نه ، اچیومنت ها برای هر پروفایل به طور جداگانه ثبت میشن.من دو تا اکانت توی ایکس باکسم دارم . بعد یه سری اچیومنت ها رو توی یکی از اکانتها و یه سریشونم توی اون یکی گرفتم . اچیومتها هم همه با هم فرق دارن . یعنی مثلا اجیومنتای gears توی یه اکانت و cod توی اکانت دیگمه . راهی نیست که اینارو توی یه اکانت داشته باشم ؟
با وصل کردن هارد به PCنه ، اچیومنت ها برای هر پروفایل به طور جداگانه ثبت میشن.
بازم نمی شه. اینی که شما می گی برای سیو هست نه اچیومنت های گرفته شده در پروفایل.با وصل کردن هارد به PC
میشه جابجا کرد ولی دنگ و فنگش بییشتر از گرفتن دوباره اچیومنت از بازی هست:biggrin1:
اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟نه اونم نمیشه!!!فقط میشه سیو بازی رو پاک کرد!!!
منم از یکسری از بازیها 0 گیم اسکور دارم ولی چی کار میشه کرد:biggrin1:باید بسوزی و بسازی!!!
من حاضرم 2000تا گیم اسکورم رو بدم اینا پاک شه ولی نمیشه!!!چون نمیشه میگما)
ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟اونایی که 0 هستن رو می شه پاک کرد. xbox guide رو بزن برو به منوی اچیومنت روی Achievements کلیک کن تا لیست بازی هات باز بشه. بیار روی بازی ای که صفر هست می بینی اون پایین یه گزینه میاد که می خوای پاک کنی بازی رو از لیست؟
نه این امکان فقط برای بازی هایی که 0 هستن و اون هم توی داشبور جدید وجود داره ، وگرنه در داشبورد قبلی همین امکانم وجود نداشت.ممنون آقا اشکان من تو این موضوع خیلی وقت بود مشکل داشتم و یادم میرفت در موردش سوال کنم . فقط یک سوال برای بازی هایی که بیشتر از 0 گرفتیم مثلا 40 تا از 1000 هم امکان پذیر هستش؟
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید و اونجا مطرح کنید زودتر جواب می گیرید.Agha man RAAM ro dar GeoW 1 rooye hard koshtam ama tooye GeoW 2 Characteresh baraye Multiplayer va Horde baz nashode ......Hala che kar konam
LotfaN KomaK KoNiD
دوست عزیز تا اونجایی که من دیدم تاثیر نداشتش. در کل این بازی خیلی بازی جالب نیستش به نظر من و از لحاظ آچیومنت دهی هم که چون خیلی نرفتم نمی دونم.تو FarCry2 درجه سختی واسه اچیومنت تاثیر داره؟
اگه آره تقریبا" چقدر
بله تو اکثر بازی ها اینجوری هستش که وقتی درجه بالتر رو بری ماله قبلی رو هم باز می کنه. به جز یک سری از بازی ها همه این جوری هستندتو بازی Wanted وقتی بازی رو رو آخرین درجه سختی بری اچیومنت های درجه سختی قبلی رو هم میده؟
آخه تو توضیح خود اچچیومنت بازی چیزی ننوشتهبله تو اکثر بازی ها اینجوری هستش که وقتی درجه بالتر رو بری ماله قبلی رو هم باز می کنه. به جز یک سری از بازی ها همه این جوری هستند