natani
کاربر سایت
من فکر کنم گر مثل مکس پین درارن خوب میشه یعنی عالی میشهمیگم من و تو هم به خودمون رسیه بودیم الان کوجیما باید جلومون معلق میزدها
یکمی شبیه اون ولی نه تا این حد!
باتشکر
من فکر کنم گر مثل مکس پین درارن خوب میشه یعنی عالی میشهمیگم من و تو هم به خودمون رسیه بودیم الان کوجیما باید جلومون معلق میزدها
کار بازی چطور پیش میره؟
پیشنهاد شمام خیلی خوبه ولی باید طراح خوبی پیادش کنه با یک گرافیکی شبیه به همون مکس پین (cut scene) هاش
میدونم منظورت چیه . انگار یارو آدم آهنی بود . ولی اصلا جالب نیست . از نظر من اگر تو لودینگ اون مرحله ، کاری رو که باید تو اون مرحله انجام بدیم رو از زبون فرمانده گردان بشنویم خیلی عالی میشه .
میدونم منظورت چیه . انگار یارو آدم آهنی بود . ولی اصلا جالب نیست . از نظر من اگر تو لودینگ اون مرحله ، کاری رو که باید تو اون مرحله انجام بدیم رو از زبون فرمانده گردان بشنویم خیلی عالی میشه .
مثل trine هم خوبه ولی اون حالت کمیکه بهتره مخصوصا با صدا
بازی که openworld نیست !!! ماموریت ها پشت سر هم هستن .
black خیلی تمیز بودبلک بازی کردی؟
هر مرحله دارای چند ماموریته که هر ماموریت رو که انجام میده با بیسیم ماموریت بعدی رو بهش میگه!اونم به طور جالب ناکی
باتشکر
این صداگزاری بلک واقعا معرکه ست!! اون هیبت و هیجانی که یارو وقتی با بیسیم حرف می زنه تو هیچ بازی ای نبوده!! برای صداگزاری بیسیم و شخصیت ها حتما از اون ایده می گیریم.بلک بازی ک(ردی؟
هر مرحله دارای چند ماموریته که هر ماموریت رو که انجام میده با بیسیم ماموریت بعدی رو بهش میگه!اونم به طور جالب ناکی-خوف ناکی!!:biggrin1:
باتشکر