در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

یعنی الآن God Of War حالت مذهبی داره !!!

در ضمن به یک بازیی که در دوران هشت سال دفاع مقدس اتفاق می افته ، فکر کنم خیلی راحت بشه یک داستان داد .

در ضمن به یک بازیی که در دوران هشت سال دفاع مقدس اتفاق می افته ، فکر کنم خیلی راحت بشه یک داستان داد .

نمرت بیسته!
ما که دعوا نداریم:biggrin1:
من همیشه میخندم ببینید:biggrin1:
باتشکر

در مورد اسم خدای جنگ که معلومه هیچ ربطی به مذهب نداره!! مولی سرباز خدا یعنی سربازی که مال خداست و خیلی ساده می شه مثالش رو زد. مثلا سرباز جهنمی!!:biggrin1: خب اینو هرکی بشنوه به نظرتون از بازی چه توقعی پیدا می کنه؟ تازه بهتره اسم ایران باشه تا خارجی ها بازی کردند خیلی راحت بفهمند بازی ایرانیه!!
کسی نگفته نمی شه داستان داد. مشکل اینجاست اگه بخوای داستان بدی یه آدم حرفه ای از همه نظر می طلبه و همچنین کلی مسائل تکنیکی میان پرده ها و یک انیماتور خیلی حرفه ای تر از این ایرانی ها. و یه کارگردان مثل من که اصلا حوصله ش رو ندارم!!(فکر نکنید از خود راضیم چون شرایط روحیش رو ندارم می گم:smile:) فعلا تو تب خدمت به سر می برم و منتظر این واقعه ی عظیم ام!!
تازه شما برو نقد شمشیر نادر رو تو مجله ی دنیای بازی بخون. ببین چطوری به خاطر داستان بازی رو از بین بده!! داستان ساختن برای بازی های ایرانی جرات می خواد و اگه نتونی خوب در بیاری اونقدر این نقد کننده ها از داستان ایراد می گیرند که فقط آخر نقد یه خط در مورد مسائل تکنیکیش که بابای آدم در میاد تا درست کنه رو می گن خوبه!! همین!!:eek: طرف هم وقتی می خونه می گه بابا بیخیال این که داستان نداره( حالا تو عمرش یه بازی رو داستانش رو نفهمیده!!). لابد بقیش هم مثل داستانش آشغاله!!
در ضمن من قبل شروع پروژه تو جلسه ای که با سازنده ها داشتیم بهشون گفتم هدفتون رو مشخص کنید. یا بازی داستان داشته باشه و هسته اش داستان باشه و یا هسته ش گیم پلی باشه و داستان خیلی ساده باشه. اونها گفتن نمی دونیم. من هم دو تا بازی طراحی کردم و چند ساعت در موردشون توضیح دادم. یکی در مورد بازی با داستان خیلی خفن و احساساتی!! و یکی هم شوتر خیلی خفن با داستانی سطحی. که اونها گفتن چون می خوان به جنگ ربط داشته باشه دومی رو انتخاب کردند. ناگفته نماند که تو اون جلسه به بن بست رسیدم و اونها چون به طرحم شک داشتند تصمیم گرفتند که یکی از مراحل IGI 2 رو کپی برداری کنند که من به شدت مخالفت کردم و فردای اون روز این نقشه ای که الان براتون گزاشتم رو ساختم و بهشون نشون دادم تا به طرحم اعتماد کردند و امید وار شدند و حالا دارند اون رو می سازند!! البته به شک کردنشون حق می دم چون با حرف نمی شه فهمون چی تو ذهنته و من تو این محیطی که ساختم جزعیات رو بهشون توضیح دادم که بعدش کلی ذوق زده شدند!! حالا خوشحالند که از بن بست در اومدن و می دونند که چی می خوان بسازند. بازی ای که هم بشه در مورد ایران باشه و هم عالی در بیاد.:love:
این ها رو گفتم تا بدونی که چرا داستان نمی زاریم!! بازی ای که بخواد داستان داشته باشه باید 4-5 سال روش کار کرد!! ولی راحت می تونی یه بازی با گیم پلی خوب بسازی و زود هم ساخت پروژه تموم بشه. مثلا اگه سازنده های شمشیر نادر به جای اون پایان معصومیت رو با یه موتور قویتر می ساختن و کسترش می دادندف خدا می دونست که با اون توانایی هایی که سازنده هاش مخصوصا برنامه نویسش داشت، الان بهترین بازی شوتر ایرانی بود!!
خب زیاد حرف زدم(تایپیدم:biggrin1:) و دستم خسته شد و تشنه لب شدم!!:biggrin1: بای:love:

من که خیلی به این بازی امید بستم!
دلم میخواد بترکونه! تا چشای ea دراد!:eek:
باتشکر
اتفاقا تنها کسی که به من امید می ده تویی.:love:
من هم مثل تو همیشه دوست دارم خندون باشم و مهربون!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::love::love::love::love::love:

اتفاقا تنها کسی که به من امید می ده تویی.:love:
من هم مثل تو همیشه دوست دارم خندون باشم و مهربون!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::love::love::love::love::love:

چاکر داداش گلم هم هستم:biggrin1:
تمامی نوشته های من نقش جروبحث نداره! همش بخاطر بهتر شدنه بازیه!
اسم بازی رو میزاریم برا بعد اتمام ساخت بازی
با تشکر

من نه دعوا دارم و نه عصبانیم و اگر می بینی اینجوری پست می دم چون می خوام که تلاشتو بیشتر کنی و الکی امید نگیری ، و اگر نه منم می تونم که الکی بگم کارتون خیلی عالیه و یا بی نظیره !!!

و اگر نه منم می تونم که الکی بگم کارتون خیلی عالیه و یا بی نظیره !!!
تاحالا کسی نگفته که کارشون خوبه!
در کل اومدیم اینجا به آقای بدون نقطه !!! کمک کنیم یه بازیه توپ بسازه!
آقا این تریلر رو کی میدین؟ مردیم بابا

بدون حاجی خوب گرم گرفتید:biggrin1:
این مپ الانیت خوبه فقط یکم Glow کم داره و نور زیاد افتاب همچنین به scale ها توجه کنید چون ضایع باشه ضایعه یک چیز دیگه انیمیشن های تمیز دربیارید من معتقدم یکم به این بازی برسید حله
موفق باشید;):p

آخرین ویرایش:
قضیه ی اون هوای ابری چی شد ؟
مگه جنگ هشت سال نبوده ؟؟؟ پس حتما زمستون هم داشته دیگه ؟

اتفاقا یجوری بارون میاد که نگو...!
وقتی بارون میاد معلوم نیست از آسمون بارون میاد از زمین بارون میزنه به اسمون!
خیلی سوژه خوبیه(تو وای بارونیه شدید!:love:)

من نه دعوا دارم و نه عصبانیم و اگر می بینی اینجوری پست می دم چون می خوام که تلاشتو بیشتر کنی و الکی امید نگیری ، و اگر نه منم می تونم که الکی بگم کارتون خیلی عالیه و یا بی نظیره !!!
من اصلا نگفتم ناراحتم و از حرفاتون خوشم نیومده!! اگه لحن پست دادنم بد بود به خاطر این بود که قبلش با یکی بحث کرده بودم و بعد اون اینجا پست دادم که اونجوری شد.
تا حالا از یکی از پست هاتون هم ناراحت نشدم.
در مورد زمستون هم باید تست کنیم ببینیم کدوم حالت زیباتر می شه.

راستی شخصیت بازی معلوم شد کیه؟
من هم مثل قدیم میگم یکیش حاجی باشه یکیش ارتشی معمولی با ته ریش یا بی ریش فرق نداره:cheesygri:cheesygri
راستی خسته نباشید یعنی از اول کسی هیچ تعریفی چیزی نکرده بود؟:eek::eek:

میگم تا حالا به loading فکر کردین چطور باشه؟(نمیدونم برا شما مهم هست یا نه؟!)
من دارم فکر میکنم یه چیز جدید پیدا کنم!یه چیزایی تو ذهنم هست ولی باید یکم بیشتر فکر کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or