دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متوجه ام. ولی اکثر کسایی که به الطیر رای میدم بازی ویچر روبازی نکردن و از جرئت و شجاعت گرالت مطلع نیستن .

البته نیازی به بازی نیست.بنده خودم میدونم ولی بازی نکردم.من خودم ابهت الطایر رو تو حرفه ای بودن ، تو صادق بودن،تو صاف بودن و تو مدلینگش می بینم.

كليد كردين رو ابهت طرف:d

Altair كه اول ميشه ميره ديگه جنگ و دعوا براي چي هستش؟:d

328133-1920x1080.jpg

dragonslayer جان به بد کسی گیر دادی ;)
تکو تنها با الطایر و طرفدار هاش در افتادی :d عاقبت خوبی نداره :d
چی؟:dطرفدارای گرالت خیلی زیادن .:d
طرفداران الطیر قبول خواهند کرد که گرالت بهتر است :d. به زودی .:d
من خودم جز طرفدارای الطیرم و قبول دارم شخصیت پردازی خوبی داره. ولی نه به اندازه ی گرالت .:d

شما لشکر متحد اساسین هارو تو بازیسنتر ندیدی :d جمع بشن این گرالت خودشو خیس میکنه :d
خب مسلما پر فروش ترین سوم شخص این نسل بیشتر طرفدار داره . ولی طرفدارای گرالت کم نیستن.
بنا بر یک جمله ی معروف : ما برابر هزاران نفر از شماییم. :d ( این جمله جنبه ی فان داشت به دل نگیزید . ):d

کسانی که بین Klaymen و altair مودن یاد عاروق های kalymen بیفتن وقتی که از اون درخت میوه میخرد:دی
من خودم پشیمونم که به Altair رای دادم:| کاشکی به Klaymen مبدادم:(

البته نیازی به بازی نیست.بنده خودم میدونم ولی بازی نکردم.من خودم ابهت الطایر رو تو حرفه ای بودن ، تو صادق بودن،تو صاف بودن و تو مدلینگش می بینم.
همه اینها در مورد الطایر بود؟
idk.gif

بله.
yahoo_4.gif
مطمئنی؟ آخه من خیلی صاف و صادق بودن تو این بشر ندیدم :دی

تو مو بینی و من پیچش مو :d
مهم باطن آدم هاست :d
مگه اینکه فقط اون پیچش زلفان الطایر بتونه طرفدار جذب کنه ولی هیچ نقطه مثبت دیگه ای که نداره
پ.ن: این که همش دستار رو سرشه ... شما چطور پیچش زلفان یار ببخش الطایر را دیدی؟

مگه اینکه فقط اون پیچش زلفان الطایر بتونه طرفدار جذب کنه ولی هیچ نقطه مثبت دیگه ای که نداره
پ.ن: این که همش دستار رو سرشه ... شما چطور پیچش زلفان یار ببخش الطایر را دیدی؟
Eagle vision ;)
اساسینی ها میدونن چیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or