دیوید کیج:صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
00623204508629727017.jpg

آقای David Cage ریاست شرکت Quantic Dream در مورد مخالفت های خود با جامعه بازی سازان بسیار رو راست صحبت می کند. وی پیشتر در مورد این مساله که تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است، اظهاراتی داشته است. وی در جریان نمایشگاه Gamescom این بار نارضایتی خود را از بی میلی صنعت گیم برای عبور از مرز های جدید و پشت سر گذاشتن روال مرسوم بازی ها، عنوان کرده است. او در صحبت هایش عنوان کرده است: "من تصور می کنم که ما باید شهامت بیشتری به خرج بدهیم و قدرت پذیرش ریسک را داشته باشیم چون چیزی که در شرایط فعلی این صنعت نیازمند آن است، همین نکته می باشد. منظورم این است که چقدر می توانیم عناوین شوتر اول شخص عرضه کنیم؟ چه قدر می خواهیم هیولا ها و موجودات بیگانه و زامبی ها را در بازی ها بکشیم؟" وی در ادامه می گوید: "من اغلب تصور می کنم که صنعت بازی ها از سندروم پیتر پن رنج می برد، حقیقت این جاست که ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم. به نظرم زمانی فرا خواهد رسید که این صنعت نیاز به رسیدن به سطحی از بلوغ داشته باشد و به عقیده من اکنون این زمان فرا رسیده است."
منبع

هيچ كس با كيج و بازيهاش مشكل نداره.

هيچ كس نميگه ايشون بازي نسازه.

هيچ كس نميگه اين صنعت به خلاقيت نياز نداره.

اما به خدا حداقل صدها نفر هستن كه تو زمينه ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ولي يكي شون هم دم به دم بيانيه صادر نميكنه.

به خدا صدها نفر هستند كه در حال تلاش براي ساخت عناوين متفاوت در اين صنعت هستن و ميسازن هم(نمونه هاشون رو هر سال ميبينيم) ولي هيچكدوم شروع به ارشاد ديگران نمي كنند.

توي صنعتي كه امثال مياماتو ،كوجيما، سوزوكي، ميكامي، كاميا، سيد ميرر ،ويل رايت و.. هيچ صحبتي نكنند معلومه امثال ايشون و جوات يرلي هر روز يك بياينه صادر ميكنن.

ببخشید اما شما با خود صحبتت (ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ) از پایه مشکل داره و داری بقیه رو رواهنمایی میکنی میگی صحبت درسته اما ایشون حالیش نیست آخر تکلیف خودت رو مشخص کن یا حالیشه یا حالیش نیست یا قراره بقیه رو بت کنیم بگیم اگه از اینها حرف زد درسته بقیه حالیشون نسیت اندازه انها پس حرف نزنن خیلی مسخره هستش صحبتت برای خودت میگم .

هنوز نظرات تاپیک های HR قدیم هستش ایشون بازی نمیسازه فیلمه بازی بلد نیست بسازه و بهتره بره فیلم بسازه و اگه فیلم میشد میگفتن درجه دو هستش و .... حتی این سبک دکمه زنی رو که از زمان PS1 بوده که کیج دوباره روی کار اوردش با HR میگن چرته و بازی نیست دیگه خوب پس اینها چی هستش اگه کسی مشکلی با بازی ساختنش نداره ؟ آدم اینها رو میخونه واقعا میگه یاد PS1 و FOX HUNT به خیر که اینها اصلا این بازی رو ندیدن و گرنه اون رو هم میگفتن چون بازیش از روی صحنه های فیلم هستش و با فریم فیلم ساخته شده و شخصیت ها 3D گیم نیستن پس بازی نیست .

ببخشید اما من هرچقدر هم به قولی جواد یرلی و .... حرف بزنن مشکلی ندارم در صورتی که در مورد کارشون باشه من یا شما وظیفه نداریم مشخص کنیم کی چی بگه کی چی نگه کی حق نظر دادن داره کی نداره یا کی چقدر نظر میده .

هر کسی اشخاصی رو برای بهترین بازیساز برای خودش داره و بازیهاش رو و صحبت هاش رو قبول داره خوب دلیل نمیشه که چون اون حرف نمیزنه مخالف این موضوع باشه خیلی ها به همین کوجیما که برای من بهترین بازیساز هستش میتوپن که میگن اون هم بازی نمیسازه بلکه فیلم میسازه به شخصه خیلی ها رو دیدم میگن MGS گیلم پلی نداره و.... دیگه همش داریم ویدیو میبینم و.... دیگه .

یا همین میکامی و .... دیگه که بازم قبولشون دارم جز همون بازی های خوبی که ساختن و باهاش معروف شدن الان خبر آنچنانی ازشون نیست خوب این دلیلش چیه فکر میکنی دلیلش اینکه این بازی های غربی و... شدن FPS ها و .... های شرکت های غربی روی اونها هم تاثیر داشته .

آخرین ویرایش:
بابا خبرنگاران عزیز جون بچه هاتون وقتی عمو کیج یه چیزی میگه سری نزارین تو سایت که عاقبت این تاپیک هم مثل تاپیک های قبلی میشه

اما به خدا حداقل صدها نفر هستن كه تو زمينه ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ولي يكي شون هم دم به دم بيانيه صادر نميكنه.

دقیقا مشکل شماها با این قضیه چیه؟

ایشون یکی از محترم ترین افراد در این صنعت هستن و همیشه وقتی جایی سخن رانی داره منتقدین و بازی سازها صف میکشن تا پای صحبت هاش باشن.

شاید ایشون دلش بخواد هر روز صدتا نظریه بده، نه به شما ربطی داره ونه به من. من دوست دارم صحبت هاش رو بشنوم میام میخونم و یادمیگیرم، شما دوست نداری نمیای اصلا خبرش رو بخونی! اینکه شما بیای بشینی از پشت کامپیوترت تو ... نظریه بدی که های کی از کی بیشتر میفهمه یا کی باید کی و کجا نظریه بده یکم، یعنی یکم که چه عرض کنم، بشدت احمقانس!

یکم به جایگاه خودمون بیشتر دقت کنیم، شاید واقعا در این حد نیستیم که برای یه بازیساز بزرگ (هر کسی) تعیین تکلیف کنیم و یا بخوایم ببریمش زیر سوال!

اینطور که من تو این تاپیک و موارد مشابه میبینم اصولا یکی از ذوب شدگان X360 میاد یه Gif میزاره و جمیع ذوب شدگان دیگه این کنسول هم کامنتش رو لایک میکنن! منم از HR متنفر بودم و هستم، اما با بیانات ارزشمندی نظیر اینکه دیوید کیج بازیساز نیست، یا استعداد نداره و... سعی نمیکنم خودمو یه احمق تمام عیار جلوه بدم. اگه خیلی بهتون فشار میاد اصلا وارد این تردها نشید! چون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!

چون اگه مثلا بازیهای ایشون در انحصار 360 بود کاربر عزیزمون دهن مارو با تحلیل گرافیک بازی و اینکه قطعا بهترین بازی قرن هست و ر ادامه اینکه انیمیشن های UC مزخرفه و KZ از Crysis خیلی ضعیف تره و... آسفالت میکرد!
به نکته خوبی اشاره کردی ماکان :دی برعکسش هم دقیقا درسته، اگه ایشون واسه PS3 بازی انحصاری نمی ساخت اینقدر طرفدار نداشت و اصولا تاپیک هاش اینقدر کامنت نمی خورد (چه از طرف موافق و چه از طرف مخالف). من حاضرم باهات شرط ببندم 70% طرفدارهای کیج Indigo Prophecy رو بازی نکردن، 99% ـشون هم اصلا اسم Omikron رو نشنیدن! الان شما از نصف بیشتر کاربرهای سایت بپرس برادران Houser کی هستن، عمرا بدونن :دی فقط به این دلیل که این نسل بازی انحصاری نساختن.

من حاضرم باهات شرط ببندم 70% طرفدارهای کیج Indigo Prophecy رو بازی نکردن، 99% ـشون هم اصلا اسم Omikron رو نشنیدن!

بنده نه فارنهايت رو بازي كردم و نه ميدونم Omikron چي هست و Heavy Rain هم كه كلا نديدمش !!با اينحال ايشون رو دوست دارم و تمام حرفاش رو قبول دارم چون هرچي در اين رابطه ميگند درست هست . الكي هم امار شكمي نديد لطفا و قبل از دادن امار هاي شكمي افراد مقابلتون رو بشناسيد !!

بعد الان اون دسته از طرفداران كيج كه فقط بازي HR رو بازي كردند و با اين بازي با ايشون اشنا شدند تكليفشون چي هست ؟؟ يعني نبايد طرفدارش باشند ؟؟ بايد براي رسيدن به مقام والا طرفداري حتما با مارك زير لباسي ايشون هم اشنا باشند ؟؟

این چهارمین تاپیکی مربوط به Cage توسط این عده خاص ( به قول دوستمون ذوب شدگان 360 ) داره به گند کشیده میشه !
هیچ بازی که متاش 87 باشه مزخرف نیست ! اینو اگه قبول نکنید باید مشکل رو در خودتون جستجو کنید و کاری به بازی و سازندش نداشته باشید ! پشت تاپیک ها سنگر میگیرید و به محض ارسال تاپیک OPEN FIRE !!!!!!!

بنده نه فارنهايت رو بازي كردم و نه ميدونم Omikron چي هست و Heavy Rain هم كه كلا نديدمش !!با اينحال ايشون رو دوست دارم و تمام حرفاش رو قبول دارم چون هرچي در اين رابطه ميگند درست هست . الكي هم امار شكمي نديد لطفا و قبل از دادن امار هاي شكمي افراد مقابلتون رو بشناسيد !!

بعد الان اون دسته از طرفداران كيج كه فقط بازي HR رو بازي كردند و با اين بازي با ايشون اشنا شدند تكليفشون چي هست ؟؟ يعني نبايد طرفدارش باشند ؟؟ بايد براي رسيدن به مقام والا طرفداري حتما با مارك زير لباسي ايشون هم اشنا باشند ؟؟
همونجوری که فن های دیوید کیج حق دارن در موردش نظر بدن، مخالفانش هم حق دارن نظر بدن. شما طرفدار هر کی دوست داری میتونی باشی، در موردش هم هر چی دوست داری میتونی بگی، ولی حق نداری به کسی که مخالفت هست بگی نباید صحبت کنی. خیلی واضحه قضیه. در ضمن من گفتم 70%، نگفتم 100% :دی وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360، متقابلا اونایی که ازش طرفداری میکنن هم باید بشن فن PS3 (طبق همون استدلال خودتون!) دیگه وقتی شهاب و امیرحسین (که تو این تاپیک در مورد کیج حرف زدن) میشن فن 360، آدم میمونه چی بگه :دی

من میگم اصلا کیج این حرف رو نزده و یه فرد عادی این حرف رو زده .واقعا خودتون قضاوت کنید الان بیشتر بازیهای این نسل رو ببینید درسته فروش خوبی داشتن که اونم بیشتر بخاطر مولتی پلیرش بوده ولی واقعا وقتی با نسل پیش یا قبلتر مقایسه میکنید که مولتی پلیری وجود نداشت یا کم بود در همه زمینها ضعیف هستن مگر گرافیک.

وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360،

چون اكثر اين افراد زير اواتارشون تنها يه ايكس باكس ديده ميشه و يا ارادت هاي قبليشون كاملا مشخص هست .

وقتی هر کی میاد از کیج انتقاد میکنه (حالا به هر شکلی) میشه فن 360،
بقیه پستت به کنار با اونا کاری ندارم ولی :
محمد به خدا تا الان تمام کسانی که کیج رو مسخره میکنن بی چون و چرا 360ی هستن که قبلا میشناسیمشون . ینی به دقت این قضیه رو دارم دنبال میکنم اصلا ردخور نداره :دی ولی اونایی که مشکلی با کیج ندارن افراد معمولی هستن که بازم قبلا میشناسیمشون به جز یکی دو نفر که کلا با کنسول مشکل دارن . این لایک کننده ی این پست تو که دیگه سنبل سونی هیتر هست کلا !

چون اكثر اين افراد زير اواتارشون تنها يه ايكس باكس ديده ميشه و يا ارادت هاي قبليشون كاملا مشخص هست .
والا من نگاه کردم، همون هایی که انتقاد میکنن اکثر PS3 هم دارن، اینجوری بخوایم حساب کنیم که میرسیم به همون کامنت اول من :دی قضیه ساده هست، یه نفر اومد منطقی انتقاد کرد شما جوابش رو میدی، یکی هم اومد مسخره بازی در آورد یا بی خیالش میشی یا اینکه ایگنورش میکنی کلا. ولی اینکه تا یه نفر یه چیزی میگه بحث "فشار" و "فن های فلان اینجوری هستن" و ... پیش میاد دیگه خیلی مسخره شده، البته منحصر به این بازی نیست، داره تو تاپیک تک تک بازی های انحصاری 360 و PS3 پیش میاد. بگذریم بحث (!!!) تاپیک منحرف میشه :دی
محمد به خدا تا الان تمام کسانی که کیج رو مسخره میکنن بی چون و چرا 360ی هستن که قبلا میشناسیمشون . ینی به دقت این قضیه رو دارم دنبال میکنم اصلا ردخور نداره
biggrin1.gif
ولی اونایی که مشکلی با کیج ندارن افراد معمولی هستن که بازم قبلا میشناسیمشون به جز یکی دو نفر که کلا با کنسول مشکل دارن . این لایک کننده ی این پست تو که دیگه سنبل سونی هیتر هست کلا !
گفتم که من شهاب و امیرحسین رو می شناسم، شهاب که فن کنسول خاصی نیست، امیرحسین هم فن خفن PC هست :دیبازم میگم، بخوایم این مدلی حساب کنیم در مورد طرفدارهاش هم میشه همین حرف رو زد (که البته به نظر من کاملا غلطه) والا قضیه دیگه طوری شده که منی که از بازی های کیج خوشم میاد دیگه می ترسم بیام در مورد بازیهاش حرف بزنم چون میشم "هیتر درجه یک سونی" :دی

آخرین ویرایش:
والا من نگاه کردم، همون هایی که انتقاد میکنن اکثر PS3 هم دارن، اینجوری بخوایم حساب کنیم که میرسیم به همون کامنت اول من :دی قضیه ساده هست، یه نفر اومد منطقی انتقاد کرد شما جوابش رو میدی، یکی هم اومد مسخره بازی در آورد یا بی خیالش میشی یا اینکه ایگنورش میکنی کلا. ولی اینکه تا یه نفر یه چیزی میگه بحث "فشار" و "فن های فلان اینجوری هستن" و ... پیش میاد دیگه خیلی مسخره شده، البته منحصر به این بازی نیست، داره تو تاپیک تک تک بازی های انحصاری 360 و PS3 پیش میاد. بگذریم بحث (!!!) تاپیک منحرف میشه :دی

گفتم که من شهاب و امیرحسین رو می شناسم، شهاب که فن کنسول خاصی نیست، امیرحسین هم فن خفن PC هست :دی والا قضیه دیگه طوری شده که منی که از بازی های کیج خوشم میاد دیگه می ترسم بیام در مورد بازیهاش حرف بزنم چون میشم "هیتر درجه یک سونی" :دی
منم گفتم دیگه اونایی که انتقاد میکنن اکثرا فن کنسول خاصی نیستن یا pc باز هستن ولی اونایی مسخره بازی میکنن و کیج رو ... فرض میکنن و میگن استعداد نداره و 60 دلار میدیم فقط دسته بگیریم دستمون و .... دیگه شناخته شده اند.

اکثرا میتونن فرق انتقاد با مسخره بازی رو تشخیص بدن . اگه دقت کنی تمام انتقادا به خوبی جواب داده میشه ولی در مقابل تمام مسخره بازی ها هم توسط ذوب شدگان صورت میگیره که متاسفانه باعث میشه آدم به کلمه ی "فشار" یقین بیاره :دی

ای بابا قرار نیست که همه خلاقیت داشته باشن.اگه این طور بود که دیگه خلاقیت معنی نداشت مثل فوتبال اگه همه تکنیکی بودم مزه ای نداشت!!
باید خلاقیت کم باشه به نظرم که یه بازی بشه بازی خلاق.این همه بازی تو یه سبک و یکم تفاوت میاد منتها وقتی یه بازی خلاق میاد اون بازی سره زبونا میافته.

بابا دمش گرمه راست میگه , سینگل پلیر بعضی از بازی ها واقعا تکرار مکرراته , همش یه اسلحه بعلاوه چند تا دشمن که پشت یه چی قایم میشند و باید بکشیشون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or