"Boss صفحه قبل در مورد کاراکتر رایدن صحبت کردند، Boss یه کاراکتر دیگه ـست..
ما که همچنان به یه مرده واقعی The Boss رای میدهیم
خداییش من هنوز دو به شکم که The Boss مرده یا نه . ( واقعا نمیدونم)
ببینیم یه کاری می کنین که تاپیک قفل شه![]()
این یارو قیافش شبیه مرد هاست
وسلام
![]()
مشخصه که ندیدی پس چند تا برات میزارم الآن به نظرت این عکسای زیر یا آواتار من متعلق به یه مرده؟!؟ اگه واقعا اینطوری فکر میکنی دیگه هیچ بحثی نداریم و من برات آرزوی موفقیت میکنم
اون اوا خواهر مو سفید باید اول بشن؟ :biggrin1:
هر چی میخوام کاری با این حرفای خاله زنکی بعضی ها نداشته باشم ، یه پستهایی میبینم که دیگه واقعا نمیتونم بیخیال از کنارش رد شم!:d آخه عزیز من این عکسی که شما برداشتی پیدا کردی بهش میگن اکشن فیگور ، اکشن فیگور رو هم کارخونه میسازه حالا کیفیت ساخت این یکی پایین بوده دیگه چه ربطی به تغییر جنسیـت این بنده خدا داره آخه!:d
شما قبل اینکه بیای اینجا اینقدر با قاطعیت حرفتو بزنی بهتره حداقل قبلش چند تا اسکرین شات از بازی ببینیمشخصه که ندیدی پس چند تا برات میزارم الآن به نظرت این عکسای زیر یا آواتار من متعلق به یه مرده؟!؟ اگه واقعا اینطوری فکر میکنی دیگه هیچ بحثی نداریم و من برات آرزوی موفقیت میکنم
![]()
![]()
![]()

من جدا نمیدونم چرا مدیرها هیچ کاری در رابطه با کسانی مثل شما انجام نمیدن.پ.ن : من از راه رفتن روی اعصاب فن های سونی لذت میبرم
وگرنه به خدا کوچکترین اهمیتی ندارن واسم این کاراکتر های خیالی![]()
من جدا نمیدونم چرا مدیرها هیچ کاری در رابطه با کسانی مثل شما انجام نمیدن.
به این میگن سادیسم. که از آزار دیدن دیگران لذت ببری. موضوع اینه که این بچه بازیهاتون تاپیک و وقت بقیه رو هم خراب میکنه. خداییش مدیرها باید فروم رو ول کنن همون روتین همیشگی بدون هیچ تنوعی. هروقت هرچی شد آخرش اینطوری شده.
کودکستان بازیسنتر
خجالت بکشید! واقعآ تا کی میخواین این کل کل های پوچ و بی محتوا رو ادامه بدین ؟! خسته نشدین اینقدر سر 4 تا کارکتر مجازی و غیر واقعی با هم بحث و جدل کردین ؟! بس کنید دیگه!
حتی خود مدیران هم این کارو انجام میدن برادر من
وقتی ناظر انجمن میاد از عمد میگه خواهر مو سفید G4y
اونوقت ما بگیم یه نفر شبیه مرداست اشکال داره ؟!
میخوای وقتت تلف نشه نیا تو تاپیک
دوستان خواهشا دیگه از حد نگذرونید. دودش تو چشم خودمون میره. وگرنه کاری نداره تو 1 ثانیه این تاپیک رو قفل میکنن.
یکم رعایت کنید خواهشا.