در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

دوستان این اچیو منت اسمک راء 09 که گفته باید همه ی اونکارهایی که تو رود تو رسل منیا گفته رو انجام بدیم نم همرو انجام دادم اما 2تاشو جا انداختم و دوباره رفتم و انجام دادم اما اچیومنتشو نداد بهم
چیکار کنم بنظرتون؟
دقیقا همه ی تگ تیم ها شخصیت ها کاستوم های شماره ی 2 پسر فینلی و....ازاد شدن:(
پسر فینلی کیه هرنسواگل دوست فینلی . البته به اینجا ربطی نداره .
همه ی رستلمنیا رو به ترتیب باید بری .
البته در واقعیت نه کشتی کج .

آخرین ویرایش:
دوستان اون the ruler of albion achievement توي بازيه fable 2 ميگه يا خودت
2.5 ميليون جمع كن يا ببين كس ديگه اين كارو كرده !!!
چه جوري از طريق يكي ديگه اين achive رو آزاد كنم ؟؟؟!!!:confused:

دوستان اون the ruler of albion achievement توي بازيه fable 2 ميگه يا خودت
2.5 ميليون جمع كن يا ببين كس ديگه اين كارو كرده !!!
چه جوري از طريق يكي ديگه اين achive رو آزاد كنم ؟؟؟!!!:confused:

شما میری تو بازی . بعد از اونجا یکی از دوستان خودتون رو Invite میکنید تا وارد بازی شما بشه .
در این صورت میتونید با دوستتون مراحل رو پیش ببرید ( Co op ) و اچیومنت های زیادی رو از قبیل همین اچیومنت ازاد کنید .

شما میری تو بازی . بعد از اونجا یکی از دوستان خودتون رو Invite میکنید تا وارد بازی شما بشه .
در این صورت میتونید با دوستتون مراحل رو پیش ببرید ( Co op ) و اچیومنت های زیادی رو از قبیل همین اچیومنت ازاد کنید .

يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
من اين Achive رو تا 2368731 گرفتم ولي به 2.5 ميليون نرسيده !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟

يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟
نوید من که اومدم توی دنیای تو ولی باز هم باز نشد. پس باید یک کار دیگه بکنیم. من این آچیومت رو گرفتم چه طور می تونیم برای تو هم ردیفش کنیم:confused: کمک؟:-"

يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟

خیر لازم نیست از اول برید . شما میری همون Save مورد نظر خودتون رو Load میکنید و از داخل بازی دوستتون رو Invite میکنید .
بهترین کار برای ازاد کردن این اچیومنت این هست که شما تا میتونی خانه و مغازه و ... بخری و اونها رو اجاره بدی . حالا قیمت اجاره هم به خودتون بستگی داره که روی چند درصد بزارید . اینم لازم دونستم بگم که اگر شما قیمت اجاره ها رو بیش از حد ببری بالا کاراکتر شما در بازی به سمت Evil شدن پیش میره . برای ازاد کردن این اچیومنت هم تا اونجایی که من اطلاع دارم شما لازم نیست تمام املاک در Albion رو بخری ( اما خب اگه بتونی بخری که چه بهتر ) اما خرید Fairfax Castle ( در صورتی که بازی رو تمام کرده باشید ) به علت ارزش بالا امری ضروری هست .

به هر حال این چیزایی که در پایین نام میبرم مهمترین مکان ها هستند برای خرید و از ارزش بالایی هم برخوردار میباشند :

Fairfax Castle - بعد از اینکه بازی رو تمام کردید .
Cemetery Mansion - بعد از ماموریت Love Hurts
Father Gile's Farm ( Brightwood - بعد از ماموریت Blind Date
Garth's Tower
Reaver's House - بعد از اینکه بازی را به اتمام رساندید .

نوید من که اومدم توی دنیای تو ولی باز هم باز نشد. پس باید یک کار دیگه بکنیم. من این آچیومت رو گرفتم چه طور می تونیم برای تو هم ردیفش کنیم:confused: کمک؟:-"

برای ازاد کردن اچیومنت های این بازی در حالت Co op شما باید طبق قوانین بازی پیش بری .
یکی از روش هایی که من میدونم این هست :
برای مثال برای اینکه شما بتونی این اچیومنت رو برای نوید جان ازاد کنی باید 2 میلیون پول داشته باشی . بعد ایشون رو به بازی خود Invite میکنید و سپس نیم میلیون دیگه به اون دو میلیون اضافه میکنی ( حالا چه از طریق فروختن چیزی و یا چه از هر طریق دیگه ) . به محض اینکه پول شما به 2.5 میلیون رسید اچیومنت برای نوید جان هم ازاد خواهد شد .
البته فکر کنم از این راه هم بشه که مثلا شما میری یک چیزی یا چند چیز رو به ارزش 2.5 میلیون میخری و اچیومنت هم ازاد میشه . البته از روش دوم زیاد مطمئن نیستم .
ممکنه روش های دیگه ای هم باشه که اگه دوستان دیگه بلد باشن حتما میان میگن .

منم ديشب invite كرد تو بازيه خودش بعد تعداد همون estate money wealth اگه اشتباه نكنم
از 2.5 ميليون گذشته بود ولي به من achive رو نداد !!!
من خودم تعداد goldم 6 ميليون هستش ولي چه فايده !!!:(
راستي اگه good بشم ممكنه كه محبوبيتم بره بالا و achive رو آزاد كنه ؟؟؟
يعني يكم جنكولك بازي برا مردم در بيارم و اجاره هارم بيارم پايين !!!

برای ازاد کردن اچیومنت های این بازی در حالت Co op شما باید طبق قوانین بازی پیش بری .
یکی از روش هایی که من میدونم این هست :
برای مثال برای اینکه شما بتونی این اچیومنت رو برای نوید جان ازاد کنی باید 2 میلیون پول داشته باشی . بعد ایشون رو به بازی خود Invite میکنید و سپس نیم میلیون دیگه به اون دو میلیون اضافه میکنی ( حالا چه از طریق فروختن چیزی و یا چه از هر طریق دیگه ) . به محض اینکه پول شما به 2.5 میلیون رسید اچیومنت برای نوید جان هم ازاد خواهد شد .
البته فکر کنم از این راه هم بشه که مثلا شما میری یک چیزی یا چند چیز رو به ارزش 2.5 میلیون میخری و اچیومنت هم ازاد میشه . البته از روش دوم زیاد مطمئن نیستم .
ممکنه روش های دیگه ای هم باشه که اگه دوستان دیگه بلد باشن حتما میان میگن .
مهدی جان دستت درد نکنه. ایشالا امشب بتونیم با نوید این آچیومنت طلسم شده رو براش باز کنیم;)

درود.

من اچیومنت های سخت فیفا را گرفتم و فقط Liveing club , god country اگر درست نوشته باشم موندم.

هر دو هم درباره legendry شدن صحبت کردند. ممنون می شم راهنمایی کنید.

درود.

من اچیومنت های سخت فیفا را گرفتم و فقط Liveing club , god country اگر درست نوشته باشم موندم.

هر دو هم درباره legendry شدن صحبت کردند. ممنون می شم راهنمایی کنید.
امیر جان شما باید بری و Be a pro بازی کنی و من توصیه می کنم که KAKA رو بگیری و باید 4 فصل بازی کنی و دو فصل رو خودت کامل بازی کن و 2ف صل دیگه رو Sim کن ولی باید جزوه 3 تا تیم اول بشی در اون دو فصل.;)

امیر جان شما باید بری و Be a pro بازی کنی و من توصیه می کنم که KAKA رو بگیری و باید 4 فصل بازی کنی و دو فصل رو خودت کامل بازی کن و 2ف صل دیگه رو Sim کن ولی باید جزوه 3 تا تیم اول بشی در اون دو فصل.;)
در کل هدف از این اچیومنت چیه؟

قهرمان شدن یا چه چیزه دیگه ای...

در کل هدف از این اچیومنت چیه؟

قهرمان شدن یا چه چیزه دیگه ای...
بازیکنت باید به Rank خواسته شده در سطح ملی و باشگاهی برسه.
گوشه ی سمت راست پایین صفحه رو اگه ببینی Rank بازیکنت رو نوشته.
بهترین راه هم اینه که C.Ronaldo و یه سری دیگه از بازیکنهای خوب رو Transfer کنی به تیم FC Sydny استرالیا(از منوی اصلی بازی) بعد هم تمام بازی ها رو Sim کنی ، احیانا اگر بازی رو تیمت باخت میای بیرون و بعد دوباره بازی رو Sim میکنی( باید Auto Save رو Off کرده باشی وگرنه باختت ثبت میشه).
اچیومنت اولی که ماله Rank باشگاهی برای من آخر فصل دوم باز شد و اون یکی هم آخر فصل چهارم که باید با تیمت قهرمان جهان بشی.

بازیکنت باید به Rank خواسته شده در سطح ملی و باشگاهی برسه.
گوشه ی سمت راست پایین صفحه رو اگه ببینی Rank بازیکنت رو نوشته.
بهترین راه هم اینه که C.Ronaldo و یه سری دیگه از بازیکنهای خوب رو Transfer کنی به تیم FC Sydny استرالیا(از منوی اصلی بازی) بعد هم تمام بازی ها رو Sim کنی ، احیانا اگر بازی رو تیمت باخت میای بیرون و بعد دوباره بازی رو Sim میکنی( باید Auto Save رو Off کرده باشی وگرنه باختت ثبت میشه).
اچیومنت اولی که ماله Rank باشگاهی برای من آخر فصل دوم باز شد و اون یکی هم آخر فصل چهارم که باید با تیمت قهرمان جهان بشی.
فقط یک سوال: اگر یک بازی ببازیم چی می شه؟

فقط یک سوال: اگر یک بازی ببازیم چی می شه؟
هیچ اتفاقی نمیوفته فقط باید قهرمان بشی. در ضمت راهی که من گفتم باری لذت بردن از بازی هم هست نه این که فقط Sim بزنه آدم بره جلو این که کار درستی نیست از نظر من.;) من خودم 2 فصل رو کامل بازی کردم و 2 فصل دیگر رو به جز بازی های مهم بقیه رو Sim کردم. حالا دیگه هر جور خودت میدونی امیر جان.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or