در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

چرا اشتباه برداشت می کنید ؟ من گفتم ظاهر HUD عوض شه !!!
در مورد سیستم سلامتی هم شاید شما درست می گید .
نظرتون در مورد این که تو یه مرحله باید بریم یکی از فرمانده های دشمن رو اسیر کنیم چیه ؟
اسم شخصیت اصلی بازی چیه ؟ چی قراره بشه ؟

بنده هم گفتم این HUD رو اصلا ندیده بگیرید. اینی که الان هست فرض کنید هیچ وقت نبوده!! البته شاید منظورتون چیزه دیگه ایه.
در مورد داستان هم فعلا گیم پلی باید تکمیل بشه تا ببینیم پتانسیل چه داستانی رو داره. پس فعلا بحث داستان خیلی زوده. برای داستان و سناریوی بازی شاید از یکی از شما استفاده کردم . یعنی یکی کل سناریو و داستان رو می نویسه و ما اجرا می کنیم به علاوه ی تغییراتی که برای جور شدن با گیم پلی انجام میشه.

خیلی خوبه فقط راستی همه ی اشیارو با همون شیدر نورمال مپ درست کنید
در ضمن تو اون بیابون بارون از کجا میاد مرحله ی طوفانی رو به نظر من طوفان شن بگذارید راستی درخشش صحنه رو خیلی بیشتر کنید این الانیه واقعی نیست البته هست ولی میثل عصر میمونه
این الانیه اصلا جزء بازی نیست و برای پیاده کردن گیم پلی و همچنین فهموندن مرحله به افراد گروه هست. رنگ محیط هم با چرخوندن آفتاب تغییر می کنه و هر موقع از روز یا شب که بخواهید در میاد. حتی راحت می شه رنگ نور رو عوض کرد و محیط رو تبدیل به جهنم کرد!!:biggrin1::biggrin1:

حالا این گیم پلی کی تکمیل میشه ؟
هر وقت که تکمیل کردند!! من نمی دونم کی می شه ولی گیم پلی مهمتره.
منظورم از گیم پلی سیستم تعویض اسلحه-تکون خوردن اسلحه هنگام راه رفتن و تیر اندازی-اضافه کردن سه یا چهار نوع اسلحه- انفجارهایی که هر اسلحه ایجاد می کنه- سیستم دود و انفجار- سیستم کشتن دشمنان و هوش اونها و جزعیاته دیگه. اگه اینها تکمیل بشه اونموقع گیم پلی تکمیله و هرچقدر بخواهیم می تونیم مرحله ایجاد کنیم. یعنی بقیش مرحله و داستان سازی می شه.:love:

سلام.
می خواستم بدونم که ما در این بازی یک نفریم یا مثل بازیهای دیگه 3-4 نفر هستیم و مثلا با دکمه Tab عوض می شیم؟
اگر خواستید چند نفرش کنید یکی را مسئول Sniper،یکی آر پی جی و ... .
:)

سلام.
می خواستم بدونم که ما در این بازی یک نفریم یا مثل بازیهای دیگه 3-4 نفر هستیم و مثلا با دکمه Tab عوض می شیم؟
اگر خواستید چند نفرش کنید یکی را مسئول Sniper،یکی آر پی جی و ... .
:)
فعلا یک نفریم. اگه تونستیم هوش مصنوعی برای همرزمها رو دربیاریم، سه نفر می شن. که اخر ساخت بازی معلوم می شه.

textureش ضایعه
شرمنده ها همچنین خیلی هم کمه و کوچیکه اندازه دودها

منظورتون از تکسچر ضایع چیه؟ منظورم اینه که چه تکسچری بزاریم؟
اندازه ی دود هم برای ماشین و لاستیک د حال سوختن کافی نیست؟ البته دودهای عظیمی که تا آسمون رسیدن رو در دوردست ها قرار می دیم. البته رنگشون رو قصد دارم بگم دقیقا به رنگ دود کال 4 در بیارند که تقریبا سرمه ای رنگ بود!!

سلام بر دوستان
ببخشید پیشنهادم یه کم غیر معموله
میگم چه طوره اول بازی که وارد میشی یه لیست اسلحه بیاد(از اسلحه های دفاع مقدس مث کلاش و ژ3) بعد بازیکن بیاد یکیشو انتخواب کنه که اون به عنوان اسلحه ثابتش باشه تو تمام بازی(نه تنها اسلحه اش!یعنی این اسلحه رو نتونه عوض کنه) و بعد هم تو طول بازی با توجه به سلیقه ای که داره قطعات مختلفی رو که به دست میاره روش سوار کنه...
مثلا یکی مث من که دوست داره از دور ادم بکشه روش دوربین بذاره یا یکی که میخواد از نزدیک بکشه قدرتشو زیاد کنه و....
این کار به بازی کمی دورن مایه نقش افرینی هم میده ودست بازیکنو برا انتخواب حالتی که توش مهارت بیشتری داره باز میذاره.
ممنون

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or