شما باید 4 فصل رو تمام کنی بعد به یک World Cup میری و باید اونجا قهرمان بشییکی از دوستان بگه چه طوری میشه Legendry گرفت؟ (توی فیفا 09 قسمت Be a Pro)
شما باید 4 فصل رو تمام کنی بعد به یک World Cup میری و باید اونجا قهرمان بشییکی از دوستان بگه چه طوری میشه Legendry گرفت؟ (توی فیفا 09 قسمت Be a Pro)
خواهش می کن امیر زحمت خودت بود. ببین تو باید تمام کارهایی که بهت گفته رو انجام بدی و با اقتدار قهرمان بشی تا بعد از دو فصل Legend بشی. من وسط فصل اول کاپیت تیمم شدم. باید همین حدودها این اتفاق بیفتهبا تشکر از برهان و احمدرضا اچیومنت کشور را گرفتم. ولی برهان جان یک سوال:
در مورد باشگاه در چه حالتی legend می شویم. دقیقا شرایطش چیه؟
من با مسی رفتم ولی کاپیتان نتونستم بشم!!! چه برسه به legend ...
با رفتن به لینک زیر میتونی لیست اچیومنت های Secret بازی رو ببینی:سلام
کسی میدونه secret اچیومنت های این بازی چیا هستش ؟
من یه دونشو گرفتم اونم این که توی منیجر مود 5 تا بازی هیچ کارتی نگیری 40 G میده بقیشو نمیدونم چیاس.
نوید جان فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه بزاره ولی اگه انگلیسیش رو می خوای بگو بگم.من لیست اچیومنت های smack down vs raw 2008 رو میخوام لطفا به فارسی باشه .:cheesygri
همونم ارزش داره بده دمت گرم .نوید جان فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه بزاره ولی اگه انگلیسیش رو می خوای بگو بگم.
من خودم بازی نکردم و احتمالا بعضی جاهاش اشتباه باشه، منم فقط ترجمشو می نویسم.سلام کسی بازی kong fu panda 1000GS کرده ؟؟
من این آچومنت ها رو نمی دونم چجوری بگیرم لطفا راهناییم کنید
1:Strongest Warrior
2:Ultimate Dragon Warrior
3:Make it through an entire level without getting hit.
4:Invincible
5:Master Of All
6:Panda Stumble Warrior
همه رو گرفتم فقط اینا موندن لطفا یه کمک کوچولو بکنید
با تشکر
فقط کافیه یک 5 ضرب با Y بزنیStrongest Warrior :
همانند Fastest Warrior باید 5 تا یا بییشتر ضربه سنگین بزنی، با دکمه
دقیقا همانطور که توضیح داده شد باید تمام اپگرید ها را تا اخرین درجه افزایش دهید و همینطور Custumeموجود برای پو را که قیمت بالایی دارن. اگر پول کافی نداشتی مرحله 10 بعد از اینکه در وسط میدان به پایین رفتی و باید درب ها را با مواد منفجره ببندی بهتر هست 1 یا 2 درب را باز بزاری و هر موجودی اومد بزنی تا سکه هات افزایش پیدا کنه.Ultimate Dragon Warrior :
باید تمام آپگریدها از جمله (حالا نمیدونم لباسه چیه) Custume ها رو بخرید. اگر با پایان بازی دیدسکه کافی ندارید مرحله 10 جایی که باید تله های در رو از بین ببرید را تکرار کنید اما در ها رو از بین نبرید! بعد تا میتوانید دشمن ها را با ضربات سریع از بین ببرید
UntouchableMake it through an entire level without getting hit :
یه مرحله را بدون ضربه دیدن به پایان برسایند. این کار اگر بازی را تموم کرده باشین و اچیومنت Ultimate Dragon Warrior را نیز گرفته باشین براتون راحت خواهد بود. این کار رو توی مرحله تمرینی (level 3) انجام دهید. برای اینکه ضربه نبینید از ضربه های ground pound استفاده کنید. تنها جایی که برایتان کمی مشکل ساز خواهد بود مرحله آخر تایم تریال یعنی رد شدن از تیغه هاست.
البته فقط یک مرحله نه باید تا اخر بازی اصلا یکبار هم نمیرید. بهترین کار این هست هربار مردید از چک قبلی لود کنید. افتادن از ارتفاع و همچنین سقوط در اب هم به عنوان مرگ حساب میشه پس هربار این اتفاق افتاد لود کنید.Invincible:
یک مرحله را بدون مردن به پایان برسانید. اگر به هر دیلیلی مردید بازی را از آخرین چک پوینت آغاز کنید
باید با قابلیت چرخش بصورت توپی پو 5 نفر پشت سر هم ضربه بزنید. یکجا که گروهی از دشمنان قرار داشتن با گرفتن B سعی کنید پشت سر هم به همه انها برخورد کنید اچیومنت بعد از 5 ضرب باز خواهد شد..Panda Stumble Warrior:
همانند اچیو اول همین توضیحات آسونه. فقط به داخل یه دسته از دشمنا برید و با زدن دکمه B پنج ضربه را پشت سر هم وارد کنید.