در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

راستی اگر خواستید یک مرحله درست کنید جدا داستان مثل CoD4 که دشمن ها از جلو حمله میکنند با تانک و هلیکوپتر و ادم و رفته رفته قوی میشن :cheesygri
راستی روی انفجار تنکها و اگر تو بازی هست بالگرد!!!!:eek::eek: ها خیلی دقت کنید به نظر من مشکل بازی سازهای ایرانی سواد و این جور چیزها نست همه اش بد سلیقه گی نمیدونم ما قدیم ها اینهمه هنرمند داشتیم الان چرا انقدر سلیقه ملت افت کرده (البته نظر من شاید اشتباه باشه قصد بی احترامی ندارم و منظورم هم خدای نکده شما نیست)در کل در ساختن نقشه و جیدمان نقشه دقت کنید ما هم اینجا هستیم (جقدر هم موثرم:eek:)راستی یک چیز دیگه اگر بازی ار پی چی داره اتش پشت موشک یادتون نره با دود و گرد و خاک دور و بر و کر شدن گوش برای چند ثانیه(در کل موقع انفجار)

آخرین ویرایش:
راستی اگر خواستید یک مرحله درست کنید جدا داستان مثل CoD4 که دشمن ها از جلو حمله میکنند با تانک و هلیکوپتر و ادم و رفته رفته قوی میشن :cheesygri
راستی روی انفجار تنکها و اگر تو بازی هست بالگرد!!!!:eek::eek: ها خیلی دقت کنید به نظر من مشکل بازی سازهای ایرانی سواد و این جور چیزها نست همه اش بد سلیقه گی نمیودم ما قدیم ها اینهمه هنرمند داشتیم الان چرا انقدر سلیقه ملت افت کرده (البته نظر من شاید اشتباه باشه قصد بی احترامی ندارم و منظورم هم خدای نکده شما نیست)در کل در ساختن نقشه و جیدمان نقشه دقت کنید ما هم اینجا هستیم (جقدر هم موثرم:eek:)راستی یک چیز دیگه اگر بازی ار پی چی داره اتش پشت موشک یادتون نره با دود و گرد و خاک دور و بر و کر شدن گوش برای چند ثانیه(در کل موقع انفجار)

و اینکه هر کی پشت سرش باشه میسوزه!
با تشکر

آخرین ویرایش:
و اینکه هر کی پشت سرش باشه میسوزه!
گناه داره بیجاره
من در کل به نظرم باید سلیقه به خرج بدید ولی گیم پلیتون خوب به نظر میاد با این توصیفات ولی من باز هم میگم به گرافیک بازی یک سبک خاص بدید مثل این بازیه Borderland یا خیلی بازیهای دیگه و یک چیز دیگه همه texture هاتونو حال برجسته بدید و راستی سایه هم داره این موتور؟ یعنی سایه های با کیفیت و حساس به اتش و نور به هر حال سایه محمه راستی مثلا برای طوفان و اینها میتونید کل بازیرو در جریان در گرفتن یک طوفان تا اتمام اون بسازید یعنی یک بارون و طوفان شدید میاد برای مثلا یک هفته بعد محیط بازی هم میتونه مایل به ابی باشه و مه الود مه خیلی جالب میشه اگه روش کار کنید همون طور که امیرحسین عزیز اشاره کردند بخار دهان و blur برای صفحه فراموش نشه به نطر من اگر این کار بارونی بودن بازیرو انجام بدید از همه بهتره هم به بازی سبک میده هم منحصر بفردش میکنه
ببینید این عکس رو http://www.gamespot.com/users/trodeback/view_image_original?id=bIEItxQg7hmd5hvnkg
منظور من از رنگدار بودن بازی اینه یعنی به این شدت البته اگر بارونیه یکم ملایم تر باشه و همینطور صدای بارون نم نم هم به اهستگه در پس زمینه بازی باشد و مثلا تانکهای دشمن تو گل گیر کنند و یک چیزی برای گرد غبار ناشی از حرکت شخصیت ها از خاک استفاده نکنید گل بپاشه اینور انور مثل خون در بازی های دیگه البته قهوه ای :p و همه چیز هم حالت خیس پیدا کنه
در مورد اسمش هم به نظر من سرباز خدا به دلایل متعددی مناسب نیست یعنی باری این بای ولی در کل اسمی مثل "مردان ما" بهتر نیست؟

گناه داره بیجاره
من در کل به نظرم باید سلیقه به خرج بدید ولی گیم پلیتون خوب به نظر میاد با این توصیفات ولی من باز هم میگم به گرافیک بازی یک سبک خاص بدید مثل این بازیه Borderland یا خیلی بازیهای دیگه و یک چیز دیگه همه texture هاتونو حال برجسته بدید و راستی سایه هم داره این موتور؟ یعنی سایه های با کیفیت و حساس به اتش و نور به هر حال سایه محمه راستی مثلا برای طوفان و اینها میتونید کل بازیرو در جریان در گرفتن یک طوفان تا اتمام اون بسازید یعنی یک بارون و طوفان شدید میاد برای مثلا یک هفته بعد محیط بازی هم میتونه مایل به ابی باشه و مه الود مه خیلی جالب میشه اگه روش کار کنید همون طور که امیرحسین عزیز اشاره کردند بخار دهان و blur برای صفحه فراموش نشه به نطر من اگر این کار بارونی بودن بازیرو انجام بدید از همه بهتره هم به بازی سبک میده هم منحصر بفردش میکنه
ببینید این عکس رو http://www.gamespot.com/users/trodeback/view_image_original?id=bIEItxQg7hmd5hvnkg
منظور من از رنگدار بودن بازی اینه یعنی به این شدت البته اگر بارونیه یکم ملایم تر باشه و همینطور صدای بارون نم نم هم به اهستگه در پس زمینه بازی باشد و مثلا تانکهای دشمن تو گل گیر کنند و یک چیزی برای گرد غبار ناشی از حرکت شخصیت ها از خاک استفاده نکنید گل بپاشه اینور انور مثل خون در بازی های دیگه البته قهوه ای :p و همه چیز هم حالت خیس پیدا کنه
در مورد اسمش هم به نظر من سرباز خدا به دلایل متعددی مناسب نیست یعنی باری این بای ولی در کل اسمی مثل "مردان ما" بهتر نیست؟

حاجی جون به نظر من رنگش به سمت زرد-خاکی باشه! خیلی با محیط سازگاره! خشونت هم بهتر میشه القا کرد!
رنگ آبی یکم شاده آخه!
بارونم باشه! ولی برای تنوع! مثلا یه مرحله تو بارون شدید/نم نم، یکی تو آفتاب داغ/غروب/شب(شبهای بیابون خیلی حال میده!)
برا مرحله آخر!!!:biggrin1: هم من آزادسازی خرمشهر رو پیشنهاد میدم! هم محیطش فرق میکنه و هم اینکه مشه کلی هیجانیش کرد!:love:
باتشکر
راستی نخلها یادتون نره!

با نظر حاج حبیب در مورد آر پی جی موافقم :
مثلا : آرپی جی که شلیک میشه صفحه بلرزه و یه صدای سوت خفیفی بیاد .
در مورد اون مرحله ی وسیله ی نقلیه بگم که بازم نیست حتما با آر پی جی بزنیم . مسلسل هم خوبه .
شخصیت اصلی رو هم می تونین یه آدم لات بزارین که تا آخر بازی کم کم سر به راه میشه ( هیکلشم با حال باشه و سیبیل هم نداشته باشه . سیگارشم ترک کنه )

البته شما هم درست میگید ولی در کل من منظورم اینه که هر کاری میکنند بایدرنگ و جلا داشته باشه دیگه در کل برادر neverpoint ما برات دعا میکنیم دوست دارم یک روز بیای اینجا برای شماره دوی این بازی نظر بخوای :victory::thumbup::thumbsup::clap::wacko: میگم اگر مولتی داشته باشه خیلی باحال میشه ها!!!!:shocked::shocked::dancing::bash::cool:

این اقای بی فرهنگ که ایشون میگن هم خوبه ها؟فقط باید با یک حاجی تو مایه های عکس من بشینه بلند شه ادم بشه اخر بازی:mrgreen::mrgreen:
در ضمن اگر مرحله شب درست میگنید سعی کنید تاریک تاریک باشه و فقط با نور منور و اتش اسلحه روشن بشه
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
با نظر حاج حبیب در مورد آر پی جی موافقم :
مثلا : آرپی جی که شلیک میشه صفحه بلرزه و یه صدای سوت خفیفی بیاد .
در مورد اون مرحله ی وسیله ی نقلیه بگم که بازم نیست حتما با آر پی جی بزنیم . مسلسل هم خوبه .
شخصیت اصلی رو هم می تونین یه آدم لات بزارین که تا آخر بازی کم کم سر به راه میشه ( هیکلشم با حال باشه و سیبیل هم نداشته باشه . سیگارشم ترک کنه )

موتور سیکلت خیلی باحاله:love: تصور کن از رو سر بعثی ها بپری! بعد بزنیشون!
برا مرحله سواری هلیکوپتر چطوره؟
خلبان رایانه باشه و ما مسئول تیر!(یا شنوک یا کبری،نظر خودم با کبری است!)

این اقای بی فرهنگ که ایشون میگن هم خوبه ها؟فقط باید با یک حاجی تو مایه های عکس من بشینه بلند شه ادم بشه اخر بازی:mrgreen::mrgreen:
در ضمن اگر مرحله شب درست میگنید سعی کنید تاریک تاریک باشه و فقط با نور منور و اتش اسلحه روشن بشه
:biggrin1:

آخه بازی شوتره! این همه داستان که نمیشه بهش چاپوند!
میگم برا لودینگ یه فکری کردم! هم میشه داستان رو بیان کرد و هم لودینگ خسته کننده نباشه! و صد البته دردسر زیادی هم نداره!:biggrin1:

نظرت برا لودینگ عالی بود استاد:clap::clap:
در مورد رنگ هم اگر بتونید مثل S.T.A.L.K.E.R. :shadow chernobyl درست کنید با افکت های شبیه به اون خیلی عالی در میاد و یک چیزی کاراکتری هم تابحال طراحی شده؟ عکس میتونید بگذارید؟
راستی اون قسمت لات و حاجی رو شوخی کردم همون حاجی و برادر تکاور باشن بهتره
ولی اگر میخواید شخصیت بازی ارتشی باشه به نظر من خشن خشن باشه قیفش و صداش ریش سیبیل هم نداشته باشه هیکلش هم گنده منده نباشه ولی اون شخصیت سپاهی مثل اواتار من باشه D: D:

یکم واضح تر میشه بگی؟

ببینید: یه چیزی شبیه کمیک ولی بجای متن از صدا اتفاده کنیم و همینطور لحظه به لحظه!(مثل اینکه هر 5 ثانیه عکس گرفته باشن!) نمیدونم چطور بگمش!
اینجوری داستان رو هم میشه پیاده کرد و همینطور نیاز به انیماتور نداره!
با تشکر

آخرین ویرایش:
ببینید: یه چیزی شبیه کمیک ولی بجای متن از صدا اتفاده کنیم و همینطور لحظه به لحظه!(مثل اینکه هر 5 ثانیه عکس گرفته باشن!) نمیدونم چطور بگمش!
اینجوری داستان رو هم میشه پیاده کرد و همینطور نیاز به انیماتور نداره!
با تشکر
میگم من و تو هم به خودمون رسیه بودیم الان کوجیما باید جلومون معلق میزدها
من فکر کنم گر مثل مکس پین درارن خوب میشه یعنی عالی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or