navid_x360
کاربر سایت
سلام از راهنمایتون ممنونم من این لیست اجرا کردم اما نداد . فکر کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم این لیست اجرا کردم اما باس شکست ندادم یعنی نکشتم وقتی لیست تمام شد فکر کردم میده اما نداد یه ضربه دیگه باید میزدم تا باسه میمورد.خوب دوباره امتحانش میکنم.خب شما باید تمامی کمبو های بازی رو پیدا کنی و همشونو اجرا کنی !
این لیست کامل کمبو های بازی :
NORMAL Combo
X X X X
Y
X Y
X X Y
X X X Y
B
X B
X X B
X X X B
A
X A
X X A
X X X A
ELIKA Combo
Y X X
Y Y X
Y X Y X
Y Y Y
Y X Y Y
Y B
Y Y B
Y X B
Y X Y B
Y A
Y Y A
Y X A
Y X Y A
LIFT Combo
B X
B Y Y X
B Y X X
B Y X Y X
B Y Y Y
B Y X Y Y
B B
B Y B
B Y Y B
B Y X B
B Y X Y B
B A
B Y A
B Y Y A
B Y X A
B Y X Y A
ACROBATIC Combo
A X X X
A Y Y X
A Y X X
A Y X Y X
A Y Y Y
A Y X Y Y
A B
A Y B
A Y Y B
A Y X B
A Y X Y B
THROW Combo
A B A X
A B A Y X
A B A Y Y
A B A B
A B A Y B
AERIAL Combo
B A X
B A Y X
B A Y Y
B A B
B A Y B
میتونی بازی رو از اول شروع کنی و هر کی رو که میبینی این Combo ها رو روش انجام بدی . فقط یادت باشه که دشمنت رو تا میتونی دیرتر بکشی ! وقتی هم بهش Damage دادی بزار یه ضربه بهت بزنه تا جونش پر بشه . به هر حال سعی کن که روی هر دشمن Combo های بیشتری رو بزنی تا زود تر تموم بشه . در ضمن این Combo ها روی Boss های بازی هم قابل اجراست بنابراین اگه سعی کنی میتونی همش رو روی یک Boss انجام بدی و اچیومنت رو بگیری ( البته این کار زحمت بیشتری میخواد چون باید حواست باشه که Boss نمیره و ... ) !
از اینجا هم میتونی کمک بگیری . ( روش های دیگه ای هم برای گرفتن این اچیومنت گفته )
اما در مورد لیست این لیست از چپ به راست بزنم یا از راست به چپ.
و اینکه باید پشت سر هم بزنم یا باید قاطیشون کنم مثلا(NORMAL Combo+ELIKA Combo) یا نه لیست ELIKA Combo کامل بزنم یعنی از بالا به پایین؟