دیوید کیج:صنعت بازی سازی باید از بچه بودن فاصله بگیرد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
00623204508629727017.jpg

آقای David Cage ریاست شرکت Quantic Dream در مورد مخالفت های خود با جامعه بازی سازان بسیار رو راست صحبت می کند. وی پیشتر در مورد این مساله که تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است، اظهاراتی داشته است. وی در جریان نمایشگاه Gamescom این بار نارضایتی خود را از بی میلی صنعت گیم برای عبور از مرز های جدید و پشت سر گذاشتن روال مرسوم بازی ها، عنوان کرده است. او در صحبت هایش عنوان کرده است: "من تصور می کنم که ما باید شهامت بیشتری به خرج بدهیم و قدرت پذیرش ریسک را داشته باشیم چون چیزی که در شرایط فعلی این صنعت نیازمند آن است، همین نکته می باشد. منظورم این است که چقدر می توانیم عناوین شوتر اول شخص عرضه کنیم؟ چه قدر می خواهیم هیولا ها و موجودات بیگانه و زامبی ها را در بازی ها بکشیم؟" وی در ادامه می گوید: "من اغلب تصور می کنم که صنعت بازی ها از سندروم پیتر پن رنج می برد، حقیقت این جاست که ما نمی خواهیم که بزرگ شویم و هم چنان می خواهیم بچه باقی بمانیم. به نظرم زمانی فرا خواهد رسید که این صنعت نیاز به رسیدن به سطحی از بلوغ داشته باشد و به عقیده من اکنون این زمان فرا رسیده است."
منبع

اگه خلاقیت می خواد بازی مثل HR باشه ، می خوام 100سال دیگه وضع همینطوری باشه !
الان یکی FPS می سازه مثل Bulletstrom که 10 جور خلاقیت توشه ، یا یک نگاه به بازی های XBL بندازی می بینی پر از بازی های خلاقانه توش هست ...
پس خلاقیت تو بازی ها هنوز نمرده !
شما تو خبر چیزی به اسم HR یا بازی من خلاقانست میبینی ......
پ.ن:جالبه خیلی از نظرها copy ,paste تاپیک های قبلی در مورد کیجه ...یه کم متفاوت ترولش کنید حداقل:d

پ.ن:جالبه خیلی از نظرها copy ,paste تاپیک های قبلی در مورد کیجه ...یه کم متفاوت ترولش کنید حداقل:d
ميثم جان چه توقعاتي داري اين بنده خداها سال ها زحمت كشيدن تا به اين دستاوردها رسيدن;)

خوب منظور طرف از حرفش این بود که بازی‌های بقیه بچگونه و تکراری و بازی من بالغ و خلاقانه هست.:d

کسی‌ که فکر نکنه بازی خودش خیلی‌ خفن هست این حرفارو می‌زنه در مورد بقیه؟
=========

من از این یارو بدم نمیاد اصلا، HR رو هم خیلی‌ دوست دارم، فقط حرفش در مورد اینکه چه قدر خفن و خاص هست میره رو اعصاب آدم.:d

اصلا همچین تاپیک هایی که cage اومده چیزی گفته قفل شه بهتره که چند تا xbox fan بیان بگن heavy rain بازی نبود فیلم بود از این بحث های چیپ و بچه گونه . طرف اصلا بازی نکرده چند تا تریلر دیده میاد
واسه ما منتقد میشه درسته بازی بدون عیب و ایراد نبود ولی از اینکه heavy rain یه بازی نو آورانه بود و داستان بسیار گیرا و خوبی داشت توش شکی نیست حالا به سلیقه شما خوش نیومده مشکل از بازی نیست
طرف میاد میگه " من موندم چه طوری بازی هایی مثل l.a noir havey rain انقدر تو ایران معروف شده وقتی کسی چیزی از داستان نمیفهمه؟ " همین اداما هستن که میان میگن heavy rain بازی نیست طرف سوادش
از بچه 6 ساله کمتره هیچی از بازی نمیفهمه میاد بازی رو بد جلوه میده .

کلا Duke Nukem و Wolfenstein و Painkiller و گیرز و کمی هم اسانس CoD با هم مخلوط کرده بود شده بود BS.
کسی که این رو خلاقیت بدونه طبیعیه که هوی رین رو هم بازی نمیدونه.

ما کلید نکردیم رو این بازی. شمایید که هر جا اسم کیج میاد میاین همون حرفهای تکراری رو میزنید و انتظار دارید هیچکس هم جوابتون رو نده و همه تایید کنن.
عینا همین حرفهایی که اینجا زدی رو دو روز پیش هم تو اون تاپیک قبلی گفتی. بقیه هم همینطور. چیو میخواید ثابت کنید؟ باور کن اگر کسی قرار بود با این حرف های شما مسیر زندگیش عوض بشه و چشماش رو به حقیقت باز بشه تا حالا شده بود. خداییش خسته نمی شید؟

نه نمیشیم :). problem؟

شما چه جوري به خودتون اجازه ميدي بياي بگي ايشون نبايد حرف بزنه؟كسي كه بلد نيست بازي بسازه؟؟؟لول.....من نميدونم مشكل شما از كجا هستش كه انقدر داغ كردين كه تو هر تاپيك دارين با همين حرفاتون زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد ولي همون طور كه دوست عزيزم بهنام گفت بيش از 100 منتقد كه از من و شما خيلي خيلي بيشتر ميدونن اومدن به بازي نمره دادن و مجموع نمرات بازي در اين حد عالي شده يعني اونا نميفهميدن فقط شما ميفهمي؟البته حركات شما عاديه اين پستاي شما رو چند وقتي هست داريم ميبينيم ديگه عادي شده شما نيازي نيست انقدر به خودت فشار وارد بكني;) با اين مدل حرف زدن شما نه از ارزش ايشون كم ميشه و نه افزوده ميشه احتمالا هم تا به حال HR رو بازي نكرديد يا نهايتا 5 دقيقه بازي كرديد ميگيد ناقصه لطف كنيد دست مبارك رو ببريد بازي رو بزاريد يه بار تموم كنيد بعد بيايد اينجا نقض هاي بازي رو بگيد تا من و دوستان براتون شفاف سازي كنيم.
کلا این رسمه که تا میگی یه چی بده، بابا اصلا مگه بازی کردی یا برو 5 دقیقه بازی کن بعد بیا حرف بزن. آره باشه کلا ما ها مثل 4 5 سال پیش فقط جعبه ی PS3 رو دیدیم و اصلا دستمون به این بازی نرسیده که نظر میدیم.
احساسات هم براي كسي هستش كه درك بكنه وگرنه انقدر بازي هاي بي محتوا هستن كه براي افراد خاص و همه چي داني مثل شما ساخته شدن ميتونين با خيال راحت بشينين بازيشون كنيد ما هم به كار خودمون ميرسيم ديگه نيازي نيست بيايد اينجا براي ما هنرنمايي كنيد و جنگ و دعوا راه بندازيد.
منم با شما شوخی ندارم که میگی هنرنمایی. اینجا فرومه عزیزم و هرکسی مختاره نظرش رو بگه. شما هم مختاری منو بلاک کنی چون تا وقتی که قراره از اینجور مصاحبه های گهربار بیاد، من به عنوان یه یوزر و گیمر میام نظرم رو راجب حرفای این مدلی میدم به شما هم ربطی نداره که چند بار و چند دفعه.
ما یه تیکه چوب عاری از احساسات که بتونیم HR رو درک کنیم. خوش به حال شماها. اگه یه زره بجای اینکه 100 بار یه حرف رو بزنید متوجه میشدید که این بازی مشکل تکنیکیش بیشتر از باقی چیزاشه الان این حرفا نبودش.

خود کیج هم بیاد بگه بازی های من مضخرفه چون انحصاری سونی هست باز هم یک سری طرفداری کورکورانشو می کنن
فعلا كه برعكسه بازي هاي ايشون شاهكاره البته براي كسي كه دور از جون شما كمي درك داشته باشه ولي يه سري از دوستان هميشه در صحنه دارن با ترول هاي نابشون همه رو مستفيض ميكنن;)

تو تیتر تاپیک اسم کیج هست خلاقیت هم هست. این بابا هم از موقعی که HR رو ساخت داره دنیارو جر میده که خلاقیت یعنی‌ این! حالا مشکلی‌ داره بهش بگن برو سر کچل خودتو درست کن؟ "از اون نظر"
ولی‌ فکر کنم بحث با بعضیها اینجا فایده نداره. الان فکر کنید تیتر خبر این بود: "سازنده یاکوزا گفت سری بازیهای gta رو به تکرار و خشونت بیش از حد آورده‌اند" همون بعضی‌ها میومدن اینجا یک تنه از ایشون دفاع میکردند!

کلا این رسمه که تا میگی یه چی بده، بابا اصلا مگه بازی کردی یا برو 5 دقیقه بازی کن بعد بیا حرف بزن. آره باشه کلا ما ها مثل 4 5 سال پیش فقط جعبه ی PS3 رو دیدیم و اصلا دستمون به این بازی نرسیده که نظر میدیم.
خوب برادر من اينجور كه شما داري تو هرتاپيكي اين حرفارو ميزني توقع چه جوابي داري؟توقع داري زير پات گل پرپر كنم؟
منم با شما شوخی ندارم که میگی هنرنمایی. اینجا فرومه عزیزم و هرکسی مختاره نظرش رو بگه. شما هم مختاری منو بلاک کنی چون تا وقتی که قراره از اینجور مصاحبه های گهربار بیاد، من به عنوان یه یوزر و گیمر میام نظرم رو راجب حرفای این مدلی میدم به شما هم ربطی نداره که چند بار و چند دفعه.
ما یه تیکه چوب عاری از احساسات که بتونیم HR رو درک کنیم. خوش به حال شماها. اگه یه زره بجای اینکه 100 بار یه حرف رو بزنید متوجه میشدید که این بازی مشکل تکنیکیش بیشتر از باقی چیزاشه الان این حرفا نبودش.
بيا نظرت رو بگو من صاحب فرومم كه بگم پست نده؟ شما ديدي من بگم پست نده؟
اينم من نيستم كه دارم پست هارو تكرار ميكنم شما چندبار اين حرفارو زدي تا حالا ديدين من بهتون توهيني بكنم؟ولي ديگه شما تو هر تاپيك داري اين حرفارو ميزني خوب منم دارم به عنوان يه كاربر انتقاد ميكنم خوب نكن ديگه برادر من اين تقصير من نيست كه يه بار گفتين فهميديم شما از ايشون ناراحت شديد نه اينكه هر دقيقه بياد بگيد فلانه بيساره.
والا شما هم همش سرت رو انداختي پايين داري همينجوري هي ميزني تو سر بازي من حق دارم از شما انتقاد كنم ديگه....

آخرین ویرایش:
اصلا همچین تاپیک هایی که cage اومده چیزی گفته قفل شه بهتره که چند تا xbox fan بیان بگن heavy rain بازی نبود فیلم بود از این بحث های چیپ و بچه گونه . طرف اصلا بازی نکرده چند تا تریلر دیده میاد
واسه ما منتقد میشه درسته بازی بدون عیب و ایراد نبود ولی از اینکه heavy rain یه بازی نو آورانه بود و داستان بسیار گیرا و خوبی داشت توش شکی نیست حالا به سلیقه شما خوش نیومده مشکل از بازی نیست
طرف میاد میگه " من موندم چه طوری بازی هایی مثل l.a noir havey rain انقدر تو ایران معروف شده وقتی کسی چیزی از داستان نمیفهمه؟ " همین اداما هستن که میان میگن heavy rain بازی نیست طرف سوادش
از بچه 6 ساله کمتره هیچی از بازی نمیفهمه میاد بازی رو بد جلوه میده .

شما خوبی! شما رفتی‌ بالا ۳۰ سال! اونایی که HR رو تا ته رفتن میدونند چه الماسی بود نه ما کودکستانی‌ها که هنوز داریم موجود فضای میکشیم و حال می‌کنیم. شما‌ها که تا ته رفتین میدونید استریپ t کردن چه لذتی داره و چه عمقی به بازی میده! لول! تنها چلنج بازی اونجا بود که از برق ها رّد شی‌! آخه غنای اثر تا کجا! چه مخیه این کیج!

نظر من اینه که کیج یک سری صحبت‌هایی میکنه که شاید جامعه‌ی فعلی ردش کنن. در واقع صحبت‌هاش با ذهنیت گیمرهای امروزی مغایرت داره، که اینم برمیگرده به تعریف بازی از دید گیمرهای امروزی. اما من همیشه میگم کیج صنعت بازی رو به ابعاد دیگه‌ای گسترش میده. به عبارتی محدوده‌ی بازی‌ها رو بزرگتر می‌کنه و همین باعث میشه در آینده بازی سطوح بیشتری رو پوشش بده. میزان تاثیر گذاری افرادی مثل کیج در چند سال آینده مشخص میشه.
من شخصا با این جملش موافقم که خلاقیت شرط اول بقای این صنعته. چون تنها چیزی که یکنواختی رو از بین میبره خلاقیته. چیزی که توی این چند سال اخیر به صفر میل میکنه.

آخرین ویرایش:
"تنها راه زنده ماندن صنعت گیم رو آوردن به خلاقیت است" خب این جمله کاملا درسته . ولی باید ببینیم که مفهوم خلاقیت چیه ؟ اگه مفهومش اینه که همه ی بازیسازا بیان بازی هایی مثل heavy rain بسازن . خب اونوقت این جمله رو قبول ندارم . haevy rain بازی خاصی بود ولی اگه همه ی بازیسازا به سبک درام تعاملی روی بیارن این خاص یودن معنی خودشو از دست مید . دنیای گیم همونجور که به عنوان های تجاری مثل cod احتیاج داره به عناوین خاصی مثل heavy rain هم احتیاج داره ( در صورتی که این خواص بودن معنی خودشو از دست نده ) .

هيچ كس با كيج و بازيهاش مشكل نداره.

هيچ كس نميگه ايشون بازي نسازه.

هيچ كس نميگه اين صنعت به خلاقيت نياز نداره.

اما به خدا حداقل صدها نفر هستن كه تو زمينه ساخت بازي از ايشون بيشتر حاليشونه ولي يكي شون هم دم به دم بيانيه صادر نميكنه.

به خدا صدها نفر هستند كه در حال تلاش براي ساخت عناوين متفاوت در اين صنعت هستن و ميسازن هم(نمونه هاشون رو هر سال ميبينيم) ولي هيچكدوم شروع به ارشاد ديگران نمي كنند.

توي صنعتي كه امثال مياماتو ،كوجيما، سوزوكي، ميكامي، كاميا، سيد ميرر ،ويل رايت و.. هيچ صحبتي نكنند معلومه امثال ايشون و جوات يرلي هر روز يك بياينه صادر ميكنن.

پسر چند دقیقه نبودیم تایپک 4صفحه رفت جلو!! باز استاد یه حرفی زد همه ریختن!! آقا منم موافقم که خودمون باعث این همه یکنواختی تو بازیا شدیم,اگه هرچی که اومد و ما نگرفتیم بازی کنیم اونموقع حساب کار دستشون میاد,مثلا من خودم آخرین بازیی که عرضه شده و گرفتم و بازیش کردم اسکاریم بود ! از اون موقع هیچ بازیی نخریدم!

ولی جدی من با حرفش مشکلی ندارن، به نطر من بهتره که بازی هایی با سبک HR و اینا بیاد، در کنارش هم باید بازی هایه معمولی هم واسه سرگرمی و اینجور چیزا باشه! با این حرفش که میگه کلا عوض مخالفم فقط!

خدا وکیلی کسی وجود داره که جرات کنه بگه MGS بده؟؟! حتی MGS Ac!D هم شاهکار بود! اصلا MGS 1 بعد از nسال هنوز شاهکاره ، یا اینکه بازی هایه Rock Star! اینا همه شاهکارن ، ولی قبول دارم EA و Activition دارن یکم شورش رو در میارن مخصوصا Ea که فقط مثل ** بازی میریزه تو بازار! همینجور دارن بجای پیشرفت گند میزنن توی سری بازی هاشون برای مثال NFS : UnderGround تا این NFS : Run یا از Mw 1 که شاهکار بود یا این Mw3 که 10 دقیقه آنلاین بازی میکنی با هزار تا فوش و اعصاب خورد شدن کنسول رو پرت میکنی اونور! حرف اصلیه من با توجه به گفته های استاد کیج اینه که دنیایه بازی نیاز به نوآوری داره! نه نوآوری توی سبک اصلی! که فکر میکنم تا نسل بعدی کنسول ها هم این اتفاق نیفته مگر اینه David cage با Beyond یا شرکت Naughty Dog با Last of Us یه کارایی بکنه! اونم چون PS3 هنوز یکم کشش بیشتری داره نسبت به XBOX ، در کل حرف دیوید کیج کمه کم تا 4 -3 سال دیگه تقریبا جا میافتع با کنسول های جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or