در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

سلام
تصاویر که خوب هستند اما به قول دوستان کوه ها زیاد هستند.
به نظر من بعضی از قسمتها را مانند COD 4 تونل مانند درست کنید و دیواره های این تونل را حصار بندی کنید.(البته تونل های بدون سقف) و در بعضی از جاهای تونلها جعبه هایی را بگذارید و مثلا اگر کنار جعبه ها برویم با دکمه E جعبه را باز کرده و از توی جعبه مهمات برداریم.
همچنین در کنار هر جعبه 1 یا 2 سرباز بگذاریم تا در هنگام برداشتن و انتخاب مهمات از ما محافظت کنند.

سلام
تصاویر که خوب هستند اما به قول دوستان کوه ها زیاد هستند.
به نظر من بعضی از قسمتها را مانند COD 4 تونل مانند درست کنید و دیواره های این تونل را حصار بندی کنید.(البته تونل های بدون سقف) و در بعضی از جاهای تونلها جعبه هایی را بگذارید و مثلا اگر کنار جعبه ها برویم با دکمه E جعبه را باز کرده و از توی جعبه مهمات برداریم.
همچنین در کنار هر جعبه 1 یا 2 سرباز بگذاریم تا در هنگام برداشتن و انتخاب مهمات از ما محافظت کنند.
در مورد کوه که گفتم این فقط برای رسوندن منظورم بود!! ولی باشه کمتر می کنیم تو نسخه ی اصلی.
در مورد تونل هم کال4 نیست بلکه تو کال های جنگ جهانی مثل 2 و 5 هستند اون تونل ها. دوما دقیقا این تونلها جزء طرح اولیه بازیه. یعنی راهی جز تونل زدن برای رسیدن به خاکریز دشمن نیست که با عقل جور دربیاد. فقط می مونه دیواره های تونل که از چه جنسی باشه؟ در واقعیت که همون خاکه ولی تو بازی خیلی ساده می شه. باید یه چیزی به دیواره ها بزنیم. به نظرتون چی خوبه؟(مثل چوب یا کیسه های شن یا نظرات شما:biggrin1:).
در مورد اسم هم مثل اینکه بازی ما رو با بازیه نقش آفرینی اشتباه گرفتید؟ قصد ما اینه بازی اسم ایرانیش راحت تو زبون بچرخه و راحت معروف شه!! مثل سرباز آلمانی یا امریکایی تو PS1. حالا نظر من اینه سرباز ایرانی بزاریم. حالا اسم انگلیسیش چی می شه مهم نیست.

بابا sog بهترینه!
همینو انتخاب کنید!
سرباز خدا(یا سربازان خدا) رو زبون نمیچرخه؟کیگفت؟من که زبونم معلق هم برات میزنه!:biggrin1:
به نظر من عالیه ولی یه مشکل هست:
اگه تو بازی قرار باشه خشونت باشه، اونوقت چی؟ من خودم شدیدا با این اسم حال می کنم ولی می ترسم با اضافه کردن خشونت و اینجور چیزها ، ذهنیت کسایی که بازی می کنند نسبت به شهیدها و رزمنده ها بد بشه!! اونوقت وقتی مردیم گیر خشم شهید ها میافتیم!! من از این می ترسم!! سرباز خدا باید دشمن رو به راه راست هدایت کنند نه اینکه تیکه پارشون کنند. اونم به بدترین حالت(هد شات!!). اینطور طرف وقتی بازی می کنه می گه من سرباز خدام بعد پیش خودش می گه" مگه سرباز خدا هم جنایت می کنه؟!!"

به نظر من عالیه ولی یه مشکل هست:
اگه تو بازی قرار باشه خشونت باشه، اونوقت چی؟ من خودم شدیدا با این اسم حال می کنم ولی می ترسم با اضافه کردن خشونت و اینجور چیزها ، ذهنیت کسایی که بازی می کنند نسبت به شهیدها و رزمنده ها بد بشه!! اونوقت وقتی مردیم گیر خشم شهید ها میافتیم!! من از این می ترسم!! سرباز خدا باید دشمن رو به راه راست هدایت کنند نه اینکه تیکه پارشون کنند. اونم به بدترین حالت(هد شات!!). اینطور طرف وقتی بازی می کنه می گه من سرباز خدام بعد پیش خودش می گه" مگه سرباز خدا هم جنایت می کنه؟!!"
مگه قرار ه جنایت بکنن!
درسته شهیدن ولی در مرحله اول ایرانی ومسلمونن!
ایرانی و جنایت؟ مسلمون و جنایت؟
بلاخره جنگ هم زشتی هایی رو داشته! شهیدا که نمیرفتن پیش سربازای عراقی با هم گفتمان کنند که؟! اونها هم میکشتند و کشته میشدند!
از 14 معصوم که بالاتر نداریم! اونها هم میکشتن!اینجا کشتن وظیفه است!
هر دو طرف کشته داده! حالا هد شات یا شکم شات یا...:biggrin1:
شما هم خشنش کنید و هم یه درون مایه خوب برا شخصیت پیدا کنید! اینجوری کمتر گیر میدن!
خدا با ماست،نترس!
باتشکر

درسته این حرف ها. ولی سرباز خدا یه مقدار پیچیدگی هایی داره. مثلا اگه اسم بازی سرباز خداست، پس باید یه ربطی به سرباز خدا داشته باشه دیگه؟ اگه بازی داستانی بود و یه داستان با میان پرده های تکنیکی داشت خوب بود ولی برای یک بازیه بدون داستان و فقط شوتر این اسم زیاد جالب نیست.

درسته این حرف ها. ولی سرباز خدا یه مقدار پیچیدگی هایی داره. مثلا اگه اسم بازی سرباز خداست، پس باید یه ربطی به سرباز خدا داشته باشه دیگه؟ اگه بازی داستانی بود و یه داستان با میان پرده های تکنیکی داشت خوب بود ولی برای یک بازیه بدون داستان و فقط شوتر این اسم زیاد جالب نیست.

آخه عزیز من حتی cod4 هم یه نموره داستان داره!
ربطشم اینکه که داره جهاد میکنه! سرباز خداست دیگه! چرا اینقدر پیچیدش میکنی؟
اسم به این باحالی!
با تشکر

با سلام و درود فراوان به همه دوستان عزیز.:cool:
امیدوارم حال همه خوب باشد.:smile:
من میخواستم بگم که چرا الان دارین برای اسم جر و بحث می کنید؟:confused:
به نظر من بهتر است بذارید ساخت بازی به آخراش برسد بعد اسم بگذارید.(البته می دانم که تقصیر خودم هم هست، زیرا من هم عجله کردم:crying:)
بالاخره این هم نظر من بود.(دوستان عزیز اگر از پست من ناراحت شدید، واقعا متاسفم. ولی به نظر من بهتر است که فعلا ذهن خود را مشغول اسم نکنید و با همکاری همدیگر بهترین بازی ساخته شده در ایران را بسازید)
با آرزوی موفقیت در ساخت بازی
BLACKHORSE:clap::smartass:

سلام بر دوستان!
منم با اسم سرباز خدا موافق نیستم چون یه جورایی به قضیه حالت مذهبی و عرفانی میده که برای یه شوتر اول شخص اصلا مناسب نیست!

یا حق

حالا این اسم رو من کلی گزاشتم ولی اسم نهایی وقتی که بازی تکمیل شد گذاشته می شه. چون باید معلوم شه بازی چیه تا اسم هم بهش ربط داشته باشه.
در مورد داستان هم آره یه مقداری باید داستان باشه. منظورم این بود برپایه ی داستان نیست بازی مون!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or