دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کی با الطیر حال میکنه؟:d
وقتی تعداد رای ها مشخص شد ، میبینی چند نفر حال میکنن;)
کلا الطایر یه سری جو زدگی داره :دی
محمد
این دفعه چندمه که به الطایر میگی جو زده
اگر یه بار دیگه این کارو تکرار کنی ، خین و خین ریزی راه میفته:d
از ما گفتن
بذار رقابت دوستانه باشه >:d<

@ بقیه
فقط طراحی لباس جناب الطایر کل کاراکتر های این گروه رو میخره و آزاد میکنه!! ;)

من خودم می خواستم به التاییر اسسین بی رقیب رای بدم ولی چون پرنس پیشکسوت تر بود به او رای دادم .......ولی التایر قهرمان است.:d
جالبه جالبه من دقیقا مخالف شمام من خودم می خواستم به پرنس بی رقیب رای بدم ولی ولی چون الطایر جوون تر بود به اون رای دادم.:d

الطایر توش شماره اول که شخصیت پردازیه اونچنان قویی نداشت و هرچی هم طرفداراش خوششون اومده ازش پتانسیل ذاتی یه قاتل مخفی و خونسرده!!

کی با الطیر حال میکنه؟
کلا الطایر یه سری جو زدگی داره :دی
واقعا چرا این همه به این افراد بیگناه گیر می دین یه حرف نون رو اخرش از روی غفلت یادشون رفت دیگه:d

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

الطایر توش شماره اول که شخصیت پردازیه اونچنان قویی نداشت و هرچی هم طرفداراش خوششون اومده ازش پتانسیل ذاتی یه قاتل مخفی و خونسرده!!
از رو اسمت خجالت بکش:d

از اساسین متنفرم ! ... >:d<

دلیلش ؟!

چون قبل از اون Prince Of Persia داشت می درخشید ! بعد Ubisoft بی مغز یه نفر رو با یه لباس به اصطلاح خودشون خوفناک انداخت وسط !

POP 1 - 2- 3 رو بازی کنید ! با افسانه ها در گیر شوید ! بعد ببینید بازی چیه !

این Ac هم از POP اسکی رفته . این رو همه قبول دارند . ! قبول نداری برو بازی کن بعد ببین !

( اگر لباس AC اینطوری نبود اصلا طرفدار نداشت ) همه عکساش هم که میاد بیرون در حال ژس گرفتنه ! لول :دی !

( یه سوال آقا شماره 2 اساسین کرید کپیه Brother Hood نبود ؟! ) فقط یه مولتی تنگش زدن !

pop3p2016.jpg

پرنس که برای خودش بازی خدا یی بود والان من هم بخاطر همون بهش رای دادم ............ولی الطاییر واقعا شخصیت عالی داشت برعکس اتزیو دیگر شخصیت اساسین.:d

---------- نوشته در 04:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

جالبه جالبه من دقیقا مخالف شمام من خودم می خواستم به پرنس بی رقیب رای بدم ولی ولی چون الطایر جوون تر بود به اون رای دادم.:d

بزرگ تری گفتن کوچک تری گفتن......:d:d

از اساسین متنفرم ! ... >:d<
دلیلش ؟!
چون قبل از اون Prince Of Persia داشت می درخشید ! بعد Ubisoft بی مغز یه نفر رو با یه لباس به اصطلاح خودشون خوفناک انداخت وسط !
POP 1 - 2- 3 رو بازی کنید ! با افسانه ها در گیر شوید ! بعد ببینید بازی چیه !
این Ac هم از POP اسکی رفته . این رو همه قبول دارند . ! قبول نداری برو بازی کن بعد ببین !
( اگر لباس AC اینطوری نبود اصلا طرفدار نداشت ) همه عکساش هم که میاد بیرون در حال ژس گرفتنه ! لول :دی !
( یه سوال آقا شماره 2 اساسین کرید کپیه Brother Hood نبود ؟! ) فقط یه مولتی تنگش زدن !
مشکل اصلیت اینه که فکر میکنی فقط خودت Prince Of Persia بازی کردی !!!!! (هی میگی برو بازی کن ، بازی کنی میفهمی و ...)
من سری POP رو چشم بسته میرفتم ،پس به من این بازی رو پیشنهاد نکن ;)

خوب همه چی رو به هم ربط میدیا
الان بحث سر شخصیت و کاراکتر الطایر ـه نه تکراری بودن Brother Hood ;)

به عنوان کسی که Witcher ، POP و Assassin's Creed رو بازی کرده ، از همین تریبون اعلام میکنم که الطائر با ابهت ترین شخصیت در این گروه میباشد :دی
(الطائر) اولین نفری که اسمش رو درست نوشت اورین:d

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

خب راستشو گفتم!!:d
خودمم یکی از طرفداراشم و اگه گرالت تو این گروه نبود رای من حتما الطایر بود!!!
از تو چه پنهون اگه کراش بود من به کراش رای میدادم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or