دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با جوجه تیغی آبی شروع کردم گیم رو.....:-" :biggrin1:
اما خیلی ها مثل من گیم رو با ماریو شروع کردن:p

اینم چند تا تصویر تا بعضی چیزا یادتون بیاد:

megamario.jpg

super-mario-world1109.jpg

realmario.JPG

چه ربطی به شروع کردن داره
biggrin1.gif
biggrin1.gif
biggrin1.gif

::d

angry_man.jpg

آخرین ویرایش:
این مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون..

آقا جان من دکتر رو بیارید بالا
عجب غلطی کردم بش رای ندادما:((مارستون بدون رای من هم میومد بالا:-l

والا من نوعی اگه به فن بود من فن هم فرمانده و هم جورج مارستون هستم به اونا رای میدادم
biggrin1.gif
ربطی به بهترین بازی نداره !!!!!

منظورشون فراتر از این گروه و این صوبتا بود و همچنین (فکر میکنم) فرد خاص
مثلاً یکی میاد میگه Skyrim خدای بازی بود پس برم به Dragon Born رای بدم،در حالی که اصلاً کازاکتر نبوده(مثال های دیگر شر به همراه خواهد داشت)

آقا مارستون هم که واقعاً آقاس:دیاما شما خوب کاری میکنی به شیخ الرئیس رای میدین!:)>-:-bd

در کل این حرفشون واقعاً عالی و بجاس
این مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون.

آخرین ویرایش:
این مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون..
تعریف هر کی از کارکتر مورد علاقش ممکنه با بقیه فرق کنه ... حتما که نباید یه کارکتر بیوگرافی خیلی خفن و پیچیده داشته باشه یا گذشته خیلی تلخ و تاریکی داشته باشه تا یکی بهش رأی بده که!:d ... من هم اگه اولین بازی عمرم ماریو بود(که متأسفانه نیست!:d) بی برو برگرد بهش رأی میدادم! ... خیلی ها ممکنه عاشق سیبیل ماریو باشن و اون خاطراتی که با ماریو داشتن و اون نجات دادنای پرنسس از دست اژدها رو با 100 تا از این کریتوس ها و مارکوس ها و اسنیک ها هم عوض نکنن!!:d

به شخصه معتقدم حتی گیمپلی بازی و صرفا خوب بودن باقی المان های بازی(بغیر از شخصیت پردازی) هم تأثیر کاملا مستقیمی روی شخصیت پردازیه اون بازی داره!!! ... مثلا شما فکر کن داستان زندگی جان مارستون رو توی یک بازی کاملا خطی و اسکریپت نویسی شده داری بازی می کنی!!! رسما و عملا 80% زیبایی شخصیت پردازی این کارکتر از بین میره!:d همین که میتونی به همراه کارکتر مورد علاقت و اسبش به هر جای نقشه که دلت میخواد بری و وسط دشت چادر بزنی ، حیوونا رو شکار کنی و پوستشون رو بکنی و بفروشی ، به دنبال نقشه های گنج وسط بیابون ها گم بشی! اسب های وحشی رو رام کنی ، تجربه خرسواری تو مكزيك! یا قمار و مسابقه پوکر تو Theif Landing و و و ... و هزاران کار دیگه ای که میشه توی بازی انجام داد!!!>:d< .... همین آزادی عمل فوق العاده بازی به مرور زمان باعث میشه که خودت رو جای کارکتر نقش اصلی داستان بدونی و چند برابر بیشتر از تجربه بازیت لذت ببری! ...

3q0zzhj6o6prom5lu8t.jpg

آخرین ویرایش:

والا من نوعی اگه به فن بود من فن هم فرمانده و هم جورج مارستون هستم به اونا رای میدادم :دی ربطی به بهترین بازی نداره !!!!!

دوستان عزیز با اینکه این گروه (اول - دور سوم) بسیار جذاب و دیدنی و نزدیک میتونه باشه، اما بازم فقط عشق است لارای عزیز و اون گروهی که لارا توشه... :

Lara Croft - Tomb Rider :x

​

john
=====================
اقا یه یا علی بدید این لَرا کرَفت نفر اول بیاد بالا !!!:d

سلام. لَرا کرَفت:-o جان؟!:-o
آقا ایول! چه زود تبلیغات رو شروع کردی، البته من 6 روزه تبلیغات دور سوم رو برای لارا شروع کردم!:d دمت گرم!:x>:d<

​

سلام. لَرا کرَفت:-o جان؟!:-o
آقا ایول! چه زود تبلیغات رو شروع کردی، البته من 6 روزه تبلیغات دور سوم رو برای لارا شروع کردم!:d دمت گرم!:x>:d<

​
اولی که اره لَرا
هنوزم میگم لَرا :|
البته نمیشه لفظ کرد
لَورا (lawraa)
بیخیال، همون لارا :d
دومی هم که اشتباه زدم :d حول شدم
کرآفت

:dجان که اول میشه..حالا سعی کنیم ماریو رو بکشیم بالا...یه جوری دومش کنیم!

:dاتفاقا..اولین کارکتری که در اولین روزهای گیمری باهاش آشنا شدید..تا آخر عمرتون تو دلتون محبوب میمونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or