منبع
شما تو خبر چیزی به اسم HR یا بازی من خلاقانست میبینی ......اگه خلاقیت می خواد بازی مثل HR باشه ، می خوام 100سال دیگه وضع همینطوری باشه !
الان یکی FPS می سازه مثل Bulletstrom که 10 جور خلاقیت توشه ، یا یک نگاه به بازی های XBL بندازی می بینی پر از بازی های خلاقانه توش هست ...
پس خلاقیت تو بازی ها هنوز نمرده !
خوب منظور طرف از حرفش این بود که بازیهای بقیه بچگونه و تکراری و بازی من بالغ و خلاقانه هست.:dشما تو خبر چیزی به اسم HR یا بازی من خلاقانست میبینی ......
پ.ن:جالبه خیلی از نظرها copy ,paste تاپیک های قبلی در مورد کیجه ...یه کم متفاوت ترولش کنید حداقل:d
کلا Duke Nukem و Wolfenstein و Painkiller و گیرز و کمی هم اسانس CoD با هم مخلوط کرده بود شده بود BS.
کسی که این رو خلاقیت بدونه طبیعیه که هوی رین رو هم بازی نمیدونه.
ما کلید نکردیم رو این بازی. شمایید که هر جا اسم کیج میاد میاین همون حرفهای تکراری رو میزنید و انتظار دارید هیچکس هم جوابتون رو نده و همه تایید کنن.
عینا همین حرفهایی که اینجا زدی رو دو روز پیش هم تو اون تاپیک قبلی گفتی. بقیه هم همینطور. چیو میخواید ثابت کنید؟ باور کن اگر کسی قرار بود با این حرف های شما مسیر زندگیش عوض بشه و چشماش رو به حقیقت باز بشه تا حالا شده بود. خداییش خسته نمی شید؟
کلا این رسمه که تا میگی یه چی بده، بابا اصلا مگه بازی کردی یا برو 5 دقیقه بازی کن بعد بیا حرف بزن. آره باشه کلا ما ها مثل 4 5 سال پیش فقط جعبه ی PS3 رو دیدیم و اصلا دستمون به این بازی نرسیده که نظر میدیم.شما چه جوري به خودتون اجازه ميدي بياي بگي ايشون نبايد حرف بزنه؟كسي كه بلد نيست بازي بسازه؟؟؟لول.....من نميدونم مشكل شما از كجا هستش كه انقدر داغ كردين كه تو هر تاپيك دارين با همين حرفاتون زمين و زمان رو به آتيش ميكشيد ولي همون طور كه دوست عزيزم بهنام گفت بيش از 100 منتقد كه از من و شما خيلي خيلي بيشتر ميدونن اومدن به بازي نمره دادن و مجموع نمرات بازي در اين حد عالي شده يعني اونا نميفهميدن فقط شما ميفهمي؟البته حركات شما عاديه اين پستاي شما رو چند وقتي هست داريم ميبينيم ديگه عادي شده شما نيازي نيست انقدر به خودت فشار وارد بكنيبا اين مدل حرف زدن شما نه از ارزش ايشون كم ميشه و نه افزوده ميشه احتمالا هم تا به حال HR رو بازي نكرديد يا نهايتا 5 دقيقه بازي كرديد ميگيد ناقصه لطف كنيد دست مبارك رو ببريد بازي رو بزاريد يه بار تموم كنيد بعد بيايد اينجا نقض هاي بازي رو بگيد تا من و دوستان براتون شفاف سازي كنيم.
منم با شما شوخی ندارم که میگی هنرنمایی. اینجا فرومه عزیزم و هرکسی مختاره نظرش رو بگه. شما هم مختاری منو بلاک کنی چون تا وقتی که قراره از اینجور مصاحبه های گهربار بیاد، من به عنوان یه یوزر و گیمر میام نظرم رو راجب حرفای این مدلی میدم به شما هم ربطی نداره که چند بار و چند دفعه.احساسات هم براي كسي هستش كه درك بكنه وگرنه انقدر بازي هاي بي محتوا هستن كه براي افراد خاص و همه چي داني مثل شما ساخته شدن ميتونين با خيال راحت بشينين بازيشون كنيد ما هم به كار خودمون ميرسيم ديگه نيازي نيست بيايد اينجا براي ما هنرنمايي كنيد و جنگ و دعوا راه بندازيد.
شما تو خبر چیزی به اسم HR یا بازی من خلاقانست میبینی ......
پ.ن:جالبه خیلی از نظرها copy ,paste تاپیک های قبلی در مورد کیجه ...یه کم متفاوت ترولش کنید حداقل:d
خوب برادر من اينجور كه شما داري تو هرتاپيكي اين حرفارو ميزني توقع چه جوابي داري؟توقع داري زير پات گل پرپر كنم؟کلا این رسمه که تا میگی یه چی بده، بابا اصلا مگه بازی کردی یا برو 5 دقیقه بازی کن بعد بیا حرف بزن. آره باشه کلا ما ها مثل 4 5 سال پیش فقط جعبه ی PS3 رو دیدیم و اصلا دستمون به این بازی نرسیده که نظر میدیم.
بيا نظرت رو بگو من صاحب فرومم كه بگم پست نده؟ شما ديدي من بگم پست نده؟منم با شما شوخی ندارم که میگی هنرنمایی. اینجا فرومه عزیزم و هرکسی مختاره نظرش رو بگه. شما هم مختاری منو بلاک کنی چون تا وقتی که قراره از اینجور مصاحبه های گهربار بیاد، من به عنوان یه یوزر و گیمر میام نظرم رو راجب حرفای این مدلی میدم به شما هم ربطی نداره که چند بار و چند دفعه.
ما یه تیکه چوب عاری از احساسات که بتونیم HR رو درک کنیم. خوش به حال شماها. اگه یه زره بجای اینکه 100 بار یه حرف رو بزنید متوجه میشدید که این بازی مشکل تکنیکیش بیشتر از باقی چیزاشه الان این حرفا نبودش.
اصلا همچین تاپیک هایی که cage اومده چیزی گفته قفل شه بهتره که چند تا xbox fan بیان بگن heavy rain بازی نبود فیلم بود از این بحث های چیپ و بچه گونه . طرف اصلا بازی نکرده چند تا تریلر دیده میاد
واسه ما منتقد میشه درسته بازی بدون عیب و ایراد نبود ولی از اینکه heavy rain یه بازی نو آورانه بود و داستان بسیار گیرا و خوبی داشت توش شکی نیست حالا به سلیقه شما خوش نیومده مشکل از بازی نیست
طرف میاد میگه " من موندم چه طوری بازی هایی مثل l.a noir havey rain انقدر تو ایران معروف شده وقتی کسی چیزی از داستان نمیفهمه؟ " همین اداما هستن که میان میگن heavy rain بازی نیست طرف سوادش
از بچه 6 ساله کمتره هیچی از بازی نمیفهمه میاد بازی رو بد جلوه میده .