دلایل کمتر فروختن Xbox One نسبت به PS4 از زبان ماکروسافت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول PS4 شرکت سونی در حال حاضر بیش از 7 میلیون عدد فروش داشته است و این در حالی‌ست که کنسول رقیبش یعنی Xbox One تواسنته است 5 میلیون شیپ داشته باشد. حال دلیل این عقب ماندن X1 نسبت به PS4 در چیست که اختلاف فروش این دو کنسول را میلیونی نموده(؟) جواب این سوال را آقای Yusuf Mehdi بازایاب ارشد ماکرو در مصاحبه‌ای که با مجله Forbes داشت می‌دهد.

وی دلیل اول را این گونه می‌گوید:

"واقعا ارزیابی این شکاف در فروش‌ها بسیار سخت است. سونی نسبت به ما دارای بازار بیشتری‌ست، آن‌ها در بیش از 40 بازار مخصوص گیم حضور دارند و ما فقط در 13 تای آن هستیم که البته این امر طولانی مدت نخواهد بود و PS4 دیگر مزیت داشتن مناطق بیشتر از X1 را نخواهد داشت چون در ستامبر کنسول وان در 25 کشور و ژاپن عرضه خواهد شد."

دلیل دوم آقای یوسف مهدی:

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."

این در حالی است که دیروز ماکرو اعلام کرد که کنسول X1 را بدون کینکت با قیمت 399 دلار خواهد فروخت. حال باید دید این تغییر رویه چقدر در فروش X1 تاثیر خواهد داشت.

gamespot

این یوسف مهدی ادامه ی معنوی همون دان متریک هست ، اخراج کردنش باید تو اولویت های مایکروسافت باشه با این تحلیل های سنگینش .

دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند
عجب جمله ای متحول شدم.
نصف بیشتر کسایی که میشناسم و Xbox 360 داشتن اومدن سمت PS4 الان این استاد این تحلیل و تفسیر رو از کجا آورد خدا میدونه.
این دشمنان مایکروسافتی خودشونو زدم به کوچه علی چپ مثل خیلی از مسولین ما.

دل نکندن از 360 فقط به چهار تا بازی انحصاری که آدمو 10 یا نهایت 20 ساعت مشغول میکنن نیست !! شبکه ایکس باکس لایو و 100 ها بازیی که هنوزم که هنوزه مولتیشون طرفدار داره و شلوغه!! اینا باعث میشن آدم به همین راحتیها از کنسولش دل نکنه !! منظور یوسف مهدی همین امکانات بود نه بازیهای انحصاری!! ولی با این همه نباید این حرف رو میزد تا اینجوری سوژه بشه
حتما فکر میکنی فقط مولتی های 360 طرفدار داره و الان PSN خالیه ؟ :))
هنوز که هنوز ملت kill zone 2 مولتی بازی می کنن :)

تنها ناخالصی گیمینگ مایکروسافت این یوسف مهدی هست. حتی آرزو میکنم تو e3 نبینمش :d
امیدوارم به زودی به دن متریک بپیونده

بله وقتی ps4 قدرتش چند برابر xbox باشه بایدم کم بفروشه ، دلایل فروش Xbox قبلا gers , halo وقتی چیز خوفی تو چنته نداره نمیدونم چی فکر کرده آخه با یه امیدی باید این کنسول بخریم .:|

از فروش کل و حتی فروش هفتگیم میشه فهمید حق با ایشونه و x360 از ps3 محبوبتره=))

اخه یکی نیس بگه مرد حسابی بعید نیست همین ps3 ام امروز فردا از xbone تون فروش هفتگیش بالاتر بره
اینم شد دلیل اخه ادمو وادار میکنن چه چیزهایی بگه(از همه مایکرو فن ها معذرت میخوام همش تقصیر این اقا یوسف)

دليل اينكه خيلي ها هنوز با كنسول هاي نسل هفتمي حال بكنن و نخوان به نسل جديد كوچ كنن منطقي هستش چون فعلا بازي هاي خوب كه مختص نسل هشتم باشه كمه.ولي خب اين دليل براي هر دو كنسول صدق ميكنه و مختص 360 نيست و به جز Titanfall محرك ديگه اي روي 360 نسبت به PS3 وجود نداره، ولي خب اونور هم به جاش بازي هست به حد كافي.

برعكس اتفاقا دارندگان 360 اگه بخوان به ONE كوچ بكنن دليل بيشتري به نظر من دارن چون فعلا بازي انحصاري روي ONE بيشتر هستش.

دليل فروش كم ONE همون قيمت بالاتر و سياست هاي نادرست اتخاد شده و جو منفي بوجود اومده هستش.

قدرت بیشتر ps4، فروش بیشتر و... باعث شده این یارو انقدر خراب حرف بزنه بابا آخه چقدر حرفت مفت میزینن :d
یه کم از سونی باید یاد بگیرن چه قدر با اقتدار و با شخصیت سکوت کرده:bighug:

اینا جوابای مدیر بازاریابی شرکته اما به قول عادل فردوسی پور اجازه بدید بنده قانع نشم!!

هر شخصی از ماکروسافت که خود ماکرو فن ها علیه اش حرف بزنن اینجا کاملا معتبر و قابل احترامه ، درود بر یوسف مهدی امیدواریم ارتقا پیدا کنه و جای اسپنسر بگیره.:bighug:

این دلیل دوم منو کاملا قانع کرد:d
والا من 9 ماه پیش که PS3 گرفتم تازه فهمیدم چه حماقتی کردم 4سال پیش X360 خریدم
از اون موقع هم داره خاک میخوره...

به نظرم فروش کمتر X1 نسبت به ps4 سه تا دلیل اصلی داره

1. گرانتر بودن X1 نسبت به ps4
2.عملکرد بهتر ps4 در بازی های مالتی پلتفرم
3.شیپ شدن X1 فقط در 13 کشور

دلیل دوم که هیچی اصلا:))
ولی دلیل اول هم تا حدود زیادی میتونه اشتباه باشه , چون PS4 در تمام اون 13 کشور حتی بازارهای اصلی مایکرو یعنی امریکا و انگلیس بیشتر فروخته . پس در هر صورت بیشتر میفروخت

اين يوسف مهدي بيشتر بخش سرگرمي كنسول براش مهم تا بخش مربوط به بازي ها. اين حرف هم احتمالا به اين دليل گفته كه Xbox 360 بخش سرگرمي كاملي تري نسبت به ps3 داره.
براي همون گفته كساني كه Xbox 360 دارن لذت بيشتري از كنسول خودشون مي برن(تو بخش سرگرمي) به دليل تعداد زياد app هاي كنسول Xbox 360
و رابط كاربري بهتر نسبت به PS3 از اون طرف پيشرفت اين بخش در PS4 نسبت به PS3 خيلي زياد بوده:d
در كل منظور يوسف مهدي احتمالا فقط بخش Entertainment كنسول Xbox 360

اولا بگم که من خودم ps4 دارم.
ولی به نظرم ضعیف ترین launch ممکن را ps4 داشت .
و در حد و اندازه های سونی نبود.
الان که این همه ماه از فروشش گذشته.
بهترین بازی سونی شده infamous
جالب اینجاست که تا چند ماه دیگه هم خبری از عرضه بازی درست حسابی برای سونی نیست .
منظور من از بازی خوب بازی های مثل last of us , uncharted , هست.
نمیدونم چطور منظورم را برسونم.یعنی باید بنده ای که بعد از چند ماه از شروع لانچ سونی 4 خریدم.وقتی یک بازی را میزاشتم تو دستگاه ذوق بازی کردن داشتند باشم و با خریدم حال کنم.
نه اینکه بعد از 10 روز بازی کردن بازی مثل infamous ازش سیر بشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or