دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب از نتایج راضی هستیم، همین که چیف رو رسوندیم بین 16 نفر خودش یه موفقیت بزرگه :دی همین تبلیغات ما باعث شد چیف بره بالا وگرنه الان Alan Wake صعود می کرد :دی اینم پیش بینی من تو پروفایل یکی از دوستان:
رئیس بیشتر رای میآره یا کریتوس؟
خب معلومه که کریتوس :biggrin1: من فکر کنم دو برابر چیف رای بیاره

الان صادق میاد میگه به PHD رای بدین :دی=))
===============
زیاد خوشحال نباشین. تو گروهی که Xbox فن ها به 3 نفر داشتن رای میدان مشخصه که رای شون به کریتوس نمیرسه.:دی حالا بذارین دور بعد رو یه جور می چینیم که اینطوری نشه :دی

فقط فرمانده شجاع کهکشان :x
Commander Shepard
---------------------------------------------------------------------
fp2n0opu9qetcsdr7z9.jpg

100 درصد محبوبیت کریتوس مال زمان PS2 هست و اگر کمی هم دچار منفوریت شد فقط به خاطر نسخه سوم بود..
دوباره نظرات شکمی و بند تمبانی !!!!!

دیگه حالا شخصیت عزیز و محبوبتون با اختلاف 150 تا رای نتونست به کریتوس برسه نمیخواد خودتون رو به در و دیوار بزنین !!

نصف افرادی که PS3 خریدن تو ایران فقط و فقط بخاطر نسخه سوم بازی بوده !!

دوباره نظرات شکمی و بند تمبانی !!!!!

دیگه حالا شخصیت عزیز و محبوبتون با اختلاف 150 تا رای نتونست به کریتوس برسه نمیخواد خودتون رو به در و دیوار بزنین !!

نصف افرادی که PS3 خریدن تو ایران فقط و فقط بخاطر نسخه سوم بازی بوده !!

وحید جان حرف خودت رو باید به خودت بزنی انگار :دی

ما از هر کی شنیدیم میگه که به خاطر MGS رفته خریده کنسول رو :دی

چیف که تا همین جاش هم خوب بالا اومد و احتمال زیاد دور بعد حذف میشه (به خاطر اینکه قاعدتا دور بعد به صورت دو نفره برگزار میشه)، دیگه دو نفره باشه چیف شانسی برای صعود نداره غیر از اینکه فقط بیفته با مارکوس که باز ما تبلیغ کنیم بیاد بالا :دی

خیلی برام جالبه با این جَوی که عیله چیف و کلا هیلو داریم تو ایران تا اینجا بالا اومد و البته میتونست رای بیشتری هم بیاره
واقعا پیشرفت خوبی داشتیم در صنعت گیم طی این سال ها در داخل کشور :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or