در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

سلام میشه در مورد اچیومنت های پروتوتایپ راهنمایی کنید!

برادران اچیومنت گیر ممنون میشم یه تاپیک واسه پروتوتایپ بزنید (برهان جان با شمام:))
دوستان قضیه چی هستش:biggrin1: همه این بازی رو می خوان:biggrin1: ایشالا امتحاناتم تموم بشه و بازی رو بگیرم و براتون بزارم:biggrin1:
موفق باشید

من بازی Pixar Up رو تموم کردم 460 تا GS گرفتم !! ( کلا با بازی های انیمیشن حال میکنم و بی اعصاب میشم به خاطر دوربین ضایعشون !! :biggrin1::love::sick: )
میخواستم خواهش کنم یه کمی در مورد اچیومنت های بازی توضیح بدین گرفتنشون آسونه ؟؟؟ راستی شمایی ( هر دوستی که تا آخر رفته ) که دفعه ی اول بازی رو تموم کردین چند امتیاز گرفتین ؟؟ :confused::confused::confused::confused:

من بازی Pixar Up رو تموم کردم 460 تا GS گرفتم !! ( کلا با بازی های انیمیشن حال میکنم و بی اعصاب میشم به خاطر دوربین ضایعشون !! :biggrin1::love::sick: )
میخواستم خواهش کنم یه کمی در مورد اچیومنت های بازی توضیح بدین گرفتنشون آسونه ؟؟؟ راستی شمایی ( هر دوستی که تا آخر رفته ) که دفعه ی اول بازی رو تموم کردین چند امتیاز گرفتین ؟؟ :confused::confused::confused::confused:
بیا دوست عزیز این لینکش هست من بازی نکردم ولی اگه تو دور اول 460 گرفتی نباید بازی راحتی باشه البته امکان داره که یک سری چیز ها رو نگرفته باشی.

سلام لطفا میشه نقشه محل کلاه هارو بزارید اونی که گذاشتید فیل شده!!
UP1HUvo=.jpg

gp-g.jpg
15
Grave Robber
تمامی Death Card های بازی را بگیرید. (فقط تکنفره)
13 کلاه را باید پیدا کنید و در هر مرحله یک کلاه وجود دارد.
این هم فیلم برای پیدا کردن کلاه ها.

سلام یه درخواست داشتم اگه میشه چگونگی گرفتن اچیومنت های بازی lego indiana jones رو برام بزارید منتظر هستم

سلام ...
بگو کدام اچیومنت ها را مشکل داری تا راهنمایی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or