شاید یک اشتباهی انجام دادی...! در هر صورت باید از Mission select مرحله را تکرار کنی!مشکل دارم در گرفتن اچیومنت Call of Duty 4: Modern Warfare
بعد از گرفتن اخرینEnemy Intel اچیومنتی داده نشد
راه جمع کردن دوباره ای وجود داره.Help
دوست عزیز اون دو تا جایی که پشت اون تفنک دستی ها میشینی رو باید با 40 درجه سلامت به با لا حفظ کنی. دو تاش مربوط به اینه.یکی درباره ی اچیومنت های Secret بازیه Dead Space توضیح بده
یکی درباره ی اچیومنت های Secret بازیه Dead Space توضیح بده
سلامدوست عزیز اون دو تا جایی که پشت اون تفنک دستی ها میشینی رو باید با 40 درجه سلامت به با لا حفظ کنی. دو تاش مربوط به اینه.
peng`s treasure تو مرحله یازده بعد از اینکه اون مجسمه رو سوار سفینه کردی
قابل دست رسی هست جاش هم توی یکی از قسمتهای خالی بین راه رو هایی هست
که سفینه تو یکشون هست فکر میکنم تو اونی هست که سفینه توش نیست
30 هزارتا هم میتونی بفروشیش
در ضمن اونی هم باید زامبی ها رو بکوبونی به طاق جز سکرتها نیست
یکی دیگه از این سکرتها 10 بار جا خالی دادن از دست اون غولی هست که
چندین بار باهاش روبرو میشید و باید فقط باید به پشتش شلیک کنید
ممنون از راهنمایی کاملتهمون اول بازی وقتی سفینه روی ایشیمورا سقوط میکنه میتونی ببینیش
یه مجسمه کوچیک هست
اگر دقت کنی سفینه تو یک جایی شبیه به یک کانال پهن سقوط کرده یک کانال هم بغل
دست این اینجا هست که خالیه پنگ اونجاس اما چون اون دستگاهی رو که از دور میتونی
وسایل رو برداری تو مرحله اول نداری گرفتنش میره برای مرحله 11 که دوباره بر میگردی
به اینجا و سفینه ای که قرار هست اون مجسمه رو توش بذارید درست سمت دیگه این کانالی
هست که اول بازی سفینتون توش سقوط کرد
اون گراویتی رو هم چون هنوز نگرفتمش میگم جز سکرتها نیست :biggrin1:
از اون دسته چیزهایی که معمولا جز سکرتها باقی مونده و خود به خود آنلاک نمیشه
دو تاش همون شیلد بالای 40% هست وقتی که داری با اون توپها شلیک میکنی
یکیش همین 10 بار جا خالی دادن از دست اون غوله که منظور اینکه از دستش جاخالی
بدی چی هست
دوست عزیز شاید شما داری به مردم پول میدی:biggrin1: شما برو مغازه هات و خونهات رو 100% کن برای 2 روز مشکلت حل میشه و یا اینکه تاریخ کنسول رو عوض کن:biggrin1:سلام دوستان عزيز...
من براي به دست آوردن The Ruler of Albion Achievement در بازيه fable 2 مشكل دارم...
من حتي تا 2444014 هم رفتم اما بازم به 2500000 نرسيدم و هر بارم كه بازيو load ميكردم
هي كم ميشد الانم رسيده به 2398542!!!چي كار كنم؟؟؟
دوست عزیز شاید شما داری به مردم پول میدی:biggrin1: شما برو مغازه هات و خونهات رو 100% کن برای 2 روز مشکلت حل میشه و یا اینکه تاریخ کنسول رو عوض کن:biggrin1: