میگه بعد از حرف بزرگ شدن گیم میزنه.
با اين مدل حرف زدن شما نه از ارزش ايشون كم ميشه و نه افزوده ميشه احتمالا هم تا به حال HR رو بازي نكرديد يا نهايتا 5 دقيقه بازي كرديد ميگيد ناقصه لطف كنيد دست مبارك رو ببريد بازي رو بزاريد يه بار تموم كنيد بعد بيايد اينجا نقض هاي بازي رو بگيد تا من و دوستان براتون شفاف سازي كنيم.