دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انصافا توقعتون برای بالا اومدن ماریو نا به جاست اونم در حالیکه 90% کاربرای این سایت که خودمم جزوشونم آخرین بار ماریو رو تو همون میکرو تجربه کردن.

رای ما ختگ بامزه Klay Men ( عاشق اون صحنه Never Hood ام که در و باز می کنه فرار کنه میره تو دیوار ! بعد درو می بنده میره توو در !! خعلی خوووووبه :d )
فقط اونایی که بازی کردن زمان خودش ! می دونن این احمق بامزه چطوری با کودک درون آدم بازی می کنه !:d

Attachments

• neverhood_01.jpg
    neverhood_01.jpg
    43.4 KB · مشاهده: 3
یعنی واقعا احترام گذاشتن به نظرات همدیگه اینقدر سخته ؟

مثل اینکه دوستان یادشون رفته این یه نظرسنجیه و هر کاربر BC میتونه بسته به سلیقه و نظر خودش به کرکتری که میخواد رای بده.

تاسف خوردن برای دیگران فقط چون سلیقه شون با شما جور نیست یکی از مسخره ترین چیزهاییه که متاسفانه توی BC زیاد با این مورد روبرو میشیم. منی که اومدم به شپرد رای دادم حتما برای خودم دلایلی داشتم و نیازی هم نیست از سلیقه خودم دفاع کنم چون این یه چیز شخصیه !

اگه قرار بود بر اساس نمرات یا قدمت، شخصیت ها بالا برن که دیگه احتیاجی به نظرسنجی نبود !

احترام ...... یه ذره به این کلمه فکر کنید بد نیست !

رای ها بعضی وقت ها تعجب اوره 300 تا آرا و اختلاف زیاد کارکتر های نسل جدید با کارکتر هایی که سالیانه رودستشون کسی نیومده. حق بعضی کاراکترها نبود حذف بشن .این واضحه یهوخیل عظیمی یوزر جدید میان رای میدن کاری نداره ایدی ساختن یاهو مجانی هست. قرعه ها بد افتادند طوری که اختلاف زیاد معلومه

آخ کلایمن تو یه گروهی قرار گرفت که به راحتی بتونم بهش رای بدم و چقدر هم خوشحالم ...
ای خدا اگه صعود بکنه واقعا یه چیز باور نکردنی میشه ... :دی
یادش بخیر با چه سیستمی نورهود بازی میکردیم و یادش بخیر که چقدر IQ تشریف داشتیم ... :دی

رای ها بعضی وقت ها تعجب اوره 300 تا آرا و اختلاف زیاد کارکتر های نسل جدید با کارکتر هایی که سالیانه رودستشون کسی نیومده. حق بعضی کاراکترها نبود حذف بشن .این واضحه یهوخیل عظیمی یوزر جدید میان رای میدن کاری نداره ایدی ساختن یاهو مجانی هست. قرعه ها بد افتادند طوری که اختلاف زیاد معلومه

پس چرا سایت اصلا نظرسنجی میذاره اگه اینطوره؟

شما به زور باید از Mario خوشتون بیاد :دی

یوزرهای جدید اصلا نمی تون رای بدن، این بحث مسخره رو تمومش کنید.

آخرین ویرایش:
این واضحه یهوخیل عظیمی یوزر جدید میان رای میدن کاری نداره ایدی ساختن یاهو مجانی هست.
فکر نکنم دنیای کسی اونقدر کوچیک باشه که بیاد همچین کار خُردسالانه ای انجام بده.

چقدر این کرکتر بتل Moral Choice های سختی داره... یکیش همین پرایس و مکس :|
کاپیتان رو سیاهم باید به مکس رای میدادم :دی تو Immortal ای هیچیت نمیشه :))
ضمنا کاپیتان همین تو بودی که باعث حذف جیل شدی :| :دی

آخرین ویرایش:
این نظر سنجی مجبوب ترین شخصیت گیمه، ملاک محبوبیت هم برا من شخصیت پردازی و از اون مهم تر علاقه ی شخصیم هست.
حالا ملاک شما قدمت یا خود بازی یا هر چیز دیگه ای هست به خودتون مربوطه. به ما هم ربطی نداره.
شمایی که انقد سنگ کاراکتر هایی مثل ماریو و گوردون فریمن رو به سینه میزنید خب یه دلیل قانع کننده بیارید که من چرا نباید به جان مارستون رای بدم و باید به یه شخصیت لال که تنها عکسی هم که ازش موجوده یه آرتورک Fan Made هست رای بدم؟ فقط به خاطر اینکه بازیش عالیه؟ مگه نظر سنجیه بهترین بازی تاریخه؟
یا چرا باید به ماریو رای بدم وقتی کل بیوگرافیش اینه:
"یه لوله کش سیبیلو که هی شاهزاده خانوم رو میدزدن اینم بیکاره هی میره نجاتش میده."
فقط به خاطر قدمت؟ خب شما که تو تحریریه گروه بندی کردین زحمت میکشیدید همونجا بر اساس تاریخ انتشار بازیشون کاراکتر ها رو رده بندی میکردید. چه کاری بود این همه نظرسنجی و دنگ و فنگ راه بندازید؟
والا من از همون بچگیم هم از ماریو خوشم نمیومد. نه از خودش، نه از بازیش. خب چیکار کنم سلیقم اینه. حالا میخواید بگید نوبم؟ مثل شما اولد اسکول نیستم؟ 10 سالمه؟ خب بگید. نه چیزی رو تغییر میدید نه برام مهمه. برا هیچکس مهم نیست.

شما به زور باید از Mario خوشتون بیاد :biggrin1:

بحث مسخره رو من پیش نیاوردم کارهای بعضی ها پیش اورده

این نظر سنجی مجبوب ترین شخصیت گیمه، ملاک محبوبیت هم برا من شخصیت پردازی و از اون مهم تر علاقه ی شخصیم هست.
حالا ملاک شما قدمت یا خود بازی یا هر چیز دیگه ای هست به خودتون مربوطه. به ما هم ربطی نداره.
شمایی که انقد سنگ کاراکتر هایی مثل ماریو و گوردون فریمن رو به سینه میزنید خب یه دلیل قانع کننده بیارید که من چرا نباید به جان مارستون رای بدم و باید به یه شخصیت لال که تنها عکسی هم که ازش موجوده یه آرتورک Fan Made هست رای بدم؟ فقط به خاطر اینکه بازیش عالیه؟ مگه نظر سنجیه بهترین بازی تاریخه؟
یا چرا باید به ماریو رای بدم وقتی کل بیوگرافیش اینه:
"یه لوله کش سیبیلو که هی شاهزاده خانوم رو میدزدن اینم بیکاره هی میره نجاتش میده."
فقط به خاطر قدمت؟ خب شما که تو تحریریه گروه بندی کردین زحمت میکشیدید همونجا بر اساس تاریخ انتشار بازیشون کاراکتر ها رو رده بندی میکردید. چه کاری بود این همه نظرسنجی و دنگ و فنگ راه بندازید؟
والا من از همون بچگیم هم از ماریو خوشم نمیومد. نه از خودش، نه از بازیش. خب چیکار کنم سلیقم اینه.
من هیچ وقت نمیرم به بشخصیت رای بدم که تازه متولده و حتی جزو 10 شخصیت برتر تاریخ نیست بخاطر اینکه قیافش خوبه و بازیش goty شده برم بهش رای بدم؟
من که گروه بندی نکردم واله.
فکر نکنم دنیای کسی اونقدر کوچیک باشه که بیاد همچین کار خُردسالانه ای انجام بده.
دنگ و فنگ این جنگ رو فن بازی بی اندازه رو اختلاف بالای آرا راه انداخته کسایی که اسمی از بازی X یا y میاد میان میگن ما فن بازی هستیم ولی تا به این جور نظر سنجی ها میرسه کارکتر محبوبشون یادشون میره و فقط یک چیز نظرشون رو تغییر میده....
کار خردسالانه رو خیلی ها ممکنه انجام بدن
make your choice....

Hercule Poirot جان با اینکه من یکم با حرف شما موافقم ولی اگه خوب دقت کنی متوجه میشی که از ابتدای شروع این دوره مسابقات تا الان همیشه حدودا بین 560 تا 610 نفر شرکت کرده اند و این یعنی درستی اما خب دیگه چه میشه گفت...

این شخصیت های کلاسیک که کم کم دارن حذف میشن آمار جالبی رو در مورد میانگین سنی اعضای بازی سنتر به من ارائه میده..! :d
من خودم 27 سالمه و با بیشتر کاراکترهای بازی کم و بیش آشنایی دارم. توی این چند ساله که به بازی سنتر سر میزدم و عضو هستم با خیلی از دوستان تهرانی و استان های دیگر آشنا شدم اما به جز سه چهار نفر همگی سن 15 سال به پایین داشتند و این یعنی اصلا اسم بعضی از شخصیت های قدیمی به گوششون هم نخورده مانند:

اما یه مثال میزنم قضیه براتون روشن تر بشه:
در گروه سیزدهم دور اول شخصیت بزرگو قدیمی ای به نام Indiana Jones حضور داشت! با اینکه در گروه تقریبا ساده و معمولی قرار داشت اما از 8 نفر 7ام شد!
ا.ونم فقط با 17 نفر (3%) رای!

یا خدا !! بحث شده سر اینکه تو نباید به کس دیگه ای رای بدی و فقط و باید به کاراکتر مورد علاقه من رای بدی !! واقعا بعضیا فوق العاده بچه و کوچولو هستند !!

اقا من اصلا دلم میخواد به جدید ترین و نابود ترین شخصیت این مسابقه رای بدم به کسی مربوطه ؟؟ مثلا الد اسکول هستم که بیام به ماریو و GF رای بدم تا بگم 112 سالم هست و من از دنیای گیم خیلی میفهمم !!

بابا نزنید این حرفا رو اصلا به شما چه که من میخوام به کی رای بدم !!

من هیچ وقت نمیرم به بشخصیت رای بدم که تازه متولده

یعنی این جمله الان یعنی چی !!!! یعنی این اقا بخاطر الد اسکول بودن و خفن گیمر بودن حاضر نیست حتی به شخصیت هایی که فوق العاده عالی هم پرداخته شده باشند بهش رای بده چرا ! چون تازه متولد هست !! یعنی لول !! اخه عزیز من ، الد اسکول من !! همین شخصیت جان مارستون میرزه به کل هیکل بازی ها بعد بخاطر تازه متولد بودن بهش رای ندم !!!!

یا خدا !! بحث شده سر اینکه تو نباید به کس دیگه ای رای بدی و فقط و باید به کاراکتر مورد علاقه من رای بدی !! واقعا بعضیا فوق العاده بچه و کوچولو هستند !!
اقا من اصلا دلم میخواد به جدید ترین و نابود ترین شخصیت این مسابقه رای بدم به کسی مربوطه ؟؟ مثلا الد اسکول هستم که بیام به ماریو و GF رای بدم تا بگم 112 سالم هست و من از دنیای گیم خیلی میفهمم !!
بابا نزنید این حرفا رو اصلا به شما چه که من میخوام به کی رای بدم !!

همون جور که دوستان هم بیشتر از 100 بار توی همین تاپیک گفتند، هر کسی یه نظری داره! هر کسی یه سنی داره!

من نگفتم مثلا توی اون گروه اصلا رای دادم یا نه! ، یا اگه رای دادم به کی ! فقط مثال زدم!

این بسیار عالیه که بازی سنتر از هر قشر و سنی تونسته اینجا برای خودش مخاطب پیدا کنه چون سایت بسیار عالی ای است ... اما بعضی مشکلات سایت ، مشکلات خانوادگی و اقتصادی و... اون دوستان قدیمی باعث شده دیگه به سایت سر نزنند و این یعنی نفرات کم سن و سال در سایت بیشتر از قبل حضور داشته باشند...
سعی کنید به نظرات هم احترام بگذارید همونطور که دوستمون گفت نه با بی احترامی به دیگران بقبولونید که چون کاراکتر ما ... تعداد رای اورده عالیه و..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or