دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

منم از روی همون تاریخ سایت گیم اسپات گفتم :cheesygri:biggrin1:
خب با دسته ایکس باکس 360 خیلی راحت تر میشه بازی کرد .
ولی روی رزولیشن بالا البته بیشتر Quality بالا یه کمی بازی کند اجرا میشه البته نه خیلی محسوس وقتی Quality رو روی مدیوم میگذارم خوب میشه ولی کمی از کیفیت چمن کم میشه .
سیستم خیلی قدرتمندی میخواد من 2 تا کارت گرافیک Geforce 7300 GT دارم و 1 گیگ رم ولی بازم خیلی روان نیست روی تنظیمات High :((:((:((:((:((
البته الان سایت انویدیا رو دیدم درایور کارتم خیلی قدیمیه باید آپدیت کنم شاید که بهتر بشه .

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم
این بازی چه فرقی با fifa داره اینقدر مشتری داره؟

بخاطر همین برام جالب شده
فرق با فيفا:cheesygri
نخندون اين بازي سراسر گرافيكه و گيم پلي ولي
فيفا همش 10 تا ليگ الكي اضافه كرده ولي اصلا گرافيك نداره
بازيش خيلي مبتديه و پيشرفت اصلا نداره
با اينكه خودم عاشق فيفا هستم ولي پرو2008 يك چيز ديگش البته اگه زبونش ژاپني نباشه

pc_action_PCA_pcaction_de_pes_edit_mode_pro_evolution_soccer_2008_02.jpg

pc_action_PCA_pcaction_de_pes_edit_mode_pro_evolution_soccer_2008_43.jpg

رضا جون ممنون ميشم اگه يه نمه در باره ي
اين عكساي بالا و ساختن خودمون توضيح و اطلاعات بدي

مثلا بگو چجوري ميشه عكس رو در بازي اورد(بايد جايي اپلود كنيم يا با كول ديسك ميشه)

آخرین ویرایش:
سلام
در صورت امکان يکی از دوستان به سؤال زير پاسخ بده

تا کل نصب رو ميره ميگه شاخه نصب بهش بدم منم يه درايو دادم با 8 گيگ فضا تاnext رو کليک کردم ميگه فضا کافی نداری و يا ميشهRetry ياcancel کرد !ميشه بگين چيکار بايد کرد؟

فيفا اصلا گرافيك نداره
نمیخوام بحث و جدل الکی راه بندازم ولی تو رو خدا درباره ی گرافیک FIFA دیگه حرف نزنید که هر گیمر و غیر گیمری به راحتی تشخیص میده که گرافیک FIFA به مراتب از PES بهتر و بالاتره و به نظر من این دو از نظر گرافیکی اصلا با هم قابل مقایسه نیسن .
(توجه داشته باشین که منظور من از فیفا فقط FIFA 07 & 08 اونم نسخه ی X360 هسش .)

آقا رضا جون میشه یه توضیحی در باره ی عکسهایی که بالا انداختی بدی؟:confused::eek: خیلی جالبه.تو PC هم میشه این کار رو کرد؟ لطفا اگه کسی دموی این بازی رو برای PC داره یه توضیحی دو باره ی گیم پلی و گرافیک بازی توی PC بده!
بسیار ممنون از شما دوستان گل:p

خب با آپدیت کردن درایور کارتم بازی روان شد . جدا که این نسخه خیلی خفن شده ولی داوری ها افتضاح به نفع کامپیوتر شده :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
ولی کلا فیزیک توپ خیلی عالیه دیگه نمیشه راحت شوت زد . فیزیک داور هم خیلی جالب همش جلوی دست و پاست :laughing::laughing::laughing: :cheesygri:cheesygri

====
جناب Emin3mzizou به نظر من حرف شما فقط از روی تعصب به فیفا ست نه نگاه واقع بینانه . گرافیک فیفا حتی در نسخه NextGen که برای 360 و PS3 هست در حد و اندازه های PES نیست .
البته هنوز فیفا 08 رو نگرفتم یعنی رجین J هنوز نیومده ولی به هیچ وجه گرافیک فیفا بالاتر از پرو نیست حداقل تصاویر مقایسه ای این دو در چند صفحه قبل به راحتی اینو ثابت میکنه . ( حتی نسخه NextGen فیفا )

آخرین ویرایش:
خب با آپدیت کردن درایور کارتم بازی روان شد . جدا که این نسخه خیلی خفن شده ولی داوری ها افتضاح به نفع کامپیوتر شده :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
با عرض معذرت از شما دوست گرامی میخواستم بدونم که شما با چه کارت گرافیکی بازی رو بازی میکنید؟(مدل کارت شما؟)

====
جناب Emin3mzizou به نظر من حرف شما فقط از روی تعصب به فیفا ست نه نگاه واقع بینانه . گرافیک فیفا حتی در نسخه NextGen که برای 360 و PS3 هست در حد و اندازه های PES نیست .
البته هنوز فیفا 08 رو نگرفتم یعنی رجین J هنوز نیومده ولی به هیچ وجه گرافیک فیفا بالاتر از پرو نیست حداقل تصاویر مقایسه ای این دو در چند صفحه قبل به راحتی اینو ثابت میکنه . ( حتی نسخه NextGen فیفا )
من تو عمرم تعصب بیجا و کاذب رو هیچ چیز نداشتم و نخواهم داشت .(حداقل من تو این فروم از این جهت شناخته شده هسم بین اعضا.)

در این مورد هم شما حتما باید به دکتر چشم پزشک مراجعه کنی ! (منظور بدی ندارم ولی اگه بازم بگی گرافیک PES از نسخه ی NextGen فیفا بهتره مطمئن باش که چشمات مشکل داره.)
نیازی هم به بازی کردن FIFA 08 نیست . شما اگه دو تا چشم سالم و یه FIFA 07 داشته باشی مطمئنا اعتراف میکنی که گرافیکش از Winning Eleven X یه سر و گردن بالاتر هست و اصلا قابل مقایسه نیست باهاش.
این مسئله در مورد جدیدترین نسخه های این دو بازی هم دقیقا صدق میکنه .

پ.ن : تا کار بیخدار نشده این بحث چرتو تمومش کن .

آخرین ویرایش:
با عرض معذرت از شما دوست گرامی میخواستم بدونم که شما با چه کارت گرافیکی بازی رو بازی میکنید؟(مدل کارت شما؟)

خواهش میکنم دوست عزیز من 2 کارت گرافیک XFX Geforce 7300 GT 256 Mb دارم . ( SLI )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or