نه اونجوری نیستش. الان رفتم برات نگاه هم کردم. بیا اینم لینکش اگه می خوای. موفق باشیآخه تو توضیح خود اچچیومنت بازی چیزی ننوشته
گفتم شاید مثل بد کمپانی باشه
نه اونجوری نیستش. الان رفتم برات نگاه هم کردم. بیا اینم لینکش اگه می خوای. موفق باشیآخه تو توضیح خود اچچیومنت بازی چیزی ننوشته
گفتم شاید مثل بد کمپانی باشه
خیلی ممنون از جوابتون
سلام میشه در مورد اچیومنت های پروتوتایپ راهنمایی کنید!
دوستان قضیه چی هستش:biggrin1: همه این بازی رو می خوان:biggrin1: ایشالا امتحاناتم تموم بشه و بازی رو بگیرم و براتون بزارم:biggrin1:برادران اچیومنت گیر ممنون میشم یه تاپیک واسه پروتوتایپ بزنید (برهان جان با شمام
قول دادیا!!!!:cheesygriپس من بازی نمیکنم تا اچیومنتاشو بزاریدوستان قضیه چی هستش:biggrin1: همه این بازی رو می خوان:biggrin1: ایشالا امتحاناتم تموم بشه و بازی رو بگیرم و براتون بزارم:biggrin1:
موفق باشید
ایشالا سعی خودم رو می کنم ولی بازیش هم مثل اینکه سخت هستش برای این که 1000 تاش رو بگیری. باید حدود 40-50 ساعت بازی کنی:biggrin1:قول دادیا!!!!:cheesygriپس من بازی نمیکنم تا اچیومنتاشو بزاری
مرسی
بیا دوست عزیز این لینکش هست من بازی نکردم ولی اگه تو دور اول 460 گرفتی نباید بازی راحتی باشه البته امکان داره که یک سری چیز ها رو نگرفته باشی.من بازی Pixar Up رو تموم کردم 460 تا GS گرفتم !! ( کلا با بازی های انیمیشن حال میکنم و بی اعصاب میشم به خاطر دوربین ضایعشون !! :biggrin1: )
میخواستم خواهش کنم یه کمی در مورد اچیومنت های بازی توضیح بدین گرفتنشون آسونه ؟؟؟ راستی شمایی ( هر دوستی که تا آخر رفته ) که دفعه ی اول بازی رو تموم کردین چند امتیاز گرفتین ؟؟ :confused::confused::confused::confused:
من میخوام لیست کاملش رو اگه میشه برام بزارید خیلی بهش احتیاج دارم اگه واسم بزارید یه دنیا ممنون میشم......سلام ...
بگو کدام اچیومنت ها را مشکل داری تا راهنمایی کنم.
دوست عزیز اگه بخواید می تونم انگلیسیش رو براتون بزارم ولی فارسیش رو نمی تونم.من میخوام لیست کاملش رو اگه میشه برام بزارید خیلی بهش احتیاج دارم اگه واسم بزارید یه دنیا ممنون میشم......
انگلیسیش رو خودم دارم اگه لطف کنین به فارسی برام ترجمش کنین یه دنیا ممنون میشم...دوست عزیز اگه بخواید می تونم انگلیسیش رو براتون بزارم ولی فارسیش رو نمی تونم.