دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پیروزی قاطعانه ی جان مارستون رو تبریک میگم اول از همه :دی

دوم از همه (:دی) هم این دور به پرایس رای دادیم بلکی بیاد بالا :دی شما هم همینکارو بکنید دست به دست هم دهیم به مهر، لارا کرافت را از راهیابی به دور بعد بازداریم :دی

خوب این سری هم معلومه که لارا و مکس صعود میکنن ، پس بخاطر همین هم من به Kleymen رأی میدم!!!>:d< تا حالا فرصت پیش نیومده بهش رأی بدم دیگه خواستم دین خودم رو بهش ادا کرده باشم!:d
به یاد اون روزهای خوشی که همراه با Kleymen به حل معما های دنیای خمیری مشغول بودیم!>:d< ...
یاد اون راهروی کذایی که رو دیواراش تاریخچه نورهود حکاکی شده بود بخیر! هنوز که یادش میافتم کرک و پرم میریزه! اعصاب فولادینی میخواست رد شدن(و دوباره برگشتن:|) ازش!:d ...
یاد اون سیب درختی(شاید هم یه نوع قارچ بود) بخیر . اگه بیشتر از دوبار ازش میخوردیم باید تا چندین دقیقه با عوارضش دست و پنجه نرم میکردیم!:d
سکانس تعقیب و گریز از دست هیولا رو که دیگه نگو =))
itt7e99wsi5s8ul2izs.jpg
91g2ilerevvgo61pf58.jpg
rxy1ly9ia8mbqbt8cam.jpg

ویرایش : بچه ها سکانس فرار Kleymen از دست هیولا رو تو آپارات براتون آپلود کردم حتما ببینید ، 4 مگ هم بیشتر نیست...

[video=aparat;p1wJA]http://www.aparat.com/v/p1wJA[/video]

ای لعنت،شیخ الرئیس نیومد بالا:|،آخر هم شد که:-l

ایشالا این دور مردی برای تمام فصول(کاپتان پرایس) بیاد بالا

نمیشه عکس مکس پین واقعی رو بگذارید،نه این خیکی 3 رو!؟ممنون میشیم همگی اگر عکسش رو عوض بفرمایید

این شخصیت های کلاسیک که کم کم دارن حذف میشن آمار جالبی رو در مورد میانگین سنی اعضای بازی سنتر به من ارائه میده..! :d
برای فکر کنم اولین بار باید پستت رو طلا بگیرم :دی

واقعا برای اولین بار در تاریخ بشریت گیمر های ایرانی و با غیرت بازی سنتر تونستن در یک حرکت خود جوش کاراکتری به اسم ماریو که به جز سیبیل هیچی نداره! رو در مقابل کاراکتر تازه به دوران رسیده این نسلی شکست بدن. >:d< الان من در وضعیتی هستم که جمله معروف I don't want to live on this planet anymore هم پاسخگوی من نیست. واقعا تبریک میگم به همه رای دهندگان کابوی باز و شخصیت شناس.

برای فکر کنم اولین بار باید پستت رو طلا بگیرم :دی

واقعا برای اولین بار در تاریخ بشریت گیمر های ایرانی و با غیرت بازی سنتر تونستن در یک حرکت خود جوش کاراکتری به اسم ماریو که به جز سیبیل هیچی نداره! رو در مقابل کاراکتر تازه به دوران رسیده این نسلی شکست بدن. >:d< الان من در وضعیتی هستم که جمله معروف I don't want to live on this planet anymore هم پاسخگوی من نیست. واقعا تبریک میگم به همه رای دهندگان کابوی باز و شخصیت شناس.
به نظر من ربطی به سن وسال نداره.
وقتی بازی بینظیری مثل red dead redemption وجود داره که از گرافیک گرفته تا داستان پردازی تا گیم پلی واقعا بی نظیر هست گیمر ها هم میرن به اون رای میدن.هاف لایف 2 بازی عالی بود ولی دیالوگ های بی نظیر read dead(به خصوص مواقعی که امکان skip هم داشت) کجا و هاف لایف کجا

گردن فریمن حذف شد ؟تو گروه چهارم شد ؟ مگه شماها هالف لایف بازی نکردید ؟

----

این گروه به پرایس رای بدید که بعد از 3 دوره جنگ مدرن باز هم زنده موند و سیگار پیروزیش رو کشید ! طرفدارای مکس پین مطمئن باشند که مکس رای خودشو میاره رای تون رو به پرایس بدید !

والا ربطی به سن و سال نداره!
ماریو قدیمیه، نوستالوژیکه، دوران کودکیمون رو باهاش گذرندویم، با مزه ـست و... همه اینا به کنار.
ولی اینجا انتخاب بهترین شخصیت هست و مثلا از نظر من جان مارستون شخصیت پردازی بهتری نسبت به ماریو داره یا حداقلش این که من بیشتر باهاش حال میکنم.
به بیان دیگه اینکه اون خصوصیاتی که از ماریو گفتم نمیتونه من رو راضی کنه که از مارستون بگذرم بهش رای بدم.
همه جای دنیا هم همینه، نظرسنجی های سایت های خارجی رو هم نگاه کنید ببینید تو بیستای اول چند تا کاراکتر به قول شما تازه به دوران رسیده ی این نسلی میبینید.

اتفاقا به نظر من اینکه بیایم به یه کارکتر به خاطر کلاسیک بودنش رای بدیم بیشتر جای سوال داره تا اینکه به یه کارکتر جدید به خاطر شخصیت پردازیش رای بدیم!

واقعا برای اولین بار در تاریخ بشریت گیمر های ایرانی و با غیرت بازی سنتر تونستن در یک حرکت خود جوش کاراکتری به اسم ماریو که به جز سیبیل هیچی نداره! رو در مقابل کاراکتر تازه به دوران رسیده این نسلی شکست بدن. >:d< الان من در وضعیتی
هستم که جمله معروف I don't want to live on this planet anymore هم پاسخگوی من نیست. واقعا تبریک میگم به همه رای دهندگان کابوی باز و شخصیت شناس.

یا باید به ماریو(^:)^) رای داد یا....
گاوی بیش نیستیم
yahoo_50.gif
(بلا نسبت جمع فقط خودم رو میگم)،تازه داریم بازی میکنیم و کم سند و سالیم،نوبیم،باید بریم ببمیریم و و و و و و ....
yahoo_26.gif

یکی با گاو باز حال میکنه یکی با سیبیلو و خارپشت!!!!!!!!!!!!!
yahoo_26.gif

نمیدونستم کاراکتر تازه به دوران رسیده هم داریم
yahoo_26.gif

الآن هم همه باید به Klaymen رای بدن و گرنه قصه همین است دیگه!؟:-?

مرسی از احترام به نظر دیگران که اینجوری میاید میگید...=d>مرسی

ماریو تو برسی ها من حتی لاک پشت های نینجا و سونیک رو هم شکست داده فقط یک بار دیدم شکست بخوره اونم از free man بوده.واقعا میاد بزرگترین بازیساز جهان میامتو رو با شخصیت پردازی RDR مقایسه میکنید؟از اول میدونستم شخصیت های محبوب تو این سایت حذف میشن. تو تاریخ بشریت این واقعه باید ثبت بشه که تو بازی سنتر همچین اتفاق نادری برای اولین بار رخ داده. بقیه دور ها هم....

الان دم از شخصیت پردازی میزنید؟ حداقل رای ها اینقدری افتضاح هست که این نظریه زیبای شخصیت شناس ها رو به کل باطل اعلام میکنه. وقتی کاراکتری مثل آدام جنسن میره به گور باباش، پس خواهشن دم از شخصیت شناسی این سایت و اعضاش نزنید. وقتی کاراکتر های انحصاری کنسول Legendry و اژدهای خفته رای های چند برابر میارن، دم از شخصیت پردازی نزدنید. تو کل این سایت شاید 5% معنی واقعی شخصیت پردازی رو بدونن.

در ضمن این مسابقه به نظرم محبوب ترین ها بوده نه شخصیت پردازترین ها. اگر بر شخصیت پردازی باشه که کسانی همون اول حذف میشن با چندین برابر رای بالا اومدن.

الان دم از شخصیت پردازی میزنید؟ حداقل رای ها اینقدری افتضاح هست که این نظریه زیبای شخصیت شناس ها رو به کل باطل اعلام میکنه. وقتی کاراکتری مثل آدام جنسن میره به گور باباش، پس خواهشن دم از شخصیت شناسی این سایت و اعضاش نزنید. وقتی کاراکتر های انحصاری کنسول Legendry و اژدهای خفته رای های چند برابر میارن، دم از شخصیت پردازی نزدنید. تو کل این سایت شاید 5% معنی واقعی شخصیت پردازی رو بدونن.

در ضمن این مسابقه به نظرم محبوب ترین ها بوده نه شخصیت پردازترین ها. اگر بر شخصیت پردازی باشه که کسانی همون اول حذف میشن با چندین برابر رای بالا اومدن.
چرا حذف میشن چون شناخت کافی از این شخصیت ها نیست طرف میاد بازی نسل جدید بازی میکنه اره دیگه فلانک چون تو بازی بوده که goty شده باید بهش رای داد.من دارم میگم اولین بار تو تاریخ بشریت دارم همچین رای هایی رو میبینم که اتفاق نادری هست.این نظر سنجی بقیش معلومه از نظر من از همین الان باطله

شخصیت سوپر ماریو 40 ساله مثل شیر داره تو دنیایی گیم آقایی میکنه و هنوز بازیهاش بالای 20 میلیون فروش میکنن بعد این جناب "سرخپوست مرده" به 8 ساعت گیم پلی هم نرسید..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or