دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تازه با ملایمت گفتم وگرنه از دید من کاراکتر فوق العاده g4y و مسخره ای هستن ایشون

فکر کنم g4y ترین کاراکتری که تا به امروز ساخته شده . کاراکتر raiden از سری متال گیر باشه ! نه دانته !

آقا شدیدا شرمنده که این سوال رو اینجا می پرسم!!!
مگه این رایدن زن نیست؟! :دی

یعنی رسما من بودم از مدیریت استفا میدادم میرفتم میرسیدم به زندگیم

98572595166983521294.jpg

54101126221524459186.jpg

79808015199707221909.jpg

لااقل این رایدن رو تو 4 نشون دادن g4y نیس ولی دانته هنوز در هاله ای از ابهام هست :دی

پ.ن : تاریخساز بازیسنتر خودش میدونه کیه ... !!!

فکر کنم g4y ترین کاراکتری که تا به امروز ساخته شده . کاراکتر raiden از سری متال گیر باشه ! نه دانته !

بله ایشون هم هست، مگه من انکار کردم؟ حالا ربطش به Boss چیه؟ try harder next time

یعنی رسما من بودم از مدیریت استفا میدادم میرفتم میرسیدم به زندگیم

شما اگه مدیر بودی، کل سایت باید از زندگی استعفا میدادن :-j

کلا من که ژاپنی پسند هم هستم، بعضی موقع ها فرق دختر و پسر بودن کاراکترهای ژاپنی رو متوجه نمیشم.:دی شماها که وضعتون مشخصه.

تا آخر بازی فکر می کنی کاراکتر دختره بعد میبینی دارن با "He" صداش می کنن. یه وضعیه هـــــا :دی

ربطش اینکه هنوز طرفدارای خود بازی نمیدونن که این Boss دختره یا پسر =))

صفحات قبل رو ببین بحث سر همینه که یه عده میگن پسره یه عده میگن دختره >:)
اگه کسی بازی رو انجام داده باشه و این حرف رو بزنه ، داره شوخی میکنه. چون یه نوزاد هم با در اختیار داشتن چشم ها و گوش های سالم میتونه تشخیص بده Boss چه جنسیتی داره.

در کل تاپیک بامزه ای شده ! تا قبل از این که فهمیدیم رأی دادن به کاراکترهای این نسل حرام می باشد ! به خاطر اینکه تازه معرفی شدن و سابقه 30 ساله ندارن.
الآن هم رأی دادن به کاراکترهای MGS (سری بازی هایی که بدون کوچیک ترین شکی جزو بهترین ها از نظر شخصیت پردازی و داستان هستن) مساوی شده با فن سونی بودن و پایمالی حق دیگران و ظلم و ...
خدا آینده رو به خیر بگذرونه !!

ربطش اینکه هنوز طرفدارای خود بازی نمیدونن که این Boss دختره یا پسر =))

صفحات قبل رو ببین بحث سر همینه که یه عده میگن پسره یه عده میگن دختره >:)

"Boss همون Raiden ـه"

مریدان MGS به جملگی جامه از تن دریدن و نعره زنان سر به بیابان گذاشتند.

وقتی ندونسته از یه چیزی، میپرید وسط همین میشه دیگه. صفحه قبل در مورد کاراکتر رایدن صحبت کردند، Boss یه کاراکتر دیگه ـست. منقلب کردی ما رو دوست عزیز.

آخه شمایی که فرق The Boss با Raiden رو هنوز نمیدونی، مگه کالبیر 45 گذاشتن زیر فَکـِت که در مورد شخصیت های سری متالگیر اظهار فضل کنی ؟!

جالبه دوستان با چنین شناختی از کرکتر های سری متالگیر مخالفت خودشون رو با رای آوردن شخصیت های این فرنچایز اعلام میکنن ((: .

بزرگترین مشکل جوامع این هست که مردم هیچ تشخیصی از خودشون ندارن و بیشتر سعی میکن دنبال حذب ها و گروه ها برن و نظر اون ها رو به خودشون تحمیل کنند..

اگه کسی بازی رو انجام داده باشه و این حرف رو بزنه ، داره شوخی میکنه. چون یه نوزاد هم با در اختیار داشتن چشم ها و گوش های سالم میتونه تشخیص بده Boss چه جنسیتی داره.

در کل تاپیک بامزه ای شده ! تا قبل از این که فهمیدیم رأی دادن به کاراکترهای این نسل حرام می باشد ! به خاطر اینکه تازه معرفی شدن و سابقه 30 ساله ندارن.
الآن هم رأی دادن به کاراکترهای MGS (سری بازی هایی که بدون کوچیک ترین شکی جزو بهترین ها از نظر شخصیت پردازی و داستان هستن) مساوی شده با فن سونی بودن و پایمالی حق دیگران و ظلم و ...
خدا آینده رو به خیر بگذرونه !!

"Boss همون Raiden ـه"

مریدان MGS به جملگی جامه از تن دریدن و نعره زنان سر به بیابان گذاشتند.

وقتی ندونسته از یه چیزی، میپرید وسط همین میشه دیگه. صفحه قبل در مورد کاراکتر رایدن صحبت کردند، Boss یه کاراکتر دیگه ـست. منقلب کردی ما رو دوست عزیز.

این یارو قیافش شبیه مرد هاست
وسلام
38893293434254893974.jpg

آخه شمایی که فرق The Boss با Raiden رو هنوز نمیدونی، مگه کالبیر 45 گذاشتن زیر فَکـِت که در مورد شخصیت های سری متالگیر اظهار فضل کنی ؟!
.

چطور اون رفیقت میگه دانته G4y هست اونوقت ما نگیم این یارو شببیه مرداست ؟=))
ادم قیفاـه این باس رو میبینه باید دم به دقیقه بره Wc به ما چه !:>

بزرگترین مشکل جوامع این هست که مردم هیچ تشخیصی از خودشون ندارن و بیشتر سعی میکن دنبال حذب ها و گروه ها برن و نظر اون ها رو به خودشون تحمیل کنند..
ما حالیمون نیست باوووو امین ..
اخه باس کلا خیلی خداست !!
نمیدونم واسه چی ما میگفتیم باس زیر دانته :laughing: قرار بگیره و دوم بشه
بی سوادیم دیگه
عزیزانی که در رشته ی متال گیر شناسی تحصیل میکنن یکم راهنمایی کنن مارو یاد بگیریم
اخه کلاس داره ...
-----------------------------
حرف ما از اول این بود که 2 تا کاراکتر متال گیر اومد بالا شما ارضا نشدین؟ سیر نشدین؟ همه رو میخواید بکشید فینال؟
یک فرصتی بدین به 4 تا کاراکتر دیگه که واسه خودشون هیستوری دارن و ارزش دارن یه محکی بخورن
جوابا چیه:
به تو چه، برو یک رای خودتو بده
تحمل ندارین کاراکترتون ببازه
تو چه میفهمی متال گیر چیه !!
-----------------------------------
جدید ترین عضو بازیسنتر میتونه بفهمه که در نهایت اخرین نفر در لیست یا اسنیک کوچولوئه، یا بیگ باس !! واسه اینکه جدای از تمام بازی های دنیا هستن
حتی کریتوس هم نیست
من خودمم اولین نفری هستم که اون تَه به یکی از اینا رای میدم ...
ولی بعضیا .... :-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or