در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

سلام دوستان
من بازی شل شوک 2 انجام دادم بیشتر اچیومنتاش گرفتم فقط 2تا از اچیومنتاش مونده میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه که برای گرفتن این دو باید دقیقا چکار کرد
shell sock2
Natural resistance
35G
complete the game without being killed by an infected
cant quit you
15G
complete the game twice
ویرایش
دستت درد نکن فردین جان حدس زده بودم فقط خواستم مطمئن بشم اقا بازم ممنون موفق باشی

آخرین ویرایش:
اولی میگه که کل بازی رو از اول بدون مردن به دست یه انسان آلوده تموم کن. (روی Easy چیز سختی نیست فقط اعصاب میخواد)

دومی هم اینه که بازی رو 2 بار تمومش کنی.

درود :دی

دوستان یک سوال کلی درباره اچیومنت های kung foo panda اگه درست نوشته باشم ، دارم :دی

توی بازی یک سری اچیومنت داره که بازی را 100% تمام کنی روی درجه warrior ولی یک سری دیگه داره که گفته فقط 100% تموم کنی. وقتی هم که روی warrior 100% می کنم اون یکی را نمی ده !

منظورش اینه دوبار تمام بشه و یا ...

ممنون.

دوستان یک سوال کلی درباره اچیومنت های kung foo panda اگه درست نوشته باشم ، دارم :biggrin1:

توی بازی یک سری اچیومنت داره که بازی را 100% تمام کنی روی درجه warrior ولی یک سری دیگه داره که گفته فقط 100% تموم کنی. وقتی هم که روی warrior 100% می کنم اون یکی را نمی ده !

منظورش اینه دوبار تمام بشه و یا ...

ممنون.

سلام ...
بله منظور دقیقا همین هست بازی باید 2 بار به اتمام برسه بهترین راه این هست ابتدا با درجه Master که هم 100% مراحل را بگیرید و در انتها هم Game Completed - Masterرا باز کنید و بعد درجه سختی Dragon Warrior که اچیومنت های 100% اتمام مراحل این درجه سختی را هم بگیرید.

سلام ...
بله منظور دقیقا همین هست بازی باید 2 بار به اتمام برسه بهترین راه این هست ابتدا با درجه Master که هم 100% مراحل را بگیرید و در انتها هم Game Completed - Masterرا باز کنید و بعد درجه سختی Dragon Warrior که اچیومنت های 100% اتمام مراحل این درجه سختی را هم بگیرید.

مرسی حامد جان ...

واقعا این کار خیلی بچه گانه هستش ... کسی که درجه سخت را بره دیگه نباید نیازی به رفتن درجه ی دیگه ای داشته باشه ...

سلام
به بخشید سوالم اینجا میپرسم توی تاپیکش گفتم اما فکر کردم اونجا زیاد بازدید نداشت اینجا میپرسم خیلی گیره این اچیومنت 50 تایم اگه میتونید یه توضیح درموردش بدید این بازی رو (پرنس) 1000 تاش کامل کنم واقعا ممنون
من 950 تا گیم اسکورش گرفتم فقط یک اچیومنت 50 امتیازی مونده همون اچیومنتی که باید تمام کمبوها رو زد اقا دقیقا باید چکار کنم هر کار میکنم بهم این اچیومنت نمیده میشه کمک کنید که این بازی 1000تاش تکمیل کنم ممنون

سلام
به بخشید سوالم اینجا میپرسم توی تاپیکش گفتم اما فکر کردم اونجا زیاد بازدید نداشت اینجا میپرسم خیلی گیره این اچیومنت 50 تایم اگه میتونید یه توضیح درموردش بدید این بازی رو (پرنس) 1000 تاش کامل کنم واقعا ممنون
من 950 تا گیم اسکورش گرفتم فقط یک اچیومنت 50 امتیازی مونده همون اچیومنتی که باید تمام کمبوها رو زد اقا دقیقا باید چکار کنم هر کار میکنم بهم این اچیومنت نمیده میشه کمک کنید که این بازی 1000تاش تکمیل کنم ممنون

خب شما باید تمامی کمبو های بازی رو پیدا کنی و همشونو اجرا کنی !

این لیست کامل کمبو های بازی :

NORMAL Combo

X X X X
Y
X Y
X X Y
X X X Y
B
X B
X X B
X X X B
A
X A
X X A
X X X A

ELIKA Combo

Y X X
Y Y X
Y X Y X
Y Y Y
Y X Y Y
Y B
Y Y B
Y X B
Y X Y B
Y A
Y Y A
Y X A
Y X Y A

LIFT Combo

B X
B Y Y X
B Y X X
B Y X Y X
B Y Y Y
B Y X Y Y
B B
B Y B
B Y Y B
B Y X B
B Y X Y B
B A
B Y A
B Y Y A
B Y X A
B Y X Y A

ACROBATIC Combo

A X X X
A Y Y X
A Y X X
A Y X Y X
A Y Y Y
A Y X Y Y
A B
A Y B
A Y Y B
A Y X B
A Y X Y B

THROW Combo

A B A X
A B A Y X
A B A Y Y
A B A B
A B A Y B

AERIAL Combo

B A X
B A Y X
B A Y Y
B A B
B A Y B

میتونی بازی رو از اول شروع کنی و هر کی رو که میبینی این Combo ها رو روش انجام بدی . فقط یادت باشه که دشمنت رو تا میتونی دیرتر بکشی ! وقتی هم بهش Damage دادی بزار یه ضربه بهت بزنه تا جونش پر بشه . به هر حال سعی کن که روی هر دشمن Combo های بیشتری رو بزنی تا زود تر تموم بشه . در ضمن این Combo ها روی Boss های بازی هم قابل اجراست بنابراین اگه سعی کنی میتونی همش رو روی یک Boss انجام بدی و اچیومنت رو بگیری ( البته این کار زحمت بیشتری میخواد چون باید حواست باشه که Boss نمیره و ... ) !

از اینجا هم میتونی کمک بگیری . ( روش های دیگه ای هم برای گرفتن این اچیومنت گفته )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or