دلایل کمتر فروختن Xbox One نسبت به PS4 از زبان ماکروسافت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول PS4 شرکت سونی در حال حاضر بیش از 7 میلیون عدد فروش داشته است و این در حالی‌ست که کنسول رقیبش یعنی Xbox One تواسنته است 5 میلیون شیپ داشته باشد. حال دلیل این عقب ماندن X1 نسبت به PS4 در چیست که اختلاف فروش این دو کنسول را میلیونی نموده(؟) جواب این سوال را آقای Yusuf Mehdi بازایاب ارشد ماکرو در مصاحبه‌ای که با مجله Forbes داشت می‌دهد.

وی دلیل اول را این گونه می‌گوید:

"واقعا ارزیابی این شکاف در فروش‌ها بسیار سخت است. سونی نسبت به ما دارای بازار بیشتری‌ست، آن‌ها در بیش از 40 بازار مخصوص گیم حضور دارند و ما فقط در 13 تای آن هستیم که البته این امر طولانی مدت نخواهد بود و PS4 دیگر مزیت داشتن مناطق بیشتر از X1 را نخواهد داشت چون در ستامبر کنسول وان در 25 کشور و ژاپن عرضه خواهد شد."

دلیل دوم آقای یوسف مهدی:

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."

این در حالی است که دیروز ماکرو اعلام کرد که کنسول X1 را بدون کینکت با قیمت 399 دلار خواهد فروخت. حال باید دید این تغییر رویه چقدر در فروش X1 تاثیر خواهد داشت.

gamespot

با دلیل اول بیشتر خودشون رو مسخره کرده چون بخش بازاریابی مایکروسافت باید خیلی احمق باشه که اینجور چیزارو میدونسته ولی کنسول رو تصمیم گرفته تو 13تا کشور لانچ کنه که خب 100% اینجور نیست و مایکروسافت واسه لانچ بازارهای اصلی خودشو هدف قرار داد و موفق هم نبود.
دلیل دوم هم که مشخصه تکلیفش :))

حتما فکر میکنی فقط مولتی های 360 طرفدار داره و الان PSN خالیه ؟ :))
هنوز که هنوز ملت kill zone 2 مولتی بازی می کنن :)
این رو راست گفتی شدید;;) حدود دو هفته پیش بود فکر کنم، خواستم Killzone 2 رو از رو هاردم پاک کنم، گفتم بذار یه بار دیگه مولتیش رو بازی کنم‌(بار اول 15-10 دقیقه اونم چندین ماه قبلش بازی کرده بودم) اولش همش می‌مردم ولی یکم که گذشت بازی دستم اومد و خیلی بهم حال داد و حدود دوساعتی پشت سرهم بازی کردم‌:bighug:(کم پیش میاد دو ساعت پشت سر هم فقط یک بازی رو بازی کنم، بغیر از Dark Souls که اونم زمان از دستم در میره:d). کلا بازی فوق العاده ای بود. هم سینگلش عالی بود و هم مولتیش.

نمیدونم چرا اسم این بابا و تحلیل هاش که میاد وسط یاده هاشم بیک زاده میوفتم ;;)
دلیل بودن این دو تو پستی که دارن برام جای سواله :-/:d

فکر کنم 5 میلیون شیپ کرده نه اینکه واقعا فروش کرده باشه!:d

آره 5 ملیون تعداد کنسول هایی هستش که به Retailer ها رسونده نه اونهایی که فروخته، باید منتظر موند تا یه عدد روند و درست حسابی برسه تعداد فروششون بعد اعلام کنن.

دلیل دومش ** شره محضه .
یکی از دلایلش که ضعیفتر ظاهر شدن توی 90% بازی های مولتی هست رو نمیگه (از نظر گرافیک) .

دلیل فروش کم XONE فقط انحصاری خوب نداشتن!
بعدش:کینکت زوری
بعدش:100$ گرونتره
بعدش:خوب بودن زیادی X360:d
بعدش:کم کاری نمایندگی ها:|

اون تیکه bold شده لطیفه بود دیگه ؟! XBOX ONE انحصاری خوب نداره ؟! ?! :|

انحصاری خوب داره(مثل Forza)، انحصاری خوبی که عام پسند باشه نداره (TF انحصاری نیست چون روی X360 و PC هم اومده).

- - -ویرایش - - -

من الان تازه متن خبر رو خوندم این آقا خیلی چرت گفت دلیل دومش رو اتفاقا توی این 2 سال اخیر PS3 خیلی از لحاظ عنوان های جدید و انحصاری بهتر از X360 ظاهر شده و همینجوری هم بازیهای جدید داره میاد براش، روی چه حسابی دارندگان X360 بیشتر از کنسولشون لذت میبرن؟
البته کلا این Argument که فلانی از کنسول نسل قبل راضی هستش نمیره کنسول نسل جدید نمیخره! یکی از مسخره ترین استدلالهایی هستش که شنیدم، من خودم شخصه وقتی کنسول نسل جدید میاد اصلا کنسول قبلی دلم رو میزنه، روی PS3 این سه ماه اخیر اینقدر بازی بود فقط برای Dark Souls II از زیر خاک آوردمش بیرون با اینکه روی PS4 تا همین یه هفته پیش فقط یه Infamous رو داشتم بازی میکردم. سر PS2 و PS3 هم همین بود. روی PS3 تا 5 ماه که 4 تا بازی براش بیاد کلا یه Resistence داشتم ولی دست به PS2 دیگه نمی زدم:d

اون تیکه bold شده لطیفه بود دیگه ؟! XBOX ONE انحصاری خوب نداره ؟! ?! :|
نسبت به PS4 انحصاری های بدتری داره
مثلا RYSE چقدر افتضاح بود
TITANFALL هم که روی PC هست
فقط توی این همه Forza 5 نمره بالا اورده ولی بقیه افتضاح!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or