مارستون بدون رای من هم میومد بالا:-lوالا من نوعی اگه به فن بود من فن هم فرمانده و هم جورج مارستون هستم به اونا رای میدادمربطی به بهترین بازی نداره !!!!!![]()

این مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون.
تعریف هر کی از کارکتر مورد علاقش ممکنه با بقیه فرق کنه ... حتما که نباید یه کارکتر بیوگرافی خیلی خفن و پیچیده داشته باشه یا گذشته خیلی تلخ و تاریکی داشته باشه تا یکی بهش رأی بده که!:d ... من هم اگه اولین بازی عمرم ماریو بود(که متأسفانه نیست!:d) بی برو برگرد بهش رأی میدادم! ... خیلی ها ممکنه عاشق سیبیل ماریو باشن و اون خاطراتی که با ماریو داشتن و اون نجات دادنای پرنسس از دست اژدها رو با 100 تا از این کریتوس ها و مارکوس ها و اسنیک ها هم عوض نکنن!!:dاین مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون..
این مسابقه بهترین کارکتر هست نه اولین بازی که انجام دادین یا بهترین بازی که انجام دادین و همچنین فن بیس ترین بازی کنسول محبوب خودتون..
johnوالا من نوعی اگه به فن بود من فن هم فرمانده و هم جورج مارستون هستم به اونا رای میدادمربطی به بهترین بازی نداره !!!!!
john
=====================
اقا یه یا علی بدید این لَرا کرَفت نفر اول بیاد بالا !!!:d
>:d<اولی که اره لَراسلام. لَرا کرَفت:-o جان؟!:-o
آقا ایول! چه زود تبلیغات رو شروع کردی، البته من 6 روزه تبلیغات دور سوم رو برای لارا شروع کردم!:d دمت گرم!>:d<

john
=====================
اقا یه یا علی بدید این لَرا کرَفت نفر اول بیاد بالا !!!:d
کاش به ما هم از این کیک ها می دادن دوستان به ماریو رای بدید چون باهاش خاطره دارید اون هم زیاداستاد و تولد:feat mario