يعني از اول برم ؟؟؟!!!
يه سوال ديگه !!!
من اين Achive رو تا 2368731 گرفتم ولي به 2.5 ميليون نرسيده !!!
همه جارم خريدم !!!
چي كار كنم ؟؟؟؟
خیر لازم نیست از اول برید . شما میری همون Save مورد نظر خودتون رو Load میکنید و از داخل بازی دوستتون رو Invite میکنید .
بهترین کار برای ازاد کردن این اچیومنت این هست که شما تا میتونی خانه و مغازه و ... بخری و اونها رو اجاره بدی . حالا قیمت اجاره هم به خودتون بستگی داره که روی چند درصد بزارید . اینم لازم دونستم بگم که اگر شما قیمت اجاره ها رو بیش از حد ببری بالا کاراکتر شما در بازی به سمت Evil شدن پیش میره . برای ازاد کردن این اچیومنت هم تا اونجایی که من اطلاع دارم شما لازم نیست تمام املاک در Albion رو بخری ( اما خب اگه بتونی بخری که چه بهتر )
اما خرید Fairfax Castle ( در صورتی که بازی رو تمام کرده باشید ) به علت ارزش بالا امری ضروری هست .
به هر حال این چیزایی که در پایین نام میبرم مهمترین مکان ها هستند برای خرید و از ارزش بالایی هم برخوردار میباشند :
Fairfax Castle -
بعد از اینکه بازی رو تمام کردید .
Cemetery Mansion -
بعد از ماموریت Love Hurts
Father Gile's Farm ( Brightwood -
بعد از ماموریت Blind Date
Garth's Tower
Reaver's House -
بعد از اینکه بازی را به اتمام رساندید .
نوید من که اومدم توی دنیای تو ولی باز هم باز نشد. پس باید یک کار دیگه بکنیم. من این آچیومت رو گرفتم چه طور می تونیم برای تو هم ردیفش کنیم:confused: کمک؟
برای ازاد کردن اچیومنت های این بازی در حالت Co op شما باید طبق قوانین بازی پیش بری .
یکی از روش هایی که من میدونم این هست :
برای مثال برای اینکه شما بتونی این اچیومنت رو برای نوید جان ازاد کنی باید 2 میلیون پول داشته باشی . بعد ایشون رو به بازی خود Invite میکنید و سپس نیم میلیون دیگه به اون دو میلیون اضافه میکنی ( حالا چه از طریق فروختن چیزی و یا چه از هر طریق دیگه ) . به محض اینکه پول شما به 2.5 میلیون رسید اچیومنت برای نوید جان هم ازاد خواهد شد .
البته فکر کنم از این راه هم بشه که مثلا شما میری یک چیزی یا چند چیز رو به ارزش 2.5 میلیون میخری و اچیومنت هم ازاد میشه . البته از روش دوم زیاد مطمئن نیستم .
ممکنه روش های دیگه ای هم باشه که اگه دوستان دیگه بلد باشن حتما میان میگن .