تازه با ملایمت گفتم وگرنه از دید من کاراکتر فوق العاده g4y و مسخره ای هستن ایشون
فکر کنم g4y ترین کاراکتری که تا به امروز ساخته شده . کاراکتر raiden از سری متال گیر باشه ! نه دانته !
آقا شدیدا شرمنده که این سوال رو اینجا می پرسم!!!
مگه این رایدن زن نیست؟!![]()
عاقلانش اینه که 47 و بیگ باس بیان بالا
گروه بعدی چقدر سخته47 و Leon و Niko و Big Boss. از همین جا تبلیغات واسه Leon رو شروع می کنیم، خوش تیپ ترین شخصیت تاریخ بازی های رایانه ای
![]()
![]()

فکر کنم g4y ترین کاراکتری که تا به امروز ساخته شده . کاراکتر raiden از سری متال گیر باشه ! نه دانته !
یعنی رسما من بودم از مدیریت استفا میدادم میرفتم میرسیدم به زندگیم

بحالا ربطش به Boss چیه؟

اگه کسی بازی رو انجام داده باشه و این حرف رو بزنه ، داره شوخی میکنه. چون یه نوزاد هم با در اختیار داشتن چشم ها و گوش های سالم میتونه تشخیص بده Boss چه جنسیتی داره.ربطش اینکه هنوز طرفدارای خود بازی نمیدونن که این Boss دختره یا پسر
صفحات قبل رو ببین بحث سر همینه که یه عده میگن پسره یه عده میگن دختره![]()
ربطش اینکه هنوز طرفدارای خود بازی نمیدونن که این Boss دختره یا پسر
صفحات قبل رو ببین بحث سر همینه که یه عده میگن پسره یه عده میگن دختره![]()
اگه کسی بازی رو انجام داده باشه و این حرف رو بزنه ، داره شوخی میکنه. چون یه نوزاد هم با در اختیار داشتن چشم ها و گوش های سالم میتونه تشخیص بده Boss چه جنسیتی داره.
در کل تاپیک بامزه ای شده ! تا قبل از این که فهمیدیم رأی دادن به کاراکترهای این نسل حرام می باشد ! به خاطر اینکه تازه معرفی شدن و سابقه 30 ساله ندارن.
الآن هم رأی دادن به کاراکترهای MGS (سری بازی هایی که بدون کوچیک ترین شکی جزو بهترین ها از نظر شخصیت پردازی و داستان هستن) مساوی شده با فن سونی بودن و پایمالی حق دیگران و ظلم و ...
خدا آینده رو به خیر بگذرونه !!
"Boss همون Raiden ـه"
مریدان MGS به جملگی جامه از تن دریدن و نعره زنان سر به بیابان گذاشتند.
وقتی ندونسته از یه چیزی، میپرید وسط همین میشه دیگه. صفحه قبل در مورد کاراکتر رایدن صحبت کردند، Boss یه کاراکتر دیگه ـست. منقلب کردی ما رو دوست عزیز.
آخه شمایی که فرق The Boss با Raiden رو هنوز نمیدونی، مگه کالبیر 45 گذاشتن زیر فَکـِت که در مورد شخصیت های سری متالگیر اظهار فضل کنی ؟!
.

ما حالیمون نیست باوووو امین ..بزرگترین مشکل جوامع این هست که مردم هیچ تشخیصی از خودشون ندارن و بیشتر سعی میکن دنبال حذب ها و گروه ها برن و نظر اون ها رو به خودشون تحمیل کنند..