در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

من دو تا اکانت توی ایکس باکسم دارم . بعد یه سری اچیومنت ها رو توی یکی از اکانتها و یه سریشونم توی اون یکی گرفتم . اچیومتها هم همه با هم فرق دارن . یعنی مثلا اجیومنتای gears توی یه اکانت و cod توی اکانت دیگمه . راهی نیست که اینارو توی یه اکانت داشته باشم ؟

من دو تا اکانت توی ایکس باکسم دارم . بعد یه سری اچیومنت ها رو توی یکی از اکانتها و یه سریشونم توی اون یکی گرفتم . اچیومتها هم همه با هم فرق دارن . یعنی مثلا اجیومنتای gears توی یه اکانت و cod توی اکانت دیگمه . راهی نیست که اینارو توی یه اکانت داشته باشم ؟
نه ، اچیومنت ها برای هر پروفایل به طور جداگانه ثبت میشن.

نه اونم نمیشه!!!فقط میشه سیو بازی رو پاک کرد!!!
منم از یکسری از بازیها 0 گیم اسکور دارم ولی چی کار میشه کرد:biggrin1:باید بسوزی و بسازی!!!
من حاضرم 2000تا گیم اسکورم رو بدم اینا پاک شه ولی نمیشه!!!:((چون نمیشه میگما)

با وصل کردن هارد به PC
میشه جابجا کرد ولی دنگ و فنگش بییشتر از گرفتن دوباره اچیومنت از بازی هست:biggrin1:
بازم نمی شه. اینی که شما می گی برای سیو هست نه اچیومنت های گرفته شده در پروفایل.
نه اونم نمیشه!!!فقط میشه سیو بازی رو پاک کرد!!!
منم از یکسری از بازیها 0 گیم اسکور دارم ولی چی کار میشه کرد:biggrin1:باید بسوزی و بسازی!!!
من حاضرم 2000تا گیم اسکورم رو بدم اینا پاک شه ولی نمیشه!!!:((چون نمیشه میگما)
اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟

اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟
ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟

ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟
نه این امکان فقط برای بازی هایی که 0 هستن و اون هم توی داشبور جدید وجود داره ، وگرنه در داشبورد قبلی همین امکانم وجود نداشت.

تو FarCry2 درجه سختی واسه اچیومنت تاثیر داره؟
اگه آره تقریبا" چقدر
دوست عزیز تا اونجایی که من دیدم تاثیر نداشتش. در کل این بازی خیلی بازی جالب نیستش به نظر من و از لحاظ آچیومنت دهی هم که چون خیلی نرفتم نمی دونم.

تو بازی Wanted وقتی بازی رو رو آخرین درجه سختی بری اچیومنت های درجه سختی قبلی رو هم میده؟
بله تو اکثر بازی ها اینجوری هستش که وقتی درجه بالتر رو بری ماله قبلی رو هم باز می کنه. به جز یک سری از بازی ها همه این جوری هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or