دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بحث ابهت
Prince-of-persia-warrior-within.jpg

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

اگه بحث قدرت
PrincePersia3-4.jpg

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

اگر بحث لباس
render_prince_of_persia_4_01.png

فقط طراحی لباس جناب الطایر کل کاراکتر های این گروه رو میخره و آزاد میکنه!! ;)
شما که تو کار عکس و اواتار این جور چیزایی باید لباسای عجیب غریبو جالب گرالتو دیده باشی . بعد میای میگی لباس خز الطیر:d کل کارکتر های گروهو میخره ازاد میکنه.:dنکن این کارارو! یکم واقع بین باش.:d

به عنوان کسی که Witcher ، POP و Assassin's Creed رو بازی کرده ، از همین تریبون اعلام میکنم که الطائر با ابهت ترین شخصیت در این گروه میباشد :biggrin1:
تكبــــــــير :d

نگاه كن من الكي انقدر از اين پسر خوشم نمياد كه از قديم گفتن حرف حق رو از علي و احسان و اميرحسين جماعت بشنو:-":d

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

شما که تو کار عکس و اواتار این جور چیزایی باید لباسای عجیب غریبو جالب گرالتو دیده باشی . بعد میای میگی لباس خز الطیر:d کل کارکتر های گروهو میخره ازاد میکنه.:dنکن این کارارو! یکم واقع بین باش.:d
مجبورم نكن محمدرضا وارد عمل بشم:d

اگه بحث ابهت
Prince-of-persia-warrior-within.jpg

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

اگه بحث قدرت
PrincePersia3-4.jpg

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

اگر بحث لباس
render_prince_of_persia_4_01.png

بد نیست به اینم توجه بشه که دنیای الطایر بر خلاف POP و Witcher افسانه ای و فانتزی نیست. پس طبیعیه که توش غولی وجود نداره تا هیدن بلیدو تو گردنش فرو کنه.
سوای اینا اون کی بودش که از یه زن کتک می خورد و توی نسخه سوم به زور نیمه تاریکش شکستش داد.:d

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

مجبورم نكن محمدرضا وارد عمل بشم
وارد عمل بشی . من عملیات را میندازم:d. ( حیف که الان پیلتر شکن ندارم و بعضی از عکسای گرالت پیلتره.):d

وارد عمل بشی . من عملیات را میندازم:d. ( حیف که الان پیلتر شکن ندارم و بعضی از عکسای گرالت پیلتره.):d
چي گرالت؟منظورت خانم اسكارلت هست:d

جان من قيافه رو حال كن>:d<

45f0zevag.jpg

باز ما موندیم به کی رای بدیم !
به جد جد بزرگ اتزیو رای بدم ٰ یا به گرالت هیولا کش رای بدم !
(البته یه نیم نگاهی هم به فرانک عزیز دارم !)
لطفا راهنمایی کنین به کی رای بدم !

چي گرالت؟منظورت خانم اسكارلت هست:d

جان من قيافه رو حال كن>:d<

45f0zevag.jpg
الان یه عکس میزارم عکسی که گزاشتیو به خاک و خون بکشه .
1284047172_The-Witcher-1.jpg

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

باز ما موندیم به کی رای بدیم !
به جد جد بزرگ اتزیو رای بدم ٰ یا به گرالت هیولا کش رای بدم !
(البته یه نیم نگاهی هم به فرانک عزیز دارم !)
لطفا راهنمایی کنین به کی رای بدم !
مسلما به گرالت کبیر.
یه عکس دیگه از گرالت.
The_Witcher__A_Presence____by_TheChaoticKnight.jpg
اینم یه عکس برای اینکه کسایی که میگن لباس الطیر خفنه متوجه اشتباهشون بشن.
witcher10.jpg

آخرین ویرایش:
الان یه عکس میزارم عکسی که گزاشتیو به خاک و خون بکشه .

نزار ما اساسینی ها وارد عمل شیم که کم میاری.بازم بخوای بیای جلو،ایندفعه عکسایی میزارم که هیچ وقت نتونی عکسی که در قبالش انگشت کوچیکه حساب شه بزاری.

v49_JH.jpg

d229_K.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or