دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DragonSlayer دلبندم.تاپیک رو قهوه ای کردی.بیخیال دیگه.کل پستا رو نقل قول کردی یه عکس از گرالت گذاشتی جلوشون.
+++++++++++++++++++++++++++++
چرا منو تو این موقعیت ها قرار میدید؟یعنی قشنگ اگه میتونستم دو تیکه میشدم.یه تیکم یه اکانت میساخت به GuyBrush رای بده اون یکی تیکه با همین اکانت به الطیر:دی

حالا به کدوم رای دادی؟:d
ثابت شده؟
yahoo_4.gif
نه فکر نکنم.
yahoo_4.gif

اخه شما تو چه چیز این تروریست دست اموز ابهت دیدی؟
yahoo_4.gif
تو مو بینی و من پیچش مو ;):d

DragonSlayer دلبندم.تاپیک رو قهوه ای کردی.بیخیال دیگه.کل پستا رو نقل قول کردی یه عکس از گرالت گذاشتی جلوشون.
+++++++++++++++++++++++++++++
چرا منو تو این موقعیت ها قرار میدید؟یعنی قشنگ اگه میتونستم دو تیکه میشدم.یه تیکم یه اکانت میساخت به GuyBrush رای بده اون یکی تیکه با همین اکانت به الطیر:دی
فک نکنم خلاف مقررات عمل کرده باشم.:dدوست نداری پوستامو نخون.:d
مثلا حالا بقیه خیلی پستای گهرباری دارن:d

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

حالا به کدوم رای دادی؟:d

تو مو بینی و من پیچش مو ;):d
هر کی یه نظری داره دیگه خب .:d

خودت اینو میدونی و میپری تو نظر بقیه؟:d جالبه :d:|
الطایر اینطوری ترکونده ببین اتزیو چه بکنه :d
نه اخه شما میای میگی الطیر ابهت داره . من میگم از نظر ابهت کسی به گرالت نمیرسه.:d و گرنه من به نظر همه احترام میزارم.

نه اخه شما میای میگی الطیر ابهت داره . من میگم از نظر ابهت کسی به گرالت نمیرسه.:d و گرنه من به نظر همه احترام میزارم.

هر کسی ابهت رو از جوانب مختلفی برای خودش معنی میکنه دوست عزیز.پس قرار نیست اون کسی که شما میگی ابهت داره با کسی که ما میگیم یکی باشه.

:|:d

برو تو كف عكس:

Altair___Assassin__s_Creed_by_Rahll.jpg
جدا رفیق همین عکسو با عکسایی که من از گرالت گذاشتم مقایسه کن بعد بیا بگو کدوم باحالتره با ابهت تره ؟:d

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------

هر کسی ابهت رو از جوانب مختلفی برای خودش معنی میکنه دوست عزیز.پس قرار نیست اون کسی که شما میگی ابهت داره با کسی که ما میگیم یکی باشه.
مخالفم:d. ابهت جزو معدود چیزاییه که سلیقه ای نیست .

مخالفم. ابهت جزو معدود چیزاییه که سلیقه ای نیست .

بنده نمیگم سلیقه.بنده میگم برداشت.بنده میگم شما ابهت رو تو قیافه میبینی به طور مثال ولی ما در جرات.به طور مثال.من نمیگم سلیقه ای.یک بار دیگه جملم رو بخونید متوجه میشید.

بنده نمیگم سلیقه.بنده میگم برداشت.بنده میگم شما ابهت رو تو قیافه میبینی به طور مثال ولی ما در جرات.به طور مثال.من نمیگم سلیقه ای.یک بار دیگه جملم رو بخونید متوجه میشید.
متوجه ام. ولی اکثر کسایی که به الطیر رای میدم بازی ویچر روبازی نکردن و از جرئت و شجاعت گرالت مطلع نیستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or