منبع
ای بابا قرار نیست که همه خلاقیت داشته باشن.اگه این طور بود که دیگه خلاقیت معنی نداشت مثل فوتبال اگه همه تکنیکی بودم مزه ای نداشت!!
باید خلاقیت کم باشه به نظرم که یه بازی بشه بازی خلاق.این همه بازی تو یه سبک و یکم تفاوت میاد منتها وقتی یه بازی خلاق میاد اون بازی سره زبونا میافته.
من نمیفهمم مثلا ایشون اومده گفته تو صنعت بازی خلاقیت نیست خیلی حرف بزرگی زده؟اینو که همه میدونن خلاقیت تو بازی های رایانه ای کم شده این که دیگه گفتن نداره.به جاش خودش شروع کن به بازی خلاقانه ساختن چرا به بازیسازهای دیگه گیر میده.باور کنید rockstar و blizzard و دیگر شرکت های بزرگ که بازی هاشون شاهکار هست هر روز حرف نمیزنن بیشترش به جای حرف زدن عمل می کنن
من خودم از فارنهایت خیلی خوشم اومد ولی HR یک بازی متوسط بود چیز خاصی نداشت
زحمتی که برای بالانس کردن یک مپ مولتی cod کشیده میشه این یارو تو کّل بازیش برای بالانس کردن گیمپلی نمیکشه چون اصلا هم چین چیزی توش وجود نداره! دوستان بالغ و بزرگ اینجا که دیگه فهمیدن cod خًز شده و برا بچهاست برید انگشت را با هفت جور وسیله قطع کنید و عواقبش رو مشاهده کنید و لذت ببرید که دارید "بازی" میکنید!

مسئله ی دیگه ای هم وجود داره اینه که گیمرها می خوان چیزی رو تجربه کنن که تو زندگی روزمره ـشون نمی تونن،
می گین که وقتی برای اولین بار خودتون رو جای یک شخصیت خیالی و قدرمند گذاشتید حس جالبی بهتون دست نداد؟
حالا بشینید به داستان ضعیفی که ایشون نوشته نگاه کنید ُ مثلاّ حال کنید باهاش.
دمت گرم ماکان. یعنی حرف دل یه عده ی کثیری رو زدی.دقیقا مشکل شماها با این قضیه چیه؟
ایشون یکی از محترم ترین افراد در این صنعت هستن و همیشه وقتی جایی سخن رانی داره منتقدین و بازی سازها صف میکشن تا پای صحبت هاش باشن.
شاید ایشون دلش بخواد هر روز صدتا نظریه بده، نه به شما ربطی داره ونه به من. من دوست دارم صحبت هاش رو بشنوم میام میخونم و یادمیگیرم، شما دوست نداری نمیای اصلا خبرش رو بخونی! اینکه شما بیای بشینی از پشت کامپیوترت تو ... نظریه بدی که های کی از کی بیشتر میفهمه یا کی باید کی و کجا نظریه بده یکم، یعنی یکم که چه عرض کنم، بشدت احمقانس!
یکم به جایگاه خودمون بیشتر دقت کنیم، شاید واقعا در این حد نیستیم که برای یه بازیساز بزرگ (هر کسی) تعیین تکلیف کنیم و یا بخوایم ببریمش زیر سوال!
اینطور که من تو این تاپیک و موارد مشابه میبینم اصولا یکی از ذوب شدگان X360 میاد یه Gif میزاره و جمیع ذوب شدگان دیگه این کنسول هم کامنتش رو لایک میکنن! منم از HR متنفر بودم و هستم، اما با بیانات ارزشمندی نظیر اینکه دیوید کیج بازیساز نیست، یا استعداد نداره و... سعی نمیکنم خودمو یه احمق تمام عیار جلوه بدم. اگه خیلی بهتون فشار میاد اصلا وارد این تردها نشید! چون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!
شاید یه سری افراد فن 360 نباشن ولی دیدیم خیلی جاها ارادتشون رو به سونی و کنسولاش و بازیاش نشون دادنهمونجوری که فن های دیوید کیج حق دارن در موردش نظر بدن، مخالفانش هم حق دارن نظر بدن. شما طرفدار هر کی دوست داری میتونی باشی، در موردش هم هر چی دوست داری میتونی بگی، ولی حق نداری به کسی که مخالفت هست بگی نباید صحبت کنی. خیلی واضحه قضیه. در ضمن من گفتم 70%، نگفتم 100% :biggrin1: وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360، متقابلا اونایی که ازش طرفداری میکنن هم باید بشن فن PS3 (طبق همون استدلال خودتون!) دیگه وقتی شهاب و امیرحسین (که تو این تاپیک در مورد کیج حرف زدن) میشن فن 360، آدم میمونه چی بگه :biggrin1:

تا حالا از خودت سوال کردی چرا فقط تاپیک های David Cage این مدلی میشه؟ مثلا چرا تاپیک های مربوط به بازی های دیگه اینجوری نمیشه؟ (منظورم این حجم زیاد کامنت در موافقت و مخالفت با کیج هست وگرنه بحث و اینا که در مورد اکثر بازی های انحصاری شکل می گیره). کلا سبکی که David Cage داره روش کار میکنه یه چیز منحصر به فرد هست، یکی خوشش میاد و یکی هم ازش متنفر میشه. همین چند وقت پیش مگه Warren Spector از سبک بازیسازی کیج انتقاد نکرده بود؟ اون که دیگه فن 360 نیست و اتفاقا بازیساز خیلی بزرگی هم هست (بگذریم از اینکه اینجا در حد سازنده Rouge Warrior پایین کشیده شدشاید یه سری افراد فن 360 نباشن ولی دیدیم خیلی جاها ارادتشون رو به سونی و کنسولاش و بازیاش نشون دادن
این حرفها رو باید برا کسی بزنید که کمتر از یه ماهه اینجا عضو شده.
بعدش هم اصلا گذشته از این حرفها، انتقاد یه بار، دو بار، نه 100 بار، نه هر روز، نه تو هر تاپیک مربوط یا بی ربط.
من به شخصه یکی از فن های آقای دیوید کیج؛ تو هر تاپیکی که به ایشون مربوط میشه وظیفه ی خودم نمیدونم بیام اضهار نظر کنم. باور کن خیلی جاها متن رو میخونم لایک رو هم میزنم و میخوام برم پی کارم که میبینم بعــــــــــله! دوستان تو 1 ساعت 4 صفحه ایشون رو مورد عنایت قرار دادن. اصلا انگار یه عده وظیفه ی خودشون میدونن همه جا بیان همون حرفهای تکراریشون رو دوباره بزنن.
الان همه ی تاپیک ها رو نگاه کنی میبینی یه عده ی خاص اومدن یه سری حرفهای تکراری رو گفتن و تاپیک رو گند کشیدنو تنها چیزی که تغییر میکنه فقط خود Facepalm ها Gif هست!
کسی با انتقاد مشکل نداره، مشکل با این زیاده گویی های یه عده ـست.
طرف تو کل عمرش یه انشاء نتونسته بنویسه 20 بگیره بعد میاد کیج رو زیر سوال میبره. میگه بازیساز نیست، بی استعداده، بازیش مزخرفه و هزار تا دیگه از این اظهار فضل های تکراری.
خب آقای X اگه خیلی مردی برو یه بازی اصلا تحت فلش بساز ببین 10 نفر با خواهش التماس دانلودش میکنن یا نه؟! بعد بیا اینجا صاحب نظر شو یه همچین آدمی رو زیر سوال ببر!
اگه منو میگی که اسم Warren Spector رو آوردم باید بگم که حرف من در مورد ضعف دیوید کیج نبود بلکه یه چیز دیگه ای بود که کامنت هام رو کامل بخونی متوجه میشی خودت. وگرنه من خودم طرفدار بازی های دیوید کیج هستم و از Heavy Rain هم خیلی خوشم اومدهدر ضمن در جواب دوستانی اعتراض چند بازیساز رو دلیلی بر ضعف دیوید کیج میدونن
از نظر من اینکه بگیم "فلانی بیشتر حالیشه و چون اون فلانی به دیوید کیج اعتراض میکنه در نتیجه کار دیوید کیج اشتباهه" یک استدلال کاملا منتفی هست. الان دیوید کیج خودش بازیسازه. یعنی اگر فلانی بهش ایراد بگیره دیگه بازیساز نیست؟ میبینین؟ ...اگر این مدلی جساب کنیم هیچ وقت به جواب نمیرسم.... در ضمن در جواب دوستانی که اعتراض چند بازیساز رو دلیلی بر ضعف دیوید کیج میدونن باید عرض کنم که اکثر بازیسازان فعلی وضعیت حال رو میبرن جلو. یعنی میان دقیقا مطابق سلایق مخاطب امروزی بازی میسازن. خب ثمره اینها این میشه که اولا یک سری بازیها از خط اصلیشون فاصله میگیرن و ثانیا بازیها مدتی درجا بزنن. دیوید کیج داره از آینده صحبت میکنه. کسی که به فکر آینده هست همیشه از زمان حال ابراز نارضایتی میکنه.
من یه توضیحی هم هم در مورد هوی رین بدم. دوستانی که فکر میکنن هوی رین بازی نبود؛ باید بدونن که هوی رین نشون داد که بازی میتونه چیزهای زیادی رو تحت کنترل آدم قرار بده. دیوید کیج میخواد بگه که بازی میتونه به ابعاد دیگهای هم گسترش پیدا کنه.
میدونین فرق بازی با فیلم چیه؟ توی فیلم شما وقایع رو میبینی و سپس با قرار دادن خودتون به جای یکی از شخصیتهای فیلم، وقایع رو بهتر درک میکنید. اما توی بازی شما از همون اول در دل وقایع هستید. همین هم باعث میشه که در مرحلهی اول میزان تاثیرگذاری بازی بیشتر باشه و در مرحلهی بعدی ارزش یک بازی خوش ساخت بیشتر از یک اثر سینمایی باشه. چیزی که شاید بخش قلیلی از مخاطبین بهش آگاه باشند اینه که بازی، معناش چیزی فراتر از نابود کردن، ماجراجویی کردن و حل معما هست. اگر مدتی روی این قضیه فکر کنید در مرحلهی اول به جایگاه اصلی بازیهای رایانهای پی میبرید و در مرحله بعدی وجود افرادی مثل دیوید کیج رو بیشتر ضروری میدونید.
نظر شخصی شما الزاما چیزی نیست که همه ی گیمر ها می خوان , جمع نبندین لطفا
اگر قرار بود بازی ها حس واقعی نقش داخل بازی رو منتقل کنن , الان این همه گیمر مشعول به کشتن همدیگه نبودن ,
بازی گیم پلی نداره , داستان هم که ضعیفه ( این مورد رو شخصا تا حالا ندیده بودم ) دیوید کیج منتقدین رو خریده ,
میدونین فرق بازی با فیلم چیه؟ توی فیلم شما وقایع رو میبینی و سپس با قرار دادن خودتون به جای یکی از شخصیتهای فیلم، وقایع رو بهتر درک میکنید. اما توی بازی شما از همون اول در دل وقایع هستید. همین هم باعث میشه که در مرحلهی اول میزان تاثیرگذاری بازی بیشتر باشه و در مرحلهی بعدی ارزش یک بازی خوش ساخت بیشتر از یک اثر سینمایی باشه.
are u ok? read it againزرشک , هر چی می خواهید در مورد CoD بگید ولی نگید مپ هاش بالانسه ,
این اصطلاحات مسخره هیچ معنی نداره تو گیمینگ , یعنی چی بازی خز شده ؟ یعنی چند تا بچه 12 14 ساله اومدن دارن بازی می کنن ؟ شما خودت یه روزی اینجوری بودی , سال تولدت رو هم قطعا خودت انتخاب نکردی , پس این حرف های خنده دار رو مطرح نکنید , همین بچه هایی که تازه اومدن یه سال بازی می کنن از فرداش از پشت نمی تونید بزنیدشون![]()
یعنی دوری ازشون خیلی دردناک بود.