genesis007
کاربر سایت
من خودم می خواستم به التاییر اسسین بی رقیب رای بدم ولی چون پرنس پیشکسوت تر بود به او رای دادم .......ولی التایر قهرمان است.:d
وقتی تعداد رای ها مشخص شد ، میبینی چند نفر حال میکننکی با الطیر حال میکنه؟:d
محمدکلا الطایر یه سری جو زدگی داره![]()
جالبه جالبه من دقیقا مخالف شمام من خودم می خواستم به پرنس بی رقیب رای بدم ولی ولی چون الطایر جوون تر بود به اون رای دادم.:dمن خودم می خواستم به التاییر اسسین بی رقیب رای بدم ولی چون پرنس پیشکسوت تر بود به او رای دادم .......ولی التایر قهرمان است.:d
کی با الطیر حال میکنه؟
واقعا چرا این همه به این افراد بیگناه گیر می دین یه حرف نون رو اخرش از روی غفلت یادشون رفت دیگه:dکلا الطایر یه سری جو زدگی داره![]()
از رو اسمت خجالت بکش:dالطایر توش شماره اول که شخصیت پردازیه اونچنان قویی نداشت و هرچی هم طرفداراش خوششون اومده ازش پتانسیل ذاتی یه قاتل مخفی و خونسرده!!
جالبه جالبه من دقیقا مخالف شمام من خودم می خواستم به پرنس بی رقیب رای بدم ولی ولی چون الطایر جوون تر بود به اون رای دادم.:d
مشکل اصلیت اینه که فکر میکنی فقط خودت Prince Of Persia بازی کردی !!!!! (هی میگی برو بازی کن ، بازی کنی میفهمی و ...)از اساسین متنفرم ! ... >:d<
دلیلش ؟!
چون قبل از اون Prince Of Persia داشت می درخشید ! بعد Ubisoft بی مغز یه نفر رو با یه لباس به اصطلاح خودشون خوفناک انداخت وسط !
POP 1 - 2- 3 رو بازی کنید ! با افسانه ها در گیر شوید ! بعد ببینید بازی چیه !
این Ac هم از POP اسکی رفته . این رو همه قبول دارند . ! قبول نداری برو بازی کن بعد ببین !
( اگر لباس AC اینطوری نبود اصلا طرفدار نداشت ) همه عکساش هم که میاد بیرون در حال ژس گرفتنه ! لول!
( یه سوال آقا شماره 2 اساسین کرید کپیه Brother Hood نبود ؟! ) فقط یه مولتی تنگش زدن !
---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------
از رو اسمت خجالت بکش:d
(الطائر) اولین نفری که اسمش رو درست نوشت اورین:dبه عنوان کسی که Witcher ، POP و Assassin's Creed رو بازی کرده ، از همین تریبون اعلام میکنم که الطائر با ابهت ترین شخصیت در این گروه میباشد![]()
خب راستشو گفتم!!:d
خودمم یکی از طرفداراشم و اگه گرالت تو این گروه نبود رای من حتما الطایر بود!!!