دلایل کمتر فروختن Xbox One نسبت به PS4 از زبان ماکروسافت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-vs-ps4-578-80.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید کنسول PS4 شرکت سونی در حال حاضر بیش از 7 میلیون عدد فروش داشته است و این در حالی‌ست که کنسول رقیبش یعنی Xbox One تواسنته است 5 میلیون شیپ داشته باشد. حال دلیل این عقب ماندن X1 نسبت به PS4 در چیست که اختلاف فروش این دو کنسول را میلیونی نموده(؟) جواب این سوال را آقای Yusuf Mehdi بازایاب ارشد ماکرو در مصاحبه‌ای که با مجله Forbes داشت می‌دهد.

وی دلیل اول را این گونه می‌گوید:

"واقعا ارزیابی این شکاف در فروش‌ها بسیار سخت است. سونی نسبت به ما دارای بازار بیشتری‌ست، آن‌ها در بیش از 40 بازار مخصوص گیم حضور دارند و ما فقط در 13 تای آن هستیم که البته این امر طولانی مدت نخواهد بود و PS4 دیگر مزیت داشتن مناطق بیشتر از X1 را نخواهد داشت چون در ستامبر کنسول وان در 25 کشور و ژاپن عرضه خواهد شد."

دلیل دوم آقای یوسف مهدی:

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."

این در حالی است که دیروز ماکرو اعلام کرد که کنسول X1 را بدون کینکت با قیمت 399 دلار خواهد فروخت. حال باید دید این تغییر رویه چقدر در فروش X1 تاثیر خواهد داشت.

gamespot

با این خبر من به راه راست هدایت شدم و از فروش xbox صرف نظر کردم و باشد رستگار شویم.^:)^

همچین عقبم نیست حالا حالا بازی ادامه داره بی خودی جوگیر نشید

اومدن این خبر یک حسن داشت و نشون داد چند تن از سونی فن ها 360 داشتند :d

"واقعا ارزیابی این شکاف در فروش‌ها بسیار سخت است. سونی نسبت به ما دارای بازار بیشتری‌ست، آن‌ها در بیش از 40 بازار مخصوص گیم حضور دارند و ما فقط در 13 تای آن هستیم که البته این امر طولانی مدت نخواهد بود و PS4 دیگر مزیت داشتن مناطق بیشتر از X1 را نخواهد داشت چون در ستامبر کنسول وان در 25 کشور و ژاپن عرضه خواهد شد."

هرچی فکر میکنم میبینم اگه این 13 تا میشد 18 تا الان برابر بودن حالا بماند که 25 تا بشه سونی صوت میشه به اعماق کهکشان Ur30g باشد که 25 تا بیاد ببینم بدون کینکت چی مشه

دلیل دومش رسما تو حلقم! :دی

تازه وقتی صاحبان ایکس باکس 360 از دستگاهشون خسته بشن آمار فروش مایکرو 10 برابر میشه.
yahoo_78.gif

هرچی فکر میکنم میبینم اگه این 13 تا میشد 18 تا الان برابر بودن حالا بماند که 25 تا بشه سونی صوت میشه به اعماق کهکشان Ur30g باشد که 25 تا بیاد ببینم بدون کینکت چی مشه
Tez nade :-j

Ryse خوب بود؟

گرافیکشو میگه که خب خداییش عالی بود :d

آقا این نام کاربریتو عوض کن . هروقت هرچی گفتی یه آینه گذاشتن جلو نام کاربریت من دلم میسوزه :d

گرافیکشو میگه که خب خداییش عالی بود :d

آقا این نام کاربریتو عوض کن . هروقت هرچی گفتی یه آینه گذاشتن جلو نام کاربریت من دلم میسوزه :d

ایران دیگه همه پایرت خور چه برسه به اسمه کابری من باید برم دنبال اون قفل که ماکرو میخواست روی بازی ها بذاره اونو بذارم روی اسمه کاربریم تا دیگه کپی نشه ولی دور از شوخی 13 کجا 40 کجا بابا اخه انصافتون شکر اگه ایکس وان توی 40 تا عرضه میشد بازم کمتر بود ؟ نه خدایی ؟

ولی دور از شوخی 13 کجا 40 کجا بابا اخه انصافتون شکر اگه ایکس وان توی 40 تا عرضه میشد بازم کمتر بود ؟ نه خدایی ؟

بازار های اصلی همون کشورها بودن دیگه، خود سونی هم توی همه اون کشورایی که عرضه کرده خوب فروش نکرده که توی همون 13 تایی که مایکروسافت کنسولش رو عرضه کرده خوب فروش کرده به اضافه ژاپن(تازه ژاپن زیاد استقبال نکرد از PS4 به اندازه آمریکا و کشورهای اروپایی) الان توی کشورهایی که Xone عرضه نشده فقط کشورهای اسکاندیناوی بازار فروش کنسول به راهی دارن، بقیه بجز چند ده هزار تا دونه فروش نخواهد داشت. ژاپن هم که کلا شوخی نباید کرد راجع بهش اصلا مردمش توی یه فاز دیگه به سر میبرن و مایکروسافت هیچوقت این فاز رو درک نخواهد کرد (خود سونی و نینتندو درست این فاز رو درک نمی کنن:d)

"دلیلی دیگری که Xbox One فروشش کمتر از PS4 است این می‌باشد که دارندگان Xbox 360 بیشتر از دارندگان PS3 از کنسول خود لذت می‌برند. لذا این امر باعث می‌شود که دارندگام 360 کمتر به فکر به روز رسانی کنسول خود باشند! به همین خاطر است که چون 360 دارا بیشتز از PS3 داران از کنسول خود راضی هستند و باعث می‌شود زیاد به فکر خرید دستگاه جدیدتر نباشند."
اره ما گوشامون درازه8-|

فرای فن بودن و این جور حرف ها , یعنی هیچ کس تو اینجا نمی تونه دلیل دوم ـش رو با لبخند و شوخی بودن در نظر بگیره ؟

دلایلشون هم مثل سیاستشونه.
شعار جدید مایکروسافت
سیاست ما عین دلایل ماست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or