دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

در این مورد هم شما حتما باید به دکتر چشم پزشک مراجعه کنی ! (منظور بدی ندارم ولی اگه بازم بگی گرافیک PES از نسخه ی NextGen فیفا بهتره مطمئن باش که چشمات مشکل داره.)
البته احترام دیگران رو نگه داری بهت نمیگن ادب نداری ;) نمیدونم پست که میره بالای 1000 همه اینجا صاحب همه چی میشن و اجازه هر کاری رو به خودشون میدن :-"

اتفاقا بر عکس من بهت پیشنهاد میکنم شما به دکتر مراجعه کنی شاید یه چیزی بهت داد که بتونی راحت ببینی( احتمالا عینک تعصب رو از چشت بر میداره،نیازی به عینک جدید نیست) چون هر n00b gamer میدونه گرافیک pes بیشتره ;)

پ.ن:این پست رو دادم تا اختلافات برطرف بشه.شما هم اگر Fifa fan هستی زورت نکردن بیای اینجا پست بدی و اظهار وجود کنی همونطور که من تاپیک Fifa نمیام ;)

من تو عمرم تعصب بیجا و کاذب رو هیچ چیز نداشتم و نخواهم داشت .(حداقل من تو این فروم از این جهت شناخته شده هسم بین اعضا.)

در این مورد هم شما حتما باید به دکتر چشم پزشک مراجعه کنی ! (منظور بدی ندارم ولی اگه بازم بگی گرافیک PES از نسخه ی NextGen فیفا بهتره مطمئن باش که چشمات مشکل داره.)
نیازی هم به بازی کردن FIFA 08 نیست . شما اگه دو تا چشم سالم و یه FIFA 07 داشته باشی مطمئنا اعتراف میکنی که گرافیکش از Winning Eleven X یه سر و گردن بالاتر هست و اصلا قابل مقایسه نیست باهاش.
این مسئله در مورد جدیدترین نسخه های این دو بازی هم دقیقا صدق میکنه .

پ.ن : تا کار بیخدار نشده این بحث چرتو تمومش کن .

اولا متاسفم که شما به خودت اجازه میدی اینطوری حرف بزنی.
ثانیا پستت پارادوکس محض داره . اول میگی من هیچ جا تعصب کاذب نداشتم بعدش
با این لحن میای از فیفا جانبداری میکنی.
ثالثا اینجا هیچ کس احتیاج به عینک و چشم پزشک نداره چون با چشم کور هم میتونی
تشخیص بدی که گرافیک PES بهتره.
رابعا :
البته احترام دیگران رو نگه داری بهت نمیگن ادب نداری نمیدونم پست که میره بالای 1000 همه اینجا صاحب همه چی میشن و اجازه هر کاری رو به خودشون میدن

اتفاقا بر عکس من بهت پیشنهاد میکنم شما به دکتر مراجعه کنی شاید یه چیزی بهت داد که بتونی راحت ببینی( احتمالا عینک تعصب رو از چشت بر میداره،نیازی به عینک جدید نیست) چون هر n00b gamer میدونه گرافیک pes بیشتره

پ.ن:این پست رو دادم تا اختلافات برطرف بشه.شما هم اگر Fifa fan هستی زورت نکردن بیای اینجا پست بدی و اظهار وجود کنی همونطور که من تاپیک Fifa نمیام

البته احترام دیگران رو نگه داری بهت نمیگن ادب نداری ;) نمیدونم پست که میره بالای 1000 همه اینجا صاحب همه چی میشن و اجازه هر کاری رو به خودشون میدن :-"

اتفاقا بر عکس من بهت پیشنهاد میکنم شما به دکتر مراجعه کنی شاید یه چیزی بهت داد که بتونی راحت ببینی( احتمالا عینک تعصب رو از چشت بر میداره،نیازی به عینک جدید نیست) چون هر n00b gamer میدونه گرافیک pes بیشتره ;)

پ.ن:این پست رو دادم تا اختلافات برطرف بشه.شما هم اگر Fifa fan هستی زورت نکردن بیای اینجا پست بدی و اظهار وجود کنی همونطور که من تاپیک Fifa نمیام ;)
اولا که شما احترام خودتو نگه دار . اتفاقا این چیزی که میگی بیشتر در مورد کاربرای فعال صدق میکنه تا کاربرایی که بالای هزار تا پست دارن .

دوما شما که اصلا X360 نداری و نسخه ی NextGen بازی Fifa یعنی نسخه ی X360 رو تجربه نکردی (احتمالا البته) نمیخواد بیای اظهار نظر و اظهار وجود کنی .

پ.ن : این فروم صاحاب داره و وکیل وسیع نمیخواد .

اولا متاسفم که شما به خودت اجازه میدی اینطوری حرف بزنی.
ثانیا پستت پارادوکس محض داره . اول میگی من هیچ جا تعصب کاذب نداشتم بعدش
با این لحن میای از فیفا جانبداری میکنی.
ثالثا اینجا هیچ کس احتیاج به عینک و چشم پزشک نداره چون با چشم کور هم میتونی
تشخیص بدی که گرافیک PES بهتره.
رابعا :
شما اول واسه خودت متاسف باش که بدتر از حرف منو به خودم تحویل دادی :
"چشم کور هم میتونی تشخیص بدی که گرافیک PES بهتره"

اقای پارادوکس ! اگه پست منو با دقت خونده بودی الان نمیمدی این ....... رو بگی .
من منظورم فقط نسخه ی NextGen بازی که همون نسخه ی X360 هس بود که شما اصلا اونو تجربه نکردی .

حالا چرا اومدی اطهار نظر میکنی دلیلش چیزی جز اظهار وجود نمیتونه باشه .

پ.ن : از مدیران و دوستان عزیز واقعا به خاطر این چنتا پست اخیرم در این تاپیک و بحثی که پیش اومد معذرت میخوام و ازشون میخوام که فقط منصفانه درباره ی بحث پیش اومده قضاوت کنن .

سلام
قضاوت کاربرای دیگه اینه که اگر هر چه زودتر این بحث رو تموم کنید بهتره چون نتیجه این بحثا چیزی جز کدورت و اخطار و بن شدن و غیره نیست . پس خواهشا دیگه به بحثتون ادامه ندین.
یا علی مدد

دوما شما که اصلا X360 نداری و نسخه ی NextGen بازی Fifa یعنی نسخه ی X360 رو تجربه نکردی (احتمالا البته) نمیخواد بیای اظهار نظر و اظهار وجود کنی .
نه بابا ! :laughing: فقط تو 360 داری... :laughing:اینقدر رفیق با مرام دارم که ما رو به 360 پارتی دعوت میکنن..مطمئن باش از u بیشتر فیفا بازی کردم... :laughing:
اولا که شما احترام خودتو نگه دار . اتفاقا این چیزی که میگی بیشتر در مورد کاربرای فعال صدق میکنه تا کاربرایی که بالای هزار تا پست دارن .
هر وقت احترام دیگران رو نگه داشتی دیگران هم احترامت رو نگه میدارن ;) در ضمن یادت نره خودت این بحثو شروع کردی که نتیجش شده این که داری جلوی همه جبهه میگری!

پ.ن : این فروم صاحاب داره و وکیل وسیع نمیخواد .
جالبه جدیدا این کلمه رو اینجوری مینویسن ما خبر نداریم. :laughing:

بحث رو تموم کن چون دیگه حوصله جواب دادن به پست های بی محتوا ندارم که سراسر بوی Fan boy ی میده...آره منم خودم fan boy بازی pes هستم ولی دیدی تو تاپیک Fifa 08 پست بزنم؟چون احترام به نظر دیگران رو تقریبا یاد گرفتم نظر هر کسی واسه خودش احترام داره ...
ولی شما اصلا این مورد رو قبول نداری...

نه بابا ! :laughing: فقط تو 360 داری... :laughing:اینقدر رفیق با مرام دارم که ما رو به 360 پارتی دعوت میکنن..مطمئن باش از u بیشتر فیفا بازی کردم... :laughing:

هر وقت احترام دیگران رو نگه داشتی دیگران هم احترامت رو نگه میدارن ;) در ضمن یادت نره خودت این بحثو شروع کردی که نتیجش شده این که داری جلوی همه جبهه میگری!

جالبه جدیدا این کلمه رو اینجوری مینویسن ما خبر نداریم. :laughing:

بحث رو تموم کن چون دیگه حوصله جواب دادن به پست های بی محتوا ندارم که سراسر بوی Fan boy ی میده...آره منم خودم fan boy بازی pes هستم ولی دیدی تو تاپیک Fifa 08 پست بزنم؟چون احترام به نظر دیگران رو تقریبا یاد گرفتم نظر هر کسی واسه خودش احترام داره ...
ولی شما اصلا این مورد رو قبول نداری...
اگه واقعا Fifa 07 نسخه ی X360 رو بازی کرده باشی و هنوزم به نظرت پافشاری کنی جدا باید یه فکری به حال چشات بکنی :laughing:
(این حرف اصلا جنبه ی مسخرگی نداره چون هر ادم چشم سالمی که این دو بازی رو ببینه سریع متوجه میشه که گرافیک کدومشون بهتره . دیگه چه برسه به یه گیمر ! )

از من بیشتر بازی کردی ؟ یعنی عمرا !!!!!!!

نه خیر این جوری مینویسن : وکیل وصی .............. !
کم میاری دیگه مزه ترکون نکن . غلط املایی اصلا چه ربطی به بحث ما داره ؟؟
راسی نکنه شما اقای ظفر قندی ! معلم املای دوره راهنمایی ما هسی ؟ از کی تالا گیمر شدی اقا معلم ؟!:laughing:

بحث رو کسی باید تموم کنه که این بحث چرت و فنبوی امیز ! (این کلمه دیروز در فرهنگستان لغت ثبت شد :laughing:) رو شروع کرده .

احترام معنیش این نیست که ادم نظر خودشو در یه جمع مخالف با نظرش نگه و اعلام نکنه .
و همیشه وقتی بین دو نفر که نظر مخالف دارن بحث الکی پیش میاد که یه طرف چشماشو که از تعصب کور شده به روی حقایق ببنده و متاسفانه شما و ......... تو این بحث نقش همین طرف رو بازی کردین و حاضر به قبول واقعیت نیسین.

پ.ن : خداییش یکی که FIFA 07 و Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 نسخه ی X360 رو بازی کرده بیاد بگه انصافا گرافیک کدوم بهتره ؟ اصلا گرافیک این دو بازی با هم قابل مقایسس ؟! نه خداییش قابل مقایسه است ؟!!

پ.ن 2: تو رو خدا ببین ادم به چه بحثایی وادار میشه . این مسئله و بحث مثل روز روشنه . مگه میشه کسی روزو ببینه و انکارش کنه ؟!!

آخرین ویرایش:
بابا آقا جواد ، آقا امین ول کنین دیگه ! این بحثای بیخود دیگه واسه چیه ؟!! شما خودتون که کاملا با محیط سایت آشنا هستین !! اینجا ما نمیخواییم با هم دشمنی کنیم میخوایم با هم دوست باشیم و اطلاعاتمون بره بالا !!!
همین دیروز تو یکی از تاپیکای دیگه در مورد دو تا چیز بیخود بحث میکردن ! آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدن !

من نمیخوام دخالت کنم ولی ازتون میخوام که دیگه بحث رو تموم کنین :love:

بابا آقا جواد ، آقا امین ول کنین دیگه ! این بحثای بیخود دیگه واسه چیه ؟!! شما خودتون که کاملا با محیط سایت آشنا هستین !! اینجا ما نمیخواییم با هم دشمنی کنیم میخوایم با هم دوست باشیم و اطلاعاتمون بره بالا !!!
همین دیروز تو یکی از تاپیکای دیگه در مورد دو تا چیز بیخود بحث میکردن ! آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدن !

من نمیخوام دخالت کنم ولی ازتون میخوام که دیگه بحث رو تموم کنین :love:
ببین مجتبی جان بحث اصلا دوستی و دشمنی نیست. (ما اعضای سایت با هم پدر کشتگی نداریم که ......... .)
بحث اینه که من نمیتونم ببینم یه عده فنبوی متعصب مقروضانه در برابر یه بازی جبهه بگیرن و حقیقت رو وارونه جلوه بدن و به نظر من واقعیت رو بیان کردن وظیفه ی هر کاربر متعهد B.C هستش .

پ.ن : از همه ی دوستان به خاطر این بحثی که پیش اومده عذر میخوام ولی انصافا خودتون قضاوت کنید .

یه سوالی ذهن منو مشغول کرده !!
حالا مگه Fifa یا Pes یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای ناموس شماس که اینجوری خون جلو چشماتونو میگیره ؟ :)
امین جان ، خوب شاید چشم آقا جواد گرافیک Pes رو بهتر میبینه ! مثلا شما جنگل رو دوست داری ، من کویر رو دوست دارم .... این یعنی این که جنگل حتما از کویر قشتگ تره ؟؟ نخیر ! اصلا از دید من کویر خیلی قشنگتر از جنگله !

بسه دیگه ! ;)

پ.ن : خداییش یکی که FIFA 07 و Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 نسخه ی X360 رو بازی کرده بیاد بگه انصافا گرافیک کدوم بهتره ؟ اصلا گرافیک این دو بازی با هم قابل مقایسس ؟! نه خداییش قابل مقایسه است ؟!!
ببین خداییش نمی خوام بحث کنم... ولی نگاه کنید ایشون چی رو داره با چی مقایسه میکنه؟! آدم خنده اش میگیره از این مقایسات که نمیدونم منبع کدوم سایت معتبره که میاد یه انجین نسل قبل که میتونم بگم حتی 5 سال پیش ساخته شده و تا چند ماه پیش فقط روش آپدیت انجام میشد رو با یه انجین که واسه next gen هست مقایسه میکنه؟!
من میدونم شما اصلا pes 2008 رو بازی نکردی تا وقتی گرافیک خیره کننده و شبیه سازی فوق العاده چهره بازی کن ها رو ببینی تا اونوقت شبیه این اسمایلی بشی :»
229.gif
229.gif

فقط برای مثال میگم برو چهره رونالدینیو رو تو فیفا و pes 2008 مقایسه کن...فیفا که انقدر دم از لیسانس میزنه که کار به جایی کشیده سایز لباس زیر بازی کن ها رو هم میره لیسانسش رو میگره و کم مونده بره لیسانس لیگ دسته 3 محلات مالدیو هم بگیره،هد بندی که رونالدینیو به سرش میزنه اصلا توی Fifa 07 & 8 اصلا وجود نداره ;)

اگه واقعا Fifa 07 نسخه ی X360 رو بازی کرده باشی و هنوزم به نظرت پافشاری کنی جدا باید یه فکری به حال چشات بکنی :laughing:
(این حرف اصلا جنبه ی مسخرگی نداره چون هر ادم چشم سالمی که این دو بازی رو ببینه سریع متوجه میشه که گرافیک کدومشون بهتره . دیگه چه برسه به یه گیمر ! )
213.gif
213.gif
213.gif
فقط همین...

اي بابا يه مدير بياد اين بحث رو تمومش كنه ديگه
اين بحثا هم كه تمومي نداره
برريد يه تاپيك بسازيد تا ميتونيد هم ديگرو بزنيد كسي هم جز خودتون اعصابش خورد نميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or