دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Lara Croft - Tomb Rider

23783989198639867610.jpg

z5843_Untitled.jpg

منم به لارا رای دادم. امیدوارم ازاین گروه سخت، راحت بیاد بالا :d >:d<

Lara_croft_2012.jpg

قابل توجه عاشقان ماریو و هاف لایف:
The New York Times
'
Seth Schiesel said, "The leading edge of interactive media has a new face. [...] In the more than 1,100 articles I have written for this newspaper since 1996, I have never before called anything a tour de force. Yet there is no more succinct and appropriate way to describe Red Dead Redemption
--------------------------------------
در ضمن اگه کریتوس رای آورده همون مستر چیف هم رای آورده-آلن ویک هم تا اینجا رای آورده الکی خودتون رو به اون راه نزنید.:)
اگه هم از اول شدن کاراکتر کریتوس(بازی که هر سه نسخه اصلیش نمرات 94-93-92 داشتن) ناراحت هستید بحث دیگه ای هست.محظ اطلاع توی کاراکتر بتل سایت gamesspot همین کچل بدون داستان پردازی مزخرف(!) تا مرحله آخر یا نیمه نهایی بالا اومده بود.

قابل توجه عاشقان ماریو و هاف لایف:
The New York Times
'
Seth Schiesel said, "The leading edge of interactive media has a new face. [...] In the more than 1,100 articles I have written for this newspaper since 1996, I have never before called anything a tour de force. Yet there is no more succinct and appropriate way to describe Red Dead Redemption
--------------------------------------
در ضمن اگه کریتوس رای آورده همون مستر چیف هم رای آورده-آلن ویک هم تا اینجا رای آورده الکی خودتون رو به اون راه نزنید.:)
اگه هم از اول شدن کاراکتر کریتوس(بازی که هر سه نسخه اصلیش نمرات 94-93-92 داشتن) ناراحت هستید بحث دیگه ای هست.محظ اطلاع توی کاراکتر بتل سایت gamesspot همین کچل بدون داستان پردازی مزخرف(!) تا مرحله آخر یا نیمه نهایی بالا اومده بود.
ماریو و گرودون جزو 10 کارکتر برتر و محبوب بازی ها رایانه ای هستند. میامتو رو با دیود جفی مقایسه نکن

شخصیت سوپر ماریو 40 ساله مثل شیر داره تو دنیایی گیم آقایی میکنه و هنوز بازیهاش بالای 20 میلیون فروش میکنن بعد این جناب "سرخپوست مرده" به 8 ساعت گیم پلی هم نرسید..!
به قدمت نیستش...

معیاراتون بعضی مواقع واقعا بد و غیر منطقی هست. یه شخصیت میتونه سایدکیک باشه اما شخصیت قشنگتری نسب به یکی که مثلا 20 ساله شخصیت اول یه فرنچایزه داره.

اینا برای ماریو :
Top 100 Heroes of All Time
Most Prolific Video Game Character
ahead of fellow video game characters Samus Aran (Metroid), Link (Legend of Zelda), Gordon Freeman (Half-Life), and Master Chief (Halo). CNET listed him first on its list of the "Top 5 video game characters". He was voted 100th in IGN's Top 100 Villains for his appearance in Donkey Kong Junior, adding "This Mario is a total jerk, holding Donkey Kong Jr.'s dad hostage".[UGO.com listed Mario's Hat twenty-first on their list of "The Coolest Helmets and Headgear in Video Games", stating "there’s always somebody at your Halloween party wearing one
این برای Gordon free man:
Gordon Freeman quickly became and then remained one of the most popular video game characters. In 1998, readers of GameSpot ranked him as the fifth Best Hero of gaming. In 2008, The Age ranked him as the 16th Xbox hero of all time, adding that "no one has done more for the reputations and street cred of theoretical physicists than Valve." In 2009, GameDaily listed the "strong and silent type" in their top 25 video game archetypes, using Gordon Freeman as an example. He was also ranked 14th on UGO.com's list of top 100 heroes in all media, and was voted as the eighth best video game character of all time in the Guinness World Records Gamer's Edition 2011.

In 2009, a public poll on GameSpot resulted in him being voted the All Time Greatest Video Game Hero.In 2010, Empire also ranked him as the Greatest Video Game Character, commenting that "the character is the quintessential geek fantasy" who "has become a gaming icon, synonymous with the apotheosis of first-person action."
واقعا معیار کاربرا برای انتخاب و رای دادن تو بازی سنتر چی هست؟فکر کنم قشنگی لال نبودن و نسل جدید بودن بازی هست

آخرین ویرایش:
ماریو و گرودون جزو 10 کارکتر برتر و محبوب بازی ها رایانه ای هستند. میامتو رو با دیود جفی مقایسه نکن
من هرکسی رو باهر کسی که بخوام مقایسه میکنم;)
معیار مقایسه نظرات فن بوی های نینتندو(که البته معلوم نیست چطور توی 6 ماه اخیر یهو یاد نینتندو افتادن) نیست عملکرد و نمرات بازی های ساخته شده توسط اون افراد هست.
در ضمن طبق گفته سایت گینس کریتوس نهمین شخصیت محبوب دنیای گیم هست.توی نظر سنجی گیم اسپات هم تا نیمه نهایی رسید.

آخرین ویرایش:
من هرکسی رو باهر کسی که بخوام مقایسه میکنم;)
معیار مقایسه نظرات فن بوی های نینتندو(که البته معلوم نیست چطور توی 6 ماه اخیر یهو یاد نینتندو افتادن) نیست عملکرد و نمرات بازی های ساخته شده توسط اون افراد هست.
اگه به عملکرد باشه بهترین فرنچیزهای جهان ماریو و HL هست. پست قبلیم برای شما هست.البته من همیشه فن نینتندو بودم اینم بگم بقیه فکر نکنم باشند حتی از نینتندو انتقاد هم میکنند ولی دیشب خیلی چیزا به من و شاید خیلی افراد دیگر ثابت شد. میدونستی دیزنی اعتراف کرده ماریو از میکی هم محبوبتره؟مقایسه بدون اطلاعات مقایسه نیست!من کی اسمی از کریتوس بردم؟ منظورم من شخصیت های دیروز بودند
این باز برای شما:
As Nintendo's mascot, Mario is considered by some to be the most famous video game character in history, and has been called an icon of the gaming industry. The Mario series of video games has sold more than 200 million copies (210 million as of 2009), making it the best-selling video game franchise of all time
Top 100 Heroes of All Time
Most Prolific Video Game Character

Top 5 video game characters
Mario was one of the first video game character inductees at the Walk of Game in 2005, alongside Link and Sonic the Hedgehog. Mario was the first video game character to be honored with a wax figure in the legendary Hollywood Wax Museum in 2003. In the 1990s, a national survey found that Mario was more recognizable to American children than Mickey Mouse; in fact, Mario has been called the "most recognisable" figure in the gaming industry.
Give It To Em'
"really disgusting"

آخرین ویرایش:
دور سوم - گروه سوم

Lara Croft - Tomb Rider

دست تمامی 113 و 160 نفر از دوستانی که در دور اول و دوم به لارای عزیز رأی دادند و همین طور دویصدوخورده ای از دوستان عزیز که قراره در این دور(سوم) به ایشون رأی بدهند را:d به گرمی میفشارم و کمال تشکر را از تمامی آن ها دارم >:d< :x @};-

امیدوارم این دور نیز با رأی دوباره به لارای عزیز مارو حسابی شرمنده کنید و زحمات خودتان را که باعث شدید این شخصیت محبوب و دوست داشتنی و قدیمیتان که با تمامی قدرت و یاری شما به اینجا رسیده، بی ارزش نکنید و باعث شوید، وی راه خودش را برای رسیدن به فینال و مقبره بزرگ طی کنه!!

ممنون از همگی>:d< موفق باشید...@};-

z5843_Untitled.jpg

آخرین ویرایش:
اگه به عملکرد باشه بهترین فرنچیزهای جهان ماریو و HL هست. پست قبلیم برای شما هست.البته من همیشه فن نینتندو بودم اینم بگم بقیه فکر نکنم باشند حتی از نینتندو انتقاد هم میکنند ولی دیشب خیلی چیزا به من و شاید خیلی افراد دیگر ثابت شد. میدونستی دیزنی اعتراف کرده ماریو از میکی هم محبوبتره؟مقایسه بدون اطلاعات مقایسه نیست!
این باز برای شما:

Give It To Em'
"really disgusting"
الان مگه من گفتم فروش بازی های ماریو بده یا اینکه طرفداراش کم هستن:-/
شما و یه سری دیگه گفتین چرا کاربران بازیسنتر از جان مارستون و کریتوس بیشتر از ماریو و گوردن فریمن خوششون میاد(جالبه نظرات دیگران هم باید مطابق میل شما باشه!) من هم گفتم اینها شخصیت های کمی نیسن هر کدوم از یه بازی شاهکاری معروف شدن.نمرات بازی های red dead و god of war رو هم دیگه همه میدونن چجوری هست.

من آدمیم که با خاطراتم زندگی می کنم ... نمیتونم معماهای نورهود و شخصیت فوق العاده دوست داشتنی کلایمن رو فراموش کنم ...
حتی اگه صعود هم نکنه باز هم راضیم که بهش رای دادم چون تا همینجاش هم خوب بالا اومده ...

در اینکه میاموتو بزرگترین مرد تاریخ صنعته گیم هست هیچ شکی نیست

در اینکه بازیش هم هرجوری که بخواید حساب کنید مشت محکمی بر دهانِ همه ی بازی هاس هم شکی نی

اما هیچ کدوم از این ها دلیل نمیشه که شخصیتش هم بهترین باشه،میشه!؟!؟!؟!؟

الآن خاندانِ کبیر SNAKE به خاطر اینکه بازیشون قدمت داره،خالقشون خفنه و و و و .... کاراکترهای خفنی هستن،یا شخصیت پردازی درست درمونی دارن!؟!؟؟!:-/

زوری که نیستش

آدام جنسن رو هم تو سر من یکی دیگه نزنید که من خودم براش تبلیغ میکردم:>b-)

بچه ها به Klaymen رأی بدید!:d ... لارا و مکس که رأی خودشون رو میارن ،حداقل بزارید این بنده خدا با شرافت و تعداد رأی های شایسته و درخور شأنش از دور رقابت ها خارج بشه!:-s:d
oljpj25aelg4pnlt4g85.gif

نمرات بازی های red dead و god of war رو هم دیگه همه میدونن چجوری هست.
خواهشن بحث رو به سمتی سوق ندید که باز هم نتونید جوابگو باشید. اگر بر سر امتیازات باشه که بهتره یه سری به بهترین های کل دوران متا و گیم رنکینگ بزنید. من امسال کریتوس و جان مارستون رو اون بالا نمی بینم شماها چطور؟! اااا مثل اینکه 2 تا ماریو اون بالا نشسته با GTA IV. ای بابا.... Half life هم که 10 تای برتره. پس این خدای جنگ و سرخ پوست کجان په؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or