در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

کار بازی چطور پیش میره؟
پیشنهاد شمام خیلی خوبه ولی باید طراح خوبی پیادش کنه با یک گرافیکی شبیه به همون مکس پین (cut scene) هاش

آخرین ویرایش:
کار بازی چطور پیش میره؟
پیشنهاد شمام خیلی خوبه ولی باید طراح خوبی پیادش کنه با یک گرافیکی شبیه به همون مکس پین (cut scene) هاش

آره، اینطوری هم تقریبا تکراری نیست و هم اینکه لودینگ ها خسته کننده نمیشن!
کسی تا حالا گفته ماستم ترشه؟
یادم رفت بگم،اینجوری دیگه نیاز به انمیشن هم نیست! هزینه کاهش پیدا میکنه!
باتشکر

آخرین ویرایش:
میدونم منظورت چیه . انگار یارو آدم آهنی بود . ولی اصلا جالب نیست . از نظر من اگر تو لودینگ اون مرحله ، کاری رو که باید تو اون مرحله انجام بدیم رو از زبون فرمانده گردان بشنویم خیلی عالی میشه .

میدونم منظورت چیه . انگار یارو آدم آهنی بود . ولی اصلا جالب نیست . از نظر من اگر تو لودینگ اون مرحله ، کاری رو که باید تو اون مرحله انجام بدیم رو از زبون فرمانده گردان بشنویم خیلی عالی میشه .

اینم خوبه!
ما گفتیم داستان رو توش میزاریم!خب نحوه انجام عملیات هم جز داستان هست دیگه(جز اصلی داستان)
باتشکر

منظورت یه چیزایی تویه مایه های splintercell:DA هستش؟

مثل trine هم خوبه ولی اون حالت کمیکه بهتره مخصوصا با صدا

اگه بخوایم مثل cod5 بکنیمش تکراری میشه ولی خیلی باحال بودش!
میشد یه قسمتهایی از جنگ رو توش نشون داد!
بیاید فکر کنیم میشه یه ترکیبی از اینها بوجود آورد؟
مثلا برا اعلام ماموریتها میشه از بیسیم!:eek: استفاده کرد(فقط یه نظره) و...
باتشکر

بلک بازی ک(ردی؟
هر مرحله دارای چند ماموریته که هر ماموریت رو که انجام میده با بیسیم ماموریت بعدی رو بهش میگه!اونم به طور جالب ناکی-خوف ناکی!!:biggrin1:
باتشکر
این صداگزاری بلک واقعا معرکه ست!! اون هیبت و هیجانی که یارو وقتی با بیسیم حرف می زنه تو هیچ بازی ای نبوده!! برای صداگزاری بیسیم و شخصیت ها حتما از اون ایده می گیریم.
تازه قابلیت اضافه کردن سیستم تخریب پذیری اشیا در صحنه هم توسط موتور بازی وجود داره ولی نیاز به طراحی جسم خراب شده به همراه خود هر جسم داره که کار می بره و اگه تونستن و وقت شد می زارند!! کارکردش اینجوریه که وقتی تیر زدی به یه جسم مثل بشکه یه انفجار رخ می ده و تو اون دود و انفجار جسم سالم با جسم خراب شدش جابجا می شه و مقداری هم تکون می خوره که فکر می کنید خراب شده. این تکنیکیه که تو همه ی بازی ها ازش استفاده شده. مثل بلک!!
بازی هم فعلا تکون خوردن اسلحه هنگام تیر اندازی و راه رفت تکمیل شده و دارند رو انیمیشن شخصیت ها کار می کنند. فعلا هیچ نمونه ای از جدیدترین چیزهای اضافه شده تو سیستم من نیست!! هروقت اومد می زارم ببینید. تریلر و تصویر.:love:
خودم هم میرم سراغ طراحی "مستر AliyerEdon" که در آینده می فهمید چیه!! البته در آینده ای دور-دور:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or