در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

Master Of All
برای این اچیومنت باید تمام سکه های سبز رنگ و تمام فیگور های شخصیت ها را داخل تمام مراحل پیدا کنی. بهترین راه برای اینکه بفهمی داخل کدام مرحله هنوز تعدادی باقی هست اینه که بری به قسمتی که بازی را لود میکنی میگه داخل این مرحله که رد کردی چند secret هنوز باقی هست اگر که داخل مرحله همه را گرفته باشی 0 هست.

ویرایش:

اون آچیومنتی که باید تمام مرحله ها رو بدون مردن تا آخر برم به درجه سختی بازی هم مربوط میشه؟؟
یعنی رو هر درجه سختی باز میشه؟؟

روی هر درجه سختی باز میشه.

برای این اچیومنت باید تمام سکه های سبز رنگ و تمام فیگور های شخصیت ها را داخل تمام مراحل پیدا کنی. بهترین راه برای اینکه بفهمی داخل کدام مرحله هنوز تعدادی باقی هست اینه که بری به قسمتی که بازی را لود میکنی میگه داخل این مرحله که رد کردی چند secret هنوز باقی هست اگر که داخل مرحله همه را گرفته باشی 0 هست.
متشکرم :love:
اون آچیومنتی که باید تمام مرحله ها رو بدون مردن تا آخر برم به درجه سختی بازی هم مربوط میشه؟؟
یعنی رو هر درجه سختی باز میشه؟؟
:smile:

دوستان تو بازی Silent Hill میشه بگید چه جوری باید Rifle رو پیدا کنم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.

Rifle داخل قبرستان سایلنت هیل هست همانجایی که اول وارد شهر میشی مستقیم که میری وارد خیابان اصلی نشو یک گذرگاه هست که میری داخل گورستان یک مجسمه هست که 2تا سنگ جواهر باید داخلش بزاری که یکیشو یادم یک جایی بود که باید با تبر خراب میکردیم و بر میداشتیم و دومی هم داخل دستشویی داخل یک اتاقی بود وقتی پیداشون کردی برگرد و این 2تا را قرار بده یک کلید بهت میده که درب قفل شده داخل قبرستان را میتونی باز کنی و داخل اون Rifle هست.

درود.

در مورد یک اچیومنت فیفا راهنمایی می خوام.

60GS

Score 2500 points and win 5 badges in a single Lounge Mode matchTo start a lounge match, follow these steps, Main Menu > Game Modes > Lounge Mode. This achievement can be done with 2 controllers, or you can do it against the computer, which Tbh I found easier. For your team select a 5 star team, eg. Man United, and for the opposition, choose a 1/2 star team, eg. Bury. Now, on to badges, you can get them, for various things:

• Score a freekick
  • Score a Header
  • Score from a corner
  • Score a Hattrick
  • Dont concede a goal
  • Score more than 10 goals
  • Dont give any fouls away.

If you do most of these then you should unlock the achievement at the end of the match.

درود.

در مورد یک اچیومنت فیفا راهنمایی می خوام.

60GS

Score 2500 points and win 5 badges in a single Lounge Mode matchTo start a lounge match, follow these steps, Main Menu > Game Modes > Lounge Mode. This achievement can be done with 2 controllers, or you can do it against the computer, which Tbh I found easier. For your team select a 5 star team, eg. Man United, and for the opposition, choose a 1/2 star team, eg. Bury. Now, on to badges, you can get them, for various things:

• Score a freekick
  • Score a Header
  • Score from a corner
  • Score a Hattrick
  • Dont concede a goal
  • Score more than 10 goals
  • Dont give any fouls away.

If you do most of these then you should unlock the achievement at the end of the match.
این که خیلی اچیومنت ــه آسونیه.
کافی از منوی اصلی بری رو بخش Loung Mode ، این Mode به این صورت که 2 تا تیم انتخاب میکنی و میری تو بازی و بعد در ازای Object های ذکر شده در پایان بازی امتیاز میگیری. حالا این اچیومنت گفته باید 2500 امتیاز بیاری.
برای رسیدن به این امتیاز کافیه کارایی که گفته رو انجام بده:
-هتریک کردن
- زدن بیش از 10 گل
- گل نخوردن
-خطا نکردن
-کارت نگرفتن
و ...
من با زدن 11 گل ، هتریک کردن با 3 بازیکن ، گل نخوردن و خطا نکردن این اچیومنت رو خیلی راحت گرفتم.

سلام دوستان
ببخشید که اینجا پست میزنم چون تو قسمت ps3 همچین جایی وجود نداره
برای گرفتن 100 chat lobby match داخل mortal kombat vs dc باید 100 تا بازی رو online ببرم یا 100 تا بازی کنم؟
ممنون اگه جواب بدید.

با سلام خدمت همه بزرگانه بازیسنتر
من تو اچیومنت Millionaire's Club تو بازیه burnout گیر کردم البته BlackcatS تو قسمتش گفته باید چی کار کرد ولی وقتی همون کار رو میکنم از 2x بالاتر نمیره !
یه لطف کنین راهنماییم کنین

با سلام خدمت همه بزرگانه بازیسنتر
من تو اچیومنت Millionaire's Club تو بازیه burnout گیر کردم البته BlackcatS تو قسمتش گفته باید چی کار کرد ولی وقتی همون کار رو میکنم از 2x بالاتر نمیره !
یه لطف کنین راهنماییم کنین
سلام به دوست عزیز
اقا همونجور که به شما گفتم باید ماشینتون درست انتخاب بکنید سعی کنید بیشتر ماشینا ازاد کنید بعد این اچیومنت بگیرید ماشینی که انتخاب میکنید باید کلاس ریسی باشه همونایی که مقدار نیتروشون کمه تا میگیری نیترو اگه یه زره بره ول کنی دیگه نیترو نمیزنه امیدوارم گرفته باشی کدوم میگم اسم ماشینیکه من با هاش اچیومنت گرفتم این بود gt-500 همونیکه شبیه ماشین فورد
و دقیقا هیمن کاریکه میگم باید توی استادیوم انجام بدی یه خورده دقت میخواد
اینجوری نیست که دست بزاری رویهrt و بعد فرمون بگیری یه سمت دوره خودت بگردی اول باید بری وسط استادیوم بعد از وسط شروع به گاز دادن میکنی کامل rt فشار ندی تا نصف بگیرش بعد سعی کن فرمون اروم اروم بچرخونی تا یه دایره بزنی تا دودور که زدی بعد از اونجا نیترو رو میگیری ماشین همینجور یه دایره میزنه تا نیتروتون تمام میشه دوباره پر میشه اینقدر این کارو میکنید که اچیومنتا ازاد بشه(دقت کن دستت اصلا از روی نیترو برندار دستت روش باشه تا تمام بشه نیترو باز خودش پر میشه اگه دستت برداری ممکنه دیگه نتونی نیترو بزنی)
یه خورده تلاش کن ماشینتون همین که من گفتم انتخاب کن مطمئن باش میگیریش با این روش دوتا اچیومنت ازاد میشه;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or