دیوید کیج:صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
00623204508629727017.jpg

آقای David Cage ریاست شرکت Quantic Dream در مورد مخالفت های خود با جامعه بازی سازان بسیار رو راست صحبت می کند. وی پیشتر در مورد این مساله که تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است، اظهاراتی داشته است. وی در جریان نمایشگاه Gamescom این بار نارضایتی خود را از بی میلی صنعت گیم برای عبور از مرز های جدید و پشت سر گذاشتن روال مرسوم بازی ها، عنوان کرده است. او در صحبت هایش عنوان کرده است: "من تصور می کنم که ما باید شهامت بیشتری به خرج بدهیم و قدرت پذیرش ریسک را داشته باشیم چون چیزی که در شرایط فعلی این صنعت نیازمند آن است، همین نکته می باشد. منظورم این است که چقدر می توانیم عناوین شوتر اول شخص عرضه کنیم؟ چه قدر می خواهیم هیولا ها و موجودات بیگانه و زامبی ها را در بازی ها بکشیم؟" وی در ادامه می گوید: "من اغلب تصور می کنم که صنعت بازی ها از سندروم پیتر پن رنج می برد، حقیقت این جاست که ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم. به نظرم زمانی فرا خواهد رسید که این صنعت نیاز به رسیدن به سطحی از بلوغ داشته باشد و به عقیده من اکنون این زمان فرا رسیده است."
منبع

ای بابا قرار نیست که همه خلاقیت داشته باشن.اگه این طور بود که دیگه خلاقیت معنی نداشت مثل فوتبال اگه همه تکنیکی بودم مزه ای نداشت!!
باید خلاقیت کم باشه به نظرم که یه بازی بشه بازی خلاق.این همه بازی تو یه سبک و یکم تفاوت میاد منتها وقتی یه بازی خلاق میاد اون بازی سره زبونا میافته.

نه اصلا هم اینجوری نیست مجودی انسان خلاقیتش هستش اون مغزی که همه ما باهاش فکر میکنیم هر روز 1000 تا فکر توی اون مغز میچرخه با دیدن هرچی و تحلیل اینها خلاقیت انسانی هستش حالا یکی از خلاقیت هاش استفاده میکنه در راه درست یا یکی اصلا ازش استفاده نمیکنه یکی هم در راه اشتباه ازش استفاده میکنه میبینی که همه خلاقیت های فکری خودشون رو دارن شما تو یک جمع 5 نفره نمیتونی هر 5 نفر رو باید یک نظر و خلاقیت فکری پیدا کنی هر کدام نظر خودشون رو دارن و خلاقیت خودشون پس اینجوری نیست که خلاقیت کم باشه خلاقیت از فکرکردن میاد همه نظریه ها که خلاقیت های فردی از فکر کردنشون هستش میاد حالا یکی اون فکر و خلاقیتش رو درست استفاده میکنه یکی نه همون راه قدیم رو ادامه میده میگه چه کاریه وقتی فکر قبلیم جواب داده درست مثل یک دزد که میره دزدی میدونه میتونه از 1000راه بانک رو بزنه اما شاید از خلاقیت فکریش استفاده کنه و یک بار بانک رو بزنه بعد دفعه بعد دوباره بگه همین راه که جواب داد دوباره همین کارو میکنم اما گیر میفته از اونجایی که خلاقیت قبلیش یک بار قبلا استفاده شده بوده و بقیه باهاش آشنایی شدن و پلیس ها هم خلاقیتشون رو به خرج میدن که طرف رو بگیرن .

این در مورد بازی سازی هم هستش که فکر میکنیم ایده داریم اما نمیسازیم به خاطر چی به خاطر اینکه برای مثال یک بازی مثل COD که هر سال میاد و.... بازی دیگه شدن سالی یکی و کلی داره برای ما پول میاره چه کاریه روی نظر های جدیدون متمرکز بشیم و شاید کسی خوشش نیاد خوب خودشون هم فکر نمیکنن وقتی شما به عنوان بازیساز از چیزی که میسازی مطمئن باشی بازیکن ها هم شک نکن استقبال میکنن .

بعدشم یه فرقی بین افراد عادی و بازیساز ها که همیشه باید فکر کنن و خلاقیت به خرج بدن هستش انم در مورد بازی ساختن اگه دقت کنی بازی های که میسازن تفاوت های باهم داره و یک تیکه های تو بازی ها دیده میشه اما نه جوری که بگیم اینها دارن خلاقیت به خرج میدن یعنی بیشتر اینها خلاقیت خودشون رو محدود کردن به پول در اوردن البته حق دارن اما نه انقدر که دیگه همه بشن یک شکل همه FPS ها یک روش همه TPS ها.... اینجوری همه تلاش میکنن که یک بازی بسازن که به بازی موفقی که بوده نزدیک باشن با استفاده از خلاقیت های خودشون در متفاوت جلوه دادن حدودیشون .

آخرین ویرایش:
صنعت بازی سازی مثل هر صنعت دیگه ای بر اساس رابطه ی تولید کننده و مصرف کننده داره فعالیت میکنه، پس وقتی جامعه به این نوع بازی ها واکنش مثبت نشون می ده هیچ جای تعجبی نیست که فرداش 10 بازی اینجوری ساخته بشه. مسئله ی دیگه ای هم وجود داره اینه که گیمرها می خوان چیزی رو تجربه کنن که تو زندگی روزمره ـشون نمی تونن، می گین که وقتی برای اولین بار خودتون رو جای یک شخصیت خیالی و قدرمند گذاشتید حس جالبی بهتون دست نداد؟ تنها سبکی (سبک های دیگه هم پسرفت داشتن ولی نه به این حد) که الان نسبت به چند سال گذشته پیشرفت آن چنانی نداشته FPS هستش و اونم به لطف نظر مردم و COD هستش. پس خواهشاّ نیاید بگید که سبک های بازی ها تکراری شده و با همه چیز مخالفت کنید، مثل همون حرفی که شما به مخالف های HR می زنید رو به خودتون می زنم؛ اگه دوست ندارید بازی نکنید! (حالا خوبه هر روز هم بازی می کنید، وقتی خسته می شید میاید این جا غر می زنید) اما می دونید مشکل از کجا شروع می شه؟ این که بعضی سازنده ها میان با ساختن یک بازی خودشون رو در جایگاه ناجی این صنعت قرار می دن. بالاتر از چیزی هم که در توانش هست حرف می زنه، درست مثل نویسنده ی Crysis 2. این قدر حرف مفت زد آخرش هم دیدیم چه داستانی نوشت!

خلاقیتی که بخواد اون صنعت رو از معنای اصلی خودش (مثلاّ گیم در این مورد) دور کنه به درد نمی خوره. نمی دونم حالا هی بیاید بگید من فن 360 هستم (ندارم اصلاّ) یا با کیج ُ رفقاش مشکل دارم. حالا بشینید به داستان ضعیفی که ایشون نوشته نگاه کنید ُ مثلاّ حال کنید باهاش. همین یه مورد رو که بیشتر روش مانور نمی دید که، می دید؟ بازی ـتون رو بکنید از بازی تعریف هم بکنید ولی دیگه عناوینی که صد برابر بهتر از HR (این COD یا Bulletstorm رو نمی گم که مثال زدند بعضی ها، چون دوتاشون ضعیف هستن) هستن رو زیر سوال نبرید.

من نمیفهمم مثلا ایشون اومده گفته تو صنعت بازی خلاقیت نیست خیلی حرف بزرگی زده؟اینو که همه میدونن خلاقیت تو بازی های رایانه ای کم شده این که دیگه گفتن نداره.به جاش خودش شروع کن به بازی خلاقانه ساختن چرا به بازیسازهای دیگه گیر میده.باور کنید rockstar و blizzard و دیگر شرکت های بزرگ که بازی هاشون شاهکار هست هر روز حرف نمیزنن بیشترش به جای حرف زدن عمل می کنن
من خودم از فارنهایت خیلی خوشم اومد ولی HR یک بازی متوسط بود چیز خاصی نداشت

من نمیفهمم مثلا ایشون اومده گفته تو صنعت بازی خلاقیت نیست خیلی حرف بزرگی زده؟اینو که همه میدونن خلاقیت تو بازی های رایانه ای کم شده این که دیگه گفتن نداره.به جاش خودش شروع کن به بازی خلاقانه ساختن چرا به بازیسازهای دیگه گیر میده.باور کنید rockstar و blizzard و دیگر شرکت های بزرگ که بازی هاشون شاهکار هست هر روز حرف نمیزنن بیشترش به جای حرف زدن عمل می کنن
من خودم از فارنهایت خیلی خوشم اومد ولی HR یک بازی متوسط بود چیز خاصی نداشت

تایتل خبر باید این جور باشه در واقع:

[h=2]صنعت بازی: دیوید کیج باید از بچه بودن فاصله بگیرد[/h]

زحمتی که برای بالانس کردن یک مپ مولتی cod کشیده می‌شه این یارو تو کّل بازیش برای بالانس کردن گیمپلی نمی‌کشه چون اصلا هم چین چیزی توش وجود نداره! دوستان بالغ و بزرگ اینجا که دیگه فهمیدن cod خًز شده و برا بچهاست برید انگشت را با هفت جور وسیله قطع کنید و عواقبش رو مشاهده کنید و لذت ببرید که دارید "بازی" می‌کنید!

زرشک , هر چی می خواهید در مورد CoD بگید ولی نگید مپ هاش بالانسه ,

این اصطلاحات مسخره هیچ معنی نداره تو گیمینگ , یعنی چی بازی خز شده ؟ یعنی چند تا بچه 12 14 ساله اومدن دارن بازی می کنن ؟ شما خودت یه روزی اینجوری بودی , سال تولدت رو هم قطعا خودت انتخاب نکردی , پس این حرف های خنده دار رو مطرح نکنید , همین بچه هایی که تازه اومدن یه سال بازی می کنن از فرداش از پشت نمی تونید بزنیدشون :|

------------

خیلی آسون منظورش رو رسونده , نیازی نیست این همه با لغاتی مثل خلاقیت و گیم بازی کنید , داره می گه بازی هایی یه شکل زیاد شدن , دروغ هم نمی گه , بازی های دنیا محدود به بازی هایی که تو بازیسنتر در موردش بحث میشه نیست , یه سر برید کلوپ محله ـتون , ببینید چند تا بازی fps از در و دیوار آویزون شده .

مسئله ی دیگه ای هم وجود داره اینه که گیمرها می خوان چیزی رو تجربه کنن که تو زندگی روزمره ـشون نمی تونن،

نظر شخصی شما الزاما چیزی نیست که همه ی گیمر ها می خوان , جمع نبندین لطفا

می گین که وقتی برای اولین بار خودتون رو جای یک شخصیت خیالی و قدرمند گذاشتید حس جالبی بهتون دست نداد؟

اگر قرار بود بازی ها حس واقعی نقش داخل بازی رو منتقل کنن , الان این همه گیمر مشعول به کشتن همدیگه نبودن ,

حالا بشینید به داستان ضعیفی که ایشون نوشته نگاه کنید ُ مثلاّ حال کنید باهاش.

بازی گیم پلی نداره , داستان هم که ضعیفه ( این مورد رو شخصا تا حالا ندیده بودم ) دیوید کیج منتقدین رو خریده ,

آخرین ویرایش:
دقیقا مشکل شماها با این قضیه چیه؟

ایشون یکی از محترم ترین افراد در این صنعت هستن و همیشه وقتی جایی سخن رانی داره منتقدین و بازی سازها صف میکشن تا پای صحبت هاش باشن.

شاید ایشون دلش بخواد هر روز صدتا نظریه بده، نه به شما ربطی داره ونه به من. من دوست دارم صحبت هاش رو بشنوم میام میخونم و یادمیگیرم، شما دوست نداری نمیای اصلا خبرش رو بخونی! اینکه شما بیای بشینی از پشت کامپیوترت تو ... نظریه بدی که های کی از کی بیشتر میفهمه یا کی باید کی و کجا نظریه بده یکم، یعنی یکم که چه عرض کنم، بشدت احمقانس!

یکم به جایگاه خودمون بیشتر دقت کنیم، شاید واقعا در این حد نیستیم که برای یه بازیساز بزرگ (هر کسی) تعیین تکلیف کنیم و یا بخوایم ببریمش زیر سوال!

اینطور که من تو این تاپیک و موارد مشابه میبینم اصولا یکی از ذوب شدگان X360 میاد یه Gif میزاره و جمیع ذوب شدگان دیگه این کنسول هم کامنتش رو لایک میکنن! منم از HR متنفر بودم و هستم، اما با بیانات ارزشمندی نظیر اینکه دیوید کیج بازیساز نیست، یا استعداد نداره و... سعی نمیکنم خودمو یه احمق تمام عیار جلوه بدم. اگه خیلی بهتون فشار میاد اصلا وارد این تردها نشید! چون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!
دمت گرم ماکان. یعنی حرف دل یه عده ی کثیری رو زدی.
به جرئت و بدون اغرق میگم بهترین و پُر بار ترین پستی بود که از اول عضویتم تو تاپیک هایی که به نوعی به دیوید کیج مربوط میشه دیدم.
===
همونجوری که فن های دیوید کیج حق دارن در موردش نظر بدن، مخالفانش هم حق دارن نظر بدن. شما طرفدار هر کی دوست داری میتونی باشی، در موردش هم هر چی دوست داری میتونی بگی، ولی حق نداری به کسی که مخالفت هست بگی نباید صحبت کنی. خیلی واضحه قضیه. در ضمن من گفتم 70%، نگفتم 100% :biggrin1: وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360، متقابلا اونایی که ازش طرفداری میکنن هم باید بشن فن PS3 (طبق همون استدلال خودتون!) دیگه وقتی شهاب و امیرحسین (که تو این تاپیک در مورد کیج حرف زدن) میشن فن 360، آدم میمونه چی بگه :biggrin1:
شاید یه سری افراد فن 360 نباشن ولی دیدیم خیلی جاها ارادتشون رو به سونی و کنسولاش و بازیاش نشون دادن ;)
این حرفها رو باید برا کسی بزنید که کمتر از یه ماهه اینجا عضو شده.
بعدش هم اصلا گذشته از این حرفها، انتقاد یه بار، دو بار، نه 100 بار، نه هر روز، نه تو هر تاپیک مربوط یا بی ربط.
من به شخصه یکی از فن های آقای دیوید کیج؛ تو هر تاپیکی که به ایشون مربوط میشه وظیفه ی خودم نمیدونم بیام اظهار نظر کنم. باور کن خیلی جاها متن رو میخونم لایک رو هم میزنم و میخوام برم پی کارم که میبینم بعــــــــــله! دوستان تو 1 ساعت 4 صفحه ایشون رو مورد عنایت قرار دادن. اصلا انگار یه عده وظیفه ی خودشون میدونن همه جا بیان همون حرفهای تکراریشون رو دوباره بزنن.
الان همه ی تاپیک ها رو نگاه کنی میبینی یه عده ی خاص اومدن یه سری حرفهای تکراری رو گفتن و تاپیک رو گند کشیدن و تنها چیزی که تغییر میکنه فقط خود Facepalm ها Gif هست!
کسی با انتقاد مشکل نداره، مشکل با این زیاده گویی های یه عده ـست.
طرف تو کل عمرش یه انشاء نتونسته بنویسه 20 بگیره بعد میاد کیج رو زیر سوال میبره. میگه بازیساز نیست، بی استعداده، بازیش مزخرفه و هزار تا دیگه از این اظهار فضل های تکراری.
خب آقای X اگه خیلی مردی برو یه بازی اصلا تحت فلش بساز ببین 10 نفر با خواهش التماس دانلودش میکنن یا نه؟! بعد بیا اینجا صاحب نظر شو یه همچین آدمی رو زیر سوال ببر!

شاید یه سری افراد فن 360 نباشن ولی دیدیم خیلی جاها ارادتشون رو به سونی و کنسولاش و بازیاش نشون دادن ;)
این حرفها رو باید برا کسی بزنید که کمتر از یه ماهه اینجا عضو شده.
بعدش هم اصلا گذشته از این حرفها، انتقاد یه بار، دو بار، نه 100 بار، نه هر روز، نه تو هر تاپیک مربوط یا بی ربط.
من به شخصه یکی از فن های آقای دیوید کیج؛ تو هر تاپیکی که به ایشون مربوط میشه وظیفه ی خودم نمیدونم بیام اضهار نظر کنم. باور کن خیلی جاها متن رو میخونم لایک رو هم میزنم و میخوام برم پی کارم که میبینم بعــــــــــله! دوستان تو 1 ساعت 4 صفحه ایشون رو مورد عنایت قرار دادن. اصلا انگار یه عده وظیفه ی خودشون میدونن همه جا بیان همون حرفهای تکراریشون رو دوباره بزنن.
الان همه ی تاپیک ها رو نگاه کنی میبینی یه عده ی خاص اومدن یه سری حرفهای تکراری رو گفتن و تاپیک رو گند کشیدنو تنها چیزی که تغییر میکنه فقط خود Facepalm ها Gif هست!
کسی با انتقاد مشکل نداره، مشکل با این زیاده گویی های یه عده ـست.
طرف تو کل عمرش یه انشاء نتونسته بنویسه 20 بگیره بعد میاد کیج رو زیر سوال میبره. میگه بازیساز نیست، بی استعداده، بازیش مزخرفه و هزار تا دیگه از این اظهار فضل های تکراری.
خب آقای X اگه خیلی مردی برو یه بازی اصلا تحت فلش بساز ببین 10 نفر با خواهش التماس دانلودش میکنن یا نه؟! بعد بیا اینجا صاحب نظر شو یه همچین آدمی رو زیر سوال ببر!
تا حالا از خودت سوال کردی چرا فقط تاپیک های David Cage این مدلی میشه؟ مثلا چرا تاپیک های مربوط به بازی های دیگه اینجوری نمیشه؟ (منظورم این حجم زیاد کامنت در موافقت و مخالفت با کیج هست وگرنه بحث و اینا که در مورد اکثر بازی های انحصاری شکل می گیره). کلا سبکی که David Cage داره روش کار میکنه یه چیز منحصر به فرد هست، یکی خوشش میاد و یکی هم ازش متنفر میشه. همین چند وقت پیش مگه Warren Spector از سبک بازیسازی کیج انتقاد نکرده بود؟ اون که دیگه فن 360 نیست و اتفاقا بازیساز خیلی بزرگی هم هست (بگذریم از اینکه اینجا در حد سازنده Rouge Warrior پایین کشیده شد :دی)، حالا نمیخوام بگم کسی که میگه کیج اصلا بازیساز نیست حرفش درسته ولی دیگه اینکه هر کی انتقاد کرد رو بچسبونیم به فن بازی مسخره هست به نظرم :دی
در ضمن در جواب دوستانی اعتراض چند بازیساز رو دلیلی بر ضعف دیوید کیج میدونن
اگه منو میگی که اسم Warren Spector رو آوردم باید بگم که حرف من در مورد ضعف دیوید کیج نبود بلکه یه چیز دیگه ای بود که کامنت هام رو کامل بخونی متوجه میشی خودت. وگرنه من خودم طرفدار بازی های دیوید کیج هستم و از Heavy Rain هم خیلی خوشم اومده :دی ضمن اینکه با یه سری از حرفهات هم کاملا مخالفم که خب چون میدونم بازخوردش از طرف بقیه چیه مخالفتم رو پیش خودم نگه میدارم :دی ولی اگه خواستی در موردش خصوصی بحث می کنیم.

آخرین ویرایش:
از نظر من اینکه بگیم "فلانی بیشتر حالیشه و چون اون فلانی به دیوید کیج اعتراض میکنه در نتیجه کار دیوید کیج اشتباهه" یک استدلال کاملا منتفی هست. الان دیوید کیج خودش بازیسازه. یعنی اگر فلانی بهش ایراد بگیره دیگه بازیساز نیست؟ میبینین؟ ...اگر این مدلی جساب کنیم هیچ وقت به جواب نمیرسم.... در ضمن در جواب دوستانی که اعتراض چند بازیساز رو دلیلی بر ضعف دیوید کیج میدونن باید عرض کنم که اکثر بازیسازان فعلی وضعیت حال رو میبرن جلو. یعنی میان دقیقا مطابق سلایق مخاطب امروزی بازی میسازن. خب ثمره اینها این میشه که اولا یک سری بازی‌ها از خط اصلیشون فاصله میگیرن و ثانیا بازیها مدتی درجا بزنن. دیوید کیج داره از آینده صحبت میکنه. کسی که به فکر آینده هست همیشه از زمان حال ابراز نارضایتی میکنه.
من یه توضیحی هم هم در مورد هوی رین بدم. دوستانی که فکر میکنن هوی رین بازی نبود؛ باید بدونن که هوی رین نشون داد که بازی میتونه چیزهای زیادی رو تحت کنترل آدم قرار بده. دیوید کیج میخواد بگه که بازی میتونه به ابعاد دیگه‌ای هم گسترش پیدا کنه.
میدونین فرق بازی با فیلم چیه؟ توی فیلم شما وقایع رو میبینی و سپس با قرار دادن خودتون به جای یکی از شخصیت‌های فیلم، وقایع رو بهتر درک می‌کنید. اما توی بازی شما از همون اول در دل وقایع هستید. همین هم باعث میشه که در مرحله‌ی اول میزان تاثیرگذاری بازی بیشتر باشه و در مرحله‌ی بعدی ارزش یک بازی خوش ساخت بیشتر از یک اثر سینمایی باشه. چیزی که شاید بخش قلیلی از مخاطبین بهش آگاه باشند اینه که بازی، معناش چیزی فراتر از نابود کردن، ماجراجویی کردن و حل معما هست. اگر مدتی روی این قضیه فکر کنید در مرحله‌ی اول به جایگاه اصلی بازی‌های رایانه‌ای پی می‌برید و در مرحله بعدی وجود افرادی مثل دیوید کیج رو بیشتر ضروری می‌دونید.

آخرین ویرایش:
از نظر من اینکه بگیم "فلانی بیشتر حالیشه و چون اون فلانی به دیوید کیج اعتراض میکنه در نتیجه کار دیوید کیج اشتباهه" یک استدلال کاملا منتفی هست. الان دیوید کیج خودش بازیسازه. یعنی اگر فلانی بهش ایراد بگیره دیگه بازیساز نیست؟ میبینین؟ ...اگر این مدلی جساب کنیم هیچ وقت به جواب نمیرسم.... در ضمن در جواب دوستانی که اعتراض چند بازیساز رو دلیلی بر ضعف دیوید کیج میدونن باید عرض کنم که اکثر بازیسازان فعلی وضعیت حال رو میبرن جلو. یعنی میان دقیقا مطابق سلایق مخاطب امروزی بازی میسازن. خب ثمره اینها این میشه که اولا یک سری بازی‌ها از خط اصلیشون فاصله میگیرن و ثانیا بازیها مدتی درجا بزنن. دیوید کیج داره از آینده صحبت میکنه. کسی که به فکر آینده هست همیشه از زمان حال ابراز نارضایتی میکنه.
من یه توضیحی هم هم در مورد هوی رین بدم. دوستانی که فکر میکنن هوی رین بازی نبود؛ باید بدونن که هوی رین نشون داد که بازی میتونه چیزهای زیادی رو تحت کنترل آدم قرار بده. دیوید کیج میخواد بگه که بازی میتونه به ابعاد دیگه‌ای هم گسترش پیدا کنه.
میدونین فرق بازی با فیلم چیه؟ توی فیلم شما وقایع رو میبینی و سپس با قرار دادن خودتون به جای یکی از شخصیت‌های فیلم، وقایع رو بهتر درک می‌کنید. اما توی بازی شما از همون اول در دل وقایع هستید. همین هم باعث میشه که در مرحله‌ی اول میزان تاثیرگذاری بازی بیشتر باشه و در مرحله‌ی بعدی ارزش یک بازی خوش ساخت بیشتر از یک اثر سینمایی باشه. چیزی که شاید بخش قلیلی از مخاطبین بهش آگاه باشند اینه که بازی، معناش چیزی فراتر از نابود کردن، ماجراجویی کردن و حل معما هست. اگر مدتی روی این قضیه فکر کنید در مرحله‌ی اول به جایگاه اصلی بازی‌های رایانه‌ای پی می‌برید و در مرحله بعدی وجود افرادی مثل دیوید کیج رو بیشتر ضروری می‌دونید.

بینظیر بود بهترین پستی که تا حالا درباره کیج دیدم

نظر شخصی شما الزاما چیزی نیست که همه ی گیمر ها می خوان , جمع نبندین لطفا

این حرف رو جدی گفتید؟ الان وضعیت این جوری هستش و شاید تا چند سال آینده هم تغییر نکنه، ولی چیزی هستش که از اول پیدایش این صنعت بوده، همون طور که هدف اصلی به وجود اومدن بازی ها "سرگرمی" بود. حتی تو همون Sims هم نگاه کنید می بینید که بازی می خواد شما چیزی رو که ممکنه نتونید تو زندگی تجربه کنید تو بازی ببینید.

اگر قرار بود بازی ها حس واقعی نقش داخل بازی رو منتقل کنن , الان این همه گیمر مشعول به کشتن همدیگه نبودن ,

درست متوجه نشدم، ربطی نداشت به صحبت های من.

بازی گیم پلی نداره , داستان هم که ضعیفه ( این مورد رو شخصا تا حالا ندیده بودم ) دیوید کیج منتقدین رو خریده ,​

شما رو به حوندن این نقد دعوت می کنم، خودم ننوشتم ولی یکی از دوستان که اسمش پوریا ـست (:d) نوشته. اگه هم نمی خواید پست های من هستش تو یک تاپیک دیده که مفصل توضیح دادم و مثل این که طرفدارهای بازی زیاد یادشون نمیاد. :d
در رابطه با نمره هم عرض کنم که سری COD با این که تغییری نداشته ولی نمره ـش تا حالا همون قدر بوده. سری های دیگه ای هم بودن که این جور بودن و تغییر آن چنانی نداشتن، حالا HR بماند که آخرین بازی شبیه به اون فارنهایت بود و بس!
اینقدر منتقد ها رو بزرگ نکنید، قضیه ی Kane & Lynch با یکی از معتبر ترین سایت های گیم، Gamespot رو یادتون میاد که چه افتضاحی سرش به بار اومد؟ فکر می کنید از کجا اومدن این ها؟ رفتن مقاله خوندن، تو رشته ی بازی درس خوندن یا تو رشته ی ادبیات تحصیل کردن که مثلاّ IGN قبول ـشون کرده؟ الان برید نقد هاشون رو بخونید، اکثراّ به جز چند مورد حتی فحش هم توش دیده می شه! منتقدهای گیم مثل منتقدهای فیلم مشهور نیستن، چرا تک ُ توکی هستن که قدیمی هم هستن ولی اونقدری نیستن که بگین منتقدها نمره دادن به فلان بازی. فکر می کنید چرا اختلاف نمره ها بین IGN و Gamespot زیاده؟
جالب این جاست که حرف خاصی هم ندارید بزنید و وقتی براتون دلیل میارم بازم می گید منتقد ها بهش نمره دادن. البته جای تعجبی هم نیست چون جوابی ندارید.

میدونین فرق بازی با فیلم چیه؟ توی فیلم شما وقایع رو میبینی و سپس با قرار دادن خودتون به جای یکی از شخصیت‌های فیلم، وقایع رو بهتر درک می‌کنید. اما توی بازی شما از همون اول در دل وقایع هستید. همین هم باعث میشه که در مرحله‌ی اول میزان تاثیرگذاری بازی بیشتر باشه و در مرحله‌ی بعدی ارزش یک بازی خوش ساخت بیشتر از یک اثر سینمایی باشه.

شما توی بازی اول یک سری کات سین نمی بینی؟ همون نقش معرفی رو داره دیگه. در مورد این که می گید شما توی بازی از همون اول در دل وقایع هستین خب تو فیلم هم این ها رو می بینیم. تو فیلم هم تو دل وقایع هستیم، ضمن این که تو بازی ها (مثل فیلم) ما از شخصیت مورد نظر هیچ اطلاعای نداریم گس هیچ دلیلی نداره که یک دفعه باهاش ابراز همدردی کنیم. هستن فیلم هایی که اثرشون صد برابر یک بازی بوده بدون این که در نقشش بازی کنیم. چیزی که مهم هستش همراه شدن مخاطب با کرکتر ـه. وگرنه چه فرقی داره که ببینیمش یا کنترلش رو در درست بگیریم؟ HR هم می خواست این کار رو انجام بده، ولی تا بازیکن میاد با یکی همراه بشه بازی سوییچ می کنه روی یک شخصیت دیگه!

آخرین ویرایش:
من واقـــــعا متاسفم که بعد از این همه سال هنوز این بحث " هیتر فلان کنسول " " فن فلان کنسول " " قبلا نشون داده از فلان کنسول بدش میاد " و این جور حرفارو هنوز میزنید. یعنی واقعا کی میخواید متوجه شید که بازیباز صرفا از بازی لذت میبره نه داشتن یه کنسول؟ بخدا کلا توی دنیا فقط توی بازیسنتره که هنوز بحث کنسولی هستش.

دقیقا تو تاپیک قبلی گفتم. من درحالی که الان فقط و فقط از PS3 استفاده میکنم ( بخاطر آنلاین مجانیش و کلا چیزای بهترش ) همونقدرم این کنسول بازی شاهکار داره که HR به چشم من یکی نمیاد. وقتی یه گنجی مثل U2 هست که دقیقا همه چی داره من نمیتونم یه بازی که صرفا فقط متفاوته رو بازی خوبی بدونم. حالا شما باز بیا بگو آره این بابا از کیج بدش میاد با بازی هم حال نکرده!! زشته بخدا. HR اگه صرفا با احساسات شما بازی کرده دلیل نمیشه از ضعف های فاحشش منجمله فقدان چیزی به نام گیم پلی چشم پوشی کنید.

زرشک , هر چی می خواهید در مورد CoD بگید ولی نگید مپ هاش بالانسه ,

این اصطلاحات مسخره هیچ معنی نداره تو گیمینگ , یعنی چی بازی خز شده ؟ یعنی چند تا بچه 12 14 ساله اومدن دارن بازی می کنن ؟ شما خودت یه روزی اینجوری بودی , سال تولدت رو هم قطعا خودت انتخاب نکردی , پس این حرف های خنده دار رو مطرح نکنید , همین بچه هایی که تازه اومدن یه سال بازی می کنن از فرداش از پشت نمی تونید بزنیدشون :|
are u ok? read it again

کاملاً با حرفاش موافقم، من خودم تقریباً 4 ماهی از دنیای بازی فاصله داشتم تا اینکه توی همین هفته گذشته نشستم بازیهایی که تو این مدت از دست داده بودم رو بازی کردم، اول از همه بگم که خیلی لذت بخش بود :)) یعنی دوری ازشون خیلی دردناک بود.

اما از بحث اصلی فاصله نگیرم، مشکلی که بازیها الآن بهش دچار شدن، تکرار مکررات، کلیشه، داستان های بسیار شبیه به همدیگه، تاثیر گذاری پایین بازی در حدی که اسم شخصیت های بازی رو هم گیمر به خودش زحمت نمیده حفظ کنه و ... هستش.

به شخصه زمانی که بازیهای سالهای 1995 تا همین 2003 (سنم بیشتر ازین نیست :دی) رو بازی میکردم، واقعاً غرق دنیای بازی میشدم، سنم هم توی این قضیه تاثیر داشته اما چیزی که اونموقع مهم بود این بود که این صنعت تازه وارد مرحله گرافیک شده بود و هنوز گرافیک مهم ترین شاخصه بازی محسوب نمیشد، یک بازی دارای اتمسفر، شخصیت ها، روح و داستان منحصر بفرد وجذاب خودش بود، سازنده ها واقعاً یک دنیا خلق میکردن نه یک مپ...

سرتونو درد آوردم که بگم این صنعت اگر اینجوری پیش بره بیشتر به درد بچه های بین 10 تا 13 ساله ای میخوره که ماماناشون میبرنشون تا دم مغازه تا بازی رو بخرن و فرداش سر بازی با رفیقاشون دعوا کنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or