دلایل کمتر فروختن Xbox One نسبت به PS4 از زبان ماکروسافت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول PS4 شرکت سونی در حال حاضر بیش از 7 میلیون عدد فروش داشته است و این در حالی‌ست که کنسول رقیبش یعنی Xbox One تواسنته است 5 میلیون شیپ داشته باشد. حال دلیل این عقب ماندن X1 نسبت به PS4 در چیست که اختلاف فروش این دو کنسول را میلیونی نموده(؟) جواب این سوال را آقای Yusuf Mehdi بازایاب ارشد ماکرو در مصاحبه‌ای که با مجله Forbes داشت می‌دهد.

وی دلیل اول را این گونه می‌گوید:

"واقعا ارزیابی این شکاف در فروش‌ها بسیار سخت است. سونی نسبت به ما دارای بازار بیشتری‌ست، آن‌ها در بیش از 40 بازار مخصوص گیم حضور دارند و ما فقط در 13 تای آن هستیم که البته این امر طولانی مدت نخواهد بود و PS4 دیگر مزیت داشتن مناطق بیشتر از X1 را نخواهد داشت چون در ستامبر کنسول وان در 25 کشور و ژاپن عرضه خواهد شد."

دلیل دوم آقای یوسف مهدی:

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."

این در حالی است که دیروز ماکرو اعلام کرد که کنسول X1 را بدون کینکت با قیمت 399 دلار خواهد فروخت. حال باید دید این تغییر رویه چقدر در فروش X1 تاثیر خواهد داشت.

gamespot

به نظر من فروش کمتر x1 نسبت به ps4 سه دلیل اصلی داره

1.گرونتر بودن X1
2.عملکرد بهتر ps4 در بازی های مالتی پلتفرم
3.شیپ شدن x1 در کشور های کمتر

:| هیچی نمیگم ولی فکرنکنم منظورش دقیقا این بوده که طرفداران پی اس 3 از کنسول خودشون لذت نمیبرن احتمال خیلی زیاد میخواسته برتر بدون شبکه لایو و سرویس های انلاین رو به رخ بکشه

اگه بحث بازی مولتی هست 1- kz2: اون وقتی که اومد از نظر سایت gamespot بهترین مولتی پلیر شد با وجود رقیبی مثل mw2 که سازنده های tf هستند
2- uc2 یکی از بهترین مولتی های بازی های سوم شخص رو داشت و به عقیده ی خیلی ها بهترین
3- mag که در اوایل نسل برا ps3 اومد با ساپرت تعداد بالای بازیکن و و جود وسایل نقلیه عالی و سرور های کم نظیر
4-و سر اجام بازی که تونست من ر از bf3 جدا کنه اون هم به مدت 3 یا 4 ماه بازی نیست به جز
یک مولتی تکرار نشدنیTLOU:x

این یوسف رو هم باید بندازن بره قاطی باقالیا جوابهاش عین دان متریک از رو بی عقلی میمونه :دی
همچین آدم هایی با همچین طرز فکری چطور به اینجا میرسن؟؟ :دی

:| هیچی نمیگم ولی فکرنکنم منظورش دقیقا این بوده که طرفداران پی اس 3 از کنسول خودشون لذت نمیبرن احتمال خیلی زیاد میخواسته برتر بدون شبکه لایو و سرویس های انلاین رو به رخ بکشه
ما که آخر برتریه این سرویس های آنلاین رو ندیدیم چی بود دقیقا ولی طبق خبرهای دیروز سرویس GOLD هم گفتن میخوان شبیه به پلاس کنند (یکی از برتری ها) , یکی دیگه از برتری ها هم اینه که هر وقت میری تو آمازون US معمولا 3 تا PSN card ها (10 و 20 و 50 دلاری) تو 3 تای اولند !

تا این لحظه همیشه فکر می کردم فقط ما ایرانی ها هستیم اشتباهاتمون رو قبول نمی کنیم ولی با خوندن این مطلب کاملا نظرم عوض شد.

دلایل اصلی کمتر فروختنش به نظر من و خیلی های دیگه قیمت بیشتر نسبت به کنسول رقیب و همچنین ضعیف تر بودن سخت افزاریش هست و همچنین سیاست های غلط در قبل از عرضه کنسول که اخبار های حاشیه ای زیادی رو به دنبال داشت ..مطمئنا این هارو خود مایکرو هم میدونه ولی نمی خواد عنوان کنه.

ما که آخر برتریه این سرویس های آنلاین رو ندیدیم چی بود دقیقا ولی طبق خبرهای دیروز سرویس GOLD هم گفتن میخوان شبیه به پلاس کنند (یکی از برتری ها) , یکی دیگه از برتری ها هم اینه که هر وقت میری تو آمازون US معمولا 3 تا PSN card ها (10 و 20 و 50 دلاری) تو 3 تای اولند !

محبوبت شبکه Xbl دو برابر psn هستش این دیگه همه میدونن مایکرو با ایکس باکس بیشتر سونی با پی اس به انلاین اهمیت میده

من که میخواستم همین روزا 360 رو بدم بره و PS3 رو تا چند سال دیگه نگه دارم و از بازی های فوق الاده ش لذت ببرم ولی با دیدن این خبر راسما منصرف شدم :d
فکر کنم با وجود X360 حتی احتیاجی به خرید PS4 برای نسل بعد هم نداشته باشم :lol:

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."

واقعا مقهور شدم ...

anigifenhanced-buzz-30299-1373600199-22.gif

واقعا مقهور کرد ...

tumblrn4craxKmv41s2mmayo1400.gif

دل نکندن از 360 فقط به چهار تا بازی انحصاری که آدمو 10 یا نهایت 20 ساعت مشغول میکنن نیست !! شبکه ایکس باکس لایو و 100 ها بازیی که هنوزم که هنوزه مولتیشون طرفدار داره و شلوغه!! اینا باعث میشن آدم به همین راحتیها از کنسولش دل نکنه !! منظور یوسف مهدی همین امکانات بود نه بازیهای انحصاری!! ولی با این همه نباید این حرف رو میزد تا اینجوری سوژه بشه

دقیقا ! کلا360 از اول هم فروشش بابت بازی های مولتی پلیر بود. بازی های سینگل نهایتا تایه چندماهی سرگرمت میکنن ولی مولتی بعضی وقت هاتاچندین سال درگیرت میکنن بدون در نظر گرفتن گرافیک بازی نمونه هم زیاده ;)

فرزندان گران قدر یوسف مهدی!!!!!!!
یطوری میگید انگار Xbox one شبکه لایو نداره!!! داره خیلی بهتر و پیشرفته تر و با سرعت بهترشو هم داره

اینجوری هم میشه نگاه کرد که
7*400 = 28
5*500 = 25
میخوام بگم از لحاظ پولی که برگشته زیاد فرقی ندارن تازه ایکس هم همینطور که این میگه توی خیلی از کشورا ریلیز نشده ولی با این حال بد هم نفروخته.
اینا باید امیدوار باشن با حذف کینکت فقط کنسولشون بیشتر بفروشه حالا هم که کشورای بیشتر رو تحت پوشش قرار دادن باز بهتره. من فکر میکنم این کینکت اجباری شاید به خاطر همینی بوده که نتونستن تو تموم کشورا کنسولو بدن بیرون اینطور خواستن با تو پاچه کردن کینکته جبران کنن.
نظریه ی اخرشم که دیگه هیچی.
............ ویرایش .....
اگه بخوایم با جزعیات بیشتر نگاه کنیم با توجه به این
ihs_microsoft_xbox_one_bom.png

واسه مایکرو 28 دلار سود داشته رو هر کنسول که خرده فروشا وو اینا رو حساب نکنیم در 5 میلیون میشه 140 تا
سونی رو هر کنسولش 18 دلار سود میبره بازم بدون احتساب خرده فروشا که در 7 میشه 126 میلیون تا!
با یه نگاه کلی میفهمیم مایکرو سود بیشتری تا به حال به جیب زده!

آخرین ویرایش:
اینجوری هم میشه نگاه کرد که
7*400 = 28
5*500 = 25
میخوام بگم از لحاظ پولی که برگشته زیاد فرقی ندارن تازه ایکس هم همینطور که این میگه توی خیلی از کشورا ریلیز نشده ولی با این حال بد هم نفروخته.
اینا باید امیدوار باشن با حذف کینکت فقط کنسولشون بیشتر بفروشه حالا هم که کشورای بیشتر رو تحت پوشش قرار دادن باز بهتره. من فکر میکنم این کینکت اجباری شاید به خاطر همینی بوده که نتونستن تو تموم کشورا کنسولو بدن بیرون اینطور خواستن با تو پاچه کردن کینکته جبران کنن.
نظریه ی اخرشم که دیگه هیچی.

اون کشور های باقی مونده بجز کشورهای اسکاندیناوی بازار چندانی برای مایکروسافت توشون نیست، البته خب برداشتن کینکت خیلی کمک میکنه، همین خود من یکی از شرایطم برای خرید این کنسول این هستش که این وسیله کزایی که به شعور من توهین میکنه حذف بشه.....کلا هم با اینکه از سونی عقب هست توی فروش ولی بد نفروخته، کلا این نسل هم مایکروسافت و هم سونی فروش های خیلی خوبی داشتن ولی خب به نظر من Argument سونی در رابطه با برتریشون خیلی Compelling تر هستش.

5 میلیون برای 13 کشور کم که نیست هیچ خیلیم زیاده
الان WIIu تو 100 کشور عرضه شده و تو این همه مدت مگه چقدر فروخته؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or