در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

خب شما باید تمامی کمبو های بازی رو پیدا کنی و همشونو اجرا کنی !

این لیست کامل کمبو های بازی :

NORMAL Combo

X X X X
Y
X Y
X X Y
X X X Y
B
X B
X X B
X X X B
A
X A
X X A
X X X A

ELIKA Combo

Y X X
Y Y X
Y X Y X
Y Y Y
Y X Y Y
Y B
Y Y B
Y X B
Y X Y B
Y A
Y Y A
Y X A
Y X Y A

LIFT Combo

B X
B Y Y X
B Y X X
B Y X Y X
B Y Y Y
B Y X Y Y
B B
B Y B
B Y Y B
B Y X B
B Y X Y B
B A
B Y A
B Y Y A
B Y X A
B Y X Y A

ACROBATIC Combo

A X X X
A Y Y X
A Y X X
A Y X Y X
A Y Y Y
A Y X Y Y
A B
A Y B
A Y Y B
A Y X B
A Y X Y B

THROW Combo

A B A X
A B A Y X
A B A Y Y
A B A B
A B A Y B

AERIAL Combo

B A X
B A Y X
B A Y Y
B A B
B A Y B

میتونی بازی رو از اول شروع کنی و هر کی رو که میبینی این Combo ها رو روش انجام بدی . فقط یادت باشه که دشمنت رو تا میتونی دیرتر بکشی ! وقتی هم بهش Damage دادی بزار یه ضربه بهت بزنه تا جونش پر بشه . به هر حال سعی کن که روی هر دشمن Combo های بیشتری رو بزنی تا زود تر تموم بشه . در ضمن این Combo ها روی Boss های بازی هم قابل اجراست بنابراین اگه سعی کنی میتونی همش رو روی یک Boss انجام بدی و اچیومنت رو بگیری ( البته این کار زحمت بیشتری میخواد چون باید حواست باشه که Boss نمیره و ... ) !

از اینجا هم میتونی کمک بگیری . ( روش های دیگه ای هم برای گرفتن این اچیومنت گفته )
سلام از راهنمایتون ممنونم من این لیست اجرا کردم اما نداد . فکر کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم این لیست اجرا کردم اما باس شکست ندادم یعنی نکشتم وقتی لیست تمام شد فکر کردم میده اما نداد یه ضربه دیگه باید میزدم تا باسه میمورد.خوب دوباره امتحانش میکنم.
اما در مورد لیست این لیست از چپ به راست بزنم یا از راست به چپ.
و اینکه باید پشت سر هم بزنم یا باید قاطیشون کنم مثلا(NORMAL Combo+ELIKA Combo) یا نه لیست ELIKA Combo کامل بزنم یعنی از بالا به پایین؟

سلام از راهنمایتون ممنونم من این لیست اجرا کردم اما نداد . فکر کنم فهمیدم کجا اشتباه کردم این لیست اجرا کردم اما باس شکست ندادم یعنی نکشتم وقتی لیست تمام شد فکر کردم میده اما نداد یه ضربه دیگه باید میزدم تا باسه میمورد.خوب دوباره امتحانش میکنم.
اما در مورد لیست این لیست از چپ به راست بزنم یا از راست به چپ.
و اینکه باید پشت سر هم بزنم یا باید قاطیشون کنم مثلا(NORMAL Combo+ELIKA Combo) یا نه لیست ELIKA Combo کامل بزنم یعنی از بالا به پایین؟

سلام .
شما باید کمبو ها رو از چب به راست بزنی و هر لیست هم کامل کمبو هاش رو به طور مجزا بزنی . به این صورت که الان ما 6 لیست مجزا واسه کمبوها داریم که هر کدوم رو شما به ترتیب از همون بالا شروع کن تا برسی به لیست و کمبوی اخری .

سلام .
شما باید کمبو ها رو از چب به راست بزنی و هر لیست هم کامل کمبو هاش رو به طور مجزا بزنی . به این صورت که الان ما 6 لیست مجزا واسه کمبوها داریم که هر کدوم رو شما به ترتیب از همون بالا شروع کن تا برسی به لیست و کمبوی اخری .
اقا دمت گرم گرفتمش همون که گفتم اشتباهم بود باید بعد از اجرا این لیست باید باس از بین میبردمش تا کشتمش بهم داد دمت گرم حاجی مدیونتیم این 50 تا امتیاز دمت گرم;)

برای گرفتن آچیومنت man vs tank باید در طول یک compagin هر جا که به یکی از اون زامبیا که خیلی بزرک برخورد کردی اونو خودت تنها بکشی یعنی یارات هیچ تیری به اون نزن .خیلی راحت می تونی این آچیومنت رو بگیری تو باید هر جاکه احساس کردی داره یه تانک بهتون نزدیک میشه با اسفاده از کلید back ذرجه ی سختی بازی رو تغعیر بدی روی expert بذاری بعد یارای خودت و قبل از اینکه به tank تیری بزنن بکشی بعد دوباره با استفاده از کلید back درجه بسختی بازی رو روی easy بذاری بعد خودت تنها میتونی اونو بکشی بعد آچیومنت باز می شه.

ببخشید من اینو تو تاپیک خودش گفت
ولی انگار کسی اونجا نیست
کسی میتونه نقشه آدم آبیا رو به من بده
اگه منظورتون "کاراکترهای Random" هست این Map ـشه:
http://i26.tinypic.com/10z4v2a.jpg
اگر برای گرفتن اچیومنت Key To The City تلاش میکنید باید بگم که کاراکترهای Jeff, Cherise, Clarence و Ivan که در نقشه ی بالا مکانشون مشخص شده حساب نیستن ، یعنی لازم نیست ماموریت هاشون رو برید.

سلام به همه بزرگان
آقا اچیومنت بازی Afro samurai رو مشکل دارم:
1-این اچیومنتی که مربوط به straight flush رو من باید چی کار کنم تا بده آخه 5 نوع از این اچیومنت داره و به من فقط یکی رو داده
2-چه جوری میشه کسی رو رو هوا Slice کرد؟

دوستان سلام
من 3 تا از آچیومنت های بازی god father 2 رو نمیدونم چجوری بگیرم
اگه میدونید یه کمکی بکنید
1:Welcome To The Gun Show
Collect all level 2 and 3 firearm upgrades. 30GS

2:Accept This As A Gift
Earn one of each favor 30GS.

3:
Executions In Style
Complete all execution styles 75GS.

و این یکی که میگه باید تمام گاوصندوق های تمام شهرها رو پیدا کنی و بازشون کنی من هم تو شهر فلوریدا و کوبا همه رو باز کردم و شهر نیویورک هم همه رو بجز یکیشون رو باز کردم که جاش رو نمیدونم
اینم اسم آچیومنتش

Safecracker
Crack all safes 75GS.

اگه کمکم کنید ممنون میشم :biggrin1:

برهان من یادمه که باید به تنهایی خودت یه تانک رو بکشی یعنی دوستانت یه تیر هم بهش نزنن.;)
آره دستت درد نکنه یکی از دوستان توضیح داد بعد این بازی های جدید باید برم سراغ چند تا بازی قدیم کامل ترشون کنم:biggrin1: ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or